Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

9 comentarii

  1. Cea cu eOn-ul e tare, dacă ne gândim că au vrut să cumpere Electrica Transilvania Nord la noi :-) … în România nu e mediul de afaceri ostil.

    00
  2. e buna aia cu e.on-u. chiar nu se mai ia spaga in tara asta? sau se cere prea multa…

    00
  3. Articolul lui Petreanu cu „anii de aur” nu acopera un aspect esential si anume ca acolo in spate, pe strada, sunt oameni care muncesc, produc bunuri si ofera servicii. Bine, in cadrul unui sistem in care si bancile au ponderea lor semnificativa insa esenta ramane: marea majoritate a oamenilor nu traiesc de pe azi pe maine cu bani scosi la imprimanta (metaforic vorbind). Disolutia sistemului actual ii va impinge pe multi dintre acestia in saracie (pe unii de-a dreptul in mizerie) insa doar pana la definirea unui nou sistem. Eu personal nu cred ca se va ajunge acum pana la o disolutie a lumii civilizate asa cum s-a intamplat cu Imperiul Roman in secolele 4-5 e.n. (da, sunt ateu); dupa punctul de maxim al imperiului si primele retrageri strategice au mai trecut inca vreo 200 de ani de eforturi, iluzii si in final agonie.

    00
  4. A ramas o solutie provizorie si anume Germania

    00
  5. Sunt curios câți tineri fără locuri de muncă avem în România, nu doar cei care sunt în șomaj. Cred că sunt mult mai mulți, deși noi suntem mai puțini.

    00
  6. Un milion de tineri italieni sunt şomeri se traduce prin „un milion de tineri italieni nu ştiu nici o meserie” sau prin „un milion de tineri italieni nu vor să muncească”?

    00
  7. @serban: Sau prin „Politicienii italieni se pregătesc să trimită un miliona de români acasă”…

    00
  8. Englezii si americanii se dau coiosi dar o amana intr-una cand vine vorba de ograda lor. Au impresia ca daca dau vina pe UE o sa le mearga lor bine din senin.

    00
  9. 1 mil de tineri italieni sunt prea ocupati cu aranjatul parului ca sa mai aibe vreme de vre-0 meserie.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.