Băieții au ieșit la plimbare cu decapotabila

Acum fiți sinceri, dacă ați da o căruță de bani pe o decapotabilă, v-ar deranja vremea asta sau nu? Dai aerul condiționat pe maxim și aia e, ieși la plimbare, ce naiba, să le arăți la amărâți că ai valoare.

decapotabila-iarna.jpg

via trafictube forum

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

39 comentarii

  1. :))))))Super

    00
  2. Asta-i cea mai simplă metodă să-ți ajungă mucii până la urechi. Pe dinafară. Înghețați.

    00
  3. Au obtinut exact ce isi doreau: atentie. :D

    00
  4. are rost sa mai zic? bmw + kokalar = sa moara dumanii ! lupii mah ! baga maestru Guta !!! iote mah ce bemeveu mi-am luat pe banii lu tata , ca deh e membru de partid aflat la putere !

    00
  5. S-ar putea ca aia sa nu stie nici macar ca masina aia are acoperis. Decapotata sau decapotabila e tot una.

    00
  6. @sergiu Te cam roade invidia…
    Nu-i asa ca ai vrea si tu o masina ca aia?

    00
  7. Tomisarii constanteni :)

    00
  8. Seamana cu Constanta. Asta e intersectia Bd Tomis cu Nicolae Iorga (Spitalul Mare). :)

    00
  9. E Constanta, e tot timpul cald. Avem si palmieri, nu ati vazut ? Noi sa fim sanatosi, decapotabila merge pe orice vreme. SUV-urile, logan-urile astea sunt fite !

    00
  10. Nu scrie nicaieri ca nu ai voie cu decapotabila iarna. Poate oamenii se duceau la service ca e stricat mecanismu de ridicat capota…

    00
  11. ce hateri sunteti, Mos Craciun nu are tot decapotabila?

    00
  12. @Po nu ma roade invidia man , faceam si eu putina caterinca dar nu mi-as cumpara BMW ca n-ai ce face cu el prin gropi si cand ajungi cu el la service raparatiile majore costa cat un Logan nou, oricum or sarit pe mine cu thumbs down fanii BMW ( I-PHONARILOR ) .

    00
  13. Este combinatia cea mai cocalara posibila de dotari.

    320d – decapotabil (sa-ti macine tractorul in cap) – maneloweis si interior rosu.
    PERFECT

    00
  14. În alte țări e normal acest lucru, atât timp cât nu te porți ca un idiot și mai dai și muzica tare. La noi nu e normal, dar acum nu mai contează :)

    00
  15. E in Constanta, langa Spital. Mergeau la sectia de psihiatrie.

    00
  16. DIn pacate, astfel de specimene fac de ras marca auto BMW. Daca era Audi, Mercedes sau Lexus sunt curios daca se mai comenta? BMW nu este egal cu cocalari, deoarece cei care isi permit sa isi cumpere un BMW nou sau aproape nou nu o sa ii vezi facand showoff / accidente pe soselele patriei …

    00
  17. chiar daca ti-l iei pe banii tai tot cocalar te considera majoritatea, in fine; atunci cand nu intelegi societatea si mergi cu decatopabila ca sa poti scuipa samante mai usor oricum nu conteaza cum te numesc ceilalti, tu stii ca ai valoare.

    00
  18. @Leonardo Teleanu Te cam oftici ca ai plecat din Constanta. :))

    00
  19. Chiar vb cu cineva zilele trecute si spunea ca vrea sa-si cumpere decapotabila. Mentionez ca omul nu avea nici o masina la momentul discutiei si decapotabila devenea prima si singura lui masina.I-am spus ca nu-l inteleg. Decapotabila iti iei atunci cand deja mai ai cel putin inca 2 masini Si asta vine ca un mijloc de petrecere a timpului liber. Cand nu e folosita poate ar fi bine sa stea intr-un garaj la adapost. Nu-ti iei decapotabila cand ai bani doar de o masina.Parerea mea. Oricum in Romania decapotabila e foarte prost inteleasa . Si anumite filme americane nu fac decat sa inrautateasca lucrurile. Sfatul meu pt cei ce vor decapotabila e: Mai bine nu. E atat de subtire linia intre cool si coca incat e foarte greu sa nu o calci cand conduci o decapotabila in Romania. Am spus foarte greu nu imposibil.
    Cei din fotografie au comis-o grav dupa parerea mea dar sunt super cool dupa parerea lor asa ca treaba tine doar de perceptie. Oricum exista un anumit gen de oameni care fac din balciul ieftin un mod de viata. Si poate au impresia ca cei care se uita crucis la ei pe strada sunt invidiosi(uni chiar sunt). Si invidia celorlalti le hraneste orgoliul. Si genul asta de oameni se vor da in stamba indiferent de ce masina vor conduce. Poti sa le dai si cea mai eleganta masina , ei se vor porta cum stiu mai bine. In cazul de mai sus nici marca si nici tipul masini nu au vreo vina. Saraca masina e doar o unelta. Folosita in mod gresit de niste copii saraci in educatie si repetenti la bun simt dar cu parinti descurcareti.Si in loc de cocalari cu decapotabila erau cocalari cu mercedes sau cu suv sau…orice atelaj de la caruta la veyron.

    00
  20. nu a trecut nici un plug de zapada pe langa ei. pacat.

    00
  21. o cunostinta de-a mea, olandez imi povestea cat de misto e sa conduci o decapotabila iarna. el are o mazda mx-3 cred, mai veche.
    cunostinta mea are 60 de ani.

    00
  22. Meritau si ei, saracii, o plimbarica, dupa ce s-au chinuit sa o scoata de sub nameti, nu?

    00
  23. II cunosc pe baieti, a fost totul o caterinca si atat, si eu am facut-o altadata…

    00
  24. Daca aveti cont de facebook cautati-l pe Dani CT sau https://www.facebook.com/daniang.daniang.5
    Cam asa sta treaba :)!

    00
  25. @Cristian : nu se duc la psihiatrie, se duc la Proctoline. Au vazut reclama din fata. :-)

    00
  26. Am 37 de ani si conduc decapotabila de cam 6 ani. Acum am un Z4, cumparat din mica firma pentru care muncesc mereu si platesc toate taxele. As vrea sa spun doar ca este gresit sa crezi ca este frig in habitaclu si este o senzatie extrem de placuta sa tai aerul rece al iernii cu scaun incalzit, volan incalzit si ATB dat incet. Daca nu ma credeti, va invit la o plimbare.

    00
  27. Nu va plictisiti deloc in tara numita Romania.
    Prin alte parti ale lumii lumea se comporta diferit.
    Spre exemplu in zona unde locuiesc eu Provincia Alberta din Canada vezi doar batranei in decapotabile. Si sa nu credeti ca au cate o pipitza tanara in dreapta, sunt sotiile lor de aceeasi varsta.
    Tineri foarte putini conducand decapotabile,ei preferand ” muscle cars” si SUV-uri. Mai vezi cate o pitzi din cand in cand.
    Sa auzim numai de bine.

    00
  28. Super_fotbal … Sistemul de ridicat al capotei o fi stricat. Asta nu are nici o legatura cu sistemul de ridicare al plafonului. Capota e putin in alta parte:(

    00
  29. @ Cristian (16): pina la Palazu au drum lung de strabatut, mai tata…

    00
  30. se duceau să-l ia pe Mazăre (sr. , jr.) la o tură

    00
  31. E greu de înțeles persoanele extravagante; da, la o tură de zăpadă, palmieri și poate fete cu creierul înghețat nu neapărat de la frig.

    00
  32. sunt singurul care se distreaza cu comentariile cu low rating? :)

    00
  33. A fost o tura la caterink cu masina… tarani sunteti voi k habar nu aveti ce inseamna sa faci ceva iesit din comun si catalogati omu direct cocalar sau mai stiu eu cum.. ofticati k nu aveti si voi decapotabila… :)))

    00
  34. Ce va mai roade invidia :) :) :)

    00
  35. Zapada, tractiune pe spate, decapotabile – caterinca totala :)

    00
  36. Sa iesi cu decapotata in frig nu-i bai…in schimb, ia incearca tu sa iesi cu DECALOTATA afara, sa vezi cum ti-o iei de la Mama-Natura…

    00
  37. E din Iași domnu cu decapopabila scumpa :p

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube