Mă mănâncă pielea! HAM!

De câteva zile, prin cartier umblă o frumoasă cățea lup. Se vede că e pe stradă de puțin timp, că are blana curata și pieptănată. Stă cuminte, nu atacă oamenii, se vede după cum miroase și cum se comportă că tot caută ceva. Cel mai probabil stăpânul i-a dat zgarda jos și i-a dat drumul în alt cartier.

Îmi pare așa rău de ea și tare mă mănâncă pielea să o iau acasă, dar nu știu cum s-ar împăca cu beagle-ul, care e încă mic și neobișnuit cu alte animale.

 

doggy-05

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

34 comentarii

  1. o sa se impace ca e prea mare diferenta fizica intre ei, plus ca e femela. si daca tot ai curte, crede-ma ca si eu am 2 caini, e mult mai placut ptr. ei sa fie doi.

    00
  2. Incearca daca ai unde sa ii tii pe amandoi.

    00
  3. Eu zic sa o iei,nu o lasa pe strada si daca nu se impaca cu beagle-ul ii cauti un stapani.

    00
  4. Uite fix asa am inceput si eu , m-am trezit cu o catelusa mica la poarta, pe care am adoptat-o, dupa care am luat un alsacian, a urmat alt catel, si acum o minune da catelusa, mica, zici ca e de jucarie, si astfel in curte la mine se afla 4 suflete minunate. Cand am adus ultima catelusa, mi-a fost frica, ca nu se va acomoda cu ceilalti 3, nimic mai fals,in 2 ore erau deja prieteni.

    00
  5. Teribil de tare detest povestile astea, cu oameni din-astia. Acestea fiind zise, poate doar s-a pierdut. Oricum, daca poti s-o iei de pe strada ia-o, beagle-ul fiind mic o sa se adapteze repede.

    00
  6. Un prieten are un lup, masiv, luat de la scoala de la Sibiu. Lupul educat dar intransigent cu potaile, indiferent de numar, daca stapanul nu zice nimic le arata cine-i seful…. Intr-o zi ducem potaia la plimbare….
    Obisnuit sa nu aiba adversari de temut in oraselul de care povestesc, nu ma asteptam sa trecem prin fata unei porti, in spatele careia era alta potaie, care-l domina prin latrat, iar blegul nu zicea nimic, dar nimic….. Neobisnuit cu lupul asta in ipostaza de caine pasnic, mai ales cu acest specimen, intreb stapanul: Ce are ma potaia ta de se caca pe el, ca aratarea din curte nu e mai mare ca el, deci n-are cum sa-i vina de hac….. Atunci am primit prima lectie despre psihologia canina, de la stapanul potaii: „Taci ma, nu vezi ca e catea?!” …. Pana si cel mai dur caine, in fata unei catele, nu misca….

    00
  7. NOU
    #7

    Se vor impaca excelent.
    Instinctul matern al femelei adulte va prinde bine amandorura.

    00
  8. adultii nu ataca puii.
    acu depinde de cat de pui e hot dogul tau. s-ar putea sa se sperie la inceput dar curiozitatea o sa-l faca sa se apropie. poate pui si un update la ce hotarare ai luat.

    00
  9. Acum cativa ani am trecut pe strada pe langa un pui de catel, maidanez cel mai probabil. Eram in masina cu prietena si tocmai plecasem de la gradina parintilor unde tocmai instalasem un pui de catel. Am stat, ne-am jucat cu el, ne-am codit, am plecat spre casa cu ideea ca deja avem un caine, doi sunt prea multi. Cand am ajuns acasa ne-am hotarat sa ne intoarcem sa-l luam.

    L-am gasit exact in acelasi loc calcat de masina. Am plans ca un copil. Sfatul meu, go for it!

    00
  10. Cel mai probabil se vor intelege; daca o aduci la tine in curte, ea nu va ataca beagle-ul, pt ca va fi pe teritoriul lui (da, conteaza asta, chiar si daca e vorba de ciobanesc german vs. beagle). Iar beagle-ul poate o s-o latre la inceput, dar n-o s-o atace, pt ca nah… :)

    00
  11. Ar fi bine sa se impace si cu matza lui Cetin. Pai unde crezi ca va poposi dupa periplul banatean? :)

    00
  12. Chiar daca o tii in foster o perioada (pana ii cauti un stapan) si tot o ajuti enorm. Plus ca-i posibil sa se impace bine cu celalalt caine, mai ales daca e femela.

  13. Stiam ca daca sunt mici, sunt mai usor de impacat, dar poate depinde de situatie. La pisici sigur a mers.

    00
  14. Daca poti face o fapta buna…fa-o… Mai ales ca ai deja unul.. cand sunt 2 e viata mult mai placuta pentru ei..

    00
  15. Ia cainele acasa, eventual fa-ti pomana si pune si un afis-doua prin oras, cu poza, ca poate chiar l-a pierdut cineva. Daca nu-l reclama nimeni, te-ai facut cu un caine frumos si (probabil) istet.

    00
  16. Cu cat sunt mai tineri, cu atat se vor intelege mai usor.

    00
  17. Asta este un post de tip awwww :) Dar bravo ca te interesezi inainte daca merge sau nu

    00
  18. Ce-mi plac ăia care zic că „lasă, bă, că e fetiţă, sigur se-mpacă” sau „adulţii nu atacă puii.” Al meu (un ciobănesc de 15-16 ani şi 50 de kile; RIP) ar fi mîncat tot ce mişca, indiferent că era pui sau căţea. Ţine foarte de mult de cît de obişnuit e cîinele cu mediul din jur şi cît de stăpîn se simte pe cartier ca să mai accepte pe cineva.
    În general, ciobăneştii sînt docili şi ascultători şi nu la fel de orgolioşi şi plini de personalitate. Dacă beagle-ul nu e scandalagiu în mod obişnuit, probabil că se obişnuiesc repede şi se vor împăca bine.
    Eu îţi recomand să ieşi cu beagle-ul pe stradă, în lesă, că-s pe teritoriu neutru, şi să vezi dacă se împacă. Dacă nu latră niciunul, adoptă căţeaua.

  19. Io zic ca daca iti place cateaua, ia-o. Se obisnuiesc ei si probabil o sa fie o miscare buna.
    Daca nu vrei sau nu poti, fa o fapta buna si arunca un semn pe mail la subsemnatul si ii gasesc eu un loc in sat la mine. Doar ca o sa fie ciine de paza si cam legat mai multa vreme. Dar de ingrijit o sa fie ingrijita bine.
    Sau daca pui si tu o poza cu ea, poate o conving pe nevasta sa mai luam unul. Desi si asa unul e mult pentru noi.

    00
  20. se va obisnui usor cu ea pentru ca e femela si el e mic. Cand sunt mai mari apar problemele cu cine e dominant, etc.

    00
  21. Incearca… nu se stie niciodata. Exista posibilitatea sa se scarmene putin la inceput, dar fara a se rani. In nici un caz nu le da de mancare la amandoi… incearca sa ii separi cand mananca.
    Dupa parerea mea, nefiind amandoi masculi, sansele sunt bune.

    00
  22. Ia-o :)
    I-am adus ciobanescului meu german in curte un shitzu mic. Initial i-a fost frica de shitzu… dupa au inceput sa se inteleaga.

    Macar incearca. Daca poti sa-i pui zgarda si lesa la gat fara sa faca mutre, esti ok :) Cand se cunosc prima oara, cel mai bine sa fie ambii in lesa si in caz ca se intampla beleaua sa ii tragi repede :)

    00
  23. Daca n-o ia nimeni, pot sa vin eu in week-end la BV si s-o culeg? :)

    00
  24. In loc sa pui pe blog, mai bine o luai la tine. Urmeaza-ti instinctul din cand in cand, n-ai fi dat gres.

    00
  25. Incearca. Daca nu se va intelege cu al tau catel poate ca-i vei gasi un stapan prin intermediul blogului. La cati cititori ai.

    00
  26. Eu am un el, pitbull de 3 ani si o ea, chihuahua de 8 ani. La inceput s-au cam uitat ciudat unul la Altul, dar dupa cateva zile mancau din același bol. Ea e sefa! Unul mic si unul mare, e super dragut. :)

    00
  27. de ce dracu toti hipsterii din ziua de azi isi cumpara beagle?! sunt pline parcurile de beagles.

    00
  28. @biggie: că-s frumoşi, de-aia! :) mai hispteri sunt ăia cu bulldog francez, că rar vezi câine mai urât.

    00
  29. eu am un dobernam german (baiat de 8 ani) si un ciine lup (fata de 10 luni),pe care am luat-o de crescu cind avea 2 luni.pina a invatat regulile curtii a mai scheunat.acum sunt prieteni si stau impreuna toata ziua si se joaca.sunt minunati.daca sunt 2 sunt mai veseli.se joaca,fac protioare.daca iti place cu adevarat acel ciine adopta-l cu dragoste si ai sa vezi cita bucurie si dragoste ai sa ai in jurul tau.

    00
  30. Vali, prietena mea si-a pierdut acum cateva zile cateaua lup in zona Dealul Melcilor. Am scris aseara despre ea. Vrei sa iti arunci un ochi pe poza de pe blogul meu, sa vezi daca este cea despre care vorbesti tu?

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube