Telefoane şi tablete Samsung, mai ieftine la Vodafone (P)

Vodafone are săptămâna asta o promoţie la toate telefoanele smartphone şi tabletele Samsung. În magazinul lor online veţi găsi Galaxy Beam (ala cu proiector) cu 100€ reducere, Galaxy SIII Mini cu 50€ reducere, Galaxy SIII cu 50€ reducere şi aşa mai departe.

Reducerile sunt valabile în perioada 17-24 decembrie pentru abonamente noi şi pentru prelungiri de abonamente.

tablet-holder-1Dacă vreţi o tabletă, chiar şi mică, veţi avea nevoie de ceva în care să o purtaţi, aşa că o man-purse sau o chestie din asta din imagine e numai bună.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

  1. @Toma Nerecunoscatoru’: In lumea ta minutele si gigabytes sunt pe garduri. Platesti 450 de euro telefonul dupa care mai platesti 470 de euro abonamentul pe 24 luni. Oarecum rezonabil 20 de euro / luna avand in vedere ca ai 250 de minute nationale / internationale, 1GB trafic si telefonul il cplatesti in rate.

    Sa fie moca tot!

    00
  2. Reducerile sunt pentru abonamente noi. Exemplu pentur Beam: il iei cu 39 de euro daca faci abonament pe 2 ani de 37 Euro pe luna. Adica in final dai 888 Euro. Loooooooooooool.

    M-am parlit rau recent cu Vodafone, am dat pe un telefon blocat in retea si prelungire pe un an, fix cat ar fi costat neblocat si fara abonament la Cosmote. Neatentia se plateste…

    00
  3. It’s not a purse, it’s Europeeeaannn!!!

    00
  4. „It’s a European carryall.”

    00
  5. Florin de la Valcea, oricum calculezi e jaf. Atata timp cat la cartele preturile sunt MUUULT mai bune decat la abonamente, doar prostii isi fac abonamente noi sau prelungiri.

    PS: bravos Vali ca in sfarsit ai pus si P-ul de rigoare de la „Prostire pe fata”, initial nu era si credeam ca te-au pacalit si pe tine.

    00
  6. @Florin
    telefonul il gasesti cu 370 euro „la liber”, restul de 21,5 euro/luna ar fi abonamentul.

    Altfel, la 7 euro ai la vodafone 250 min nationalte + 250 SMS nationale, iar pentru net mai trebuie sa scoti 8€/lună (1Gb lunar, fara perioada contractuala)

    00
  7. Nu ma mai intorc la Vodafone

    00
  8. @Toma. Nu prostii isi fac abonamente. Cei care isi permit sa plateasca 5-10e in plus fata de o cartela insa fara a avea „grija” ca se temina minutele. Poate si din comoditate.

    Plus ca acest post nu cred ca se adreseaza celor care isi calculeaza minutele la secunda :)

    00
  9. Oricum vodafone are telefoanele la preturi foarte mari.

    Acum 2 saptamani cand cautam sa imi cumpar un galaxy s3 am luat preturile de la toti operatorii si comerciantii de gsm. Pai in conditiile in care la voda era 2600 ron si la emag 2100 … orice reducere mai mica decat diferenta + reducerea aferenta abonamentului este degeaba. La cartela au oferte bune atat la net cat si la minute.

    00
  10. Bai, abonamentul nu inseamna doar telefonul, inseamna si consumul de minute pe care il faci. Oricum iti incarci prepay-u cel putin o data pe luna. Ma gandesc ca de 37 de euro ai ceva internet, minute, etc. Depinde de nevoile fiecaruia, daca vrei telefon de razboi iti incarci 5 euro pe luna si vorbesti cu bunicii la tara. Daca ai smartphone nu vrei limite la internet/text si poate vorbesti si mai mult.

    00
  11. @Toma: In nici un caz de la Valcea. Suntem unii carora nu ne ajung alea 200 de minute de pe cartela. Sau care mai vorbim si in afara tarii.

    Fata de ce abonament am eu acum, asta e scump cu draci desi are subventie vreo 400 de euro la 24 de luni iar eu am 120 de euro la 14 luni.

    Nu, nu m-as intoarce la Vodafone niciodata. Atat de umflati in pene erau ei acum 3 ani cand i-am sunat o data si le-am spus ca am abonament de 3 ani si cartela de vreo 8, ca doresc sa-mi faca o oferta personalizata pentru a trece cartela la abonament si tot ce am auzit din telefon a fost „asa si ?”

    Sa nu mai spun cand dupa vreo 7 ani in care am incarcat regulat cartela mi-au cerut 40 de lei sa-mi schimbe cacatul ala de sim care se deteriorase. Nici sa aiba oferte mai bune (nu, nu au) nu ma voi muta vreodata la Vodafone, mi-e pur si simplu sila de ei.

    Asta nu inseamna ca abonamentele de mai sus si telefoanele nu au preturi decente. Da, stiu renteaza mai mult sa le iei de la hoti ca sunt mai ieftine si tie oricum nu ti se poate intampla niciodata sa ti se sparga casa.

    00
  12. @Gabi la miile de minute care le am pe cartela cu cativa euro, sa mor daca mi-am facut griji vreodata ca raman fara… :lol:

    00
  13. Eu m-am convins pe pielea mea ca e teapa la abonament; acelasi consum lunar de voce si date e mai ieftin pe cartela cand tragi linia.

    Abia astept sa mi se termine contractul in ianuarie si sa imi iau la revedere de la Vodafone; calitatea serviciul clienti ma face sa plec de la ei desi sunt client din ala „super uber golden” si am abonament la ei de vreo 10 ani.

    00
  14. Ca idee, si mie mi se par jalnice ofertele la abonament in comparatie cu cartela de la Vodafone.
    Exemplu pe cartela: 4500 min/sms nationale, 115 min/sms internationale, 150 mb la 5 euro. Iti mai adaugi o optiune de net 250/500mb la 4/6 euro (eu aici ma incadrez, avand in vedere ca am wifi aproape peste tot unde am treaba).

    Eu folosesc optiunile astea pe un smartphone high-end si n-am ramas niciodata in pana. Si apoi, iti poti pastra oricand 10-15 euro pe cartela si sa activezi o noua optiune de care ai nevoie. La abonament n-am gasit asa oferte si alea 2-3 mil de reducere la telefon nu ma impresioneaza.

    00
  15. Rectific era vb de 4500 min in retea si 115 nationale/intl.

    00
  16. doar prostii stau pe abonament. daca nu te prinzi de ce atunci meriti sa platesti mai mult.

    00
  17. Acum cateva secunde am primit si eu mesaj de la Vodafone in legatura cu oferta asta. Sunt pe cartela :-P

    00
  18. Cum zic @dragos si @Toma ca doar prostii stau pe abonament asa pot sa zic si eu ca doar saracii stau pe cartela.

    Cand aud generalizari dinastea de taranete ma apuca rasul. Daca eu am vrut abonament sau sa cumpar un apt sau sa iau masina noua – am fost prost? Ca de ce nu stau in chirie, de ce nu iau masina sh si de ce nu stau pe cartela :) printre cele mai vechi discutii de pe forumuri…

    00
  19. @Gabi: cand poti cumpara acelasi lucru cu 2 lei, dar tu preferi sa platesti 10, chiar daca este treaba ta, iti pare ca ar fi asta un exemplu de lucru facut cu capul?

    00
  20. NOU
    #20

    Decat un telefon ieftin cumparat la abonament, mai bine platesc pretul real al telefonului si imi fac abonamentul acela de la Cosmote cu minute nationale nelimitat in orice retea si 500 Mega internet. Este cel mai tare abonament posibil dar nu primesti telefon. Interesati-va, este foarte tare!

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube