Ştirile zilei – 24 ianuarie 2012

E bună şi criza la ceva: românii au împrumutat mai puţin şi au făcut economii mai mari.


Forbes sunt retarzi: spun că România o duce rău pentru că a scăzut numărul maşinilor noi înmatriculate.


Curăţaţi-vă maşinile de zăpadă şi gheaţă, că e nasol


Mai ţineţi minte micul scandal stins de la sine cu cardurile românilor furate din cauza unui procesator care lucra cu Petrom, Metro, CEC şi alţii care tăceau toţi mâlc? Uniunea Europeană vrea să repare asta, propunând o lege care ii forţează pe muţi să anunţe când fac un pocinog din ăsta.


Primăria Bucureştiului a spart o poală de bani ca să afle ce e deja evident: că Primăria nu îşi face treaba, că traficul e îngrozitor, că maidanezii vor drept de vot şi alte minuni.


Oamenii de la Facebook lansează un fix pentru Google: Focus On the User. Interesant, dar inutil, pentru că n-o să apese nimeni pe încă un buton ca să aibă rezultate relevante.


Youtube face 4 miliarde afişări video pe zi.


Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

  1. Pe langa stirile triste de azi-dimineata, eu as indrazni sa va mai recomand una. Citi si invatat din…Interviu cu Dumnezeu…dragii mei

    00
  2. Forbes a mai dat o dumă zilele trecute. S-a referit la Ungaria şi România numindu-le state ex-sovietice.

    00
  3. Twitter suportă ‘don’t be evil’ după ce au renunțat la contractul cu google care îi lăsa să caute real time prin twitter? Cumva îmi miroase urît.

    00
  4. Cre’ ca cine-a scris articolul din Forbes confunda cauzele cu indicatorii. E ca si cum ai zice ca Franta a saracit din cauza ca S&P i-a scazut ratingul. LOL

    00
  5. @REAlista: vezi

    00
  6. Interesant e ca s-a stabilit ca ambii conducatori purtau centura de siguranta.

    00
  7. @Andrei… asta e rautate gratuita.  :))

    00
  8. @zoso nenea din forbes nu spune decat ca nu toata lumea are nevoie de o masina, dar faptul romania are cea mai mare scadere a inmatricularilor de masini noi din europa, indica „suferinta” (financiara presupun) celor care aspira la middle-class. ceea ce in romania unde singura religie e casamasina nu poate fi decat adevarat.

    00
  9. Serios??? 100 000 euro (fara TVA) ca sa afle ca nu mai suportam traficul, praful, gunoiul adunat sau cainii??? O, da, m-am lamurit. Chiar nu remarcasem astea… Cum ar fi aratat banii astia investiti intr-un spital? 

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.