Darwin Awards: Dumnezeu lucrează pe căi misterioase

californication.2Hei, dacă nu te duce mintea să te protejezi când te duci la curve, ei bine, poate nu eşti potrivit să trăieşti şi/sau să te reproduci, ci doar să votezi contra unei găleţi şi unui litru de ulei. Deci e bine. Ţării cât mai multe curve minore cu SIDA şi cât mai mulţi părinţi cu copii fără centuri de siguranţă. Helmet law ftw!

Altfel, fetele cu fuste ne întăresc reputaţia peste hotare.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

14 comentarii

  1. si iar o problema de educatie. io ma intreb de ceva vreme: cum de trebuie sa stii sa citesti si sa scrii, sa dai teste teoretice si probe practice ca sa conduci o masina dar poti sa umpi lumea de copii, sa-ti perpetuezi genele degenerate „la liber”?

    00
  2. @ionut popescu: duci lucrurile la extrem. suedejii trebuiau integrati in societate, cu forta. Cine nu e cuminte la puscarie, copii in scoli si in 2 -3 generatii rezolvam problema. Asa… ne chinuim de 1000 de ani cu migratorii.

    00
  3. Ala de a furat televizorul era Nicu Vlad, halterofilul, deghizat in piranda.

    00
  4. Ar trebui astia care isi vand votul pentru o galeata la PDL sa fie castrati :))

    00
  5. stai ca n-am inteles … deci o minora (nu conteaza din ce minoritate etnica) a fost obligata sa se prostitueze, mai multi barbati au facut sex cu ea si acum cea mai mare problema e daca acesti barbati au luat sau nu de la ea virusul HIV ???

    actul sexual cu un copil de 13 ani se numeste pedofilie, sau nu ?

    00
  6. @Alex și ăia pentru USL nu? :))

    00
  7. @Mesiu: nu cred ca se numeste pedofilie, ci act sexual cu un minor!

    00
  8. Tot noi platim nota la finalul zilei.Te-ai gandit cine suporta tratamentul destul de costisitor al „desteptilor” ? Fondul nostru comun de sanatate …

    00
  9. @alina rad : sub 15 ani ( sau cam asa ceva ) este pedofilie – cel putin 1000 de pedofili in acest caz ….

    00
  10. Ce merita investigat un pic e de unde a fost fata infectata, pentru ca avea se pare dinainte sa fie scoasa la produs.

    00
  11. Pe mine m-a amuzat faptul că poliţiştii se dădeau de ceasu morţii cum să-i anunţe pe foştii clienţi, pentru că nu puteau să distribuie imagini cu minora. Nu se gîndise nimeni să distribuie fluturaşi cu cretinii ăia doi care au obligat-o să se prostitueze? Că oricum, pînă la minoră, cu toţii au discutat cu dobitocii.

    00
  12. NOU
    #12

    @cristi: departe de mine orice extremism. am folosit doar o comparatie usurica pentru a intari un fapt evident: acela ca mai toate relele din societatea noastra provin din lipsa de educatie. educatie insemnand cei 7 ani de acasa, inputul sistemului de invatamant precum si autoeducarea (lectura, calatorii – pentru a vedea si cum traiesc altii, interactiune cu oamenii, exercitiul).
    si ca sa explic ultimul cuvant: o copila, sandra izbasa, medaliata la londra a emis o chestie minunata intr-un interviu. recunosc ca e usor rupta din context, dar tot geniala ramane: „Libertatea este ches­tie de exercițiu.”

    00
  13. toti uita partea importanta din postul asta…fata e din californication..cool stuff zoso

    00
  14. O campanie „Puneti dop la pizda!” ar ajuta un pic!

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube