Proasta piesă proastă a anului – “Eşti iubibilă”

Taxi n-a excelat niciodată la capitolul muzică, dar acum nişte ani avea piese amuzante. Acum, că au mai îmbătrânit, au început sa scoată mizerii pe bandă rulantă, mizerii pe care lumea le place din cauza clipurilor sau din cauză că sunt invitaţi să apară în clip. Întâi a fost aia cu bloggerii, de care toată lumea a uitat după două zile, acum e asta. Pe lângă jenele astea, Anna Lesko sau Connect-R par doctori (Lesko a avut un prim album absolut bestial, la  fel Andra sau Spicy).

hotdogDar nu putem să zicem astea, uite, au clip cu bloggeri, sunt cei mai tari, au 40 de ani şi sunt jenanţi. Am văzut că şi petarzii de la Voltaj au revenit cu o melodie imbecilă, aşa că aştept cu sufletul la gură următorul album Bere Gratis sau Holograf, care sigur va rupe piaţa vreo două zile aşa, şi va vinde sub 1.000 exemplare. La fel cum a rupt Smiley cu orice piesă a lui. Sau alţii.

Luaţi o piesă de la Delia de acum 10 ani:

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

49 comentarii

  1. Ma Bere Gratis inca mai scoate cate o piesa bunicica…
    Inca…sa vedem cat..

    00
  2. „Luaţi o piesă de la Delia de acum 10 ani:” = Andra !

    00
  3. Nu ştiu ce relevanţă ai tu Zoso în piesa cu „eşti iubibilă”. Ţi-ai argumentat punctul de vedere şi asta îmi place, însă piesa e făcută cu cap, pentru un public ce nu are pretenţii, ci doar aşteaptă o sugestie pentru încă o bucată de iubire. În fine! Piesa e seacă, dar îmi place. De ce? Pentru că e comercială şi vinde!

    00
  4. hhahahhahahahahahaah production cacat cu negral in spate care trebuie sa vanda.

    00
  5. sau vank/vunk/venk/vink/vonk etc… :)))

    00
  6. Uita-te si tu si pe la altii , chipurile mai destepti decat noi…
    Mai vezi acum trupe gen Queen, Led Zeppelin etc, artisti gen Michael Jackson etc? Trupe/artisti care sa domine pe nisa lor ani intregi? Nu vezi, pentru ca nu mai sunt. Muzica a devenit foarte comerciabila si mai perisabila decat painea prost facuta…
    Nicaieri nu rezista un hit mai mult de 2 zile… Revolutia tehnologica care permite oricarui prost cu un computer sa ” creeze” a dus la chestia asta…Pentru marea masa a poplatiei, orice kkt care apare azi, e foarte bun, pentru ca e nou, nu pentru ca are o idee originala in el, nu pentru ca suna bine, nu pentru ca-i trezeste anumite sentimente… Nuuu… DOAR PENTRU CA E NOU…

    Cine se pricepe putin la muzica, stie ca toate ” piesele” astea au in spate 2-3 acorduri max, majoritatea de baza ( de… daca atat e nivelul „compozitorului „) niste versuri la norma ( aici TAXI nu se incadreaza totusi… )si o orchestratie cum a auzit el la altii cocalari ( iarasi – TAXI nu se incadreaza), preferabil de peste ocean…

    00
  7. Mie „dead man walking” a’ lu’ Smiley mi se pare si mai proastă. Ce rost are sa canţi in engleza daca nu se inţeleg bine cuvintele (pentru ca pronunţi prost sau ai echipament de inregistrare de căcat)?

    Luni intregi copiii mei au inţeles, dintr-o piesă mai veche Smiley, „my pringle” in loc de „my dream girl”; la Voltaj in jumatate din melodie se intelege „da-bila-be” in loc de „dă vina pe” – ca si cum ar canta cu nasul infundat..

    C’mooooooooooon!

    00
  8. Tu, de fapt, te legi de Taxi ca nu te-au invitat in piesa cu bloggerii :)

    00
  9. Nici nu ai idee cat de nervos eram ieri cand am vazut pe facebook Xulescu and other 33 friends shared … =)) Cea mai buna dovada in acest sens :D

    00
  10. De acord cu John. Mi se pare o piesa misto (ma rog, e aceeasi muzica Taxi, din toate timpurile), dar videoclipul e chiar dragut si mi se pare o adevarata desfasurare de forte, cu toti cei stransi pentru el. Dar la urma urmei, muzica e o chestiune de gust, ce tie nu-ti place, mie mi se poate parea genial, si viceversa.

    00
  11. Cand scriam cat de imbecila era formularea refrenului celei mai noi melodii a celor de la Voltaj am fost acuzat ca eu de fapt nu stiu ce e muzica buna. Cand am citit pe net ca Smiley e considerat un cantaret bun si de clasa am zis ca eu sunt probabil de pe alta planeta. Dar melodia asta noua a celor de la Taxi nu mi-a displacut. Mi se pare usurica fara pretentii de ceva genialitate. De fapt cred ca Taxi se bazeaza pe melodii care nu emit prea mari pretentii din start…
    Holograf cred ca scot melodii tot mai proaste, dar cu toate astea melodia cu „nu mai e timp” mi se pare ft reusita si o fredonez ori de cate ori o aud. E greu in general sa faci muzica intr-o piata care asculta tot mai putin versurile si au tot mai putine pretentii in ceea ce priveste creativitatea.

    00
  12. Vezi ca ai promis piesa cu delia si ai pus cu cristina spatar…

    00
  13. #spercabasescuefericit

    00
  14. >Taxi
    >Anna Lesko, Andra, Spicy
    >anal’o’gii

    Face mult sens. Mult mult.

    00
  15. copii, muzica a devenit mai proasta ca acum 20 de ani pentru ca publicul e mai prost ca acum 20 de ani. you get what you deserve.
    se mai face inca multa muzica buna, doar ca trebuie sa sapi dupa ea. daca te limitezi la radio zu…n-o s-o gasesti niciodata.
    in list of best selling albums de pe wiki, in primele 29 avem 16 rock sau metal, deci peste 50%. e o referinta luata la repezeala. deci si rockul sau metalul vinde, dar nu la manelisti. si da, holograf, voltaj sau taxi sunt manelisti.

    00
  16. „Non-Stop” de la Taxi mi-a placut pentru ca e printre putinele sau poate singura piesa de dragoste onesta.

    Te iubesc non stop
    Când eşti stresantă
    Şi aberantă
    Şi importantă

    Cele mai multe piese de dragoste permanentizeaza perioada fluturilor dintr-o relatie de dragoste. Putine sunt capabile sa treaca spre partea stabila, de platou sa-i zicem (cu dealuri pe ici pe colo) a unei relatii, cum este casatoria.

    00
  17. e cacabibila rau piesa, dar finalul a fost genial!

    00
  18. „pentru un public ce nu are pretenţii…piesa e seacă, dar îmi place. ”

    Excelent mod de a te face prost :))

    00
  19. Dude, clipul e la o piesa cu andra.

    00
  20. Taxi a cantat in deschidere la Robert Plant & Strange Sensation. Prin urmare, Taxi este cea mai smechera trupa din Romania. Altfel nu se poate, e logic.

    00
  21. Am auzit aseara ceva nou de la Skizzo Skills. Mare bleah!

    00
  22. Am ascultat-o o data si m-am lamurit. Aia cu NonStop suna ceva mai bine, asta e jalnica. Iar sharurile de pe FB sunt stresante.

    00
  23. Acum esti si critic muzical?! Posac mai esti!
    Tu cu Moculescu! :)
    Mie imi place melodia!

    00
  24. Vezi ca ai promis piesa cu Delia si ai pus cu Britney Spears…

    00
  25. RE: Smiley: are un nume atât de zâmbăreț, nu înțeleg de ce scoate atâtea piese triste
    RE: Voltaj: Ultima piesă de la ei care mi-a plăcut a fost Dematurizarea, de atunci au luat-o pe arătură cu piese popcorn jalnice.
    @Mihai V: și Cargo a cântat în deschidere la Iron Maiden :)

    00
  26. Ieri am auzit-o şi eu ieri. Multe piz*e au dat share şi am fost curios. Clipu e ok dar versurile sunt penale…

    00
  27. nu inteleg de unde frustrarea. Taxi asta canta dintotdeauna, e stilul lor , adaptat bineinteles la vremurile noastre.

    nu inteleg laudele pentru anna Lesko, care e pilaf din toate punctele de vedere. Personal, prefer o melodie cantata de niste oameni care fac muzica (adica din aia care chiar stiu sa cante la un instrument), dictata frumos dintr-o chitara acustica, decat o fufa care se freaca de bara impreuna cu dansatoarele ei umflate de silicon

    o sa imi spui ca gusturile difera, clar, numai ca aia nu mai e muzica, e altceva

    00
  28. Vezi ca ai promis piesa cu Delia si ai pus cu Angela Similea

    00
  29. Si tot sa ne asteptam la prostii d’astea „dici inainte”! :)

    00
  30. Pe mine cel mai mult ma irita cuvantul iubibila, care suna prostesc. Succesul se datoreaza persoanelor implicate in videoclip si faptul ca au prieteni prin online care sa o promoveze.

    Nu trebuie sa fii critic muzical ca sa-ti dai seama cand o piesa e praf. Au noroc cu video-ul, daca asculti fara imagine e si mai enervanta.

    00
  31. din comunicatu’ de presa tocma primit > „Videoclipul TAXI „Esti iubibila”, o producție Hahaha Production, a depasit 600.000 de vizualizari in 24 de ore, pe YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=jHhPMuhLNRw&feature=youtu.be. Trupa TAXI multumeste sustinatorilor”

    00
  32. Da, plm, parerea relevanta a unuia care pune un clip cu Andra si zice ca-i cu Delia. Pana una alta clipul are peste 600K de view-uri in 24h, asa ca daca iti place tie sau nu e egal cu zero. Celelate 2 piese din „trilogie” au peste 6M, respectiv 4M, de vizualizari pe canalul oficial, asta e tot ce conteaza. Iar oamenii care asculta Taxi nu sunt copiii de 12 ani care asculta Connect-r sau Inna, asa ca s-ar putea sa fii surprins de nivelul vanzarilor propriu-zise.

    00
  33. totusi… e misto piesa Karma , Zen si Feng Shui.

    00
  34. Tot respectul zoso dar nu imi place acest articol da inteleg critici o piesa de la tax dar sa faci retarzi o trupa precum Voltaj sau Holograf frate incepi sa scaza……

    00
  35. Aia e, te roade ca nu te chemara la videoclipul cu pricina

    00
  36. Voltaj e o trupa de retarzi. De la infiintare si pana in ziua de azi, canta aceleasi acorduri de doi lei.

    In schimb Holograf au fost ceva candva, acum sunt inexistenti.

    00
  37. @geretus – de unde-ai scos-o ca piesele rezista 2 zile ?! uite spre exemplu – nu peste ocean, in america – uite-o pe Adele , de luni de zile in topuri. Mai sunt zeci de alte exemple. Unii dintre noi am ramas intr-adevar cu afinitati gen led zepp/pink floyd/deep purple/etc, dar asta nu inseamna sa nu dai credit unde creditul e evident (give credit where credit is due). In fine, taxi nu intra in discutia asta, niste 40s metrosexuali care au o banda mult prea „advertised” pt valoarea ei.

    00
  38. NOU
    #44

    PT tine e piesa asta :)

    Copilul Sintetic

    00
  39. rade deceneu din mormant :)

    00
  40. Voltaj: ”Sunt mic, mic, mic, dar nu-i nimic.” Genial. S-au gandit mult la versurile astea?

    00
  41. @zoso comentariul 39. „afisari fac si manelistii”? hm, pe linia asta de gandire ce putem spune de trafic si blogari? :) Nu-i sanatoasa dubla masura, da uneori e necesara, nu?

    00
  42. E trist in ce curve s-au transformat toti artistii care au avut treaba cu vreun microfon.

    00
  43. „taxi a scos o piesă proastă” este un pleonasm.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube