Top 3 șoferi idioți

Șoferul care se oprește în mijlocul drumului când e ceață

Șoferul care se oprește în mijlocul drumului când plouă

Șoferul care se oprește în tunel

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

  1. NOU
    #1

    @Cronicarul: Te-ai gândit că poate opresc așa pentru că e aglomerat sau pentru că se încadrează așa încât să intre, regulamentar, pe prima bandă liberă?

    00
  2. Faza de azi: SMURD-ul cu luminile aprinse venea pe drum cu prioritate si o dobitoaca cu un Touareg intra de pe drum secundar si ii taie calea.
    Cum sa nu-i doresti sa se faca colac in primul copac?

    00
  3. Pai normal ca opreste ala cand ploua, Ce, vrei sa-si ude cauciucurile? Si ala care opreste in tunel sa fac pipi… pai nah, asa e in romanica… normal, faci acolo unde te loveste. Suntem un popor plin de nevoi.
    Mai grav imi pare ca legea nu se adapteaza realitatii. Ar trebui sa se impuna prioritatea de „bemveu” negru si oprirea la semnal facut cu bata de base-ball.

    00
  4. Ar mai fi cei care te claxoneaza din spate daca opresti ca sa cedezi trecerea pietonilor la trecerile de pietoni.

    00
  5. De cei care opresc langa tine, si nu in spatele tau, intr-o intersectie, chiar daca vireaza in aceeasi directie, nu spui nimic?

    00
  6. Mai este si soferul care chiar daca merge absolut regulamentar, atunci cand vede masina politiei, pune o frana violenta.

    00
  7. ai uitat „soferul care nu e zoso”

    00
  8. Șoferul care oprește în mijlocul drumului marcat sau nemarcat?

    00
  9. @Andrei Ionita Legislatia rutiera spune ca daca e aglomerat sa te opresti ca idiotul in intersectie? Am zis de cei care vireaza in aceeasi directie cu mine.

    00
  10. Jerome, pe astia ii vezi de DN1

  11. Cel mai idiot sofer e ala care se asteapta ca toti sa se fereasca din calea lui si nu anticipeaza nimic, nici macar faptul ca intr-o zona unde e ceata e posibil sa fie unii care merg foarte incet voit sau incetiniti de cei din fata lor. E posibil sa intre in ceilalti ca in branza, inainte ca aia din fata sa porneasca avariile sau dupa, pentru ca nu a anticipat, iar distanta de franare e prea mare din cauza vitezei.
    Pe aceeasi logica, daca un idiot face pipi in tunel si cineva incetineste in spatele lui, idiotul suprem e ala care ii izbeste pe amandoi, venind din spate cu viteza, bazandu-se pe principiul ca tunelul e pista de curse si nu se poate ivi nimic in fata. E foarte posibil sa ai un ghinionist prins intre doi idioti, unul in fata care a creat circumstantele unui accident si unul in spate, care provoaca accidentul.
    Semnul distinctiv ca se apropie idiotul suprem este flash-ul disperat.

    00
  12. Din cate pozitii e topul? Ca asta-i doar podiumul.

    00
  13. Ai uitat de șoferul care oprește în sensul giratoriu. Și c’mon, nu-mi spune că n-ai dat de ei prin Brașov că eu la voi am dat de vreo 2.

    00
  14. Ar mai fi unul, soferul taximetrist (in general asa). Astia nu respecta nicio regula.

    00
  15. Topul e bun dar oare e vreo diferenta intre idioti si imbecili ?

    00
  16. te-ai strcat la partea a 3-a.

    00
  17. mi-a placut aia cu niste moldoveni din vaslui sau bacau!

    00
  18. „Șoferul care se oprește în mijlocul drumului când e ceață.” eu la categoria asta l-am gasit pe cel mai tare – a oprit imediat dupa varful dealului, exact acolo unde e imposibil sa il vezi cu vizibilitate buna, el a oprit pe ceata. Cel din fata mea a oprit la cativa centimetrii de idiotul care ranjea si eu am oprit la vreo 2 m de ala din fata mea,

    00
  19. As pune pe primul loc soferii care stationeaza, in oras, fix inainte de marcajul pietonal, doar pentru ca se intampla al naibii de des.

    Ca multi de pe aici, am prins zile cu ploaie atat de densa, incat era efectiv imposibil sa opresti in afara carosabilului. Intamplator chiar am observat, tin minte, un logan suspendat pe un pod de beton. So, atunci ce faci?

    00
  20. Mai e soferul care indiferent ca e in localitate sau afara din localitate, el merge cu 80km/h.

    00
  21. Ma tu esti unu dintre astia….. :))

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.