Groupon mai vinde şi ţepe

Iată o ofertă interesantă pe Groupon, în dulcele stil românesc: mărim preţul produsului şi îl dăm la jumătate de preţ pe Groupon. Numai că pretul produsului pe alte siteuri e mai mic decât reducerea ta.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

18 comentarii

  1. „48 cumpărate”. Cre’ ca asta spune totul :))

    00
  2. SIGUR nu e teapa, probabil ei au produsul original si celelalte magazine au chinezarii. Eu am cumparat de la Total Store de multe ori si au fost mai profi si decat emag sau marketonline de fiecare data. Ii recomand cu caldura la orice ora.

    00
  3. E vreun site de genu` asta care nu face asta?

    00
  4. Au copiat reteta cu „reducerile” de la emag

    00
  5. :) Unde mai pui ca pe Fundeal era 65 de lei acum 3 zile?

    00
  6. Am cumparat o singura data prin groupon astia, un Kindle, si inainte de a cumpara am sunat la firma care vindea produsul sa cer multe detalii, am verificat pe multe site-uri daca pretul e corect, etc. etc.
    Cred ca toata lumea ar trebui sa fie „aware” de sistemul de reduceri din Romania. :)

    00
  7. aoleu, tipic romanesc, sau poate groupon sunt disperati la faza cu concurenta cu alte siteuri de genul, ma bucur ca nu am cumparat niciodata de la ei si nici nu voi cumpara ceva.

    00
  8. Ar mai fi de adaugat ca la Auchan am luat fix aceasi masa cu 45 lei.

    @Marian: este o masa, adica un blat si niste picioare metalice. Crezi ca e asa o diferenta de calitate? Unde iti imaginezi ca e fabricat produsul original?

    00
  9. Maria, iti multumesc ca existi si imi luminezi existenta. Auzi la ea „unde crezi ca e fabricat produsul original” …

    Maria, esti cea mai experto-habarnista comentatoare, bravo tie ca te pricepi la toate !

    00
  10. Acelasi lucru l-am observat cu „magnificele”casti wireless la 69 Ron. In aceeasi zi in care am primit oferta pe mail, le-am vazut in Auchan la 49 Ron.

    00
  11. Faptul ca in alt loc este mult mai ifetin nu este in mod obligatoriu teapa. In cazul de fata si eu as fi tentat sa cred ca este mare teapa avand in vedere ca poti cumpara lejer cu 50-55 de ron o astfel de masuta.
    Insa, cand vorbiti de produse care costa mult mai putin in Auchan de exemplu ar trebui sa stiti ca retailerii mai au o practica (pe la Metro sau Selgros stiu ca se intampla): cumpara de la un producator 10 produse (masute, casti, etc). Pentru fiecare din cele 10 tipuri de produse magazinul primeste un discount de 5% din pretul standard. Magazinul insa este un mare nesimtit si in loc sa afiseze la raft discount la toate produsele, isi alege 2 din ele sa spunem la care da un discount de 25%. In felul acesta isi micsoreaza pretul la unele produse de ajunge chiar si sub pretul minim pe care il poate da producatorul.

    00
  12. @Ionut
    corecteaza-ma daca gresesc, dar in acest caz hypermarketul nu vinde sub pretul la care a cumparat? Ceea ce e reglementat de niste legi nasoale.

    00
  13. @Florin – dincolo de faptul ca simti nevoia sa arati ca esti prost, ai si un raspuns la intrebarea aia?

    00
  14. Eu nu vad unde e teapa dar ma rog, de pe margine drumului e usor sa acuzi. Avem un produs, avem un distribuitor si avem un pret. Pretul e stabilit de distribuitor si poate sa fie si 10 milioane de euro masa aia daca asa vrea el. E dreptul lui :)

    00
  15. @DarkSession Tehnicile astea de vanzare se practica peste tot in lume si sunt agreeate de autoritatile de reglementare. Atata timp cat la ei pe site produsul era la suma aia in realitate, eu personal nu o consider tzeapa. Daca omu vrea sa vanda un produs cu adaos comercial de 300%, este treaba lui. Daca tu nu vrei sa cumperi la pretul asta, te protejezi cautand oferta cea mai buna. Piata de e-shopuri este foarte mare si in romania, si nu trebuie sa iti misti fundul de pe scaun ca sa mai cauti si in alt loc. Ce mi se pare tipic romanesc in schimb este adaosul comercial enorm. Deaia in romania intra pe piata cateva firme si nu rezista nici 10%. Pentru ca batalia la inceput nu mai este in mare parte pe calitatea serviciilor si pe cel mai bun pret pe care poti sa il oferi fara sa pierzi bani, ci se tine in mare parte de noroc, de un site si un brand name catchy. Oricum, produsele cu preturi mari dau intotdeauna impresia de calitate crescuta, si pe asta se bazeaza unii comercianti. Majoritatea oamenilor tind sa se intrebe ce e in neregula cu produsul ala la jumate de pret si nu se gandesc ca ceilalti si-au pus adaos mai mare.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube