Știrile zilei – 21 iunie 2013

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. Reflexii este foarte reusita.
    Azi nu se prea intampla nimic interesant. :)

    00
  2. Legat de intersectiile periculoase: Pe primele locuri se afla doua intersectii in care PIETONII sunt de vina si la sfarsitul articolului ni se spune ca :”viteza este cauza celor mai multe accidente rutiere”. Un rahat, tot politia rutiera spuneau acu ceva timp ca pe primul loc in tara la „cauza celor mai multe accidente sunt pietonii si abia pe locul trei este viteaza.

    Link1:
    Link2: http://www.imparte.ro/Statistici/Principala-cauza-a-accidentelor-rutiere-cu-victime-in-Capitala-ramane-traversarea-neregulamentara-186.html

    Stie cineva este publica aceasta statistica „cauza celor mai multe accidente rutiere” ?

    00
  3. Din cate stiu eu, daca iti expira CI-ul, poti opta pentru cel electronic, in locul celui clasic. Stirea aia spune ca la nivel national nu se poate inca.

    00
  4. @zoso, ce parere ai mane de 500 Abarth?

    00
  5. @Bogdan: din ce am citit se pare ca n-au pus la punct sistemul informatic. N-am vazut pe nimeni cu o astfel de CI. Si am vazut multe, crede-ma.

    00
  6. Pozele astea de le tot prezinti pe aici sunt editate vreun pic? mult-putin? Imi plac asa mult, au un efect foarte puternic asupra mea. De exemplu, acum la casuta, mi s-au muit ochii instant, nu stiu de ce.

    00
  7. Proasta aia de la Administraţia Drumurilor crede că prin limitatoare de viteză scad accidentele. Mdap.

    00
  8. „Slovenii au făcut o campanie masivă, pornită de la un ONG, pornită de la un polițist, un fost comandant foarte mare în ierarhia slovenă care, după cum a povestit chiar el, nu a crezut că lui i se poate întâmpla așa ceva și chiar propria lui fiică a fost victima unui accident rutier.

    Lăsând la o parte google translate cu picioarele al redactorului, cheia succesului este marcată cu bold. Trebuie să i se întâmple ceva cui trebuie ca să se ia măsuri. Și la ei, și la noi.

    00
    • @Cristian Banu: mai ții minte că semafoarele din bucurești nu au mai stat noaptea pe intermitent după ce a murit teo peter? să vedem, se oferă să il calce cineva pe crin sau pe ponta?

  9. Tu crezi că dă cineva doi bani pe cei doi corifei? Ca să se facă ceva tot un nevinovat trebuie să plătească, dar din familia care are putere de decizie.

    00
  10. Și nu ne duce pre noi în ispită, ci ne izbăvește de cel viclean…

    00
  11. Am ‘auzit’ ca cei de la Dräxlmaier ar fi avut probleme cu ceea ce se dorea a fi un sindicat local – permanent sexau productia si cereau salarii mai mari, desi salariile erau ‘normale’ pentru zona respectiva.
    Aparent in Satu-Mare si Brasov oamenii sunt ceva mai decenti.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.