De ce să nu-ţi iei maşină barcă

Bosul de bos trecu furios de paznicul de la poartă şi opri în dreptul unui loc de parcare din imediata apropiere a uşii de intrare, blocat de o barieră, coborî nervos, se uită la paznicul care alerga grăbit spre el şi puse bariera pe trotuar. Trase maşina în locul de parcare, deschise uşa şi lăsă o bucată de vopsea de pe portieră pe bariera pusă prea aproape. Paznic râse înfundat. Bosul pufni şi intră în clădire. E o altă zi în care încercarea de a te da important în faţa unui banal paznic a dat greş. Mergem mai departe.

i_2013072110000175 i_2013072110000178

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

30 comentarii

  1. in viata trebuie sa fii zen. sa conduci o masina mica, sa ai sub 70kg, sa fii pasionat sa fotografie si neaparat sa nu locuiesti in mizeria de bucuresti.

    00
  2. Nu prea am inteles patania! Dar sa o povestesc pe a mea legata de parcare si paznic! La o institutie publica, seara pe la 6, trebuia sa vad o lista, ajung in dreptul institutie, vad bariera ridicata de la parcare, o singura masina inauntru, intru si o las asa pe margine sa nu incomodez pe nimeni. Cobor ma duc grabit spre institutie, deodata ma fugarea un paznic la vreo 50 ani, tiganos asa, cu o tigare intr-o parte, si imi spune ca dute si muta masina imediat, ca nu ai voie, adica el ma tutuia pe mine, fara sa ma cunoasca de nicaieri! I-am spus ca imediat, lista fiind chiar la intrare, el m-a amenintat ca lasa ca vezi tu,LOL! Cand sa plec dau cu spatele, omuletu pusese bariera, si imi zambea ironic, ce sa fac in situatia asta, sa ma bat cu el, nu am sunat nici la politie, nimic, eram cu un LR Discovery, am dat cu spatele usor, tinand si frana, si am rupt bariera aceea din plastic

    00
  3. Alea cu bariera sunt locuri pentru persoane cu dizabilitati? Daca da, a parcat bine, dizabilitatile putand fi si psihice, nu doar fizice. Lucru confirmat si de portiera izbita in bariera.

    00
  4. @geo: nop, dar macar bun-simt si fara inganfare prosteasca DA

    00
  5. Când vulpea nu ajunge la struguri zice că sunt acri. Invidia e mare.

    00
  6. LOL!

    si-o merita… asa ca… let’em die!

    00
  7. @Irina : in ziua de azi cand un om isi exprima o parere negativa despre un obiect mai scump, ceilalti incep sa raspunda cu zicala aia a ta.
    Bine, in cazul tau, probabil te-ai insura cu unul de vreo 60 de ani doar ca sa mergi intr-o masina ca aia. Sa stii ca nu toti vorbesc din invidie, mai sunt oameni care au si alte gusturi sau alte placeri in viata decat sa mearga intr-o masina buna (din nou, buna = gustul fiecaruia in parte, o masina buna poate costa si 15.000 si 100.000).
    M-am saturat sa aud replica aia de la toata lumea, incat in ziua de azi nici nu-ti mai poti da parerea despre o femeie sau o masina, pentru ca inseamna ca esti invidios si ca nu ajungi la struguri. Daca zic ca nu-mi place un model Victoria’s Secret, inseamna ca strugurii sunt acri? Nu, doar nu e pe gustul meu.

    00
  8. Poate ca mori mai repede intr-un Abarth decat intr-o „barca” d’asta, diferenta o face ca mori cu zambetul pe buze.

    00
  9. @Irina – lucrurile au mai evoluat. vulpea a aflat de supermarket.

    00
  10. Trebuie sa fie si o camera video in parcarea aia.
    Rugam frumos paznicul sa publice inregistrarea.
    Multumim.

    00
  11. aia nu e barca bre….e locomotiva…

  12. si daca nu era masina barca nu avea usi?

    00
  13. Nu e vorba de masina, mare sau mica, ci de creier. Masina e mare ca sa compenseze.

    00
  14. Avea burtă și lănțoc la gâtișor?

    00
  15. Daca e masina institutiei, il doare la banana ca a zgariat-o. Prostia sigur nu-l doare, s-ar fi auzit ceva tipete.

    00
  16. bre. geo, cum de m-ai nimerit? :)

    00
  17. Like a boss dă boss :P

    00
  18. Număr de înmatriculare DGP știu că vine de la Direcția Generală de Poliție.
    Se înțelege.

    00
  19. da? veniti voi in Costinesti acum… „mi-a dat mama strada, tata sosea”… bai, si nu au 18 ani… deci nu aruncati cu pietre in generatia decreteilor ce n-au stiut sa-si creasca copiii… ca sunt atat de tineri… dar FAC RELIGIE LA SCOALA, NU EDUCATIE RUTIERA!!!

    00
  20. @Saragea, Lista era cu rezultatele la BAC? De ce cu frina tinuta usor? Adica de ce ai trei picioare? E mostenire pe linie materna, sau paterni?

    00
  21. eu am citit baracă în loc de barcă.

    00
  22. Paznicul a avut parte de razbunarea lui. Bariera avut grija asta.

    00
  23. @threepiedu: Sigur am mai mult ani ca tine, si mai multe studii ca tine! Eu explicam logica omului prost, un paznic ce a lasat bariera deschisa, deci ai voie si tu ce nu apartii de instituie, iar dupa ce am parcat, vine el smecherul, si imi vorbeste mie de sus, eu i-am raspuns politicos, dar paznicul ma ameninta pe mine! Iar dupa nu vroia sa deschida bariera sa ies, si imi zambea, fumand ca un smecher ce este! Expresia ”tineam frana”, se referea la faptul ca masina are cutia automata, iar daca o pui in D(drive), masina merge singura, fara sa o accelerezi! Mai iesi in lume..

    00
  24. @dragos: „Daca zic ca nu-mi place un model Victoria’s Secret, inseamna ca strugurii sunt acri?” FAIL !!!!! ai gresit rau cu exemplul asta. incearca altceva.

    00
  25. Saragea, esti genul de persoana care lasa toaleta cu apa netrasa pe principiu ca e prea curat la astia, nu?
    Degeaba ai un Land Rover cu cutie automata, faptul ca vanadalizezi o poarta a unei institutii numai pentru ca un australopitec nu a stiut sa iti vorbeasca frumos arata nu doar ca esti pe aceeasi craca cu australopitecul, ci chiar putin mai sus, neavand inca treaba cumersul biped si apucatul obiectelor. Nu stiu ce studii ai facut, ca greseli de ortografiere ai suficiente in zece randuri, dar cheresteaua ce sta pe post de obraz inca este groasa in cazul tau.

    00
  26. petcule, asta nu e intrarea de la birourile lui puiu? te-ai dat cu mogulii, stiam eu

    00
  27. 1. Parcarea pare sa fie de la cladirile de birouri ale lui Popoviciu – nu e in Pipera, e in Baneasa – tag fail.
    2. Bosul de bos sunt destul de sigur ca e de la o firma de acolo, deci paznicul nu si-a facut treaba – posibil sa fie cerut de la firma de paza sa nu mai ajunga pe acolo.
    3. Cam ce masina ar trebui sa aiba un CEO de multinationala sau un patron de firma cu birouri acolo – Duster?

    00
  28. am avut si eu mai demult treaba in cladirea cu pricina. Poate ca am intanlit acelasi paznic sau poate era de la aceiasi firma(recrutat de acelasi gibon). Am ajuns seara. La fel ca si domnul Saragea aveam o treaba de 5 minute. Parcarea era ocupata in proportie de 25%. Parchez mai departe de intrare si dau sa intru. Nenea imi spune ca tre sa mut masina. Ii explic prieteneste ca dureaza mai mult sa ajung la masina decat sa intru sa iau ce aveam de luat si apoi sa plec. Nu intelege. Imi spune sa o mut. Intreb unde. Spune ca nu stie dar locurile alea sunt inchiriate de firmele ce-si desfasoara activitatea acolo. Si daca trebuie sa iau ceva de la o firma unde parchez. Spune ca nu stie. Ii spun ca o las unde am parcat imi fac treaba si plec imediat. Se supara.Il ignor. Vorbeste ceva la statie. Il ignor. Imi fac treaba ma sui in masina si plec. Imi pun o muzica si incerc sa-l inteleg. Are si omu o treaba. De fapt eu sunt problema lui. Poate ca are anumite protocoale pt cei ca mine.Poate ca fapta mea il face pe el sa castige puncte bonus in misiunea ce-o desfasoara. Poate ca din cauza mea va primi o bila neagra. Mi se rupe puma. Ce e mai grav cu baietii astia de la bariere e ca nu e vina lor. E vina celor care-i instruiesc. Am cunoscut cativa sefi de firma de paza. Erau sefi ca aveau mai multi muschi si privirea tampa. Erau sefi ca erau in firma de cand lumea si pamantul si-l cunosteau pe patron de cand firma avea 5 angajati. Astia ii invata pe aia mici de la poarta cum sa actioneze. Si tot ce stiu ei e ca daca pot sa impinga mai mult de 100kg de la piept pot sa vb ca la discoteca de la tara. Si asa-i invata si pe domnii de la bariera. Asa stiu ei sa rezolve o situatie. Pentru ei esti doar un dobitoc ce le face probleme pe tura. Si nu ezita sa ti-o arate. Politetea , tactul sau vorba buna sunt deseori inlocuite cu tupeul,jmekeria si vocabularul indecent. Si daca uneori functioneaza asa se creaza un mod de operare. („te duci cu tupeu la el sa vezi ce se inmoaie fraieru’ ca daca stai la palavre prinde prostu’ curaj si poate-sti scapa si una pana vin io cu baietii”- un sef de obiectiv)
    Si parerea mea e cand conduci o asa masina treaba ta e mai importanta decat sa-i demonstrezi paznicului ce _oaie mari ai tu. Poate ca ar trebuii sa fi mai zen, mai cumpatat si sa vezi lucrurile mai in ansamblu. Sau poate ca omul era electricianul cladiri.Si-a luat masina ca a avut bunica-sa pamant in corbeanca. Si avea glume cu paznicul.Si tu nu ai inteles gluma. Stiu ca sunt sanse mici dar la noi in tara se poate.

    00
  29. @ Doru Panaitescu, enumara si mie greselile mele de ortografie! E un blog, nu pui punct dupa fiecare fraza sau expresie, e o simpla enumeratie! Daca nu stii in Romania exista multi oameni ce nu poti purta o conversatie logica, se pe acest blog se gasesc! Iti doresc sa patesti la fel, adica un paznic sa te tina captiv, si sa nu vrea sa deschida o banala bariera de plastic, tu avand diferite treburi! Dar sunt eu mai de la tara!

    00
  30. NOU
    #30

    @Saragea,
    In Romania exista multi oameni CARE nu poti purta o conversatie logica si corecta gramatical. Decit ca unii e de la oras. Si cu scoala multa. Iar prea multa carte strica. La cap.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube