Antena3 şi o maniplare mică mică

antena3-imbecili-1antena3-imbecili-2

Am găsit un clip din 2007? E bun. Ignorăm asta şi îl prezentăm ca nou. Şi nu, nu e maniplare dacă nu spunem că e de acum 4 ani. E pur şi simplu o mică omisiune.

Iată clipul la TV, pentru că embedul de la videonews.antena3.ro e ca gâdea: prost, mult şi degeaba.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

20 comentarii

  1. Se poarta, nu ar fi prima data, si nici ultima, eu am vazut inclusiv stiri inventate pentru a umple coloanele ziarelor. Pe aia de la Realitatea cu Patriciu care canta prohodul euro ai vazut-o?

    00
  2. Sunt Bogdan „Bobby” Gavrila si te somez sa scoti clipul asta de pe site, e al nostru, l-am gasit pe net.

    00
    • @Radu: râdem, glumim, dar am o somaţie de la antena3 să scot de pe site un clip care il embeduiam de pe b1.ro. te las pe tine să ghiceşti ce clip.

  3. NOU
    #4

    Radu, GG man! :lol:

    00
  4. Zoso, te-a somat, acum are dreptul sa traga :)

    Uite un jurnalist de calitate: a vrut sa ne faca tara de cacat si s-a informat destul de bine pentru asta, a stiut unde sa se duca.

    Sa fi venit la mine la tara sa il urc in tractor de la 5.30 pana la 22 sa are pana ii sar capacele, seara cand se da jos din cabina sa tremure ca unul care are Parkinson.
    Sau sa ii dau sa crepe butuci de brad cum vrea el, cu sacurea, cu pana si cu barosul, doua saptamani sa nu fie in stare nici ceasca de cafea s-o tina in maini de la bataturi.

    El s-a dus sa faca rachiu, saracul.

    00
  5. Il si plateam, ii dadeam 50-70 de euro / zi, atat castiga in zona noastra un tractorist care are utilajele lui si presteaza 14-16 ore / zi in plina campanie agricola.

    00
  6. Dar de ce esti basist ?

    00
    • @Tudor: pentru că ţie iti place să sugi pla. două articole mai jos, unde dau muie ălora de la evz, n-aţi sărit nici unul.

  7. Stiu, „omagiu conducatorului iubit”. Plm, si tu esti absurd, cool mogul l-a imprumutat cu un portbagaj de bani, nu trebuia si Gadea sa faca frumos? Si sunt convins ca a actionat din proprie initiativa, nu i-a cerut ala asa ceva. Ca pe vremea lu neanicu, cand se intreceau in osanale de se mirau astia de la partid. O repartitie de apartament, o oda inchinata conducatorului iubit.
    Acum e misto la ei, au scapat si de janghinele astea care nu pupau in cur (gen Petreanu, duca-se), e liniste si armonie, se pot dedica infaptuirii cincinalului in trei ani jumate.
    Revenind la subiect: Gavrila ce mai face? Tot in militie e? Asa vajnic aparator al legii ca el n-a avut media romaneasca niciodata, ar fi pacat sa se piarda un cadru de nadejde.

    00
  8. Pe mine ma mira ca lumea (aia cu ceva creier in cap, ca de la prosti n-ai la ce sa te astepti) se mai uita la antene. Sunt nenumarate dovezi ca antenele manipuleaza la greu, dar inca au telespectatori.

    00
  9. O maniplare Antena3 de la alegeri ca remember https://youtube.com/watch?v=7i9A34r__Qs

    00
  10. Oamenilor le place sa fie maniplati, asa ca o sa se uite mereu la antene si realitati si b1 tv-uri si alte prosturi d’astea, chiar daca se reiau reportaje antice si de demult, important e mesajul „Base e de vina!” A iesit rachiul slab, „Base e de vina”! Sunt retard si l-am votat de 2 ori pe Base, Base e de vina , nenorocitu’ dracului, de ce a candidat, ca asa a trebuit sa-l votez si a 2-a oara! Si astfel de idei, pentru care , bineinteles sunt vinovati cei de la putere, fie ei pdl-isti, psd-isti, sau orice apartenenta politica ar avea! Prostu’ n-o sa-si recunoasca niciodata prostia ca altfel n-ar mai fi prost!

    00
  11. Ba, zoso, de ce esti basist? Eu ti-am zis sa inveti sa zdrangani macar la o armonie cu 6 corzi sau sa bati in tobe, tu nu si nu. Teapa…

    00
  12. @Sabotor: Şi pe mine mă miră că un ETNO, Favorit au telespectatori. Răspunsul poate fi în afirmaţia „aia cu ceva creier in cap …)

    00
  13. Stii mi se pare penibil ca nemtii si-au batut joc de noi in asa fel. Adica daca cineva vine sa isi caute de munca, nu vine in Sculata Lunga, se duce la Bucuresti, Timisoara, Brasov, cine stie unde. Eu n-am auzit pe cineva din Germania vine la munca intr-un mod rural.

    Al doilea rand, nu este nimeni pus sa vina in Romania la munca, ca in Germania din proiectul social Harz4, care ajuta saracii cu bani si locuinte si asa mai departe, traiesti mai bine decat un salariu din Romania.

    A 3 faza este faptul ca din video se observa clar faptul ca nu este actual, masinile vechi, etc.

    00
  14. stai măh aşa, ce-ai? dacă oamenii acuma au aflat?!

    00
  15. @RBoy
    Etno sau Favorit n-au nici pe departe audienta antenelor…

    00
  16. Au murit corectorii de la Antena1? Nu de alta dar undeva in articol apare „autocat” in loc de autocar … :)

    00
  17. telespectatorul roman… varianta antena 3
    http://www.dailyhaha.com/_pics/politics.htm

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube