Van Halen revin cu “Tattoo”

Trupa Van Halen s-a reunit in formula de aur (adică cu David Lee Roth la voce) şi se pregătesc de un nou turneu mondial. Până atunci, au lansat o piesă penibilă, “Tattoo”, ca să le ţină de cald fanilor până in februarie, când vor fi anunţate mai multe detalii despre noul album.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

6 comentarii

  1. Acum sincer, mie nu mi se pare asa penibila piesa, de acord, cam slagaroasa si nu prea seamana cu ce prestau oamenii, dar s-au vazut comeback-uri mult mai naspa :))

    00
  2. Patetic. Nimeni nu vrea sa vada niste bunici pe scena care canta rock (decat poate exceptand pe Ozzy). Nu vor mai ajunge niciodata la nivelul la care erau in anii 80, trebuie sa isi strice discografia aia faina cu melodii noi de genul asta.

    O fi foamea de bani asa de mare sau care-i faza? De ce nu inteleg astia ca timpul lor a apus [de mult]?

    00
  3. De acord cu Marius Matache. Nici mie nu mi se pare chiar penibila…cel mult slabuta.

    @weasel: doar pentru ca tu nu vrei sa vezi „niste bunici” pe scena, nu inseamna ca nu sunt altii care vor sa-i vada. Deci „nimeni” ala de la inceputul interventiei tale nu e prea valabil.

    N-ai merge la un concert Iris?

    „De ce nu inteleg astia ca timpul lor a apus [de mult]?” – din pasiune pentru public :p sunt ambitiosi ai dreaq.

    00
  4. Mie chiar imi place piesa, e destul de reusita si e clar, in stilul inconfundabil Van Halen. As merge cu drag la un concert cu ei.

    00
  5. Piesa asta e mai slabă decît ce scot trupele de nu-metal pe care le auzi prin comediile romantice că sunt conduse de heroinul principal. Și prin definiție, trupele alea sug în timp mare.

    00
  6. @weasel – ei uite ca eu si multi altii vor sa vada bunici pe scena – am vazut Rolling Stones, The Who, John Fogerty, si mai cativa de care probabil n-ai auzit, si vreau sa-ti spun ca au fost cele mai bune showuri la care am fost. Eu ce vina am ca-mi place mai mult muzica de pe vremea lor decat de pe vremea noastra? Dar ma rog, in dulcele stil rromanesc de turma, daca tie nu-ti place ceva e imposibil sa-i placa altcuiva…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube