Blog: îți spun sincer…o minciună

După ce luni l-a avut invitat pe ilustrul Chinochio, care a schimbat un pic placa aia care i-a răbufnit în nas, nu mai e o firmă, sunt mai multe, și nu mai e 100.000€, e 130.000€, ieri, Lucian Mîndruță l-a avut invitat la emisiunea pe care o realizează pe nu mai puțin ilustrul Iulian Comănescu. Dacă citiți pe aici îl știți: consultant politic și mediatic, ciupitor de bani de pe la toate trusturile cu varii proiecte falimentare (“După Bloguri”, “The Industry”).

Care, într-un acces de sinceritate, minte cum respiră și evită răspunsul că nah, ar fi trebuit să pomenească oameni care nu îl înghit. Ce-o fi fost în sufletul lui când a alcătuit topul ăla cu influența după Klout și a trebuit să mă pună atât de sus numai el știe…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

13 comentarii

  1. comanescu cacomanescu, dar eminentul mandruta asa ii pune cuvinte in gura la repezeala, de numa numa

  2. S-auzim si de la C. Manafu – că de la tine știm dinainte.
    :-)

    00
  3. Ati observat ca singurii care nu au scris niciun rand despre chemarea lui A.Sarbu la DNA au fost Mediafax si Gandul?

    00
  4. Pai chiar asta era si a spus-o omul cu gura lui.

    00
  5. @vali: A.Sarbu (nu eu sau tu) iese de la DNA si raspunde la niste intrebari legate de prezenta lui acolo. Toata media considera ca merita sa-si informeze cititorii despre ce a fost vorba, mai putin Mediafax si Gandul. Mie mi s-a parut ciudat.

    00
  6. Gicu asta ce sa mai stie el, daca dupa cum spune el.. a iesit din sfera bloggerilor, cu toate ca totusi, vad ca pe blogul sau posteaza odata la 2-3 zile. Dar el nu-i blogger, nu nu.

    00
  7. Pai daca nenea asta nu prea mai e la curent cu online-ul din RO, cum a facut el topuri de influenta? Si da, se vede ca evita raspunsul. Trist…

    00
  8. @vali: in cazul tau e normal, ca doar nu esti agentie de stiri. Apropo, de unde stii ca nu dorea sa cumpere Realitatea si ca n-a fost chemat la DNA pentru altceva? Nu cumva ai citit pe vreun site?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube