Cronică de film #11

Battle Los Angeles (2011)
Porcărie mişto. Foarte bune scenele de acţiune, foarte bine filmate, păcat de restul filmului. Aaron Eckhart, Bridget Moynahan şi Michelle Rodriguez în rolurile principale.

2012 (2009)
Încă un film cu dezastre, cum numai Roland Emmerich ştie să facă. Cu John Cusack, Amanda Peet, Chiwetel Ejiofor, Thandie Newton, Woody Harrelson şi alţii.

The Intouchables (2011)
Excelent. Pur şi simplu excelent.

Lawless (2011)
Porcărie ieftină, n-am apucat să îl văd pe tot, atât de prost e. Să-mi aduc aminte să nu mă mai uit la filme cu Shia LaBeouf, omul e garanţia că filmul va suge.

Flight (2012)
Un film foarte bun de la Robert Zemeckis (dacă nu aţi văzut superbul “Contact” aţi trăit degeaba până acum), cu Denzel Washington şi Don Cheadle. Denzel face un rol foarte bun, şi asta e bine, pentru că n-a mai avut un rol aşa de bun din 2007.

This Is 40 (2012)
O comedie foarte mişto de la Judd Apatow, cu Paul Rudd, Megan Fox, Jason Segel şi o insipidă blondă. Dialogurile sunt foatre mişto, păcat că filmul e lungit pe alocuri inutil.

Killing Them Softly (2012)
Alt film superb. Andrew Dominik a mai regizat un film cu Brad Pitt, “The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford” şi unul cu Eric Bana, “Chopper”, ambele foarte mişto, chiar dacă fără mare priză la public. În film joacă, pe lângă Pitt, trei actori din “The Sopranos” (Jams Gandolfini, Vincent Curatola, Max Casella), Ray Liotta şi alţii.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

12 comentarii

  1. Pentru efecte speciale iti mai recomand si Iron Sky. E un fel de parodie ordinara dar cu niste efecte speciale destul de bine puse la punct. De zeci de ori mai bune ca cele din Battle Los Angeles.

    00
  2. @trim – Iron Sky mi s-a parut mai mult o ironie fina decat parodie :) oricum misto filmul

    00
  3. Primele două sunt disponibile și la pay-per-view în Romînia, prin Voyo. Totuși, mă aștept ca (3) și (5) să vină întâi pe Seenow, că au filme mai bune.

    00
  4. bah robinet, da poate ca nu ne intereseaza unde vor fi disponibile la pay per view peste doi ani.

    00
  5. NOU
    #5

    cred ca nu suna prea bine expresii precum „filmul o sa suga”. inteleg ca in engleza e „the movie sucks”, dar crede-ma, expresiile acestea sunt total inoportune asa, traduse „liber”.

    00
  6. Intouchables chiar e o capodopera. La fel cum a fost si acum 12-13 ani Contact. Denzel sper sa ia Oscarul pt Flight (desi faptul ca era betiv sigur nu va ajuta).

    Iar despre Judd Apatow: am renuntat sa ma uit la filmele lui datorita umpluturii inutile de care zici. A avut totusi un promo genial cu Triumph the Insult Comic Dog: screencrush.com/triumph-the-insult-comic-dog-this-is-40/

    „Killing Them Softly” e printre cele doar 8 filme ce-au primit nota „F” in poll-urile facute de CinemaScore pe cei ce ies de la film.

    @Robintel: „2012” e si pe youtube, HD; eu cel putin acolo l-am revazut ?v=PuzibyfGvA8

    00
  7. heh, cred ca-i primu’ film Apatow care-ti place, la mine e intre cele mai slabute.

    00
  8. Mie mi-a placut Lawless. Subscriu la ce a spus trim legat de Iron Sky.

    00
  9. subscriu la „The Intouchables”, intradevar excelent filmul. simplu, dar foarte bun.

    00
  10. The Intouchables si Killing Them Softly ruleaza.
    Lawless a fost decent ffs.

    00
  11. NOU
    #12

    @ktx
    adica „ruleaza” in cinematografe? sau ruleaza rulouri de ciocolata, sau cum, ca nu inteleg? pe langa faptul ca sunt patetic de obositoare expresiile astea, vad ca e si multă pobor care le foloseste.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.