Buyback la telefoane

iphone5-4O companie de telecom a lansat azi o ofertă de buyback pentru smartphones. Idee lăudabilă, dar cam atât. Pentru că prețurile oferite sunt cel puțin jenante, și asta nu doar la portocalii, ci și la roșii și la verzi. 180€ un iPhone 4S funcțional? 190€ un Galaxy S3? Cine are telefoane de vândut știe unde să o facă: pe forumuri. Acolo poate obține aproape dublu, mai ales dacă are un produs în stare bună. 

De curiozitate, și-a vândut cineva vreodată telefonul prin buyback la operator?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

15 comentarii

  1. Salut, stiu pe cineva care a facut asta in alta tara, dar respectiva companie i-a oferit un pret special la alte modele de telefoane in functie de ce a completat el in formularul dat de ei.

    00
  2. De curiozitate … ce face operatorul cu telefoanele cumparate? La masini mai inteleg ca le vind unii, da la telefoane?! Au om angajat care pune anunturi pe forumuri?

    00
  3. @oarecare am pe cineva care lucreaza la un service al rosiilor. cele din buyback le repara daca este cazul, apoi le vand angajatilor la un pret f mic.

    00
  4. Iphone 3gs 12 milioane?!!!!! pai de bani astia imi iau cel putin iphone 4

    00
  5. Sa vezi buyback-ul la tablete de la evolio.

    00
  6. Nu si sincer nici nu as face-o…E exact cum spui tu..Pe diferite forumuri poti lua mult mai mult decat ofera astia..E normal sa nu primim cat am dat, dar totusi…

    00
  7. Da am dat eu la verzi 3 telefoane a cate 10 euro/bucata, am dat niste Nokia 1600 care fusesera la firma date la muncitori, aratau de ultimul drum dupa 2 ani dar la verzi conta doar sa porneasca si sa aiba ecranul intreg. Cu alte telefoane am incercat dar oferta era jenanta, telefon care cu 200 lei il dau pe orice forum in maxim o zi valora tot 10 euro la ei.

    00
  8. S-ar putea sa inlocuiasca telefoane de acelasi tip defecte in perioada de garantie. Eventual le mai schimba si carcasa.

    00
  9. SII cica 121 euro… bai ma lasi . O mare basina buy-back asta.

    00
  10. Cred ca se adreseaza celor care habar nu au de forumuri etc. Oameni gen maica-mea sau bunica-mea care dupa ce schimba telefonul raman cu ala vechi prin casa… Plus ca am o gramada de colegi in aceasi situatie.

    00
  11. Mie îmi oferă 13E pe un iPhone 3G în stare perfectă de funcţionare, fără zgârieturi sau urme de folosire. Ideea e bună, preţurile sunt jenante.

    00
  12. muieti ti-s posmagii ?

    00
  13. Am vrut eu sa-mi vand fostul iPhone 4 prin buyback direct la apple si imi ofereau aproximativ 180$.

    L-am dat cu 300 Euro. La prima vedere suma este dubla.

    00
  14. @oarecare: Se dau la reciclat. In principiu, cam toate ajung in Africa. E o afacere foarte profitabila.

    00
  15. Se vand in Germania si se recicleaza, la fel si componentele calculatoarelor. Nemti au facut un aparat care separa metalele, plastic si toate cele ….. ce-a mai proasta. BuyBack-ul ar trebui facut doar pentru produsele defecte, pe un produs functional castigi mult mai bine daca il vinzi.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube