Rechini la Amsterdam

Fraţii delfinilor din Dâmboviţa au ajuns la Amsterdam. Şi se pare că tot covrigeii le plac.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

27 comentarii

  1. Parca-i mai amuzant viralul nostru. :D

    00
  2. Tot covrigeii de Buzau le plac? :lol:

    00
  3. Ai nostri sunt mai docili :)

    00
  4. Cred ca ai vrut sa zici: Fratii rechinilor din Amsterdam au ajuns in Dambovita. Deh … flotari logice!

    00
  5. Da, mai Alexandra, dar nici covrigii nostri nu-s cu pui. :) Anyway, mai bine facut al nostru, pacat ca nu cu o idee originala.

    00
  6. Ai stricat campania delfinilor :)))))..covrigilor..

    00
  7. „Foarte” copiat:) acum sa vedem ce zic creativii acestui spot…:)

    00
  8. da, dar ei nu au moldoveni!

    00
  9. sigur au tras la carnea din punga aia de KFC. subtil …

    00
  10. ce face marfa buna din delfin :)

    00
  11. vad ca sunt facute pentru toate tarile … subtil :) … cu toate ca la aia in amsterdam e de inteles sa vada rechini in „garla”:))

    00
  12. Zoso, declinarea noastra a fost de la caini maidanezi la delfini – de aia si scrie in titlu „Delfini maidanezi in Dambovita” si nu „Delfini in Dambovita”. Restul e pura coincidenta, asa cum si olandezii au mai vazut faza aia cu rechini in „Falci”, nu? :). Asa daca e s-o iei, primii care au facut asta au fost fotografii care l-au „pozat” pe monstrul din Loch Ness, acum 100 de ani. Si lumea a simtit asta – ca acest clip e de la noi, pentru noi, rumanii. Mersi pentru intelegerea conceptului si pentru titlu. Noroc!

    00
  13. In Amsterdam e de inteles…se fumeaza treburi dubioase :P

    00
  14. Youtube comments got it right this time:

    * I want my 1:28 back.

    * seen better acting in porn!

    * Bad actors are bad.

    * fake and gay

    * and look, just by the building, there’s also godzilla… OMG

    00
  15. Ce fac covrigii astia de Buzau, ba, baiatule..

    00
  16. Sa ai imboldul de moment care sa-ti spuna ce reclama sa copiezi sau sa adaptezi, tot juma’ de creativitate se pune.
    Trist e ca asa zisii creativi au liste intregi cu sursele astea de inspiratie si aleg ce sa copieze cu clientul de față, negociate ca-n Obor.

    00
  17. Eu cred că vor să sugereze că olandezii ăia sunt fumați. Că e un viral care vrea să descurajeze consumul. Slab. Eu aș fi făcut unul cu două sirene care îi invită pe prăjiți la o partidă de whater swing. Sex și dramă la final! Toți ne-am fi lungit gâturile să vedem ce are sirena sub apă. Dacă-i rasă la solzi, mă-nțelegi.

    00
  18. Pe de altă parte nu pot să nu remarc vehemența Criticului pe care Criticatul l-a angajat pe vremuri la „Delfinul Fericit”. Sau, mă rog, „Rechinul fericit”, cum îi zice la peștele ăla happy. Și, sanchi, după ce umple internetul de demăscări, Criticul se mai face că nici nu știe cine este, pe nume și prenume, Criticatul.
    Dă-mi voie să-i spun eu: E TETELU, băi, PAH, ăla care ți-a dat O PÂINE DE MÂNCAT, când publicitatea ți-o tăiase. Măcar rugai și tu pe altcineva să scrie, deontolugu’ lu’ pește. Pește fericit!

    00
    • @ElCucui: colegu, e păcat să veniţi cu din astea. serios. îmi aduc aminte ce prieteni eram cu toţii când vă foloseaţi de blogul meu să vă anunţaţi lansarea revistei şi ce mui mi-a tras tov. redactorul vostu şef după aia…

  19. @zoso, da, un alt atentat perfect la glorie. Pe care însă îl revendică un om, nu o redacție întreagă. Nu pot să-mi cer scuze în numele lui, pot doar să-ți mulțumesc în numele meu. Și Be, matale cu „redactorul nostru șef”, adjunct, nu ați mâncat din același blid, ani de zile, cum au servit cei doi. E o mare diferență.
    Păi, să povestesc eu cum mi-au furat mie colegii din redacție de la AC scriptul, l-au vândut la agenție și au luat ei bani și agenția premiu internațional? Nu povestesc că mi-e scârbă.

    00
    • @ElCucui: vezi, aici avem păreri diferite. oamenii ăştia există şi fac business in continuare tocmai pentru că nimeni nu spune cum sunt ei cu adevărat.

  20. bine, e super frumos conceptul in care vine unul si zice ba, ati furat o idee, iar replica e mai tii minte cand ti-am dat sa mananci? da, tare, deontologic si absolut uman.
    despre cum musat zice ca nu e furt daca e vorba de delfini nici nu are rost sa comentam.

  21. Delfini si moldovenii nostri sunt mai amuzanti :))

    00
  22. sa-mi explice si mie totusi careva din acuzatori, ca nu e logic: voi spuneti ca delfinii sunt luati dupa clipul cu rechini, nu?

    deci ca romanii au incercat sa faca un viral si s-au gandit sa faca asta copiind un clip care era deja probat ca a fost un esec! (uitati-va pe youtube si la commenturi si la vizionari). e logic? voi ati risca asta?

    si in logica voastra au facut-o totusi – si culmea, copia reprobabila a avut si un succes nebun. hmmm :))

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.