Se apropie un an electoral

  • Revin economatele poplare. Pentru că, nu-i aşa, pensionarii votează, e bine să fie de partea cui trebuie.
  • Se inaugurează nişte bucăţi de autostradă şi se negociază altele. Presimt că la anul, înainte de alegeri, vom avea alte bucăţi terminate.
  • Poteraş a început lucrul la sectorul 6, platând pomi şi flori. Nu ştiu de ce se mai agită, dacă nu apucă un post de deputat îl paşte pârnaia.
  • DNA şi ANAF par că muncesc.
  • Se scumpeşte gigacaloria, dar asta nu înseamnă că primăriile vor lăsa oamenii să ingheţe. Adică, dacă n-au 20% din costurile reabilitării ce ne face să spunem că n-au bani să locuiască la oraş? Sunt ai noştri, trebuie sa le subvenţionăm totul.

 

Votaţi schimbarea!

ilici3

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

22 comentarii

  1. …sa stingeti lumina :)

    00
  2. … adica incepem sa o ducem mai bine. Vezi, se invarte roata, dupa 4 ani de „naspa”, vine 1 an de bucurii, dar apoi iar 4 ani de „naspa”…

    01
  3. Pregatirile de alegeri au inceput de cand cu propunerea votului prin corespondenta (Care nu stiu daca a fost si implementata sincer). Vorba ta, s-ar putea ca multi sa primeasca chiftele printre gratii daca nu-si pastreaza locul acolo unde sunt.

    00
  4. pai foarte bine ca incep pomenile. daca nu ar functiona, nu s-ar face. degeaba tot o dam cu clasa politica, vezi doamne, care nu se ridica la pretentiile noastre. ba da, se ridica. romanii voteaza pe galeti si sarmale la primarie – pai asta vor primi. ceea ce mi se pare corect.

    00
  5. Destept Ceausescu, taia curentul, caldura, painea, uleiul si tot el iesea :))

    00
  6. Eu zic sa ramana Boc cu Udrea, Anastase si restul PDL-ului.
    Daca e nevoie, alaturi de Oprea, Micky-Spaga sa vina si Dan Diaconescu si Vanghelie.
    Cu asemenea echipa condusa evident de Basescu este clar ca in Romania se va trai din ce in ce mai bine.

    00
  7. Halal schimbare! trebuie sa recunosc ca iar se dovedeste aia cu „ca la noi, la nimeni”. nici macar o optiune decenta de vot nu avem, poate doar celor care hotarasc in functie de marimea pomenilor le-o fi mai usor…

    00
  8. NOU
    #8

    Faina sinteza Vali, iar fotografia e mai mult decat sugestiva.

    00
  9. Slava Domnului ca ne pricepem toti la politica, economie si sex….altfel, am fi un popor foarte plictisit! :D

    00
  10. Deci si chiorul national cu haita lui face aceleasi mizerii ca si labarii lui Ilici. Si noi ii tot votam, ba pe unii, ba pe altii…

    00
  11. Epică poza.

    00
  12. Și de la anul vor crește salariile, va scădea prețul unor alimente de bază și așa mai departe. Asta ca să vedem noi cât de buni sunt ei de la concducere.

    00
  13. NOU
    #13

    Visul meu ar fi ca la putere sa ajunga toate partidele, si Ponta cu ai lui si Basescu cu ai lui si Crin cu ai lui si Felix, Vadim, Diaconescu, toti, dar sa nu se certe ci sa fure impreuna linistiti. As fii cel mai fericit pentru ca atunci nu ar mai aparea postacii de partid sa-mi spuna ca aia pe care ii reprezinta el sunt mai buni si ar face si aia si aia.
    In rest, totul va fi perfect.

    00
  14. Pai daca pensia medie in romania ii 721 de ron, de ce nu aplica economatele vietii si pentru toti cei cu salariu minim, care ii de 700 de lei? Pentru ca sa ma bea aia de la uniune?

    00
  15. Toată lumea mânuțele sus!

    00
  16. Ce ilustratie mai buna pentru acest articol decat sperietoarea eterna, Ion Iliescu. Oare mai candideaza? Si daca da, unde? Tot la Senat? Sau poate la Camera Deputatilor?

    00
  17. @Zoso: si mai bine, pune-l si p-ala cu el alaturi de Ceausescu la o vizita oficiala, ca lumea mai uita.

    00
  18. @Zoso: Ala de dinaintea lui Iliescu, care-a fost inaintea lui Constantinescu, care a fost inaintea lui Iliescu, care-a fost inaintea lui Basescu…

    00
  19. @Vlad: nu a candidat nici data trecută. Dacă nu mă-nșel a zis că e prea bătrân pentru parlament sau ceva de genul ăsta.

    00
  20. @Cristian: nu stiu frate, atata timp cat traieste e periculos, el conduce totul din umbra…

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube