Mică ironie cu presa

ziar

Nu vi se pare ironic/ciudat că luzeraşii ăstia de spammeri cu ştirile online se bat cu pumnul in piept că ei au zeci de mii de unici zilnic şi abia fac bani din ele?

Şi context: tirajele ziarelor pe bani scad, televiziunea de ştiri pierde bani. E un semn că oamenii nu vor să dea bani pe un conţinut pe care îl găsesc gratis sau că nu vor să dea bani de conţinut prost, preferând să îl citească gratis.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

10 comentarii

  1. Nici nu ma mir sa scada la ce stadiu a ajuns internetul. Nici nu ofera ceva nou sau diferit de online.

    00
  2. Poi la laudat nu ne bate nimeni. Trebuie sa fi batut in cap sa crezi ce declara astia.

    00
  3. Presa scrisa moare. Stau si ma gandesc si nu-mi vine in cap nici un motiv pentru care m-as duce acum si as cumpara un ziar, o revista.

    In urma cu vreo 5 ani tin minte ca era o rubrica in revista X-treme PC, era pe ultima pagina din revista. Poveste unul din redactori niste chestii de radeai 2 ore, multe inventate, dar la un moment dat cumparam revista cam 75% numai pentru acea pagina.

    00
  4. Peste citiva ani singurul care va mai cumpara presa scrisa va fi DOREL, nu de alta insa are nevoie de o fata de masa la prinz :) .
    Pai dece sa mai cumparam ziare ?
    Pe trei din cinci publicatii apare Senzuala sau Tonciu sau….care ne spun ce au mincat ele zilele trecute sau unde pleaca ele in concediu.

    00
  5. @Iulian: Ultimele numere cumparate de mine au fost doar pentru rubrica aia. Parca se numea ceva cu „black” sau „neagra”…

    Nu cumpar ziare/reviste deloc si nu ma uit la tv mai mult de 1 seara la cateva saptamani(nimic nu se compara cu un „documentar” pentru minitehnicus din mine sau un film prost de acum 15 ani). Oare de ce moare?

    00
  6. NOU
    #6

    Un articol de citit aici.
    http://www.brylu.ro/din-lume/anti-versus-sau-egal/

    In alta ordine de idei e trist daca iei niste cifre aruncate asa. Cate masini, calculatoare, echipamente etc sunt trecute la investitii pentru a nu plati tva?

    00
  7. Mai nene pai si unde mai este placerea de a mai fuma 3 4 tigari la cafea in bucatarie si citind io mai stiu ce ziar sau revista, sau la baie , ca na doar nu iti ei laptopul pe wc. deci cred ca exista destui oameni pe planeta care merg cu ziarul pe wc, sigur nu o sa dispara presa scrisa, sau poate se reprofileaza in a tipari pe hartia igenica, stii e 2 in 1 si parca vad reclamele cum curg „iti place sa citesti, alege noul clik mai moale si catifelat decat vechiul format”

    Ca veni vb, brb
    Adios.

    00
  8. @Remus: exact, black letter sau ceva de genu. Ma bucur ca nu sunt singurul. Azi am cautat toata ziua pe net revistele in pdf, sau ceva, nu stiu cum sa fac sa le gasesc.

    00
  9. Chiar nu pot sa ma abtin: am gasit toata colectia XtremPC ca si PDF-uri. Happy me, Happy me

    00
  10. Au putin avantaj acele ziare care ofera ocazia sa-ti spui parere online. Problema este ca majoritatea sunt conduse din spate de catre oameni …, care nu numai ca iti sterg unele postari, dar cand vad ce intorsatura a luat articolul, sterg articolul din ziar si ramane numai in online. Un exemplu Informatia Satu Mare.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.