Ștefan Dragnea are un Golf…

Fiul vicepremierului Liviu Dragnea, Ștefan Valentin Dragnea, avea o mașină, un BMW X5 cumpărat din SUA, cu care se lăuda pe net. Pentru că nu era de ajuns, după 3 luni de la achiziționarea X5-ului, juniorul Ștefan și-a luat un VW Golf de 30.000€. Mașină mică, dar puternică. Dar nu era de ajuns. Ștefan Dragnea a achitat 80.000€ pentru a mări puterea mașinii de la 270 cai putere la 680 cai putere. Mișcarea clasică a cocalarului care n-are pe unde să meargă cu mașina de 270 de cai (mai țineți minte cu băiatul lui Cășuneanu de la Bacău își luase un Bugatti Veyron, nu?). Serios că n-are, că drumul Alexandria – București a fost asfaltat acum vreo 10 ani de o firmă italiană și acum are tot felul de capcane.

Altfel, tânărul avea prin 2008 un Audi S3, prin 2009 i s-a stricat X5-ul, a mai boxat și o Skoda Octavia RS și un, desigur, Audi A8, mașina oricărui cocalar de 18 ani. Ah, și probabil un Gallardo.

Toate astea în condițiile în care juniorul e student, iar seniorul a lucrat toată viața la stat. La fel ca și Andrei Năstase, care avea Audi A6 și de curând A7, tot din banii lui tati de la munca la stat. Și se miră mizerabilii ăștia de ce îi urăște lumea și le dorește să înfunde pușcăria?

stefan-dragnea-golf

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

58 comentarii

  1. Sînt jigodie dacã îmi doresc sã vãd la stiri o vecinã de pe strada lui spunînd despre el cã era bãiat cuminte si respectuos?

    00
  2. Asa se explica nevoia unei autostrazi Bucuresti – Alexandria.

    Poate ne „lumineaza” baltazar cum „niste bugetari” cu salarii diminuate cu 25% isi permit excursii in America sau masini de 80.000 euro.

    00
  3. Esti decat o javra basista in slujba serviciilor si a agenturilor !

    00
  4. si elena basescu are mercedes din spaga de la nunta

    00
  5. Anca e cu „ba pe-a ma-tii” la articolul asta, bag seama!

    Te pune pe ganduri intr-adevar si flota ebei, insa trebuie sa recunosc ca asa lista cum are la activ putoiul asta de teleorman, mai rar!

    Il asteptam cu drag si interes pe balta zar sa ne intrebe, fireste, in ce calitate comentam noi despre sefii lui. Pardon, despre niste oameni nevinovati. Cel putin la fel de nevinovati ca si ailalti, daca nu chiar mai mult.

    Subscriu si eu la dorinta primului comentator de a o auzi pe vecina laudandu-l pe dragnea junior!

    00
  6. Suntem in an electoral. Iar razboiul se anunta mai urat si se va da pe mai multe fronturi. Postacii baltazarieni sunt pionii (n-am gasit piesa mai putin importanta) de pe o tabla.

    Sunt, ca multi altii, complet lipsit de speranta ca tara asta se mai poate schimba. Caracatita uselista e foarte bine infipta si ar fi nevoie de o opozitie adevarata pentru a o infrunta. Insa ne uitam in jur si vedem un blaga cu contractele de paza pentru autostrazi (pot zice ca a fost cumparat?), vedem un neamtu ocupat cu congrese si luari de pozitie (insa atentie, doar pe net, sa nu suparam doamne-feri pe cineva cu vreun protest)… Cine ar mai fi? mru :) ? Melescanu :D care, parerea mea, ar trebui cercetat pentru ce tampenie a putut sa declare (aia cu folosirea in politica a informatiilor obtinute ca sef al SIE)? E nasol, nu stiu pe cine sa pun stampila. Nu stiu daca merita cineva. In schimb, fanii antena 3 nu vor avea nici o problema in a-i mai vota o masina de 100.000 euro lui dragnea, niste deszapeziri lui oprisan, o „operatie” lui nicusor, o parapanta lui mazare.

    Ma uit la Ucraina; macar acolo opozitia isi face treaba. Protestele cu sute de mii de oameni au fost organizate de opozantii regimului. Au lideri, are cine sa-i mobilizeze. La noi cine isi asuma rolul asta?

    00
  7. te rugam, mai lasa-i… e interesant sa-i privesti, mai ceva ca la zoo.

    00
  8. Oricare dintre mașinile lui este mai scumpă decât toate mașinile din familia mea, laolaltă, și nu suntem deloc puțini.

    Dar nu-l invidiez că are, doar îl urăsc pentru că fură.

    De aia sper să-l văd încolăcit în jurul unui pom, și mlte alte d-eastea, de beteșug.

    00
  9. Pai si cum naiba vrei sa-i dau cu cheia pe masina daca nu pui numarul de inmatriculare?

    00
  10. Ti-am dat reply si pe twitter. Omul a decartat de 2 ori suma scrisa de tine, asta pentru ca prima data masina i-a luat foc din ‘bunavointa’ unor mecanici din Oradea. Ai inteles da?! Adica omul are buget nelimitat si unde merge el sa-si faca masina?

    Incepand cu alegerile din 2011 a inceput sa-si stearga conturile de pe toate forumurile, iar acum isi continua ‘activitatea’ (da oameni buni, modificarile masinii continua :D) sub ‘pseudonimul’ xht20

    PS: Masina a costat 40.000 si nu 30.000
    PPS: Modificarile au costat mult mai mult decat ai scris tu. Doar scaunele au costat 20.000, sistemul audio inca cel putin atat :)

    00
  11. Exista VW Golf de 30 kile Euro!? Gizas! De banii aia iti iei automobil. Si-ti ramine si de-un Reno Megane, sh, pentru facut piata, dus rulmenti Stanbul, etc.
    (Cu complimente din partea Honda Motor Co.)

    00
  12. Am crezut că este o glumă până să citesc pe wikipedia: He is married to Bombonica Dragnea. Atât !

    00
  13. 680 de cai tractiune pe fata, AHAHAHHAHAHAHAAHHHAHAHA

    00
  14. Vali, daca cineva-ti atrage atentie ca umbli cu dubla masura, si scrii obsesiv de jegurile din PSD (avand perfecta dreptate), dar nu scrii niciun cuvant despre cum un notar isi permite un credit de-un milion de euro intr-o perioada in care piata imobiliara n-o duce prea bine, inseamna ca-i postac?

    Ca-i vorba de Nastase, Dragnea, Basescu, Udrea, toti prospera desi sunt angajati de-o viata la stat. In loc sa iesim in strada si sa bagam frica-n ei, stam pe interneti ca idotii si ne certam care dintre ei e mai bun, desi e evident ca raspunsul e niciunul. Ne facem sange rau, ne aruncam injurii si ne suspectam de partizanat politic in timp ce ei mustacesc din limuzine de sute de mii de euro. Daca tara asta ar fi avut niste conducatori responsabili, nu niste sefi de clanuri mafiote ajunsi la conducere pentru propriul interes al lor si-al clanurilor mafiote care i-a adus acolo, acum n-am fi in situatia mizerabila in care suntem, de n-avem de niciunele. Nici spitale, nici autostrazi, nici scoli, nici educatie. Dar avem interneti, interneti unde ne certam ca idiotii intre noi. Ceea ce e perfect pentru ei. Divizati fiind le e mult mai usor sa ne cocoseze din toate pozitiile.

    00
    • @coke: ai avea dreptate dacă aș fi scris că băsescu e bun și psd e rău. sau aș fi indemnat pe cineva să voteze cu unul sau altul. dar nu. plus, ăsta e un blog personal, și chiar dacă n-ar fi, tot aș avea dreptul și motivele să urăsc psd.

  15. sa nu te apuce scarba, ma? zau asa !

    da nu de aia de mai sus cu masini de jjjjjjjjjjjjjjjjdemilioane de ieuroi, ca pe aia atata ii duce capul, ci de bobof, frate !, de bobor, in pendula mea !

    si ne mai minunam ca nu avem obiective ca natiune, ca nu avem economie, ca nu sunt spitale, ca nu exista edcatie, ca nu ne respecta vestul. si ne mai si plangem stii?

    cica Romania e de cacat in timp ce ne uitam la kapatos si strangem din buci ca maine vine curentul asta in timp ce nu ne intereseaza unde se duc lovelele.

    tare asta

    00
  16. @coke: N-as vrea sa intru cu bocancii in blogul personal al omului, insa te superi daca te rog sa te uiti la antena 3? Acolo e adevarul si viata. Plus un credincios care acum ameninta ca da in judecata pe toata lumea care indrazneste sa vorbeasca de rau postul voiculescian. Ironic, nu?

    00
  17. Eu cred ca e un tanar de sucesuri si toti cei care nu sunteti de acord ar trebui sa puneti mana sa mai cititi niste almanahe ceva.De ce? Pentru ca automobile…

    00
  18. sunt bou, acum am vazut ca nu e fwd ci awd R asta, caz in care pot sa zic marfa, sunt curios ce fiabilitate are.

    00
  19. bah, de ce plm nu-l rapeste nimeni pe pendulake asta, cu tot cu masina lui de kespe zeci de mii de euro – dealtfel lejer vandabila in ucraina la o fractiune din pret – si apoi sa-i ceara lu’ tat-so o recompensa obscena – 10 mil de euro ar fi un inceput bun … – VS returnarea coconasului pe bucati: azi o mana, maine o tibie, raspoimaine coiul stang, un ochi, etc.

    sau o desfigurare cu acid, plus pozele before & after.

    tot vb aici ca tat-so fura, ca e jigodie, etc…

    furati si voi, labagiilor!

    furati viitorul baiatului hotului care v-a furat viitorul, gen.

    00
  20. Eu unul vreau sa-l vad, in bretele, cu laptop si ceas greu la mana, pe Mircea Badea vorbind despre curajul si viata simpla, umilitoare demna de urmat a trufandalelor astea ! Vreau sa-l vad pe Gadea la fel de spumos si de „atent” in dulcele-i stil clasic facand exemple de buna conduita din ei; cat pentru o generatie ! Parinti saraci copii bogati

    00
  21. Ce oameni răi … nu ați luat în calcul că poate banii ăștia i-a câștigat singur? De exemplu poate și-a băgat banii din alocație în Forex.

    00
  22. Tin minte ca in urma cu vreo 3 ani vedeam la tv o emisiune politica unde era invitata fiica fostului primar din Marbella. Aparent tacso’ facuse ceva lucruri necurate cu niste terenuri si dupa ce a dat tunul a pus o parte din bani in contul nevestei si o parte in contul amantei ambele fiind anchetate alaturi de el in timp ce conturile erau deja sechestrate de autoritati. Fiica in schimb n-avea servici, nu lucrase in viata ei si in perioada tunului isi luase un frumos A3 cash. Nu e o masina extrem de scumpa sau mai stiu cum, insa fata nu putea justifica de unde a avut banii pentru masina din moment ce ea nu lucrase o zi in viata ei si evident s-a lasat si in cazul ei cu o confiscare fiindca fiscul nu doarme in alte tari cum doarme in Romania.

    00
  23. Numai DNA-ul nu vede „activitatea” lui Dragnea. Justificarea averii ar trebui să fie o lege serioasă. Altfel ajungem cu toto felul de colorați care numără valize cu bani și nu au plătit în viața lor un impozit.

    Autostrada spre Alexandria ar scurta drumul spre Sofia-Salonic dacă s-ar construi pod la Tr. Măgurele.

    00
  24. Da astia n-au auzit de diesel ? Cuplu, consum redus…tot ce vrei.

    00
  25. Sa nu ne grabim, s-ar putea ca javrele astea sa fie singurul motiv pentru care se vor face niste autostrazi:
    -Tati, eu unde ma dau cu masina, ca-n Vest ma tot amendeaza…
    -Stai tati sa-l sun pe Sova sa-ti faca o autostrada.

    00
  26. sa-i belim pe toti, futu-le muma-cur… inclusiv pe popa ala caruia i s-au furat „10 000 de euro si bijuteriile preotesei”. Futu-le cristosii ma-sii !

    00
  27. cuvantul cheie: „asfaltat acum 10 ani”. :-) care drum din romania a mai rezistat atat fara o reasfaltare inainte de alegeri?

    00
  28. @ Zoso

    din cate stiu, Andrei Nastase e manager la Bonton Palace. Sigur scoate bani de Audi de acolo. Da, stiu ca Bonton Palace e facut pe banii lu Nastase Sr. si are autorizatie data in Herastrau.
    Poti avea opinia ca poli saraciei din Romania (Teleorman, Vaslui, etc) sunt condusi de PSD si ca astia sunt doritori in a pastra saracia la acelasi nivel pentru a avea o masa electorala de manevra. Corect pana la un punct. Nu cred ca cei din Ardeal (eu de loc sunt din Arad) sunt mai harnici sau mai destepti decat cei din moldova sau din muntenia. Pur si simplu, istoric am avut noroc ca am fost sub austrieci si unguri. Daca se vorbea germana la Alexandria (si nu la Timisoara), consideri ca intreprinderea Continental mai deschidea la Timisoara? Sau Star Transmission (Mercedes) la Sebes?. Da, exista primari model, (exemplu Johannis la Sibiu) care au construit ceva, dar bazandu-se mult pe faptul ca in SIbiu se vorbeste germana. Tu il vezi pe Scutaru foarte capabil?

    00
    • @smy: am înțeles. deci năstase jr. e curat pentru că terasele sunt făcute cu banii seniorului. pare logic ce spui tu.

  29. Eu nu stiu ce va mai mira in tara asta unde niste golani ordinari au jefuit tot ce se putea jefui. Este o tara pierduta fara nici un viitor ,cu un popor (din care fac si eu binenteles parte) submediocru care-si merita soarta.

  30. Da ce bradulet frumos avem la oglinda :)

    00
  31. daca Golful ala are 680 de cai, eu sunt RonaldMcDonald

    00
  32. @ zoso

    deci dupa tine, Nastase Jr. nu e curat tocmai pentru ca Nastase Sr. e corupt? E logic, nu?
    Daca tac-tu ar avea o avere impresionanta, tu sigur te-ai duce ajutor de bucatar in Paris ca sa „inveti meserie” si sa ajungi bucatar michelin.
    Da, ai dreptate ca fiul lui Dragnea epateaza, e arogant prin achizitiile lui. Si il baga si pe tatal lui la banuieli. Dar vezi ca nu inseamna ca toti fii de corupti sunt aroganti, prost crescuti si fara inteligenta. Dar, desigur generalizarea aduce comentarii, vizualizari. Ca ne legam de Nastase, poate poate mai vine unu sa se mai uite…

    00
    • @smy: păi hai să ne gândim, juniorul e șef și are a7 pe banii cui? exact, pe banii corupți ai lu ta-su.

    • hai nu mai manca cacat cu polonicul
      ce masina avea printisorul Nastase cand era student si nu lucra niciunde?
      mi-e scarba de jigodiile care care tot spala cu Ariel gunoaiele din clanurile de „politicieni”, oricum jegul nu se curata
      Nici una din progeniturile fanariotilor de rit nou nu au intrat in viata constit ocupandu-si locul prin munca sau in conditi de concurenta.
      lehamite si scarba…

      00
    • nu zice nimeni să nu aibă un a6 sau un a8 sau un a12, intrebarea e de unde. tati a lucrat toată viața la stat, mami nu are o ocupație exactă, el are două terase și o mașină de 60.000€. bate un pic la ochi.

    • pe de altă parte, nu e prima oară când aud „da, ta-su a furat de a rupt, dar el nu, deci banii pe care îi are de la ta-su sunt cinstiți”. oameni care trăiesc pe altă lume.

  33. @Zoso – Pe banii furati nu pe banii corupti.
    Banii in sine n-au nici o vina ca pun mana pe ei tot felul de lichele sr sau jr.

    00
  34. @ Zoso

    Bonton e plin in fiecare zi, deci bani pt A7 de acolo isi ia. Da, ai dreptate cum a inceput Bonton-ul e o problema, Si da asta trebuie/a anchetat. Dar, Bontonul a inceput cand juniorul era la facultate. Ca, la pus tac-su sef la Bonton dupa ce s-a intors de la facultate, asta se poarta oriunde in lume. Iar in 10 ani, la locatia respectiva, daca nu scoti nici de un A7, atunci nu se mai face business nicunde in Romania. Tu ai pus bine problema cu juniorul lu’ Dragnea ca ala intr-un timp scurt a spart multi bani pe masini si pe accesoriile masinilor. Dar ai enumerat 5 masini si multe accesorii la Juniorul lu’ Dragnea care nu a facut nimic in viata lui si nici macar nu e sef undeva.

    00
  35. Puie Monta

    00
  36. texte. Sunt sigur ca gaseste Badea/ latrina 3 o explicatie cum ca a cumparat juniorul bitcoins din banii de alocatie cand erau 1 dolar si alocatia pe 15 ani inmultita cu 1000 face cat trebuie, ca baiatul era cuminte si mai primea si ceva burse de la Teldrum ca doar facea facultatea cu motoare asa ca sunteti rai si invidiosi, banii sunt toti ai lui „pe persoana fizica”.Diferenta aia lipsa cat scaunele de la golf le-a luat din banii de sorcova primiti de la tzatza Vasilica, o matusa mai indepartata a seniorului, femeie de treaba, n-o stiti voi.

    00
  37. Dar un articol despre creditul luat de Ioana Basescu de la CEC… o sa vedem la tine pe blog?

    Sau despre motivele pentru care Adiean Videanu este (sau nu este?) anchetat de DNA…

    Sau poate ar fi mai interesant sa vorbim despre mosia de la Nana…

    00
  38. zoso, nu am cuvinte.
    stau ca un macac in fata monitorului, zambesc tamp, si te aplaud pentru un post reusit (cu o mica precizare – S3-ul ala din link n-a fost al beizadelei. el a reusit performanta de a-l izbi de un cap de pod si de a scapa de el apoi – unde….nu stiu)
    ma inclin, jos palaria.

    00
  39. NOU
    #53

    e adevarat ca a avut un accident foarte grav de curand, cu victime care e musamalizat, ascuns…

    00
  40. misto golful… pfff, ce seamana cu seat-ul meu…

    00
  41. NOU
    #56

    Asta nu plimba copiii de generala cu bolidu ? cum facea ala de la Oradea (parca)

    00
  42. Ma uit si eu in stanga si-n dreapta, dar n-am vazut nici un flacau de asta cu parinti hoti sa exceleze in ceva sau macar sa reuseasca intr-un domeniu datorita capacitatilor lor intelectuale, fizice, morale etc; Poate si din cauza asta lumea ii desconsidera si-i injura, nu doar pentru ca s-au nascut intr-o familie conectata la banul public.

    00
  43. Nu inteleg cum a votat lumea acest puscariabil….

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube