Darwin Awards: să traverseze autostrada

Doi cetăţeni români au murit în apropiere de Viena, după ce au fost loviţi de două vehicule în timp ce încercau să traverseze o autostradă, anunţă poliţia austriacă.

Cei doi români – un bărbat de aproximativ 50 de ani şi o femeie de aproximativ 40 de ani – opriseră vehiculul într-o parcare de pe autostradă şi au vrut să traverseze pentru a ajunge într-un spaţiu de servicii care era pe sensul opus. (sursa)

Iubi, eu cred că noi doi putem trece rapid printre mașinile astea care merg cu peste 100km/h pentru că nu vom mai găsi niciodată o benzinărie pe această autostradă pe următorii 300km.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

45 comentarii

  1. Probabil credeau ca-s pe A3, pe la Gruiu :)))

    00
  2. Iar faci misto de oameni care au murit…Iar esti dobitoc mai Zoso!

    00
  3. selectie naturala

    00
  4. @Andrei, lasă bre, stai liniștit că mai sunt vreo 7 miliarde prin zonă, nu-i ca și cum am fi o specie pe cale de dispariție…

    00
  5. Partea misto era aia cu „cei doi pietoni au fost loviţi de o autoutilitară şi de un camion”

    00
  6. Linistit stau… Daca i se intampla lu’ maica-ta/ taica-tu ce ziceai? Selectie naturala, idioti si alte asemenea comentarii si categorisiri nu? Sarcasticii p..ii ce sunteti astia de comentati ironic moartea unor oameni…:)

    00
  7. Si mai am o veste pentru cel cu „selectie naturala”… La un moment dat o sa moara si mata, taicatu, sor’ta, etc… Ti-ar placea sa ne batem pla de ei pe net cum faci tu acum, copchil retard ce esti!

    00
    • @Andrei: singurul retardat de aici ești tu. știi asta și ți-e teamă că la un moment dat vei vrea să traversezi autostrada. fii sincer, prizele te sperie? ai imboldul să bagi o șurubelniță în priză?

  8. Zambetul din capatul comentariului lui Andrei, este nepretuit. Razi si tu de ce spui, asa e?!?! Parintii tai au incercat sa traverseze o autostrada, si nu au reusit? Sau de ce esti asa suparat?

    00
  9. @Andrei locul de dat cu capu’ e peste drum ;)

    00
  10. off: asta cu „selectia naturala” nu e deja fumata? cum apare cate o stire dinasta, cum apar si cativa enteligenti dinastia care baga un comentariu pe masura: selectie naturala. gata fratilor, ajunge, mai cautati si alta idee!

    00
  11. Cum frate să traversezi autobahnu’ austriac? Cât era limita de viteză la ăştia, 120-130 km/h?
    @Andrei, omul care încearcă să traverseze o autostradă e prost de dă în gropi. Moartea lor e stupidă, indiferent de unghiul din care priveşti cazul.

    00
  12. Bai Zoso uite iti raspund desi aici printre fanii tai n-ar trebui sa ma bag in discutii din astea… E normal sa prezinti o stire in care au murit oameni facand misto de ei???? Nu conteaza cum au murit da au murit, e pedeapsa suprema asta. Crezi ca aia au vrut sa moara? Crezi ca tu n-o sa mori niciodata? Ia imagineaza-ti ca iesi din casa si-ti cade un cacat in cap ca nu te-ai uitat! Cum ar fi sa rada toti copiii astia care aici comenteaza gen „selectie naturala” etc de tine ca ai mierlit-o de la un rahat in cap. Daca voua vi se pare normal sa radeti de moartea unor oameni si sa va dati mari mistocari, plini de ironie si inteligenta fina sa fiu eu retardat si voi astia de ganditi asa ramaneti normali.

    00
  13. Dacă au ales să treacă pe unde nu aveau voie, să fi căscat ochii. O dată, de doua ori, de zece ori dacă era nevoie. Se învață la gradiniță: copii, întâi ne uităm la stânga, apoi la dreapta, apoi iar la stânga, și dacă nu vine nici o mașină, traversăm. Au trăit 4-5 decenii degeaba, nici să treacă strada nu au știut.

    Iar eu pot sa fac mișto de ei. Ai mei au murit de ceva vreme. Tot selecție naturală a fost și aia, fie că îmi convine sau nu.

    00
  14. Prevad stirea preluata: „doi romani ucisi in Austria…”

    00
  15. Cuiul trage cel mai bine spre priza.

    00
  16. ce este „si mai tragic” – specimene ca @andrei voteaza

    00
  17. NOU
    #19

    Andrei,ai 3 comentare ascunse ,,due to lowcomment rating”.Asta nu-ti spune nimic?

    00
  18. Selectie naturala zice lumea. Varsta lor ati vazut-o? Oamenii aia s-au reprodus deja, din pacate. Selectia naturala actioneaza inainte de pubertate (sau la om deja are timp pana mai tarziu), iar inteligenta face rareori diferenta, iarasi, din pacate. Teoretic. Practic, in comunitatile curente, e greu sa fii selectat …

    00
  19. Si ce daca? when zoso says jump you ask how high?

    Tie-ti spune ceva asta?

    00
  20. @Andrei, cred (încă nu sunt sigur da’ acu’ că ai deschis subiectul o voi întreba pe maică-mea când ajung pe la ea dacă are tendințe d’astea de-a trece autostrăzile perpendicular) că nu m-au făcut 2 retardați în lipsă de altceva mai bun…
    Cât despre comentariul meu, pe bune acum, îți spun ca să n-ai nici o îndoială, dacă pe mine mă calcă vreo mașină că trec aiurea strada pe unde nu trebuie (și-o mai trec și eu, dar nu pe autostrăzi ci pe d’alea aflate prin orașe… ) îmi merit orice comentariu cum c-aș fi fost un idiot care și-a căutat-o. Îmi asum acel comentariu.
    Dacă cineva se află pe marginea unei autostrăzi și cântărind riscul la care se supune trecând pe jos pe partea cealaltă hotărăște că-i ok înseamnă că-i ceva greșit mufat prin interiorul creierului. Și omul ăla nu face nici un bine speciei înmulțindu-se.

    00
  21. @Andrei: dreapta liber ma. :)

    00
  22. cred ca Andrei e cel de-al treilea roman din articol. el n-a apucat sa traverseze pentru ca se caca pe marginea autostrazii. pana sa gaseasca el o frunza pentru igienizare… s-a petrecut beleaua.

    00
  23. Mie mi se pare extrem de periculos (in consecinta imbecil sa fii sa faci asta daca nu esti nevoit) si doar sa opresti pe autostrada, altundeva decit in locurile amenajate (care-s departe bine de pe unde se circula cu viteza mare). Ca sa te mai si dai jos si sa incerci sa traversezi, deja e de-o prostie crunta. Si-au meritat soarta. Pacat ca nu se intimpla si pe pseudo-autostrazile noaste mai multe din astea. Poate asa s-ar invata lumea. Si da, selectie naturala se cheama.

    00
  24. @Andrei, sincer mie imi pare mai rău de ăia doi șoferi care fără să fie vina lor și-au asigurat porția de coșmaruri pe cel puțin un an de-acum inainte.

    În altă ordine de idei, cum naiba să-ți vină astfel de idei la cincizeci de ani?

    00
  25. NOU
    #27

    Off topic: In videoclipul piesei de promovare pentru statiunea Mamaia, la minutul 2:20 apare Catalina Stefanescu??? Daca da, atunci Nuti era „zeu”

    00
  26. Care selectie naturala ca astia au ajuns la 40 respectiv 50 de ani. Aproape sigur au facut cativa copii.

    00
  27. Oamenii au căutat și o trecere de pietoni, dar dacă n-au găsit…

    00
  28. Să treci autostrada aiurea nu e chiar așa de neobișnuit. Un prieten de-al meu îmi spunea că i-a făcut preinfarct șoferul pe o autostradă în China. Au venit ăia de la salvare din direcția opusă și le-a trebuit câte o jumate de oră să traverseze fiecare sens.

    @Andrei, am încercat să înțeleg de ce te agiți așa, poate îmi scurtezi zbuciumul și-mi zici simplu, poți și în private.

    00
  29. Probabil cei doi magari (daca erau porumbei zburau peste masini) au crezut ca sunt in Romania si pe autostrada nu sunt: benzinarii, WC-uri, adica nu sunt autostrazi.

    00
  30. Hmmm… Eu cred ca tocmai vazusera niste lebede pe cealalta parte a autostrazii, ma rog, ulita pt ei…

    00
  31. @ andrei bineinteles, probabil mama,talal. sau ‘sorsa’ n-s atat de imbecili incat sa traverseze o autostrada

    00
  32. Se numește selecție naturală .
    Horea Badau Presedinte ! :)

    00
  33. N-ati priceput bre nimic!

    Asta e doar pretextul sa reduca si nemtii viteza aia nesimtita de pe strazi, ca uite: sunt victime!

    00
  34. Uneori nivelul de prostie chiar este prea mare. E riscant traversatul prin loc nepermis prin Bucuresti, daramite pe autostrada austriaca. Ei nu aveau cumva limita de viteza MINIMA?

    00
  35. NOU
    #37

    E tragic ca au murit doi oameni? Da! Puteau sa anticipeze ca este probabil sa fie calcati? Poate. Mai putem face ceva pentru ei? NU!
    Pt Andrei: Cei doi au fost idioti si nu mai sunt intre noi. Radem, plangem, poate invatam ceva. Compasiunea este doar pentru rudele celor doi si pentru soferii austrieci marcati de respectivul accident.

    00
  36. Frogger

    00
  37. sunt curioasa unde doreau sa ajunga pentru ca de obicei ce e pe o parte a autostrazii e si pe cealalta (ex. benzinarie, autogrill, toaleta simpla, han, etc).
    chiar nu mai rezistau cativa kilometri pana sa ajunga unde doreau, pe sensul lor de mers?
    imi pare rau pentru ei ca au murit ca niste imbecili si asa isi va aduce aminte lumea de ei.

    00
  38. Ete, de asta ne trebuie nouă autostradă în Teleorman!

    00
  39. În 2002 am făcut autostopul din Germania în Austria. Pe la Nürnberg m-a luat un dubios care m-a minţit că merge München, când de fapt mergea în direcţia opusă, la Erfurt, la mama dracului. L-am pus să oprească în prima parcare, fiindcă mergeam în sens opus. După cum ştiţi, parcările pe Autobahn sunt pereche, pe fiecare sens câte una, iar eu trebuia să ajung dincolo pentru că eram blocat. Nu era nici o pasarelă şi nici un tunel (le-am căutat bine de tot), deci m-am văzut nevoit să fac ce mi-am propus să nu fac niciodată: să traversez autostrada. Am aşteptat până să nu fie maşini multe şi m-am mişcat cât de repede am putut. Senzaţia de a te afla la mijloc, între două Schnellspuren (benzi rapide) e ceva ce nu doresc nimănui. Am ajuns în cealaltă parcare, iar prima maşină peste care am dat a fost Poliţia, care evident m-a întrebat ce dracu’ caut acolo. Am fost sincer, le-am explicat situaţia, iar oamenii au fost înţelegători şi mi-au spus doar să nu mai fac asta niciodată şi să am grijă. Ulterior aveam să aflu că pentru căcaturi din ăstea te poţi alege cu o amendă nasoală şi chiar mai mult decât atât. Nu te pui doar pe tine în pericol, ci şi pe restul oamenilor care sunt în trafic, e logic.

    În cele din urmă, am ajuns la Kaprun mai repede decât mă aşteptam. Am mai făcut autostopul de mai multe ori decât îmi pot aminti, am bătut câteva ţări europene, am adunat nişte sute de mii de kilometri şi experienţele nefericite au fost rarissime, dar prostia de a traversa autostrada nu o voi mai repeta vreodată. Indiferent de situaţia în care am ajuns, ţinea de mine să nu ajung într-o asemenea postură, deci răspunderea îmi aparţine 100%. De aceea recunosc public că AM FOST UN IDIOT şi nu mă pot supăra pe nimeni care îmi subliniază acest lucru de-la-sine-înţeles.

    Andrei, poate pricepi şi tu ceva din asta. Cine traversează autostrada e un mare imbecil, viu sau mort. Dacă te supără asta, probabil te supără şi că apa e udă.

    Salutări de la un prost,
    Mx

    00
  40. @Andrei: Sunt perfect convins ca la un moment dat se va intampla si ceea ce ai zis tu in comentariul gaunos cu numarul 8. Dar macar se va inampla pe cale naturala. Cu siguranta nu vor muri incercand sa traverseze autostrada.
    Referitor la ceea ce ai scris in comentariul gaunos cu numarul 15 despre pedeapsa suprema, singurii pedepsiti in cazul prezentat in acest articol sunt soferii care au fost implicati si eventual ceilalti participanti la trafic care probabil au intarziat din cauza restrictiilor temporare.

    00
  41. @mihai_fara_cont ai dreptate :) Emotionant…glumesc .. nu ma bucur ca au decedat, dar serios, cat de copac sa fi sa traversezi autostrada ???

    00
  42. @mihai_fara_cont inainte sa faci ceva riscant ca asta ar trebui sa gandesti mai mult(ma refer la cei doi)

    00
  43. la nemti sunt astia de la intretinerea autostrazilor care trebuie sa traverseze autostrada pt. a ajunge pe spatiul verde intre cele doua sensuri sa curete, sa culeaga o teava de esapament sau un animal mort. si la nemti se circula cu alte viteze decat in austria.
    aia insa stiu cum sa treaca … si nu se baga ca idiotul „hai, ca nu vine nimic”

    si btw.: in austria camioanele au voie sa circule doar cu 80 la ora pe autostrada

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube