Antena3 a mai câştigat o dată la premiile AIB

După ce anul trecut a câştigat prin gură un premiu important în televiziune, anul ăsta Antena3 a repetat performanţa: a luat acelaşi premiu, tot prin gură, dar de două ori. Şi, ca de obicei, se vor lăuda cu asta ca şi cum ar fi luat un Emmy.

 

20121108021051705

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

39 comentarii

  1. Postul asta exista doar prin gura, deci si premiile pe masura..

    00
  2. Stai tu liniștit cu lauda.Cum crezi că ar face oricare alt post de televiziune dacă ar fi câștigat?

    00
  3. televiziune de cacat. prezentatori de cacat

    si acuma cica au intrat in „elita lumii”

    my ass

    singurul moment cand or sa ma faca fericit o sa fie cand o sa apara hartie igienica cu insemnele lor, ca sa am cu ce ma sterge la cur

    00
  4. Îşi permit, încă e ieftin mâncatul de căcat.

    00
  5. „excellent ground work by camera crews”? adica au luat premiu pentru ca au maniplat imaginile asa incat sa para ca au fost mult mai multi protestatari?

    00
  6. Felicitări. Tot prin gură!

    00
  7. in putine cuvinte au luat premii pt scenariu si camera! ei au organizat, ei au filmat, ei au cistigat!

    00
  8. Sincer? nici in gura nu i-as da… imi displace coafura.

    00
  9. asta seamana cu premiile castigate pe la cannes de filme gen „politist, adjectiv”… adica lumea mergea agolo pt. palme d’or, dar ca sa nu se supere nimeni, se facea in paralel si „un certain regard”, la care, pe langa premiul propriu-zis, se mai dadea si premiul juriului, premiul presedintelui juriului, premiul fratelui frizerului presedintelui juriului etc.

    00
  10. Sunteti invidiosi.Antena 3 mentine sus standardele jurnalismului de calitate.prin gura.

    00
  11. trist… dar ce sa faci, probabil sunt convinsi ca cei care ii urmaresc nu sunt capabili sa ii verifice, iar asta e mai trist… tot pentru ei.

    00
  12. NOU
    #13

    O sa-si puna 2 luni coronita pe brandul din dreapta jos

    00
  13. In sfarsit il voi vedea si eu pe Mircea Badea cu urme de catarama in frunte!

    00
  14. Eu as inchide toate antenele astea preacurvete, numai emisiuni de rahat au. Jeg, ciori si plapumarese despuiate. Televiziunile curului, vorba lui Becali. Puteti adauga si Pro TV pe lista si pe scroafa aia homosexuala de Maruta.

    00
  15. Mentiune, in cel mai bun caz…

    00
  16. Deci astia iau mentiune speciala si se lauda acasa ca au luat premiul 1.Cat de disperat sa fii.

    00
  17. ma intreb oare cu-i mai pasa…

    nu mai urmaresc demult a3, de cand a devenit un instrument politic…
    ti se si facea scarba… non-stop , dai dai dai in gura la Base, dai dai dai … pixeli, flacari, violetzi, dai dai dai. fuckit.
    NatGeo si History.

    00
  18. Cata penibilitate…astia nu au aflat ca avem si noi interneti ?

    00
  19. …şi aşa, pentru ce e nominalizarea asta (e cel puţin o nominalizare, nu-i aşa?)? Pentru cea mai bună maniplare de la faţa locului? Se premiază „noile tehnici jurnalistice” prin care exagerezi proporţiile unei mase de oameni şi performanţa de a face ca 20 să arate ca 2000? La prima dintre ele mă refer, fireşte. Şi la fel, cu naivitate. Dar nu este agenda Antenei 3 notorie dincolo de graniţe? Aici e mirarea.

    Mx

    00
  20. Asta e un fel de mentiune cred.

    Problema nu e ca au luat, ci ca exagereaza cu lauda proprie.

    00
  21. Motivul pentru care in tara asta e plin de „rahaturi” la orice colt de strada, e exact aceasta atitudine, promovata si din partea ta Zoso. De ce nu ne-am bucura ca, uite, niste jurnalisti au ajuns intr-o competitie internationala, alaturi de nume mari din media. Au luat o mentiune din partea juriuliu, care poate fi considerata premiu.
    De ce trebuie de fiecare data sa aruncam cu rahat in ventilator? Au facut o treaba buna, felicitari, treci mai departe.
    De ce trebuie oare, ca noi romanii sa incercam sa ne f…tem unii pe altii, la orice colt de strada, oricand, oriunde si oricum?
    Pacatoasa natie suntem.

    00
  22. Astia de-au jurizat ar fi trebuit sa analizeze si activitatea per ansamblu a haznalei TV.

    Ca asa si televiziunea nationala din Siria poate realiza super reportaje cu civili sfartecati in direct de obuze sau cu rebeli capturati care sunt pusi sa-si sape groapa si apoi sunt mitraliati sa cada-n ea …
    „Prezenta foarte buna in teren, cu surprinderea glontului care perforeaza cutia craniana … picaturi de sange pe obiectiv… dramatism maxim”.

    Am exagerat putin, dar realitatea nu e departe.

    00
  23. asta e din categoria antena 3 e singurul post afiliat CNN. la prosti merge… otv sau antena e chiar totuna

    00
  24. common sense, honor… romanian media none has.

    00
  25. Probabil ca daca o alta televiziune castiga si ea vreun premiu, atunci s-ar fi laudat si ei… dar cum nu au castigat, bv Antena 3. Au dreptul sa se laude daca au castigat. Nu va comvine, nu va uitati la ei, si asa nu mai vedeti laudele.

    00
  26. Iara pune gadea de-o laba-n grup la sinteza zilei cu ciutacu, spagatistu & co.

    00
  27. cnn n-a cistigat nimic? ei fiind „singura televiziune din ro afiliata cnn” s-ar putea lauda si cu premiile cnn. ar fi si pacat sa nu o faca.

    00
  28. n-a câştigat nimic sinteza mea preferată? :(

    00
  29. alte televiziuni de la noi din romania nu au fost nominalizate?

    00
  30. tot niste ratati cu stiri fabricate raman

    00
  31. In filmarea prezentata de A3 de la ceremonie, tipa s-a exprimat astfel: „Our first award tonight has attracted two commendations from the judges…”

    Daca dai google search dupa „commendation” primul rezultat este definita cuvantului data de google:
    Praise.
    An award involving special praise.

    De asemenea: https://www.thefreedictionary.com/commendation
    1. the act or an instance of commending; praise
    2. an award

    Dupa cum vezi in toate exemplele apare cuvantul „award”. Si asta stim ce inseamna.

    Dar ca sa fiu corect pana la capat:

    https://www.thesaurus.com/browse/commend
    http://vocabulary-vocabulary.com/dictionary/commend.php

    In link-urile astea nu este mentionat „award” in vreun context.

    Totusi, sa analizam niste exemple practice:
    http://www.emeraldgrouppublishing.com/authors/literati/categories.htm
    In primul paragraf se vorbeste de „Highly Commended awards”
    Mergem la „about” si vedem ca e vorba de University of Bradford din UK. E un amanunt important, avand in vedere ca premiile AIB au loc tot in UK.

    Universitate americana:

    „Michele Reid, dean of libraries, received a 2012 Highly Commended Article Award”

    Combinand toate informatiile astea am putea deduce ca „highly commended” se refera la un premiu special? Am putea.
    Am mai putea deduce ca se refera mai degraba la recunoastere/mentiune speciala, laude? Am putea si asta.

    Pana la urma cred ca daca se rezumau la „am OBTINUT doua premii speciale” si nu o abureau cu „am CASTIGAT doua premii” (de parca ar fi castigat categoria) cum am vazut in textele lor, era mai corect, mai aproape de adevar (culmea e ca am intalnit ambele forme de exprimare in acelasi text). Pana la urma, ghidandu-ne dupa informatiile de mai sus, poate fi vorba doar de o mentiune speciala care parca este dar parca nu este un „premiu”.

    Totusi au cu ce sa se laude? Cam au zic eu, chiar daca poate nu e vorba de vreun premiu ci de o mentiune speciala. Ca merita sau ca nu merita? Asta e alta discutie. Luand in considerare pentru ce anume au fost „highly commended” eu cred ca merita, mai ales Carmen Avram (desi ultimele subiecte ale ei cu pustnicii, apocalipsa, tamaduiri miraculoase mi se par de rahat).

    Also +0.75 Vali

    00
  32. @georgecdb: rataţi sau nu, ne place sau nu, dar ăştia scriu istorie. Sunt lumina călăzitoare pentru o confortabilă majoritate a ţării, cu influenţe indirecte asupra regiunii.

    00
  33. @Sakura

    Indirecte? Tu nu vezi ca in dialogurile Gadea – Ponta, Gadea conduce tara? Cum spune Ponta ceva ce nu e pe placul lui Gadea, cum il arde Gadea. Inca putin si Gadea isi asuma oficial rolul de conducator al Guvernului. Mai direct de atat nu se poate.

    00
  34. @Cosminel

    esti privitor de Antena3.Nu compara distinctiile din sistemele acadmice adevarate cu premii din televiziune.In televiziune e ca la Oascar premiul 1 si atat.Highly commended intr-o compretitie in care se acorda doar locul 1 e cam insuficient.
    Apropo mare prestigiu au premiile AIB awards care au fost infiintate in 2009 si la care trebuie sa dai 150 de lire ca sa te inscrii.

    https://theaibs.tv/entry-fees-2012/

    Yes, there is an administration fee for each entry. We keep costs as low as possible, but these annual Awards are a major undertaking and involve significant resources at the AIB.

    The regular entry fee is £150 (this includes UK VAT @ 20%) per entry. Companies that are members of the AIB, fully-paid up at the time of entry, benefit from a reduced entry fee of £75 (including UK VAT @ 20%).

    Entry fees can be paid online, using our secure WorldPay system available on the main AIB site here or by including the cardholder details on the printed entry form with your entries.

    00
  35. @Cosminel Compari mere cu pere.

    Nu au luat premiu, cum il definim noi.
    Premiul s-a dat la altii si ei impreuna cu inca cineva au fost mentionati, respectiv au luat mentiune, cum o definim noi.
    Sau daca vrei, si daca era Higly commended, cum n-a fost, era mentiune speciala.

    Altfel spus, un concurs infintat de 2-3 ani, cu inscriere de 75 de lire e unul serios. Si nici macar la ala nu au CASTIGAT premiul I.

    Las ca-si fac ei un concurs, numa’ a lor. :)

    00
  36. @delavrancea + tester: Sunt privitor de Antena 3 la fel cum sunt si cititor de zoso.ro Am fost si nu am fost de acord in multe situatii cu ambele tabere. Intentia mea cu acele exemple nu a fost sa compar tipurile de premieri din diversele medii ci doar sa punctez faptul ca in anumite situatii „Highly commended” poate fi considerat „award” si din punct de vedere al definitiei si din punct de vedere real. Si da, Antena 3 a fost „highly commended” la cele doua categorii, nu le-a castigat desi exprimarea lor ambigua pe alocuri lasa sa se inteleaga ca asta s-a intamplat ceea ce e fals. Premiu special sau mentiune speciala, discutabil, daca cei care lucreaza in media spun ca nu e premiu (special) inclin sa-i cred pentru ca eu nu am competenta sa fac asemenea analiza.

    Pe de alta parte am observat ca unii porcaie si AIB si am banuiala ca asta se intampla in principal din cauza unor sentimente negative vizavi de Antena 3. Am intrat pe site-ul AIB si am aruncat o privire la membri. Nu mi se pare un club lipsit de importanta si rezonanta. Pe de alta parte nu lucrez in media si poate membrii AIB sunt de fapt nimeni.

    00
  37. de acord cu @Cosminel

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.