Samsung NX11

Samsung NX11 e un DSLR mirrorless, lansat în ianuarie 2011. Samsung mai are două asemenea aparate, NX5 şi NX10, predecesoarele sale, şi NX100, care este un rangefinder (orice ar însemna asta). La prima vedere, aparatul e un bridge mai fancy. 14 megapixeli, senzor destul de mare, stabilizator de imagine, filmare video 1080p, detectarea feţei, live view, viewfinder electronic, flash incorporat şi alte minuni. După ce m-am jucat câteva zile cu el mi-a lăsat impresia că am nevoie de ceva timp să îl setez şi că Samsung mai are un pic de lucru la el.

samsung-nx11-1 samsung-nx11-2 samsung-nx11-3 samsung-nx11-4

samsung-nx11-5 samsung-nx11-6 samsung-nx11-7 samsung-nx11-8

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

11 comentarii

  1. Samsung mai are putin de lucru la toata gama de camere. Cam pe toate segmentele sunt vizibil in urma Canon/Nikon/Fuji. Totusi, apreciez ca spre deosebire de HP, n-au lasat-o moarta dupa cativa ani de pocnitori.

    Altfel, ideea de ”mirorless DSLR” ma cam distreaza :)

    00
  2. Io m-am cam naravit la camere cu LCD-ul mobil, de poti poza din tot felul de unghiuri. Cred ca asta e primul criteriu pentru a lua sau nu o camera. De fapt da, asa cam si inceput cautarea pentru noul DSLR .. am scos din calcul orice nu avea ecranul mobil. Si ce costa peste 1000 de coco, of course.

    Oricum e o camera misto pentru cei care probabil doresc sa guste un pic din sectorul asta de camere „mai destepte”. Nus’ cum arata in realitate, dar imi pare si micuta, deci inca un avantaj.

  3. mda , dupa poze zici ca e N97 slabutz …

    00
  4. Primul meu aparat foto digital a fost un Samsung fara zoom optic, ce amintiri, ce „poze”.
    Interesante ca pret si ca alternativa la DSLR-urile mari, grele, cu obiective greu de manevrat. Sunt bune pentru vacante si diferite iesiri cu familia, pot sa-l dau sotiei sa-mi faca poza fara sa se uite la el ca la dracu si sa ma intrebe juma de ora pe ce se apasa. Nx100 e doar rangefider „look alike”, ii cam lipseste sistemul de prisme din viefinder de aproximare a distantei.

    00
  5. nu mai am incredere in samsung de cand am avut un wb 650. In acelasi timp aveam si un benq c 1450. vrea sa zic ca benq-ul facea poze mult mia bune decat el si era cam de 7 ori mai ieftin. De atunci am zis nu la orice e samsung mai ales aparat foto

    00
  6. DSLR mirrorless e gresit spus tocmai prin faptul ca ideea principala a unui DSLR este sa foloseasca o oglinda pentru viewfinder optic. Camerele de tipul asta se numesc EVIL (Electronic Viewfinder with Interchangeable Lens)

    00
  7. PS: NX100 e tot EVIL. Rangefinder-uri sunt Leica (M8, M9), noul FUJI FX100 sau altele care merg pe sistem de „fereastra” pentru incadrare

    00
  8. Arata foarte bine site-ul Samsung, comparativ cu ce am vazut pe la concurenta. Si ca design, si ca mod de prezentare al informatiilor.

    00
  9. cu cat dai muscata? :D

    00
  10. „Whatever that means” nu se traduce cu „orice ar insemna asta”. Suna si ca dracu’!

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube