Genul ăla de neînțelegere stupidă…

Derulați până la minutul 2. Voi ce ați fi făcut în locul polițistului?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

103 comentarii

  1. Ii inregistra din ce vad eu. Cum facea si tipul din spate care a filmat totul. Public space as far as I can see. Vin astia la un moment dat, il aresteaza or shit. Cainele vede situatia, etcetera.

    If he sues, he’s a rich man …

    00
  2. da-l in mortii ma-sii! de cate ori a tras?, 3 ori? 4 ori? 5?
    prea iute de mana.

    00
  3. La fel procedeaza si cu suspectii care se opun arestului si care au cel putin intentia de a ataca politistul. Mi-aduc aminte ca am vazut o astfel de scena acum cativa ani, in final suspectul a fost impuscat. Cu acest drept asupra oamenilor, nu ma mira ca au impuscat cainele.
    Din pacate, scena e dura, imi pare rau pentru caine dar propietarul vinovat.

    00
  4. Eu nu inteleg de ce atatea discutii: cainele te ataca (fie ca esti sau nu politist) – te aperi.

    @Alex: daca ai vedea ditamai animalul ca vrea sa se infiga in tine iti garantez ca l-ai gauri ca pe o sita.

    00
  5. Sfintilor care spun ca nu ar fi impuscat cainele le doresc rabie. Nu ca si cum cainele ar fi avut-o, ca si cum tu ai merita-o spunand doar ca esti un ocrotitor al cainilor, dar nu si al persoanei tale.

    00
    • Rabie, ok.
      Dar şi tratamentul – antirabicul, cel ce se făcea pe vremuri, cel cu 12-36 de injecţii în burtică, nu cel de acum, cu doar 3 împunsături…

      :-(

      00
  6. mda, când sare rottweilerul pe tine de la mai puțin de un metru tragi un singur foc, în aer, faci consiliere psihologică cu el, etc. Altfel este clar că ești un nazist setos de sânge cu fetiș pentru omorât orphans, puppies and orphan puppies.
    În altă ordine de idei: de ce l-au săltat pe brotheru’ cu camera? doar pentru cameră?

    00
    • @blunthead: l-au săltat pentru că pot și pentru că vor. la americani treaba e cam așa: poți comenta că te-a arestat sau ca te-au futut in cur cu bastonul DUPĂ ce te lasă să pleci. nu in timp ce sau inainte.

  7. Cu ce sa fe vinovat proprietarul daca omu cu catuse la spate incearca sa isi calmeze cainele care a sarit singur pe geam/ Omu nu se astepta sa fie arestat fix pix de pomana.

    E pe spatiul public, deci am voie sa fac ce vreau atat timp cat e in limita legala.

    00
  8. Cainele este un erou, politistul un caine! Primul si-a aparat stapanul!

    00
  9. Avand in vedere ca nu-mi plac cainii si nici ei pe mine, as fi procedat identic. Comentariile de pe utub sunt pline de buni samariteni gata sa te omoare cu pietre. This video made my morning. Thanks! :D

    00
  10. Cat de prost trebuie sa fii frate?!!
    Cainele ala nici macar nu a atacat, tot el ca prostul a intins mana spre el! A scos repede pistolul …..
    American Police Sucks!

    00
  11. NOU
    #14

    1. Vina initiala este a proprietarului de caine. Nu a pus botnita cainelui, lucru care a atras atentia politistilor.
    Il baga in masina cu geamurile deschise? Stupid, cel putin. Nu a avut grija de propriul caine. Se plimba ostentativ cu cainele in lesa si filmeaza cand acolo erau hoarde de politisti…
    2. Politistul care a tras cred ca s-a pripit. Nu a avut, asa cum sunt este antrenat, stapanire de sine, siguranta si luarea celei mai bune decizii in timpul cel mai scurt.
    3. Trebuia ca politaii sa il puna pe stapanul cainelui sa comunice cu animalul, sa-l calmeze. Un politai inchidea geamurile, apoi bagau cainele.
    4. Pacat de catel… Stapanul: un prost.

    00
  12. – Un cioroi face misto de politisti si ii filmeaza sfidator.
    -Politistii sunt acolo la un scandal, adica in misiune, niste unii baricadati intr-o casa amenintau sa traga – deci politistii erau oricum stresati.
    – Libertate, libertate, dar nu putem ajunge sa ne pisam pe politie absolut gratuit, ca suntem pe spatiu public, unde e limita atunci si cand ii respectam?
    – Cioroiul umbla cu un caine considerat oriunde in lumea asta periculos si foarte agresiv, fara botnita. Cainele ala are de la 60 kg in sus la maturitate si o muscatura foarte puternica.
    – Ce altceva ar fi trebuit sa faca politistul, cand e atacat de ceva care l-ar putea schilodi, chiar omori? Are un job care presupune integritate fizica perfecta, daca ar fi schilod ar muri de foame cu o pensie amarata. Sa stea la negocieri cu rotweillerul, sa spere ca sprayul cu piper il va opri?
    – Daca erati in locul politistului, ce ati fi facut?

    00
  13. Ah, am uitat sa precizez, asta bineinteles este inca un exemplu de cat de prosti sunt americanii si de cat de destepti si superiori le sunt romanii. Ca asta nu se vede in nimic cuantificabil, nu conteaza, conteaza ca noi stim ca suntem mai destepti si mai buni ca ei, dar nu dam semne pentru ca nu vrem sa ne dam mari. Cum fu la bac, baieti? Cat mai e ajutorul de somaj?

    00
  14. hm…destul de prost gestionata situatia……..

    00
  15. @Liviu R – ti se pare ca sarea sa il pupe pe mana in momentul in care politistul a tras? buy some glasses.

    00
  16. Tipu care a tras nu prea cunostea comportamentul cainilor in general. S-a pripit si ar trebui sa platesca pentru asta. Ca deobicei, cainele e nevinovat!

    00
  17. @Haivas: Sigur Haivas, nimeni nu spune ca acel caine e vinovat. Numai prostii de net (evident, foarte buni cunoscatori ai comportamentului cainilor) antropomorfizeaza animalele, adica le ofera sentimente sau comportamente umane cum ar fi mila, vinovatie, etc. Cainii nu sunt niciodata vinovati, la fel nici cocobacilii nu sunt vinovati, nici pneumococul nu e vinovat, nici salmonella, nici sobolanii, nici porcii/puii/oile/vacile etc. Dar din diferite motive, combatem aceste forme de viata cand ne pun noua viata/integritatea in pericol sau cand ne este foame. Ca sunt unii scelerati si omoara animalele din placere, e altceva, dar in cazul de fata politistul s-a aparat cum a putut mai bine impotriva unei masini de ucis. Politistul in mod cert nu a considerat cainele vinovat, ci pe boul de stapan.

    00
  18. Situatia putea fi evitata.
    Militienii isi declara intentia de a efectua retinerea omului abia cand sunt la 2m de el si dupa ce acesta si-a inchis cainele in masina. Ii putea cere sa inchida geamul masinii inainte sa-si declare intentia. Sau sa-l foloseasca pe proprietar drept scut in prima faza si sa-i permita acestuia sa-l inchida in masina si apoi sa continue arestarea, actiune la care proprietarul este cooperant inca de la inceput.

    Se presupune ca sunt oameni pregatiti, antrenati, atenti la elemente, la detalii care ar putea sa le puna viata in pericol.

    Proprietarul nu filma mai ostentativ decat toti ceilalti aflati pe strada, ca sa zic asa. Problema militienilor a fost ca proprietarul a intrebat de ce nu sunt si politisti negri in acea misiune. Sigur, o intrebare stupida si fix din motivul acesta nu trebuia sa fie bagat in seama.

    00
  19. Omul, desi a filmat ostentativ si poate i-a provocat pe politisti prin atitudine, a fost de buna credinta in momentul in care a vazut ca politistii se apropie, si-a bagat cainele in masina, probabil stiind cum reactioneaza. Ca n-a luat in calcul faptul ca, cainele ar putea iesi pe geam, asta-i altceva. Reactia normala ar politistilor ar fi fost sa-l scoata pe stapan la inaintare, sa-i dezlege catusele si sa-l lase sa-si potoleasca animalul, ca mai apoi sa-l bage in masina, sa inchide geamurile, moment in care l-ar fi incatusat la loc si l-ar fi dus la sectie. Probabil cu 2 focuri in plan vertical cainele s-ar fi speriat indeajuns de mult timp incat l-ar fi putut descatusa pe proprietar.

    Anyway, ceea ce s-a intamplat e absolut incredibil. Un caine care n-a incercat decat sa-si apere stapanul de niste politisti care cel mai probabil i-au pus catusele in mod abuziv, a fost impuscat fara nicio sansa. Teribil de trist.

    00
  20. @Vlad: -LOL, trezeste-te amice, cainele ala nu a avut nici cea mai mica intentie sa atace, pentru ca daca intr-adevar ar fi atacat atunci respectivul nici nu ar mai fi avut posibilitatea sa scoata pistolul! Uita-te si tu la clip, nu mai fi impresionabil usor, cainele mirosea firele de iarba cand politistul a intins mana spre el sa-l prinda (ce om sanatos la cap intinde mana spre un caine ce nu e al lui, cand stapanul cainelui urla ca din gura de sarpe?)! La cum a reactionat politistul ma mir ca nu a chemat trupele swat!
    Daca era un civil ce facea treaba asta, sa impuste cainele, era ok, puteam crede ca s-a speriat, dar un politist care se presupune ca trebuie sa aiba stapanire de sine, calm si reactii controlate……it’s pretty fucking lame!
    Bine ca nu a sarit vreo vrabie in ajutorul aluia…..
    -glasses? come’on, you can do better! ;)

    00
  21. @Adrian și ăla din stânga lui cu CAMERA de luat vederi nu telefonul ce zice? Ah, el e vinovat doar pentru ca are câine?

    00
  22. au impuscat cainele pentru ca era negru

    00
  23. Vedeți ce zice proprietarul câinelui. video https://youtube.com/watch?v=GNok_raVQvE

    00
  24. Din cate retin acum articolul original, proprietarului i s-au pus catuse pentru obstructionarea unei actiuni a politiei, cica ar fi avut muzica la masina la maxim si politistii nu auzeau ce se intampla in casa cu pricina unde avea loc interventia. Omul a fost avertizat sa isi mute masina si sa dea muzica incet. A mutat masina dar a lasat muzica la maxim si a inceput sa filmeze. Politistii l-au somat, individul se pregateste sa i se puna catusele, lucru care se vede deja. Inca ceva, tipul nu este la prima interactiune de acest fel cu politia, avea dosar deschis impotriva acestora pentru abuz in timpul unei interventii a acestora la un caz de violenta domestica. Cum ca l-au arestat pentru ca e negru. Dupa cum se stie, in SUA un negru are voie sa isi dea omor la vecin, nevasta sau copii, fara ca politia sa intervina in forta, pentru ca altfel politistul risca sa fie declarat un nazist infect care umbla noaptea cu gluga alba pe cap.

    00
  25. Eu as importa o sectie de politie din Us. 200-300 oameni. In jumatate de an 3 sferturi din cocalarii romani sunt morti. Tare bine ar fi pentru tara asta sa mai ramanem doar 4-5 milioane de oameni cu cap si chef de munca…

    00
  26. Un singur lucru nu inteleg: de ce Kuki Barbuceanu (de la Vier Pfoten) nu apare la TV sa-si dea cu parerea? De ce nu a reactionat in stilul lui caracteristic in apararea cainelui ? CUM? ONG-urile din Romania n-au facut nimic????

    00
  27. Poti sa dai embedd clipului sa porneasca exact la minutul dorit…..nu mai stresa cititorii blogului ca poate te impuscam si pe tine

    00
  28. dupa cate vad, initial politistul ala cu ochelari a incercat sa linisteasca cainele.

    cred ca boulenii aia 2 care i-au pus catusele au gresit. ar fi trebui sa anticipeze ca animalul eo problema, mai ales ca si latra.

    imi place comentariu celor cu camera care au si spus ca ar fi lasat cainele liber :)).

    00
  29. negrul ala seamana cu Puff Daddy

    00
  30. hai sa fim seriosi ca am vazut putini gabori inteligenti, au vazut ca are caine, au facut o gramada de exercitii si simulari ( sau probabil ca nu uitandu-ne la fizucul lor modelat cu bere si gogosi) ca sa stie ca un caine este loial stapanului, trebuia prima data sa ii spuna sa isi lege cainele, sa il imobilizeze ca il duce la sectie, si abia apoi sa il imobilizeze pe el.

    00
  31. imi plac comentatorii pentru ca nu-s mai destepti decat super politistul „trigger happy”.

    1. cainele ala era o potaie mica. Copil. Bebel de caine.
    2. cainele ala incetase cu agresivitatea cand i-a zis niggeru ce i-a zis
    3. idiotul de gabor incearca sa il prinda de lesa (cat de prost tre sa fii?)
    4. cainele riposteaza
    5. gaboru trage. Primul glont rateaza sau atinge vag cainele, ala fuge, dupa care, politistul, simtindu-se atacat de un caine care fuge, ranit, in directia opusa, mai baga niste gloante in potaie.
    IEI. Justice in the land of the free.

    Cum schimba un politist american becul ars? Nu-l schimba, bate camera ca e neagra.

    00
  32. Omu cauta teatru si drama. A primit cu varf.

    00
  33. Politistii din SUA, isi asuma riscuri zero, nu prea stau la discutii. Oricum, daca baiatul cu pistolul era mai atent, cainele ramanea in viata. Daca vedeti, cainele a fost calmat in prima faza, apoi, al treilea politist a intervenit ca musca in lapte si s-a pripit. Concluzia mea este ca a tras ca prostul, deoarece cainele a avut sansa sa-l muste, dar nu a facut-o, nu era caine agresiv. Una pe alta, negrul a avut gura mare si a cautat conflict, politistul cu pistolul este neexperimentat si slab cu firea, iar singurul nevinovat, cainele, a murit. Acesta nu era agresiv, a reactionat ca orice caine, cand stapanul este in primejdie. Daca voia sa muste, a avut doua ocazii clare.

    00
  34. In US politistul e antrenat sa traga daca considera ca ii este pusa viata in pericol. Daca mergi la politist si incerci sa ii iei arma te impusca, a fost un caz destul de recent.

    00
  35. @GExGE nu-ți fă griji, de îndată ce țața Tatoiu va avea acces la acest filmuleț, vei avea și parerea unui comentator priceput în orice… în absolut orice

    00
  36. Politistul ala va fi dat afara si va plati si daune, pentru ca a actionat prost. Chiar daca e din USA. De abia asteapta avocatii procese din astea :)

    00
  37. Scurt pe doi, aprob politistul. Era atacat si s-a aparat. La noi in tara ala risca sa fie facut ferfelite si sa moara si ONG-urile il mai dadeau si in judecata ca a stricat doi dinti la caine.

    00
  38. asa-s toti garcea de pe planeta, cum dreaq sa-i filmeze un diliu cu cainele dupa el cand le roade pendula unghiile. Au si ei mandria lor.

    00
  39. Ce-as fi facut in locul politistului? Nu l-as fi arestat initial pe domnul cu catelul. Cioroiul dracului, o meritat sa fie legat, nu?

    00
  40. NOU
    #44

    Vitejii internetului, cunoscatorii legilor din USA, acesti mioritici care detesta pana in maduva oaselor orice rasa de caine pentru ca la ei pe strada traiesc maidanezi pe care autoritatile cheltuie milioane de euro dar nu fac nimic. Logica mi se pare ok.
    In alta ordine de idei, politistii in general sunt prosti nu doar cei americani.

    00
  41. Cum ati vrea sa reactioneze politistii, intr-o tara in care toata lumea are arme, si cei care trebuie si cei care nu trebuie? Sa nu mai fie asa iuti de mana?

    00
  42. https://youtube.com/watch?v=a9fCK6Y0bu4

    se pare ca tipul in costum are creier de politist… tiny tiny

    00
  43. Probabil as fi tras, e crud intr-adevar dar as fi tras, cel putin un glont.

    00
  44. Nu mai ai si alte filmulete cu cruzime animala ? Asta a fost cam light. Poate si niste pornografie infantila ceva

    00
  45. Acelasi lucru. Doar nu stateam sa vad ce are de gand bestia. Vina e a omului.. ar fi trebuit sa stie cum va reactiona cainele.. nu era asa de complicat sa inchida geamurile, sau sa il lege de ceva in masina.

    00
  46. Am catel care merge cu noi in excursii, aproape e un membru al familiei, deci ma consider un iubitor de animale.
    Dar !
    Cainele trebuia impuscat, politistul a procedat corect, vina a fost a propietarului care nu s-a asigurat ca animalul, evident invatat sa atace, nu a fost inchis.

    PS. As avea o rugaminte la toti iubitorii de animale care nu au animale de casa.
    Daca iubiti cainii sau pisicile, luati-i acasa ! Cineva care varsa oala cu mancare pe strada pentru cainii comunitari sau lasa o punga cu boabe la coltul strazii, nu e un iubitor de animale ci doar un dobitoc care face mizerie .

    00
  47. @Leo: sunt sigur ca catelu avea cel putin un AK ascuns. Si dinti laser.
    Si vindea si droguri

    00
  48. Ce-mi plac politistii americani. Trag, nu stau la discutii! Astept ziua cand o sa vad si la noi atitudinea asta!

    00
  49. Hmm, nu am crezut ca se v-a termina asa dur. Stapanul si-a facut-o cu mana lui. :(

    00
  50. maimutza pewlii! ii prost ca noaptea! stia ca daca il salta cainele sare. ce pixu altceva se putea intampla?! pacat de caine ca nu merita asa stapan cretin!

    00
  51. ba Jerome, iubitor de animale, cu maimuta ce trebuia facut?! practic si-a ucis cainele credincios! tu ti-ai pune in asa situatii gratuite cainele? cainii isi dau viata pentru stapani. asta stie toata lumea, mai ales „iubitorii”

    00
  52. Cainele trebuia sa aiba botnita. Punct.

    00
  53. spray-ul cu piper este de preferat in locul unei arme

    00
  54. Misu

    „ba Jerome, iubitor de animale, cu maimuta ce trebuia facut?!”

    Esti in siguranta.

    00
  55. adevarul e ca te puteai baza pe faptul ca „s-a calmat cainele” dupa ce te ataca prima oara. o fi fost pe stop de a sarit si a doua oara.

    00
  56. @animal00
    Sa numesti un Rottweiller de 45 de kg ”catel” inseamna ca tu traiesti intr-o lume unde toti cainii sunt ori ciobanesti caucazieni, ori Saint Bernard.
    Felul in care te raportezi la realitate te face principalul tau inamic. Asa ca nu m-ar mira sa nu apuci o varsta prea inaintata. De pilda un TIR ti s-ar putea parea un carut de copil si ai putea fi tentat sa incerci sa il opresti cu pieptul.
    Sau, mult mai probabil, esti doar un troll pe care in viata reala nimeni nu il asculta.

    00
  57. @Jerome: +9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
    Nu cred ca putea sa spuna cineva mai bine. Toti idiotii se considera iubitori de animanle doar pentru ca dau de mancare maidanezilor pe strada. Eu am o noua strategie cand ma latra cate un maidanez: ii injur pe taranii care le dau mancare, pana la urma cainele n-are nicio vina, e la fel de vinovat ca porcul pe care-l taiem de Craciun, un simplu animal care actioneaza dupa instincte, vina este a iditilor care-i protejeaza.

    00
  58. 1. cainele ala e rasa de lupta, n-are ce cauta pe afara fara botnita
    2. nu lasi un caine de lupta in masina cu spatiu sa iasa afara
    3. sunt destul de sigur ca daca era un pudel la mijloc, politistul nu impusca pudelul.

    00
  59. stapanul ii vinovat de tot, pacat de caine, alea alea…

    stiti ca la noi nu se intapla asa ceva? la noi luau o spaga politistii si situatia era gata sau in cel mai rau caz fugeau de caine ca is obisnuiti de la cainii vagabonzi

    00
  60. Stăpân idiot, câine nevinovat, polițiști fără prea multă experiență. Rețeta ideală a unui viral promovat de hipsteri iubitori de animale care mănâncă de la KFC…

    00
  61. daca tinea la cainele ala inchidea si geamurile la masina nu le lasa deschise, era clar si se astepta sa il fta militienii aia, in capul lui nu s-a gandit ca o sa sara javra pe geam? sau a fost totul planuit pentru ca tipul a mai dat odata militia in judecata din ce au reportat televiziunile de acolo, militienii puteau sa il lase in pace, oricum asta e tendinta chiar si in Rromania, de opresiune … sa te bagi tu SRI si militie sa dezbraci fete sa le cauti in pzda pentru niste prezumtive fitzuici la un kkt de bacalaureat? securitate nationala?

    00
  62. @Dragos Bunea – tu de ce esti impotriva folosirii predicatului in propozitie?

    00
  63. 5 focuri de arma! Now that’s an overkill. Stapanul trebuia sa zica Stay, daca cainele era dresat si nu se ajungea la impuscaturi. Well-poate urmatorul rotweiller il va dresa!

    00
  64. Cred ca rotweillerul nu iubea porcii(pigs)!

    00
  65. Negrul are toata vina, cainele trebuia sa aibe botnita.

    00
  66. Imi desteptii astia care zic ca ar fi trebuit sa traga in aer, ca sa se potoleasca cainele.

    00
  67. De fapt adevărata problemă constă în nerespectarea unor reguli simple: https://youtube.com/watch?v=QR465HoCWFQ

    00
  68. Politistul nu avea catarea buna… IN CAP trebuia sa traga.

    00
  69. https://youtube.com/watch?v=ffwxaTpJTyI

    Aici se vede cum a inceput faza.
    So, esti politist in State (tara aia unde adolescentii curata curtea scolii cu automatul) si ai o situatie mai mult decat delicata.
    In spatele tau se strange lumea ca la urs, basca vine unu’ cu un rotweiller „sa vada care e treaba”. Nu era acolo, nu. Trecea intamplator si opreste masina, SCOATE CAINELE, apoi se apropie de politie: „ma uitam, doar.”

    Dupa razboi multi viteji se-arata, iubitorilor de animale.

    00
  70. NOU
    #74

    Va rog sa observati in comentariile de mai sus cati rasisti se dau civilizati. Atat.

    00
  71. Interesanta mentalitate multor comentatori, omul e prost si politia trebuia sa il protejeze pentru ca el e prost. In primul rand un caine mare trebuie plimbat cu botnita pe strada, nu doar in lesa. Daca ar fi avut botnita nu mai speria pe nimeni, nu ar fi intrat in panica nici un politist, insa negrul respectiv era deasupra legii, era evident ca era in cautare de scandal. Cum se face ca toti erau la distanta insa el trebuia sa fie foarte aproape de masinile de politie, filmand ostentativ?
    In US politistii au grija in primul rand de viata lor. Fiind o tara plina de arme de foc si de droguri oricand poti sa opresti o masina care mergea prea iute, inauntru sa fie un drogat care sa te impuste pentru ca el nu vrea sa mearga la inchisoare. Politistul e pus acolo sa faca o treaba, nu e consilier psihologic sau prietenul animalelor, ai o problema cu ceea ce face te duci la avocat si il dai in judecata, e simplu.
    CIudata argumentatia despre comportamentului cainelui, ca era sau nu agresiv, ca trebuiau sa il calmeze asa sau asa. Nu, pur si simplu nu trebuia adus in situatia respectiva iar politistii nu au de unde sa stie ce o sa faca un caine peste o secunda sau 2. E fix ca atunci cand politia isi spune sa ridici mainile si tu bagi o mana in buzunar. El trage si tu urli ca e nedreptate, ca doar iti cautai bricheta. Nu observa insa nimeni ca negrul inchide cainele in masina, masina ce avea deja geamurile lasate jos iar asta inseamna ca practic era un caine liber, oricand putea sari pe geam sa atace pe oricine avea chef, nu? Daca negrul respecta legile sau doar avea bun simt si avea geamul ridicat destul cat sa impiedice cainele sa iasa din masina iar cainele era plimbat pe trotuar in botnita nu s-ar fi intamplat nimic, nu?
    In US legea e destul de clara si cine o incalca plateste. Cand politia abuzeaza plateste despagubiri uriase, cand civilii gresesc se intampla ce ati vazut si eu sunt sigur ca acel politisti nu va fi gasit vinovat.
    O intrebare insa pt iubitorii de animale – care era pragul de la care politistul putea impusca acel caine? Daca il musca pe el, daca il musca de brat si rupea o bucata de carne, daca darama la pamant omul si trecea la gat, daca ataca si al doilea politist sau in nici un caz nu aveau voie sa il impuste si trebuia imobilizat cu pretul a oricate muscaturi si rani?

    00
  72. pt. cine nu stie concluzia filmarilor: cei trei politisti au fost retrasi la munca de birou pe perioada nedeterminata, cu diminuarea salariilor, va dati seama ca nu au procedat in litera legii, nu mai comparati cainii vagabonzi cu un caine domesticit si in proprietatea cuiva.

    00
  73. Primul comentariu de la clip:
    2:03 the clip was edited. Something provocative happened at this point. Listen closely to Ludacris flowing. „Legs can go their separate ways” then, suddenly the song goes into the hook (Usher). So, there is AT LEAST a 7-9 second time lapse of unseen/unheard footage. Police are there to do a job, if a civilian, in anyway, interferes with a police investigation or disregards direct orders from law officials, that person can also be arrested and cited.

    00
  74. Nu exista spray cu piper. Nici cu spray sare, vegeta sau curry.
    Exista insa spray cu ardei.

    00
  75. @Edi Rottweiler nu este rasa de lupta. Daca esti bou si il antrenezi sa fie agresiv e altceva, dar rottweilerii sunt mai blajini decat un dalmatian. In caz ca nu stiai sunt foarte putini rottweileri folositi in luptele de caini, tocmai pentru ca nu este o rasa de lupta. Pune mana si informeaza-te inainte sa semnalizezi ca esti depasit de subiect.

    00
  76. So like…who let the dogs out? :D

    00
  77. @sebi – evident ca asa s-a terminat pentru ca e peste tot fix ca aici printre comentarii: nu conteaza legal sau nu, e destul ca marea majoritatea sustin ceva si nu te poti opune, ca sunt voturi la mijloc. E fix ca la faza cu maidanezii pe care voia sa ii omoarea Basescu – nu te poti pune cu masa de virulenti care apara maidanezii, chiar daca normal e sa scapi de ei. Daca azi se va organiza un referendum la nivel de oras in orice oras, credeti ca lumea o sa fie de acord sa fie ridicati si dupa un interval sau spunem de 30 de zile sa fie eutanasiati sau vor spune sa se caute alte metode gen castrare, etc?

    00
  78. NOU
    #82

    Daca domnul este smekerash…caine fara botnita, caca caine fara botnita pe domeniul public fara manusi si farash, caine fara botnita in masina cu geamurile jos, filmat ostentativ politia in misiune alaturi de caine agresiv fara botnita….plus idiot cu caine fara botnita….RIP caine fara botnita…
    Felicitari politiei….as vrea si la noi sa fie asa!

    00
  79. NOU
    #83

    Si nu avea nici punga de caca domnul smekerash cu cainele agresiv fara botnita, care filma ostentativ politia in misiune, etc…

    00
  80. Un politist idiot … ii doresc sa fie impuscat dintr-o neintelegere de catre vreun coleg la fel de idiot ca el.

    00
  81. @Dragos Bunea, corect.. trebuie sa luam aminte la modele ca Remus Cernea

    00
  82. nu va mai cacati pe voi. in fiecare an de Craciun o gramada de porci sunt sacrificati si mor intr-un mod mult mai brutal decat cainele acesta (apropo porcii sunt animale foarte inteligente).
    In orice caz, politaiul ala e retardat rau, nu inteleg ce cauta sa puna mana pe caine.

    00
  83. E clar ca politistul era om rau, atlfel nu il latra cainele.

    00
  84. arestat pentru ca filma. super libertate, super america! (mai nou: Murica)

    00
  85. NOU
    #90

    Măi băieți, de ce instigați la genocid?… Vreți să intrați in vizorul unor posturi de televiziuni cu „reiting”?

    00
  86. „ce ati fi facut”.
    Probabil politistu` a fact exact cum ii zice legea. Nu i vestu` salbatic acolo, omului i s a pus o arma in mana si i s a dat voie s o foloseasca conform unei pregatiri. N as fi tras de 4 ori ca sa opresc un animal de 50 de kile dar as fi tras. Pentru ala de la protectia animalelor :legea e lege, inclusiv pentru patruped.

    00
  87. Cainele a procedat corect. Politia a procedat corect. Dobitocul arogant si iresponsabil a provocat toata mizeria asta inutila.

    00
  88. Ce nu intelegeti voi idiotilor, ca unele fapte nu se mai pot repara. Cele de genul „ai luat o viata” .. „ai scos un ochi” … „ai mutilat pe cineva”. Ca nu e ca si cum ti-ar fi spart cineva stopul de la masina si-l inlocuiesti. Asa ca mai usor cu „politistul a procedat corect” …

    00
  89. Incredibil (sau relevant?) cate comentarii rasiste si cat de apreciate sunt ele.
    Nu-i de mirare ca pana si australienii fac urticarie cand aud de romani. Si, nota bene, strainii nu cunosc nici macar a suta parte din mizeria noastra morala de care sunt atat de mandri, de fapt…

    00
  90. ” Hawthorne police Lt. Scott Swain said to the Daily Breeze. „And I know it’s the dog’s master, and more than likely not going to attack him, (but) we’ve got a guy handcuffed that’s kind of defenseless. We have a duty to defend him, too.” –Huffington Post
    Hai mai minte-ma in versuri… Il aparau pe stapan!!

    00
  91. ieri un parinte a bruscat un politist venit la liceul Bolintineanu sa inmaneze niste citatii…parintele a fost bagat in masina politiei sub acuzatia de ultraj.

    Rezultatul?

    ministrul Afacerilor Interne Radu Stroe a cerut o anchetă la Poliţia Capitalei, pentru a lămuri modul în care a fost agresat un părinte în faţa liceului.

    pe imagini se vede clar ca parintele e agresiv fara rost cu politistii dar ministrul de interne e in campanie electorala…oare ce-ar fi fost daca politistul scotea pistolul ? deci mai usor cu ipocrizia…

    00
  92. PRO TV : Cum au incercat parintii sa blocheze convoiul politiei

    in SUA politistii scoteau automatele…bastoanele…gazele lacrimogene. dar in Romania e cu ‘au venit politistii sa-mi interogheze copilu SPAGAR…sa-i omoram pe politisti’

    deci aia cu VREAU POLITIE CA-N SUA e cam ipocrita

    https://stirileprotv.ro/video/filmul-violentelor-de-la-bolintineanu-cum-au-incercat-parintii-sa-blocheze-convoiul-politiei/61351213/

    00
  93. NOU
    #98

    Cioroi scandalagiu + exces de zel politienesc = caine impuscat

    00
  94. NOU
    #99

    Negru e prost de baune ca o cauta cu lumanarea. Dar aia doi politisti nu s-au gandit o fractiune de secunda unde e cainele. Puteau sa-i ceara cioroiului sa se asigure de caine inainte sa-i puna catusele dar ei erau mai preocupati sa puna doi insi catuse la unul care s-a predat de bunavoie ca le creste lor respectul de sine cand incatuseaza pe cineva.

    00
  95. Ce as fi facut eu in locul politistului mi-e greu sa spun. E usor sa iei decizi in fata ecranului.Decizii care sunt misto si arata ce persoana nice sunt eu. Desi consider ca politistul nu procedat corect poate as fi facut la fel. De ce spun asta? Pentru ca era intr-o misiune.Poate ca inainte de momentul in care a avut”discutia” cu propietarul cainelui au mai avut loc ceva evenimente.Evenimente ce i-au afectat starea de spirit si au ridicat nivelul de adrenalina. Si apoi a actionat instinctiv incercand sa dezamorseze situatia intr-un mod brutal. Da stiu ca exista oameni care citesc asta si afirma ca pot face fata cu calm unei situatii stresante si pot lua decizii clare si corecte din toate punctele de vedere.Eu nu fac parte din categoria aia. SI nici politistul. Greseala cea mai mare o are propietarul cainelui. In primul rand a gresit cand a uitat sa puna botnita cainelui. In al doilea rand a avut o atitudine nepotrivita. Nu te duci sa mesteci in mancare unora ce au o treaba. Treaba ce implica stresul ca poti fi ranit sau omorat la locul de munca. Pentru caine am numai respect. A actionat cum era normal sa actioneze orice caine care-si iubeste stapanul. A incercat sa-si protejeze stapanul desi nu intelegea situatia. A murit ca un erou. Concluzia e simpla : Respect pentru caine, politistul a gresit deoarece a actionat intr-un mod extrem, iar stapanul cainelui e prost. Asa ca dragi caini daca aveti un stapan prost mai bine fugiti de acasa si deveniti caini vagabonzi. NU o sa va mangaie nimeni pe cap dar traiti mai mult.Acuma e mai greu sa stabilim o metoda prin care cainele sa-si dea seama ca stapanul lui e prost. Si cainele nu-i pasa daca stapanul e prost.Il iubeste oricum.

    00
  96. Pe mine nu ma uimeste decat efectul mic pe care-l are 9X19 asupra jagardelei aleia. La cate boabe a incaltat, trebuia sa cada in foc. Asa s-a comportat ca lovit de un FMJ. Interesant oricum.
    Si da, Omul a tras indreptatit, si a tras bine.

    00
  97. Arestarea a cam parut abuz, ma rog, draq stie ce sa intamplat defapt.
    Dar, cel mai trist este, ca o gramada de oi supuse isi dau cu parerea.
    Long live Big Brother and his minions.

    00
  98. As fi apreciat daca ai fi scris ca urmeaza imagini socante…

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube