Cât câştigă Ashton Kutcher pe episod?

Momentan doar 700.000$. Dar CBS se simt mărinimoşi zilele astea, aşa că vor să îi mărească salariul cu 25.000$, pentru că serialul o duce bine, chiar dacă nu mai are audienţele din perioada Charlie Sheen (o medie de 10 milioane de telespectatori acum versus 14 milioane atunci).

Salariul lui John Cryer va rămâne la fel (600.000$ pe episod), iar Angus T. Jones va încasa 300.000$ pe episod. Kutcher şi Hugh Laurie sunt în continuare cei mai bine plătiţi actori de televiziune, odată cu plecarea lui Sheen, care încasa 2 milioane de dolari per episod.

two_and_a_half_men

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

  1. daca tot ii dau baiatului 300.000$ pe episod ar fi bine sa`i dea si replici si sa`l faca amuzant din nou. ca si copil era dragut, ca si adolescent a devenit un personaj inutil, un fel de Meg din Family Guy.

    00
  2. Am inceput sa ma uit la filmele lui dupa ce am vazut :”Dude, Where’s My Car?” . Are un haz specific prin care se face placut. Foate tare mi-a placut in „Spread”. O astfel de viata sa tot duci.:)

    00
  3. Din varii motive am dat unsubscribe la serial.
    NOT funny anymore

    00
  4. din alea 10 milioane de telespectatori 9 se uita doar pentru ca le-a placut serialul pe vremea lui Charlie

    00
  5. Serialul nu mai e la fel de amuzant ca pe vremea lui Sheen insa nici chiar in partea cealalta nu a cazut. Ashton e un actor bun, mai trebuie numai replici bune.

    00
  6. @Alexandra, daca vrei sa vezi de unde a plecat Kutcher si un serial mult mai amuzant, uita-te la „That 70’s show”.

    00
  7. @ m2: subcriu, desi avea un rol de tampitel, era simpatic in “That 70′s show”.

    00
  8. deci cum e sa iei 2 mil pe episod? adica… vreo 10 Ferrari in fiecare sapt :))

    00
  9. Chuck Lorre vrea să termine serialul după sezonul 10.

    00
  10. NOU
    #11

    Măi omule, adică ăştia câştigă mai bine ca noi???

    00
  11. Cred ca ati pierdut esentialul din vedere…pustiul e cel mai bine platit pe minut de aparitie in serial. Apare in maxim 5 minute si ia 300.000.

    00
  12. NOU
    #14

    Mi se pare genial Ashton Kutcher ! Are un farmec aparte si, zic eu, a adus un mare plus serialului atunci cand a venit. Am urmarit toate episoadele de pana acum din sezonul 9, si mi se par absolut fantastic de amuzante, la unele faze razand cu lacrimi. Singurele lucruri care nu mi-au placut a fost atunci cand ## SPOILER ## Alan o luase razna si se credea Charlie, si acum in ep. 22, asa-zisul Charlie a venit sa-l bantuie pe Alan ( Charlie fiind jucat de o duduie grasa, gen Berta)…

    Oricum, per total imi place LA FEL DE MULT serialul de cand a venit Kutcher.

    00
  13. @cartus

    si aia care impart pliante 30 minute castiga mai bine ca tine care muncesti 8 ore pe zi pe salariu de 2000 ron? hai sa impartim cu totii pliante! NOT!

    00
  14. Reiterez: IMHO miezul la THM e John Cryer/Alan. Subscriu la scrisele lui Sgt. Pepper – serialul e in continuare funny. Ca are sau nu audienta ridicata chiar nu mai conteaza. Serialul putea fi in scadere si cu CS in echipa. C-o sa-l termine dupa 10 sezoane – la fel se putea intimpla si cu CS. Drept urmare, enjoy the show while it lasts :)

    00
  15. probabil vor sa mai atraga privirile spre serial, daca chiar aveau succes in noua formula ii mareau salariul cu 10-20% nu cu 25k.

    nu stiu altii cum sunt, dar eu deja nu ma mai uit la serial… am preferat sa revad seriile anterioare si mi-am dat seama ca erau chiar funny fata de ce a fost in primele episoade cu mr demi.

    00
  16. Serialul era mult mai tare cand juca Charlie. Acuma mi se pare tras de par ca multe seriale care trec de sezonul 2.

    00
  17. Vazusem cateva episoade pe pro tv si mi-a placut dar pe calculator am inceput sa downlodez filmul de la utimul sezon,cand a aprut Asthon Kutcher.Eram curios sa vad cum joaca Kutcher.Asa ca am vazut ultimul sezon si apoi am inceput sa descarc de la primul sezon. Oricum e super fain serialul.Vi-l recomand cu placere.

    00

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

1. Linkurile utile în context sunt binevenite.
2. Comentariile asumate fac bine la blăniță.
3. Șterg comentariile care îmi strică buna dispoziție.
4. Nu fiți proști, agramați sau agresivi la primele 50 comentarii aici.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube