Busculada politică de zilele astea…

Eu chiar nu mă prind de ce PNL se agită atât de mult cu numirea lu’ una la DNA. O fac de parcă ar avea dosare penale grele în așteptare sau de parcă ar trebui să își scoată din pârnaie membri importanți ai partidului.

Până una alta, singurele lor bube sunt propaganda deșănțată a proprietarului Institutului de Chimie Alimentară (cel de la care a plecat scandalul cu aflatoxina și care nu e acreditat să facă asemenea analize, dar asta nu vă spune nimeni) și lipsa unei strategii. Strategie care ar trebui să fie simplă: hai să facem mai multe decât PSDul, pentru ca, în cazul unei scindări, să nu rămânem în aflatoxina goală.

Dar ei ce fac? Se pun ca proasta în potecă, disperați să ia puterea, în timp ce PSD se consolidează, atacă, respinge, centrează, șutează la poartă și își face imagine.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

  1. Eu cred că diferenta este dată de faptul că PNL = Antonescu, pe cînd PSD= Ponta plus niște grei, care stau în spatele lui . Partidul-Om și partidul Comitet.
    Oricum, rău am ajuns dacă-l putem da exemplu pozitiv pe plagiator!

    00
  2. Plus încă una cu PNL: nu știu pe cine sa pună ministru la Justiție.

    Mai contează? Antonescu i-a cam sabotat cabinetul lui Victor Ponta la nivel de imagine prin încăpățânarea cu care președintele PNL insistă ca Relu Fenechiu să râmână în Guvern.

    Și da, PSD se îndreaptă spre 50%.

    00
  3. il prefer pe DD decat pe antonescu si ai lui PNL-isti….daca in trecut nu scapam de ei, acum nu eram nici in stadiul asta de rahat in care suntem…

    00
  4. PNL face gura pentru a raspunde partii de electorat care nu o mai vor pe kovesi. PSD joaca rolul cerebralului care pune mai presus binele tarii, decat meciurile proprii. Ambele partide se adreseaza unei parti distincte de electorat reusind astfel sa il pastreze pe tot de partea lor.

    PNL si PSD joaca extrem de bine si de strategic. Crede-ma ca in interior isi dau mana si se inteleg foarte bine.

    Uitate la comentatorul de mai sus care deja e incercat de sentimente bune fata de Ponta, la fel cum ultrasii impotriva lui basescu aplauda pozitia pe care o are Antonescu. Dovada ca strategia functioneaza – USL in totalitatea sa reuseste performanta de a atrage simpatia din 2 parti total diferite de electorat.

    00
  5. Antonescu presedinte!. Oh, wait, PSD nu va accepta niciodata asta.

    00
  6. Pentru capital de imagine.
    Toti telespectatorii fideli Antenei si deci si o mare parte din votanti o vad pe Kovesi ca „omul lui Basescu”. Asa ca Antonescu incearca sa puncteze pe cat poate aceasta imagine „anti-base”

    00
  7. Mie mi-a placut cum a reaparut plagiatul pe caciula lu Ponta fix cu o zi inainte sa numeasca procurori.
    Asta e cand esti patat. Trebuie sa dansezi cum ti se canta, altfel esti mancat.

    00
  8. crin mimeaza opozitia din interiorul usl. astfel, nu mai e nevoie de opozitie reala. iar ponta o pune pe kovesi ca sa nu-l intrebe nimeni despre nitu.

    00
  9. tocmai nenea cu tv-ul e problema.
    nu prea mai scapa, sau scapa dar facand frumos la Ponta cum nu face acum si daca o va face va pierde puncte.
    dosarul ala pentru ca si-a dat demisia din parlament ca sa nu se judece, ala o buba….
    Andonescu este un submediocru care vorbeste rastit intotdeauna ca un profesor slab si nepregatit care face gura mare ca sa nu vezi cat de subtire e, oh, wait, parca tocmai asta e dl antonescu.
    el are care 1-2 idei, fixe si cam proaste, anti-basescu de parca i-a luat ala mosiile si acum tot anti basescu , adica anti relatii de guvernare impreuna cu presedintele.
    Asta nu stie sa discute stie doar sa se certe.
    Ar trebuii introdus cat mai repede un curs de dezbatere in programa scolara, asa ca la americani, sa invatam sa fim contra cu argumente nu cu galagie.

    00
  10. Mi-a placut manevra de final a lui Ponta. S-a spalat pe maini si a lasat mingea in curtea PNL. Superb! Sa vedem ce „optiuni” au liberalii.

    00
  11. Ponta sa spalat pe maini dand problema mai departe,,asta dupa ce cu o zi inainte spunea ca el nu se spala pe maini ca pilat si isi asuma responsabilitaea deciziilor,mare om mare caracter.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube