Will Ferrell – Vote Obama

Intr-un clip de promovare a preşedintelui Barrack Obama, actorul Will Ferrell se prezintă că fiind inventatorul Facebook :)

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

  1. Mi se pare extrem de trist. Desi sper sa iasa Obama (Romney mi se pare un dezastru ambulant), faptul ca un actor sa se implice in politica mi se pare trist, indiferent ca e vorba de Will Ferrell sau de Mircea Diaconu.

    Sau, ma rog, la cat de actor e Ferrell, el are voie! :D

    00
  2. Tot stupid mi se pare și ăsta. Cine știe, poate am ceva cu Obama. Dar ce?

    00
  3. Daca tot Obama iasa presedinte, inseamna ca americanii au fost multumiti de el in toti acesti ani. Daca nu, inseamna ca vor o schimbare. Dar asta se va vedea la alegeri. :-)

    00
  4. Chris Rock, cu 2 clase peste: message for white voters
    https://youtube.com/watch?v=EDxOSjgl5Z4

    00
  5. punch himself in the face for a vote? boy, that escladed quickly…

    00
  6. there goes my dyslexic joke.. :(

    00
  7. Pana una alta s-a dovedit un presedinte ceva mai echilibrat fata de predecesorii sai. Daca era Bush la putere, incepe inca 2-3 razboaie in ultimii 4ani.
    Poate ca sunt si influentele radacinilor sale africane si a religiei islamice care i-a marcat tineretea, determinandu-l sa fie mai conciliant fata de conflictele din Orientul Mijlociu.

    00
  8. Oupsie, am sărit peste #6 :) My bad.

    00
  9. Dorin: musai sa te corectez, Obama e jumi juma! :))) Deci nici argumentul asta nu tine! Ups, am rămas fără motive de-al vota pe Odumbo! :)))
    People, io zic sa așteptăm pana mâine seara si apoi vom vedea cine va fi noul POTUS! Sa speram ca nu va trebui sa așteptăm zile in plus, dacă miza pica pe Ohio!
    Anyways, alegerile astea sunt importante si pentru state, pentru ca avem pe ballot o grămadă de propositions. In People’s Republic of California se votează pedeapsa cu moartea, mariri de taxe, „3 strikes law”, noi regulations pentru industria porno etc.
    Eu sper ca va fi un landslide pentru Romey/Ryan ticket!!!

    00
  10. Mă, românul se pricepe tare de tot la politică:)
    Pînă una alta, toți fanii Obama sunt rasiști pînă la Dumnezeu. The fuck, people, singurul argument pro-Obama e că e negru.

    00
  11. Dorine, esti roman.

    00
  12. :)) E un clip super tare..Folosesc umorul pentru a atrage electoratul..Nu e prima data

    00
  13. Daca as fi cetatean american as vota republicanii, cu masurile lor de dreapta iau america din mocirla si o lasa cea mai puternica natiune de pe terra, si se intampla asta de fiecare data, aritmetic, ca ajungi sa te intrebi cum naiba de ies democratii la vot vreodata.
    Dar fiind cetatean roman, nu am ce face, sunt subiectiv, traim pe langa degetul mic de sub piciorul Rusiei, si imi doresc sa iasa … republicanii, imi place cum isi bat beldeanu’ de Putin cand mai scapa ala cate o basina cu amintiri din copilarie (cum ca rusia e mare putere).
    Singurul avantaj al lui Obama ar fi ca e negru, devine lumea mai putin rasista, ma gandeam eu, daca omul cel mai puternic de pe terra e din rasa negroida (sau capoida, nu stiu exact).
    Dar e prea mic avantajul asta, nu e de ajuns. Sper sa iasa Romney.

    00
  14. Acuma si de la Obama iei bani de publicitate? Si inca asa, pe ascuns, cica punem clip cu actori care zic chestii trestii. Pfua, ce om!

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube