Social Media: roadtrip-uri cu bloggeri

Social Media: roadtrip-uri cu bloggeriN-am avut ce face in weekend și mă prosteam pe twitter cu #renaultroadtrip. Ca și în cazul tweeturilor lui Petreanu din studioul radio de unde prestează sau ale lui Mihălțianu cu excursii stupide cu mașini, chiar nu mă prind de scop. OK, 10 amețiți se duc undeva și nu fac nimic. Și? Cui îi pasă de ce fac unii la fiecare cinci minute? Exact. Relevanța e aproape de zero, uneori chiar sub.

 

Petreanu avea boala să dea din studio 10-20-50 de tweeturi stupide pe oră, și erau rahaturi de genul “vai ce bine ne distrăm” și “vai, ne distrăm mai bine ca acum 10 minute”, urmate de absolutul “e nebunie aici”, fără poză, desigur. dai din umeri și înțelegi că omul încearcă să atragă public, dar nu în modul ăsta agasant.

Mihălțianu e la fel de stupid când scrie “vai ce mașină mă așteaptă mâine” sau “vai abia aștept mâine să plec undeva”. Și te uiți și dai din umeri. Really? Teasing la un rahat de testdrive? Pe bune?

Urmează să vedem teasing la clinici de fertilizare. Masculină.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

  1. Sa fie impresii si reach!

    00
  2. teasing la inelul vaginal ar fi mai mișto

    00
  3. Bre, Redescopera Romania ce-a fost daca nu un roadtrip?

    00
  4. De Mistodie nimic?

    00
    • @Dan: miștodie e un cretin. mă văd cu el zilele următoare, sper să nu iau bătaie prea tare, că mi-o promite de mult.

  5. „Who Cares” se poate spune despre majoritatea tweeturilor (aproximativ 75%) din Romania. Probabil de aia „tweetosfera” (daca mi se permite termenul) romaneasca nu atrage pe nimeni…

    00
  6. Amu, când am aflat că domnul Petreanu prestează la Europa FM, chiar în primele zile am avut plăcerea de a-l asculta, pe drum fiind.

    Mi se pare singura emisiune decentă de dimineața devreme.

    Ce vreau să spun:

    1. Social media e OK, am auzit de emisiune prin intermediul S, iar o ascult.
    2. Social media e fâs: dacă ascult emisiunea, sunt șanse mari să nu mă uit pe Twitter/ Facebook pentru că fie conduc, fie îmi mă spăl pe dinți sau de-astea matinale.

    00
  7. Sigur te vei vedea cu el? Daca nu vine unde ar trebui sa va intalniti?

    00
  8. Băi.

    :)

    A dreptate ca au fost cateva zile cu o gramada de mesaje din studio, mai pe la inceputul editiilor in noua formula. Trei motive: eram surescitat; voiam sa comunic ca m-am mutat in radio, din tv; oamenii interactionau cu mine, era de porc sa-i ignor.

    Dup-aia ne-am mai linistit.

    00
  9. NOU
    #13

    Știi că ai fost invitat acolo ca să nu mai mănânci maro despre firma respectivă nu?
    Nu eu am plâns într-un post că nu sunt invitat de Ford.

    00
    • @Găbiță Miștodie: așa zici tu? atunci, în condițiile în care la emisiunea ta nu se uită nimeni, tu de ce ești invitat? exact, pentru că ești un pișcotar. și ești din ăla jegos și insistent, care sună și se milogește să fie și el primit undeva, deși știe că n-are ce căuta. și retardatul ăla de szilvassy la fel, că după ce citești ce scrie te dumirești că nu deosebește roata de volan și că se urcă în mașină prin portbagaj.

  10. NOU
    #15

    Tu ești ultimul în măsură să vorbești despre coerență în teste, ai găsit lemn în bordul de Duster.
    Dap, ai dreptate, pe Romania TV nu se uită nimeni… :|

    PS: Hai că nu mai intru pe OTV-ul internetului (scârbă maximă)

    00
    • @Găbiță Miștodie: mane, ai găsit una și bună și te ții de ea. e ok, mie mi s-a părut lemn ăla, chiar o fi, habar n-am, intreabă pe la renault.

      tu însă ești prost de zeci de ori. ba cu seo, ba cu înjurat alții că sunt pișcotari și un te milogești și halești tot, ba cu făcut pe marele ziarist și supt pla pe la money channel și alte asemenea. plus, ai supt-o original de la nashu și ești prieten cu retardatul ăla de szilvassy, care nici nu știe să scrie și habar n-are de mașini (i-am citit cronica aia de la ford b-max, când porcăia bloggerii, e vai de capul lui). nu mai zic cât de curvă penală ești cu stresat piariști de pe la samsung sau nokia să dea afară bloggeri din campanii și să te bage pe tine.

      nu mai intra pe blogul ăsta, intră înapoi în mă-ta, ăla a fost cel mai bun an al tău. dar nu poți, că acum câteva săptămâni lătrai că nu mă mai bagi în seamă, nu? :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube