Yoda.ro sunt nişte genii neapreciate

Yoda.ro e siteul de IT al CME/ProTV. Un fel de Go4ITul săracului, cu ştiri proaste, prost traduse şi făcute pe genunchi.

În primul screenshot avem “conform sursei citate”, numai că sursa citată nu există. Din al doilea aflăm că Steve Jobs a fondat Amazon.

yoda1 yoda2

Plus, urăsc aplicaţiile de mobil care se întind pe tot ecranul şi nu te lasă să faci zoom pe text, textul lor fiind mic, urât şi inadecvat. Dar citează sursa la aproape toate articolele, ceea ce e un PAS IMENS pentru trustul ProTV. Şi gata, că dau impresia că am ceva cu ei mai mult decât am cu restul.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

  1. Auzi la ei , „Steve Jobs a fondat Amazon…” ! Si ei o sa zica : DAr ce sa facem domnilor daca asa scrie pe site-ul sursa…. btw

    00
  2. Sunt sigur ca un redactor de la yoda este mult mai bine platit decat unul de pe go4it. pacat ca cel de la go4it isi face treaba mult mai bine.

    00
  3. itplay.ro nu e cu nimic mai bun, scrie uneori tâmpenii fantastice cu şi despre IT. De la ei am aflat anul trecut că moartea lui Steve Jobs a fost doar o strategie de marketing a companiei, pentru a vinde mai multe nu mai stiu ce, cred că iPhone 4S. Nu-i citesc, dar îmi mai sar în ochi pe sidebar-ul de la hotnews.

    00
  4. NOU
    #4

    @Sakura ala a fost un zvon despre care au scris toate siteurile din afara, deci nu poti sa ii condamni pentru asta. Si nu incerc sa le iau apararea, pentru ca nici nu am auzit vreodata de site-ul respectiv.

    00
  5. De acord cu Radu, go4it isi face treaba mult mai bine, dar incetul cu incetul se fabrica otetul, spune o zicala. S-or mai schimba lucrurile in timp. Sa speram ca in bine.

    00
  6. Probabil traduse cu google translate

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.