Galaxy Nexus vine în România

google-nexusMinunatul Google Nexus, probabil cel mai avansat telefon la ora actuală, vine în România pe 12 decembrie. Ecran mare, rezoluţie mare, procesor dual-core de 1,2Ghz, 1 Giga de ram, Android 4, toate te impresionează chiar dacă nu îşi plac telefoanele cu touchscreen şi eşti mulţumit de Nokia E6le tău.

Pachetele cu abonament au preturi ce pornesc de la la 169 Euro (TVA inclus), pentru abonamentul Mega 25 si 1GB Internet pe mobil.

Vodafone, cei care au exclusivitate temporară pe produs, dau unul printr-un concurs pe Facebook şi au preturi speciale pentru telefon în ziua lansării.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

  1. Exclusivitate temporara? DA, doar 2 saptamani.

    00
  2. Exclusivitatea asta e relativa, ca il comand pe Expansys sau pe Clove si vine in 3 zile cu DHL sau UPS.

    00
    • @Alex: nu mai bine vorbeşti direct cu larry şi ţi-l trimite el? ce pla noastră, să fim şmecheri până la capăt! cum, nu ai numărul lui? păi ce fel de cocardel eşti tu?

  3. Eu am Nexus S si se comporta foarte bine cu multe aplicatii. Ce nu imi place la el in schimb este ca se incalzeste excesiv daca folosesti prea mult 3g sau wifi….sau daca te joci o tabla amarata pe el :)

    00
  4. raman cu nexus s-u momentan, nu mai imi trebuie telefoane cumparate in ziua lansarii… :|

    00
  5. WTF is this shit?! Google Nexus? Unde ai citit ca asa se numeste telefonul? Nu exista deloc cuvantul Google in denumirea telefonului.

    00
  6. Amuzant cu toți îl găsesc în altă parte mai ieftin, nu? Expansys – £526.48, Clove – £536.40. Yeap, ieftin ca braga!

    00
  7. @Auras: Wow, intr-adevar este o „greseala” inacceptabila… Asa ceva nu ar trebui permis si autorul ar trebui pedepsit drastic cu nevizitarea blogului sau timp de cel putin 5 secunde.

    00
  8. @skortzy pai ori ne laudam ca le avem cu tehnologia, gadgeturi, review-uri si alte smenuri ori facem seo spam

    00
  9. Auraș, dacă e să fim mai catolici decât Papa denumirea este Google Samsung Galaxy Nexus. E și un Google pe acolo, vezi? Și probabil nu ai idee ce înseamnă SEO spam de arunci așa vorbe în vânt!

    00
  10. @Eugen Nope. Telefonul se numeste Samsung Galaxy Nexus. Scrie si pe cutie, si pe site-ul Samsung.
    Nexus e un brand google si au mai fost alte 2 Nexus-uri inaintea astuia. Deci in nici un fel nu ai cum sa zici „Google Nexus vine in Romania” cand a venit de anul trecut si a mai venit odata si anul asta in martie.
    Deci e total spam pentru romanasii care cauta Google Nexus pe google.
    Daca se vroia un articol, nu zic de calitate, dar minim informat se scria numele corect al telefonului.

    00
  11. @Eugen – astia sunt bani de hartie igienica pe o saptamana pentru unii , bre’ …. valoare mea, valoarea mea….

    00
  12. ce fain e filmuletul de pe site!

    00
  13. @Auras ai dreptate, prima senzatie a mea a fost ca vorbeste de nexus one.

    00
  14. Cum, nu are procesor Quad-Core și nu știu ce altă tehnologie de care nu ai avea nevoie pe un dispozitiv mobil? E o porcărie! :D

    Acum serios, arată super tare telefonul ăsta! :)

    00
  15. Hai frate.. mai tare ca ifonu??? Nu se poaaaaa….

    00
  16. Nu e legat de Galaxy Nexus, dar ce vreau sa spun e legat de ultima magarie (de care am aflat eu) de la Vodafone – desi ei se lauda cu abonamentele lor cu multe minute incluse inclusiv minute nationale, ei bine se pare ca aceste minute nationale incluse in abonament nu acopera si telefoanele date catre numere scurte ca de pilda numerele de taxi (nu ma refer la telefoanele cu suprataxa). De exemplu eu daca am 100 minute nationale disponibile in abonament si daca dau un telefon la taxi sunt taxat cu vreo 15 eurocenti minutul. Am intrebat la relatii cu clienti si mi-au spus ca minutele nationale sunt doar cele „in format national de 10 cifre”.

    As dori sa stiu daca si Orange si Cosmote practica aceeasi porcarie !

    00
  17. @dan nu, la orange nu te taxeaza

    00
  18. Am vrut sa mi-l cumpar, am sunat ieri(12.12.2011) dimineata la relatii clienti si am cerut un pret pentru el, pentru abonamentul meu. Mi-au zis ca ma suna cineva de la vanzari pana la ora 18:00. Pe la 17:30 am sunat din nou(evident ca nu m-a sunat nimeni intre timp) si am cerut din nou pretul telefonului. Mi s-a spus ca ma suna o colega de la vanzari in maxim 15 minute. Nu m-a sunat. Azi am sunat din nou, am spus toata povestea si am cerut pretul, am primit pretul si am intrebat de reducerea de 70 euro valabila ieri si raspunsul a fost „ghinion, se mai intampla”. Am zis ca nu e vina mea ca n-am putut lua telefonul ieri si am trecut prin mai multe raspunsuri ale agentului cum ar fi „asta-i viata”, „poate colegii n-au avut timp”, „se mai intampla”, „eu ce sa va fac, sa va dau 70 euro din salarul meul?”, dupa care a vrut sa-mi vanda alt telefon decat am cerut eu. Ca si cum ai merge la piata si desi tu ai vrea sa cumperi cartofi, vanzatorul sa insiste pe ceapa, „ca-i mai buna”.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube