Avem nevoie de cursuri de trecut strada

Nu ştiu voi, dar eu i-aş cam călca pe cap pe idioţii ca fata în palton alb din imagine.

Adică, ce s-a gândit ea: sunt deja oameni pe trecerea de pietoni, nu vine nici o maşină pe banda unui, ia să mai aştept eu un pic să treacă ăia care sunt pe trecere şi apoi să pornesc şi eu, că nu încurc pe nimeni dacă sunt proastă.

Asta una. A doua: nu mă prind, când te dai jos din maşină şi devii pieton uiţi brusc tot ce ai învățat la volan? Gen, viteza de deplasare şi de frânare a unei maşini? Asigurarea din ambele sensuri? Era să îl calc pe un bou cu un Cayenne cu număr de Bucale care a parcat pe trecere şi s-a aruncat fix pe banda a doua direct din maşină, fără să stea o secundă să se uite dacă vin maşini de undeva.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

16 comentarii

  1. Mie imi plac cel mai mult cei care stau pe trecerea de pietoni si vorbesc la telefon, dar fix unde incepe trecerea de nu iti dai seama vrea sa treaca sau ce face…

    00
  2. ala s-o fi gandit ca si in postura de pieton e ca atunci cand e in Cayenne, cand toti trebuie sa se opreasca sa lase sa treaca buldozerul

    cu aia nu inteleg care ar fi problema. rebuie sa astepte cand traverseaza ca sa nu incurce pe nimeni?

    00
  3. Poate venea unu mai nervos pe banda 1 si s-a temut.. Oricum, la traficul din ziua de azi, tre sa fii prevazator chiar daca altii se arunca.

    00
  4. Nehotaratii astia sunt cei mai periculosi. Dar trebuie sa spun ca asta este una din cele mai aiurea intersectii din oras. Vin dementii de pe Garii cu viteza si nici nu-i intereseaza ca dupa colt e o trecere de pietoni, pentru ca mai sunt doua inainte…

    00
  5. Sa stii ca situatia e mai naspa decat crezi, ideea este ca tu esti atent la pietoni dar vezi tu ca e boul din stanga ta care a plecat avion, chestia e ca pe banda lu’ ala mai vine altul cu viteza chiar daca tu esti oprit o sa creada ca ai adormit la volan sau ca esti vreo pizda, am patit-o de multe ori, cei din spate vin cu viteza, nu merita sa te risti mereu doar pentru ca unii oameni se baga pe trecere, daca omul la linia de trecere opresti, in multe cazuri multi iti calculeaza timpul tau cand treci si nu opresc crezand ca tu o sa treci. Eu era sa o mierlesc de multe ori din cauza alora care plecau de la zebra si ceilalti stateau, e riscant sa te bagi.

    00
  6. Am mai patit si chestii de genul, ala din mijloc era oprit si ala de pe prima banda venea ca prostu crezand ca tu stai la trecere, am vazut de multe ori asa, e cu smen la trecerile astea de pieton, nu merita sa te risti pentru un bou, acuma nu am idee daca pe banda din dreapta venea careva sau era unul oprit. In concluzie, lasa vaca-n pace ca stie ea ce stie :).

    00
  7. nu e totul alb si negru.
    sunt pieton si nu am nici o siguranta ca masinile chir opresc la trecere.
    fac un semi-pas si traversez numai dupa ce sunt sigur ca masina chiar opreste.
    statistic e mai ok sa fiu injurat de multi soferi, si sa evit cateva situatii in care ei nu opresc.

    00
  8. Avem nevoie de cursuri în orice domeniu. Sunt cam mulţi proşti, nu numai în circulaţie. N-avem control asupra tuturor ramurilor, dar ar fi o soluţie să-i călcăm pe cap, cum zici si tu. :)

    00
  9. Saptamana asta s-a intamplat ca 2 fete sa fie zburate de pe trecerea de pieton. Deci mai bine te asiguri ca ti se da prioritate, decat altele mai rele.

    00
  10. o fi proasta si nu stie,dar cei din masini ,care stiu regulamentul puteau vedea ca nu e pe acostament ci intentioneaza sa treaca.Si boi prosti nu ai exemple,numai vaci proaste albe? :)

    00
  11. @alin: daca ar gandi toti ca tine, trei sferturi din accidentele cu pietoni ar disparea.

    Dar nu taticule, saptamana trecuta la Imprim pe Grivitei unul mi-a fugit cu spatele pe trecerea de pietoni. Si-a imbratisat prietena pe margine dupa care pur si simplu a inceput sa fuga cu spatele pe trecerea de pietoni, fara sa se uite. O fost de doua ori norocos, m-au ajutat franele si nu m-a injurat. Daca ma injura isi dorea sa-l fi lovit masina, nu eu.

    PS: Eu l-am injurat. Cu geamul deschis, sa ma auda. Cu vorba buna nu a inteles, poate pe viitor i-am salvat viata …

    00
  12. Sigur venea masina din stanga.
    Asta e motivul ptr care s-a oprit.
    Camera video nu prinde partea din dreapta,deci daca era vreo masina sigur nu s-a vazut.
    Daca te uiti bine,se uita in stanga,da sa treaca si se opreste,deci clar e o masina.

    00
  13. pentru ca nu s-a grabit sa treaca o calci pe cap
    cum poti sa scrii asa ceva, aveam pretentii de la tine
    avea mii de motive sa nu treca atunci si nu ma refer numai la trafic
    articol slab, mai rarut ca-i mai dragut

    00
  14. Te-a recunoscut si s-a intimidat fata.

    00
  15. Chiar nu pricep ce a facut gresit tipa cu alb. S-a asigurat ca nu vine ceva pe prima banda.

    00
  16. Nu stiu de ce ai mai oprit, nu exista prioritate de bovine
    :))

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube