“Tati, de ce mănânci rahat la televizor?”

Păi, copiii mei, ca să mergeți voi la Școala Americană și să stăm în această casă frumoasă, de aia tati papă rahat seară de seară la televizor, fără rușine, dar cu remușcări că o face, mai ales că a luat și bani împrumut de la patron și, dacă refuză să înghită rahatul, trebuie să îi dea înapoi și nu are de unde. Peste 20 de ani vei avea de la tati și niște afaceri curate și cinstite și oamenii nu își vor mai aminti cât rahat a trebuit să mănânc, seară de seară, ca voi să aveți mult mai multe decât oamenii normali.

De asta tati nu se scuză atunci când e prins mâncând rahat cu lopata.

ps: jegule, dacă eu sunt bloggerul lui băsescu, mă-ta-i proastă.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

42 comentarii

  1. Nu merge sa descarci stremul de la antena3 cu avant browser?

    00
  2. in curand stapanii lui o sa ii faca vant si atunci limba lui va trebui sa se obisnuiasca cu alte rozete! sper ca postul sa ajunga la faliment !

    00
  3. NOU
    #3

    Ei pai vezi, si-au construit un imperiu…

    00
  4. Am facut un imens efort sa rezist pana la sfarsitul acestui fragment banuind dinainte despre ce poate fi vorba. Imi ajunge pe toata viata. Acum doua zile am incercat in direct la tv sa vad ce poate dar n-am rezistat 3 minute. In ce stare psihica trebuie sa fi ca sa rezisti la o emisiune? Nu stiu de care mi-e mila mai mult de cei care chiar il gusta sau de cei care se chinuie sa extraga ororile astea.

    00
  5. niste jeguri!

    00
  6. NOU
    #6

    Circ, circ, circ:
    https://www.antena3.ro/

    00
  7. Eu nici măcar nu mă mai uit la televizor, deloc.

    00
  8. ți-ai făcut abonament la antenaplay?

    00
  9. Inainte de fragmentul cu imprejurarea si-a tras mucii ?!

    00
  10. Astia sunt masinaria de prostit poporul…daca nu esti de acord cu ei , te baga in tren si te arunca in siberia…

    00
  11. „pentru ca e rentabil. pentru ca toti mananca un rahat mai mic ,mai mare ,mai naspa de cand se nasc si pana mor iar eu macar o fac pe bani foarte multi nu o fac moca ca altii. pentru ca asa sunt nascut si restul e cancan”

    00
  12. NOU
    #12

    De pe Kmkz, acum mai multe saptamani:
    Gadea: – Doamne, de ce am fruntea atat de mare?
    Dumnezeu: Sa stea Voiculescu comod.

    00
  13. bai…ce patos foloseste. imi face greatza

    00
  14. M-as mira ca acest personaj sa dispuna de atata bun simt si sa recunoasca acest lucru… de multe ori sustin cu atata tarie niste tampenii in cat si ei le cred.

    00
  15. 1 la mana Gadea e un semidoct. Nu poate citi cursiv. Am mai remarcat asta. Daca nu-l ajuta casca din ureche e p-afarist rau
    2 a fost la fel ca in cazul lui Fenechiu cand au urlat un weekend intreg ca au dovada ca Fenechiu nu a luat bac-ul din prima. Goana dupa senzational naste momente penibile. Iar scuzele sunt si mai penibile pentru cineva care se considera „jurnalist”

    00
  16. Pe scurt, ce am inteles eu:

    unii: nu eu am luat domne, ceilati.
    ceilalti: nu noi am luat domne, unii..

    Si tot asa.

    Ce concluzie tragem de aici? Pai singura concluzie pe care o pot trage eu este ca TOTI suntem manipulati intr-un fel sau altul de cel putin 24 de ani, ne zbatem in acesi mocirla post revolutionara, am fost asasinati economic si indatorati peste masura la FMI. Dar hai sa salvam rosia montana…

    00
  17. NOU
    #17

    ps-ul nu-i bun, ca ma-sa oricum e proasta

    00
  18. Vai, o nouă cotă a penibilului.

    00
  19. Am incercat sa ma uit , da’ era sa imi sparg monitoru’ si atunci am renuntat.

    00
  20. In fiecare tabara sunt mancatori de rahat, Gadea de mai sus, Turcescu dincolo si lista continua. Realitatea este ca politicienii sunt toti acelasi neam (de nenorociti) si ii diferentiaza doar eticheta (pdl / usl).

    00
  21. HALUCINANT!

    00
  22. Dacă n-ar fi megafonul altora, prostul ăsta n-ar fi pupat sticla în viață lui. Păi ăsta nici să citească nu știe, dar el se chinuie să recite…

    00
  23. Si cat de prost recita. Pe nas, Nici sa-l aud nu suport, dar sa-l vad… Ocolesc antena 3. Cum ar fi sa demaram o campanie, sa facem cerere sa nu mai primim programul acestei televiziuni de partid, care in esenta ei nu e diferita deloc de ceea ce era tvr-ul dinainte de 90. Anumite simpatii se simt la unele televiziuni, dar astia produc greata.

    00
  24. bai zoso, fa si tu un rezumat, cine plm rezista sa se uite 18 minute la A3?

    00
  25. delir psihotic se mai numeste ce vedem la gadea.
    dragi studenti la psihologie si nu numai, luati de aici subiect pentru studiu de caz.

    00
  26. Dovada ca Gadea stia de la inceput cat are Patapievici e la minutul 10:23. „Omul” tine in mana o foaie cu clarificari in timpul emisiunii. Daca dai pe HD si faci printscreen si apoi maresti la 400% o sa vezi ca in text scrie cati mp au fiecare. Asta e, doar nu pui si informatia asta pe ecrane ca doar lucrezi in presa si mananci rahat toata ziua.

    00
  27. „Păi, copiii mei, ca să mergeți voi la Școala Americană și să stăm în această casă frumoasă…”

    Mhmm, acelaşi lucru şi cu politica. Mă aştept ca toţi puştanii lor, după ce se întorc de la studii, să ocupe scaunele taţilor. Desigur, şanse destul de mari ca ei să nu fie la fel de jegoşi precum bătrânii dar ei, taţii, vor sta în spatele lor, suflându-le în ceafă, ca să le dea indicaţii cum şi ce să facă. După aceea, cercul se repetă pentru următoarele două-trei generaţii: alţi jucători dar acelaşi joc şi aceleaşi reguli dar alte metode mult mai performante.

    Chestia e că vor fi aclamaţi, de dobitoci cât şi de asociaţi. Principala lor muniţie nu va mai fi demagogia crâncenă, cum e acum, nu, va fi încrederea bazată pe orientarea estetică: dacă poartă costum şi are diplomă de afară, „înseamnă că e bun”.
    Exact aşa va fi, pariu pe lovituri în coaie.

    P.S.
    Dacă monarhia este o dictatură ereditară individuală (constituţională sau absolută), atunci, ceea ce se întâmplă în politica r[r]omânească, e dictatură ereditară colectivă.

    00
  28. Opa, iote-l si pe Mircea Diaconu. Si-a reintrat in rolul de invitat permanent?

    00
  29. Partea proasta e ca sunt cateva meleoane de cetateni care „sunt siguri” ca noi mancam kkt, nu jigodiile astea de la a3

    00
  30. @27 andrei: gunoiul are in mana un Extras de Informare de Carte Funciara. in actele astea apare mereu suprafata ;) Dottore se lauda si el: „normal ca stiam, apare la Carte Funciara”; deci si mitomanul stia de suprafata ::))

    00
  31. Mi se pare o mizerie de articol manjit intradevar cu mult rahat de catre moderator… Cel mai probabil acesta este platit sa injure tot ce tine de antene… Acum este Gadea luat in vizor, maine cine stie cine-i la rand…

    00
  32. Gadea este printre singurii jurnalisti din Romania care si-a adus contributia la progresul societatii romanesti.

    00
  33. @PETRUS
    daca progresul inseamna halit de cacat, atunci da, Gadea a pus umarul serios la progres.

    00
  34. @Petrus Dacă ești de părerea asta ia zi repede cât fac 1+1 (fără search pe google te rog)

    00
  35. Io cred ca Petreus asta e Varanu’, rade-un pic de Gadea pe-aici!

    00
  36. macar gadea isi da interesul sa aduca la iveala informatii importante si de interes pentru intreaga lume. sunt alti jurnalisti care mananca rahat dar habar n-au despre ce vorbesc. gadea este, totusi, unul dintre jurnalistii profi ai acestei tari

    00
    • @levi: de aia e un lingău manipulator? că e un jurnalist profi? manipularea cu investitorii imobiliari cu 1 metru pătrat? aia cu funeriu? aia cu mirela bugetara? șantajul cu rcs?

  37. Bineinteles ca nu va place Gadea cand ii ia pe ai vostri de guler… Daca l-ar pupa pe basescu asa de mult pe cat o faceti voi cred ca l-ati fi laudat pana-n panzele albe… Astia sunteti voi, ce sa facem…fauna Romaniei.

    00
  38. Cum sa faci un asemenea articol? Acuzatii calomnioase aruncate de un incult de pe maidan.

    00
    • @iulia: complet de acord. in loc să-și ceară scuze că e o slugă infectă care latră ce vrea patronul, a ținut-o pe a lui. slugoi!

  39. Am si eu o intrebare: cine il mai urmareste pe acest baptist manipulator? acest baptist care ling…., face orice pentru nenea patron? nu are pic de rusine, mai acu cativa ani prezenta emisiuni religioase pe tele 7abc… mare lingau.
    auzi tu, jurnalism. hahaha. Gadea & Badea si asociatii manipulatori.
    @May, who the fuck il lauda pe Basescu aici? doar ca auzi la sf. Basescu-Basescu? pai asta face parte din manipulare.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube