Slow food la Brașov (2013)

De când s-a mutat pe strada Alexandru Vlahuță, târgul de slow food unde găseai zeci de tipuri de prăjituri bestiale a devenit o chestie tristă. Spațiul e impropriu, nu există locuri de parcare, oamenii care veneau s-au împuținat și nu mai sunt atât de multe prăjituri. Tristeanu.

 

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

  1. Poza cu pestele a pus capac, nu strica un avertisment pentru amatori :D

    00
  2. Dai in diabet doar uitandu-te la poze

    00
  3. Pustiu, ai habar ce peste e’ ala ?

    00
  4. Che, evident ca pastravaria Doftana nu putea vinde altceva decit macrou afumat in coaja de mesteacan. Se vad si frunzele de mesteacan printre macroi.

    00
  5. Te duci cu o tona de bani si te alegi mai cu nimic. Scump dom’le scump…

    00
  6. E peşte din ăla care dă din coadă, nu? :)

    00
  7. @El Comandante: Da, e pastrav afumat si sunt mare fan a tot ce inseamna peste :D

    00
  8. El Comandante: Cred ca nu ai inteles mesajul meu initial: „Poza cu pestele a pus capac, nu strica un avertisment pentru amatori”

    Faceam referire la un mesaj gen „Atentie! Acest articol contine poze cu mancare” :D

    00
  9. Inseamna ca stii ca pestele ala afumat nu are nevoie cine stie ce conditii pentru a fi pastrat, nu ?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.