quickies

  • Daciile vor circula doar pe prima bandă a şoselei. Iată o măsură bună şi utilă.
  • Radu pune bine problema: pentru fiecare femeie care se plânge că e fluierată prea des pe stradă există 100 care şi-ar da un deget să fie in locul ei.
  •  Femeia: instrucţiuni de folosire, de la moldoveanca mea preferată.
  • Poliţia nu adaptează viteza la curbe. Pentru că ei pot.
  • Cadillacul de 1.000 cai putere. O fi pe GPL?
  • Românii au luat aurul şi la fizică, dar nimeni nu se sinchiseşte.
  • De ce sunt femeile frumoase singure? Pentru că sunt prinţese sau pentru că bărbaţii sunt intimidaţi de ele?

 

plaja

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

19 comentarii

  1. cu poza aia sunt convins ca si unele femei nu o sa apuce sa dea click pe linkuri :P

    00
  2. Vali, ref la faza cu aurul la olimpiadă, unora totuși le pasă: https://www.emag.ro/blog/2017/07/olimpicii-de-aur-au-trecut-pe-la-emag/

    00
  3. emag s-au sinchisit pentru reclama, stai calm

    00
  4. @ctl: „…eMAG in parteneriat cu Microsoft Romania…” trolololo

    00
  5. @ctl: cand mananci cacat bagi in gura cu amandoua mainile !

    Ce daca au facut-o pentru reclama ? Bravo lor. Toata lumea a avut de castigat, aia mici ca s-au ales cu un laptop, ei ca s-au ales cu publicitate.

    Nota 10 pentru emag din partea mea.

    00
  6. Florin: greu cu logica.

    00
  7. Cosmin: ia pla!

    00
  8. nwradu e un idiot crunt. Daca il prinde una pe strada si il violeaza cu strapon-ul, o sa se simta mai apreciat? Mai frumos? O sa-i confirme inca o data ce barbat frumos e el?
    Plina tara asta de cretini (si probabil si viitori violatari – „Domnu’ judecator, striga de placere, sa stiti!!!!11”)

    00
  9. Caddy-ul e 2.0 TeDeIi sigur.

    00
  10. Prima idee cu Dacia imi place, adica chiar ar fi practic, toate 1310 sa le tina pe banda unu, ca mai rau incurca traficul. Dar pana atunci mai avem.

    00
  11. În trenul în care sunt acum un grup de cocalari cu piţipoancele lor. Am ajuns la concluzia că poate fi fizicul la piţi oricât de mişto, dacă lasă de dorit caracterul nu au nici o şansă în a-şi găsi alţi parteneri decât tipul „să moară mama, mă jur, să intru-n puşcărie…” Sunt pline cartierele „muncitoreşti” din Bucureşti de genul ăsta de femei, sortite din start să fie nişte ratate sentimentale pentru că sunt prea indolente să-şi dea seama unde e hiba. Şi nu, nu vorbim de ţigănci!

    00
  12. Fiecare femeie care se plange ca pe strada e fluierata ar trebui sa stea linistita: peste cativa ani, cand timpul isi va spune cuvantul nu va mai fi fluierata deloc. Tot mai putini barbati isi vor intoarce capul dupa ea. Incet incet va „disparea” in anonimat.

    00
  13. e un pic mai complicat decat atat. Astea care se vaita ca se striga la ele pe strada si ca opresc barbati sa le ia cu masina sigur au avut parte de lucruri mai naspa (gen insi care le-au pus cutitu’ la gat si-au vrut sa le bage in vreo masina cu forta :-” ) deci lucrurile nu-s chiar asa albe sau negre. Depinde de gagica.

    Iar femeile frumoase sunt singure pentru ca de obicei nu-s doar frumoase (aroganta asta poate fi interpretata in mai multe feluri)

    00
  14. @ligia avand in vedere ce ti s-a intamplat (sau, i dunno, faptul ca esti femeie), ma asteptam sa condamni mai ferm porcaria aia misoginistica de articol.
    Dar na, vad ca ti-ai acceptat statusul de inferioritate, de second-hand person, pe care societatea romaneasca il cultiva femeilor. Bravo.

    00
  15. @Mihai,pe mine mama m-a invatat ca frumusetea e trecatoare doar daca o lasi sa treaca.
    Gesturile disperate si fluieratul nu te fac sa te simti mai bine.Intr-o zi am fost facuta proasta,nesimtita si nerusinata..ca daca eram fata serioasa nu imi luam pantaloni scurti si nu urlau urangutanii dupa mine.
    Nu m-am simtit flatata nici cand eram adolescenta si in mijloacele de transport in comun le simteam mainile pe craci,fund si altele iar scuza lor era aglomeratia.
    Nu m-am bucurat nici cand pe langa mine a trecut masina aia de la rebu care uda strazile si soferul ala dragut se amuza copios in timp ce eu eram facuta fleasca.
    Daca eram in situatia celor ”nefluierate” nu mi-as fi dat nici macar 1 fir de par ca sa intalnesc numai babuini.Nu am zambit niciodata cand am vazut ca ma striga barbati care au copii de varsta mea,poate chiar fete.
    Nu am fost in culmea fericirii nici cand am mers acum 1 an la un meci si un grup de vreo 20 de insi ma fixau cu privirea si strigau :”Pi*-da! Pi*-da” si tot asa.
    Nu ies pe strada in chiloti,ma imbrac ca o fata normala.Am trait experiente si mai ”cutremuratoare” ,dar asta e ora la care imi place sa imi iau inghetata si oricum,am scris destul de multe. :))

    00
  16. @Florin usor fanaticule, ce te turezi in halu` asta?
    lucrezi cumva la ei de esti asa trup si suflet?

    00
  17. Haha, ce tare a fost replica pustoaicei olimpice:
    „Am auzit, la un moment dat, la televizor, un elev plângându-se că subiectele au fost „de olimpiadă” şi aş vrea să precizez că cine spune asta nu a văzut în viaţa lui un subiect de olimpiadă”

    00
    • @Tano: cunoaştem. am un amic care e olimpic la matematică. ne-a adus acasă rezultatele intr-un an, ne-am uitat ca găinile la orez vreo 2 zile. dar deh, hai să plângem.

  18. Erau odata in Romania organizatii guvernamentale / non-guvernamentale, institutii, asociatii, multinationale, ‘zdemii de firme, etc.
    Din toate astea una singura a oferit un premiu generos si folositor acestor oameni deosebiti.
    Si atunci a venit un hater si a zis: pentru reclama au facut-o !

    @ctl: iti pare cunoscuta povestea ?

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.