Să ne înghesuim, zic

Oricât de mare ar fi parcarea, oricât de mare ar fi spaţiu, parcă tot mai bine ne înghesuim noi unii in alţii. Că aşa ne place.

22102011171

Oarecum încep să îi înţeleg pe oamenii care parchează pe 2 locuri la Carfur.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

  1. Ca si porcu’: „Unde face, a-acolo zace”. De ce ar trebui sa mai faca o manevra in plus pentru a o parca dreapta. Cum a bagat-o din prima manevra asa a si lasat-o. De fapt, era de inteles macar daca era parcata cu fata, insa cand o vezi parcata normal, parca iti dai seama ca e doar „nesimtit” si atat.
    In alta ordine de idei, ca el sunt peste tot.

    00
  2. Stii ce numar avea Passat-ul din dreapta ? Mi-e cunoscuta masina.

    00
  3. e semn de altruism: sa-ncapa si altii!

    00
  4. eu vad pe cel din mijloc parcat aiurea, masinile din lateral sunt paralele doar cea din centru e aiurea, nu poti lua „bordura”ca punct de reper pentru ca nu e perpendiculara pe toata lungimea ei. intr-un loc fara spatii de parcare delimitate se parcheaza „in linie” cu celelalte masini.

    00
  5. Ce vad eu:
    – un Ford parcat cu spatele si cu rotile indreptate;
    – un Wolkswagen parcat cu fata si cu rotile neindreptate;
    – un vehicul Dacia parcat cu fata.

    Pana nu ai ordinea in care au venit, poti critica doar ca stau grupati!

    00
  6. NOU
    #6

    @ vlad…foarte bine zis. nu cred ca o da in „cocalareala” ci se gandeste ca poate cineva ii va zgaria cu usa bmw-ul, BREAK de necocalari.

    00
  7. mie mi se pare ca ar trebui sa se dea drept exemplu, nu sa se faca mistouri si aluzii la retardatii din parcarile hypermarketurilor.

    este de bun simt sa parchezi ca-n poza, unul langa altul, ca sa aibe toti loc. si chiar nu vad inghesuiala. toti au loc sa urce/coboare din masini.

    chiar nu am inteles faza asta. posibil ca te afli in perioada aia de cocalarizare, cand, dupa ce ai inceput sa dai de cash, sa intrii in lumea cu bani, oarecum aceste comportamente ti se par atat de naturale si normale, iar cei din jur incep sa para din ce in ce mai prosti atunci cand nu se comporta ca boss-ii pumii.

    00
  8. dude, ce-ai cu ei? is parcati exemplar, toti in fata usii. macar de era vreounu de-a latu’

    00
  9. E frig afară… trebu să te-ncălzeşti… :)

    00
  10. poate n-au cauciucuri de iarna si s-au strans una intr-alta sa se incalzeasca!

    00
  11. Asta e parcare de talcioc satesc. Fara marcaje, direct cu parapet de beton fara trotuar de garda, eventual bordura inalta de 20 de cm numa buna pentru faitoane si calesti. Cam asa arata toate parcarile improvizate sub „designul” patronilor romanasi si a salahorilor mahmuri care le executa. Fara proiect cu borduri de peste 15 cm si tot felul de capcane, colturi si tevi ascutite care ies erecte din pamantul bombardat.

    00
  12. Mie mi se pare totul OK in poza. Azi am salvat de la o criza de nervi pe cineva care era blocat in parcarea de la Pavilionul Expo din Mamaia. Claxona omul de zor, oricum fara noima, ca cel ce il blocase putea fi in interior si sa stea mult si bine.

    Daca aveti ocazia sa mergeti la Rasnov, sa nu faceti greseala sa va lasati masina in parcarea din fata pietei centrale, ca acolo sunt blocati si cei care la randul lor blocheaza, daca va puteti imagina. Am asteptat odata sa vina soferul unei masini care trasese in fata masinii mele – parcate cum altfel decat regulamentar, n-a zis nici macar scuze, si-a tras apoi masina la vreo 2-3 m mai departe, adica in intersectie si ei da, a lasat-o acolo fara probleme!

    00
  13. @ MadMike, nu ai de unde sa stii cine a parcat primul.
    Iar daca am parca fiecare la vreo 3-4 metri, cand ar veni si altii … ?

    00
  14. Poate parea ciudat , si la mall-uri vad uneori in parcare zone unde masinile stau inghesuite si zone libere , dar eu cred ca e mai bine asa , daca peste o ora mai apar o suta de masini …e mai bine sa fie loc , pe mine ma dispera unii cu masini care parcheaza de ocupa doua locuri .

    00
  15. asa e logic sa te parchezi ..unu langa altu… ca daca te parchezi la distanta de 3 locuri …si pe urma vine unu si se pune mai pe diagonala … in loc de distanta aia de 3 locuri ..raman doar 2 locuri ..

    ai plecat din Bucuresti si nu mai stii cum e cu parcarea pe aici …. mor de nervi si ii injur paia care parcheaza „mai departe” de mai ramane spatiu dar in loc de spatiu pt 2 ramane un spatiu mare pt unu ..
    si eu ma parchez mai aproape pt ca stiu ca nu sunt locuri de parcare si incerc sa gestionez spatiul cat mai bine posibil…
    nu iti inteleg logica… de ce cand stii ca in „spatiul ala” intra 10 masini vrei sa vezi parcate doar 7 mai cracanate? aialalti 3 or sa ti blocheze o banda de pe strada sau isi parcheaza masina 500m mai departe ..ca o pitzi care parcheaza din 15 mutari ocupa un loc jumate .

    00
  16. Las-o dracu, daca si din poza asta se comenteaza atat de mult. ALOOOO! Daca vreti idealul in viata… luati-va femeia cu mustata! Aia au parcat si ei cum au vrut…nu mai era nici dracu langa ei. Poate se cunosc…ce daca sunt din jud diferite…of of offff..

    00
  17. v-ati gandit ca se poate ca masinile alea sa fie inghesuite ptr. ca era aglomeratie in parcare atunci cand au venit ?

    00
  18. E loc si de mai bine dar nu se poate spune ca n-au parcat cel putin decent (chiar si daca poza ar fi din Germania).

    00
  19. am fost si eu la cabana aia, de cand am vazut in cabina de dus gandacelul mititel, cat tot degetul meu mare am zis ca numai calc acolo… tu ai avut parte de chiriasi nepoftiti?

    00
  20. Finally … vezi de aia noi aia obraznici din supermarketuri mergem in ultimul colt al parcarii sa putem parca acolo omeneste, fara urme de usa pe masina!!

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.