Social Media: nu duce campaniile de tractoriști în online

RCA-Ieftin.ro s-a gândit că ar fi o idee bună să își popularizeze campania de tractoriști pe care o desfășoară pe stradă. Nu, problema nu e că își fac reclamă cu niște fete pe centură, ci că nu sunt destul de deștepți să își dea seama că nu e de laudă.

rca-ieftin

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. Putin le pasa daca e de lauda sau nu.
    Intrebarea e daca este de impact.
    In zona de RCA-CASCO, concurenta e atat de mare incat o sa se ajunga sa fii intrebat pe sosea – Domnu, domnu, un oral si un RCA. Ieftin domnu.

    00
  2. sa fac naibii si accident cand erau astea pe dn1, intotdeauna le prindeam pe sensul celalalt si nu intelegeam cat e scurtu…

    00
  3. Două chestii:

    1. Nu le-aș califica pe fete drept centuriste.
    2. Nu ești în target, tu știi ce-i ăla internet. Lasă să învețe și tractoriștii ce-i la internet și că poți face cu el mai mult decât p0rn.

    Da, am participat și eu la campanie, întocmai din considerentele de mai sus.

    00
  4. NOU
    #4

    am trecut recent printr-un accident foarte violent, iar cea care l-a provocat detinea RCA simplu. fiind vorba de o dauna totala, pot sa va spun ca RCA-ul ieftin e egal cu zero. am ramas cu o paguba semnificativa (ca prin minune in viata), firma de asigurari imi ofera cam 35% din pretul unui automobil identic la ani/km/intretinere. in mod normal si civilizat ar trebui eliminate aceste „glume”, numite RCA, deoarece pagubitul are intotdeauna cel mai mult de suferit. ramane cu o paguba mai mica cel care a provocat accidentul si castiga acesti „samsari” cu asigurarile. cred ca ar trebui constatat de fiecare data clar de catre politie orice accident si sa se rezolve doar in instanta civila aceste cazuri, astfel incat cel vinovat sa suporte intreaga paguba provocata.

    00
  5. Le-am prins și eu într-o dimineață la intrarea în Băneasa. Cam trist.
    Problema de morală e clar că nu au, dar nu mi se pare ok să polueze vizual un drum public și să distragă voit, atenția șoferilor.

    Cred că în primul minut au apărut ceva milițieni în triulă, să-și ia partea …

    00
  6. Nu mi se pare o camanie de tractoristi. Ce ai vrea sa faca o banala firma de asigurari? Macar incearca sa iasa din tipare cum pot, pt. ca nu cred ca au bani sa apeleze la McCann Bucuresti.

    00
  7. Pana una alta eu chiar a trebuit sa imi fac RCA si chiar au cel mai bun pret din tot ce am gasit pe piata.

    Am facut si o aroganta maxima si mi-am luat RCA la Euroins (din simplul motiv ca de 10 ani RCA-ul meu nu a fost folosit niciodata, si diferenta de pret pana la unul „onorabil” era de peste 30 %)

    Cel mai ciudat este ca desi am platit online 540 de lei, pe polita scrie ca a costat 618 lei.

    00
  8. Nu-s pe centura, sunt pe bulevardul aurel vlaicu, spre mamaia. Nu trec tiruri pe acolo. In schimb, trec foarte multe autoturisme. Un loc bine ales.

    00
  9. O banala firma de asigurari ? 90.000 de asigurari incheiate in ultimul an ? Adica vreo 300 de asigurari / zi lucratoare ?!? Eu cred ca-s ditamai firma!
    eMag ce le mai strica socotelile cau dau discount 5%, in rest oamenii sunt foarte ok, am comandat de cateva ori fara probleme.

    00
  10. nici mie nu mi se pare foarte proasta campania… a da, sunt convins ca nu au un buget foarte mare pentru ca adevarul e ca ei si castiga putin dar chiar se chinuie oamenii si pana la urma nu e ieftin sa pui un panou acolo in mamaia. Costa de vorbesti singur… parerea mea ca are efect mult mai mare asa si cu costuri mai mici.
    Ultimul RCA pe care l-am luat , l-am facut la ei şi pe langa faptul ca ma rog e mai ieftin decat la altii au tot felul de chestii ca sa te fidelizeze. Mie mi-au bagat un filmulet personalizat in care imi multumeau ca am colaborat cu ei si etc. F tare faza oricum.

    mie imi plac… ii sustin bravo lor :D

    PS: suntem un popor de babuini si tractoristi asa ca ii inteleg perfect cu modelul de comunicare. Si eu mi-am pus roll-up la firma de extensii in cel mai hot local de manele… fuck it!

    00
  11. @androidul cred ca daca dadeai firma RCA in judecata castigai, macar pe cel vinovat de accident. Normal un rca trebuie sa sigure si o dauna totala indiferent cat este de ieftin. Pe ala care da in tine il doare la vasile ca nu iti acopera dauna.

    00
  12. Multumim foarte mult, Zoso pentru ajutor.
    Am avut 9 clienti noi de la tine, doar ieri.
    Tine-o tot asa si iti promitem ca venim special pentru tine la Brasov cu fetele ;)

    PS: daca vrei comision, da-ne de veste – 021/9799

    00
  13. Mie mi-a placut campania lor, am si scris pe blog despre ea, cred ca am si fost singurul care a fost la fata locului si a pus poze si a scris despre campania din Bucuresti.

    Exceptand advertorialele de pe blogmoney cu 5 euro (daca o fi acceptat cineva pretul lor)

    00
  14. Ma, da Carmen Albisteanu asta, nu e di ea pe centura cu pancarte?
    Adica, daca i-am propune, oare ce ar spune, de pe facebook e atat de entuziasta si fericita? :)

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.