Blog: e trist să nu recunoști că scrii siropoșenii

Răducu F. Constantinescu scrie pentru bărbați, mă! Siropoșeniile alea fără coaie sunt de fapt pentru noi, pentru că, în mintea lui, bărbatul are nevoie de idei furate din filme sau de pe bloguri ca să își dea seama despre ce e vorba în viață.

Am râs.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

43 comentarii

  1. Vad MULT potential aici pe nisa conferintelor motivationale! Si mai vad un tandem cu Dan Puric. Ar rupe!

    00
  2. face ceva cu limba. nu imi e clar ce…

    00
  3. Pentru o anumita categorie de barbati.
    Un barbat adevarat nu are nevoie de flori pentru a curta o femeie,

    00
  4. RC scrie pentru femei, asta e clar si nu este nici o rusine in asta, ba chiar este foarte normal.
    Cei mai mari bucatari sunt barbati, asa ca nu vad de ce dansul se rusineaza ca este un specialist in sufletul si emotiile femeilor.
    Ba chiar este foarte bine ca exista un asemenea blog, deoarece femeile suparate, intristate, au un loc unde sa prinda curaj si sa primeasca un sfat si o incurajare.
    Bravo, felicitari!

    00
  5. femeile sunt usor de manipulat. intra de 2-3 ori pe blogul inteligentului asta si deja si-au format o idee despre cum ar trebui sa fie relatiile. Desigur total pe langa cu realitatea.

    00
  6. NOU
    #7

    Rade ciob de oala sparta ? Zoso …de tine ai idee cati rad ?!
    Radu F este mare, este the best, este cel mai citit din Romania fie ca iti place sau nu .
    Este citit de femei pe fata si de barbati care NU RECUNOSC asta .
    Nu-l suporta baietii tocmai pt ca incearca sa-i „educe”. Un barbat adevarat va intelege mesajul lui .
    Eu il admir, il apreciez, venerez as putea spune . Scrie realitatea zilelor noastre, sub o forma ironica si uneori ciudata .
    Fix ce avem nevoie in lumea asta de cacao .
    Asa ca…hai sa nu dam cu prastia ;) . Nu esti in masura .

    00
    • @Anca Maria B: deci nu greșim când spunem că scrie pentru coafeze. că tu asta ești, o coafeză. nu doar că nu știi să scrii, dar și citești rar și prost. bravo.

  7. M-am uitat de la mai multe ori la video, ca să încerc să înţeleg ce e în capul lui Radu F Constantinescu. Tot ceea ce îmi transmite omul ăsta din păcate este decepţie:
    – cum vorbeşte despre faptul că scrie pt bărbaţii
    – limbajul corpului
    – cum vorbeşte în general

    Mi se pare că are aşa un rânjet de om care minte. Nici el nu crede ceea ce spune. E doar un feeling personal, nu zic că aşa e în realitate. Nu îl cunosc personal ca să îl judec definitiv.

    Nu-mi place ceea ce scrie. Nu-mi place că e citit de multe femei. Nu-mi place că pur şi simplu copiază clişeele din filme şi din tot felul de cărţi şi apoi le strânge sub formă de blog, iar femeile cred că e Cassanova reîncarnat.

    Dar trebuie să recunosc o chestie: omul a redescoperit apa caldă şi o vinde sub formă de articole pe blog.

    Referitor la ce a zis Hoinaru, sunt 100% de acord cu tine. Vine cu un mesaj suficient de vag ca să facă echipă cu Puric (Puric e ca un preot ortodox, dar care nu te spovedeşte), dar suficient de clar pentru oamenii cărora le este de ajuns să audă o chestie care să sune cât de cât bine, ca să îşi arunce banii pe fereastră şi să creadă că l-au prins pe D-zeu de picior.

    00
  8. @Elzorab: Clar, florile sunt doar pentru prostii fara antecedente penale sau boli psihice, pentru restul e suficient sa aiba o ghioaga zdravana si sa o prinda pe femela singura pe o alee intunecata. Vaslui style.

    00
  9. susțin. s-a trezit Costică să „educe” (ca să-l citez) bărbații cu platitudini gen „Mâna ei trecând discret peste a mea. Amintirea serii trecute, mirosul trupului, atingerea.” :))
    nu toate femeile sunt ca Daciana Sârbu, să se ude în fața unor plagiatori. . . cel mai bun mod de a cuceri o femeie e improvizația, scânteia aia de moment. dacă e să fie cu scântei, să simți ceva pentru fată.
    dacă nu, nu. nu te scremi în fața ei reciclând elucubrațiile altora . . . mergi mai departe & cauți fata cu ziarul („Scânteia”).

    00
  10. Doar cu el. :)

    00
  11. Nu, de fapt e trist ca oameni ca el sunt atat de subapreciati. Probabil daca nu utiliza vocabularul de om bine crescut si in schimb stiu eu, comenta un meci sau facea o recenzie la ceva carte pe care oricum deja a citit-o suficienta lume era mai ok pentru voi. Daca voi cei care ati mai citit si „ce parola sa pun la facebook” sau „arta seductiei blog” va simtiti in masura sa-l criticati in orice fel pe omul asta eu nu mai spun nimic. Vocabularul lui e impecabil si mesajele lui sunt concise. Unii ar trebui sa mai plece capul din cand in cand si neaparat sa inchida gurita aia hranita degeaba!

    00
  12. @Andreea, face dragoste, how dare you?

    00
  13. @Andreea . Cu cine?

    00
  14. Acest formator de don juani uita ca exista si contrapartea feminina a cuplului .. aia care dupa ce este cucerita de barbat isi marcheaza in carnetel ca obiectivul a fost atins si nu se mai comporta ca o lady cu pretendeti iar un buchet cu flori (ramanand la exemplul omului) nu-i va mai produce aceleasi senzatii in stomac ca un platou cu minieclere… pe care le va manca suspinand in timp ce citeste blogul omuletului de mai sus.. jeezz…ce plin de el este carnatu’ asta! „incerc” cica..

    00
  15. „-Deci tu ii educi pe bărbați… ?
    -Încerc, încerc”.
    Mimica lui cand spune ”incerc” (min. 0:56) e demențială! Oh, tu, zeule, coboară printre noi, muritorii de rând, și învață-ne pe noi, amărăștenii, secretele eternului feminin !

    00
  16. Bre, asta-i gay. Si nu o zic ca si insulta, da-i gay. Gesturi, cum se imbraca…ii gay :-)) „Din pacate ma citesc doar atatia barbati”…fuck off. :-))

    00
  17. @Andreea, e un prieten bun pentru orice femeie mai ales cand barbac-tu ti-o trage in draci desi se poarta urat.

    cum zice si @jerome, pretuiti-l pe raducu ca e uns cu alifii, nu mai radeti ca idiotii.

    00
  18. il urasc pe asta din ficati pentru modul jegos si ordinar in care baga fetiscanelor idei proaste in cap .

    00
  19. @DFB: ma scuzi, nu stiam ca se face si dragoste in Romania. :))
    @dabija: cu barbatii pe care ii educa, probabil.
    @Toni: daca am nevoie de „prieteni” ca Raducu asta, pentru ca animalul de langa mine nu stie sa se comporte pe toate planurile, poate e mai bine sa gasesc alt barbat, nu crezi?

    Eu am prieteni (baieti) care il citesc pe nenea asta, si sunt total de acord cu el, sau cel putin asa pretind. Fetele care-l citesc sunt mega-in love de ideile exprimate de Raducu, dar asta e probabil din cauza ca n-au gasit un barbat care sa se poarte frumos cu ele, asa ca se complac in situatia asta, sperand ca poate urmatorul pe lista o sa fie si el un pui de Raducu F. Otrava.

    00
  20. Incerc, incerc …

    00
  21. NOU
    #23

    Stii ca s-a dus dracu’ tot cand iti citeaza o fata din Radu F. Constantinescu…

    00
  22. @ andreea
    Peste câțiva ani ăla care îți citează din lache ăsta o să-ți spună : Marș fă la cratiță și gătește ceva.

    00
  23. Stai să înțeleg: tu vrei ca el să recunoască faptul că scoate de o fasole producând bullshit pentru pizde proaste? Nu cred că e atât de prost :)

    Plua nu știe carte și până la o vârstă nu contează că fuți o coafeză sau una care-și face doctoratul în antropologie. Pentru cei de 18-20 ani, când sângele fierbe mai rău ca zmoala-n iad, ăsta poate fi mană cerească. Ți-o încălzește și ți-o pune pe tavă. E pe sistemul mânâncă la tine și doarme la mine.

    00
  24. Anca Maria B lasa-mi numarul tau de telefon. Sunt exact barbatul pe care ti-l doresti si imi doresc o femeie ca tine de cand m-am nascut. Sunt si romantic, sa moara familia mea in chin si’n cancer de te mint!

    00
  25. @roc
    Nu pot, ca-l citesc pe RFC.

    00
  26. Eu nu-l urasc. Doar stau si ma intreb cat o sa mai tina smecheria asta. Si pe cand imi dau curaj spunandu-mi ca e pe „duca”, imi aduc aminte ca femeile sunt mai multe ca barbatii. Si mai credule (am folosit un eufemism). Si mai vin si altele din urma.

    00
    • @mihai: o să țină. până când femeile vor găsi altceva de făcut. știi cum e, la un moment dat intervine realitatea. stai, visezi la calul alb si la cuvinte meșteșugite și ajungi să ai păienjeni la pizdă. după aia realizezi că viața nu e chiar așa.

  27. discuții de gay! Vali, nu te du acolo. Rezistă! :)

    00
  28. Judecînd un pic superficial, băieţaşul ăsta pare genul care încearcă să-ţi ciocănească femeia, dacă o vede plîngînd(nu contează motivul din care plînge).

    00
  29. @vali, asa credeam si eu. dar nu vezi ca vin altele din urma? nu era vorba aia cu „mama prostilor e mereu gravida”?

    00
  30. @Andreea, palpaie ledul de avarie si te inrosesti înainte să observi.

    @zoso si @mihai, băieţi nici însumat n-aveţi traficul lu raducu care e nr. unu in trafic.ro cu mult deasupra la duşmani.

    00
    • @Toni: lasă, boss, e bine și așa. măcar nu mi-e rușine cu ce scriu. și traficul e pe acolo, uită-te pe cifre.

  31. Asta e acelasi cu otrava?

    00
  32. @Toni, are you for real? Hai ca pe mine m-ai nimerit. Dar sa-i vorbesti lui zoso de trafic. loooooooooooooooooooool.

    00
  33. @mihai, esti simpatic bre` :D

    00
  34. Titlu bun pentru un articol: „Cum ajungi să ai păienjeni la pizdă?” :)).
    Omul e penibil.
    La fel și cititoarele lui. Cunosc două: una divorțată de curând, cealaltă virgină (nu garantez)

    00
  35. Voi ati vazut ce fel de poze isi pun „fetele” astea din Romania pe facebook si pe oriunde ?! Exact cum arata Eva in gradina raiului, asa si astea arata in poze… Nud complet !

    Cred ca nu e cazul sa mai spun nimic altceva…

    00
  36. @hoinaru, sa-l compari pe Puric cu Constantinescu mi se pare o mare tampenie.. ca si cum as compara blogul lui zoso cu al tau

    00
  37. camasa-l tine!

    00
  38. The most interesting man from Romania =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    Am și eu la mine în listă pe fb tipe care șeruiesc de zor ce scrie nenea

    Chestia e că formula ține rău de tot, e un Coehlo mai subțirel, dar mergeeee la suferinde

    00
  39. …am o gloaba in lista de Fb, care-i tot share-uieste articolele molestatului astuia. Intamplator, am citit f’o doo randuri si am simtit instantaneu cum imi creste un vagin intre coaie.

    Omu’ ii realmente periculos din punctul asta de vedere…il citesti si te trezesti Naomi a 2-a zi.
    He’s a little biatch, anyway… :))
    I-ar trebui un Al Bundy.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.