Mari oameni politici avem

caitlin-oconnorCitesc că aproape toţi marii bărbaţi politici ai neamului au ales să fugă de alegători şi să candideze la parlamentare acolo unde sunt siguri că vor obţine mandate. Cei mai amuzanţi dintre toţi sunt Blaga, şeful unui partid totuşi, şi Crin Antonescu, deţinătorul a 9 milioane de voturi româneşti, aparent nu destule pentru a-l face din nou senator. Jos pălăria pentru Ponta, şi-a făcut casă acolo, acolo candidează.

De ce se întâmplă asta? Păi, pentru că nu au făcut nimic pentru alegătorii care i-au trimis în Parlament şi le e puţin frică de ei. Aşa că se mută în zone unde baronii locali le oferă locuri eligibile.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

  1. Hai ca parca nu stim cat de valorosi sunt manelistii, pardon politicienii, astia!

    00
  2. Parca Cacarau a promis ca va iesi din viata politica.

    00
  3. Da, adevărate exemple de verticalitate! Dar eu nu voi vota cu nicio curvă de-astea care fuge de la colegiul ei.

    00
  4. Sa nu uitam de M.R.U. Capul ii zicea la Iasi, inima la Bucuresti (vorbele sale, intrucatva), dar intr-un final urmeaza sa-si bage pla in Arad.

    00
  5. Vreau sa votez (traditional, in cazul meu) contra PSD si orice formatiune as alege, ARD, PPDD, etc, e cam acelasi lucru. Toti sunt la fel! Nici cu Partidul Verde nu mai poti merge, ca si asta s-a alipit USL-ului. Stie cineva, alt partid, in afara de astia trei sau UDMR, mai candideaza?

    00
  6. Fostul ministru Elena Udrea si-a anuntat, la Roman, intr-o conferinta de presa, candidatura pentru un loc in Camera Deputatilor la alegerile din 9 decembrie. in Roman

  7. wtf?! crin antonescu mai candideaza? chiar el a zis ca se retrage definitiv din viata politica…

    00
  8. va dati seama cat de tare ii deranjeaza sistemul de vot uninominal…
    daca era cu liste nu mai fugeau toti ca disperatii prin sate cu votanti la KG

    00
  9. Mari in sensul de inalti, nu?

    00
  10. Problema e cu redistribuirea pt ca asa cum Antonescu acum 4 ani a ajuns in parlament de pe locul 3 in colegiul in care a candidat, asa poate sa nu intre acum de pe locul 1.

    00
  11. @didi: daca iei peste 50% in colegiul tau, intri in parlament 100%, nu intri la redistribuiri. iar colegiul lui crin e undeva in teleorman, unde nu se pune problema sa ia sub 115%

    00
  12. Cu asa mari „barbati de stat” patrunsi adanc de „livulutia” bunului simt, cred ca va fi cea mai de KKT campanie electorala …

    00
  13. Colegiile astea nu trebuiau redesenate? Ciudat, zilele astea nu mai ţipă nimeni că suntem cu 2 milioane mai puţini!

    Parcă erau unii care se dădeau de ceasul morţiipoplaţia României a scăzut dramatic în ultimii 10 ani! Acum candidează toată lumea în baza datelor de la Recensământul din 2001? Nu mai vrea nimeni renumărarea masei electorale? Un mini-recensământ, un Nea Vasile, ceva?

    00
  14. antonescu mai acum o luna ne explica cum are el, ca sef de partid, datoria sa candideze in bucuresti ….acum ne face nesimtiti ( sau dobitoci sau nu mai stiu cum dar in conferinta de presa nu asa pe la colturi ) pe toti cei care am ridicat o spranceana a mirare ….si-a pierdut mintile de tot

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.