Nokia E6 şi Symbian Anna – hell!

Ştii ce ar fi cu adevărat amuzant, s-au întrebat oamenii care au conceput Nokia E6? Să facem un telefon hybrid, care să poată fi folosit şi cu tastatură şi cu touchscreen.

Pentru că utilizatorii noştri asta îşi doresc, de fapt, să lase tastatura şi să apese pe ecran. Ştim că nu are nici o logică, de aceea îl vom implementa intr-un mod foarte deştept: vom face doar jumătate din meniuri să poată fi apăsate cu degetul!

symbian-anna-1 symbian-anna-2 symbian-anna-3 symbian-anna-4 symbian-anna-5

Cam ăsta e Symbian Anna OS. Jumătate Android/iOS, jumătate Symbian. Meniurile au niste efecte kitchioase, iar unele nu pot fi apăsate cu degetul şi e nevoie de întoarcere la butoanele multifuncţionale. Sper ca finlandezul care a gândit-o pe asta să moară mâncat de un urs în timp ce foloseşte Anna OS ca să sune după ajutor!

Pot face cumva downgrade la o versiune de Symbian care să nu sugă cu atâta graţie? Sau pot downloada o temă care să fie ori full keyboard ori full tactil?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

17 comentarii

  1. Merită să dea faliment cât mai repede, poate îi ia naibii cineva cu creier.

    00
  2. @RBoy: iara ai aparut, boala? Nu ai vrea tu frumos sa-ti dai foc si sa te opresti din a emite sentinte cu valoare zero?

    00
  3. @Claudiu nu inteleg ce ai cu Rboy, omul are dreptate, si eu am zis de mult ca nokia nu mai are ce cauta pe piata

    00
  4. zoso, treci pe chacha. e qwerty cum vrei tu . mai mult, n-are nimic de-a face cu nokia si balariile lor

    00
  5. Daca Chacha e telefon…..

    00
  6. Ma gandeam sa intreb: tu esti platit sa testezi telefoanele astea? Nu ii vorbesti de bine deloc, nici macar „cu perdea” :))

    00
    • da, sunt plătit.
      există riscuri, ca peste tot. nu poţi mulţumi pe toată lumea, şi mai bine să le pun eu ce nu merge decât să afle de la unul care le zice şi de mame şi de tot.

  7. Teoretic poti face downgrade cu pheonix, dar trebuie sa gasesti firmware

    00
  8. De ce nu incerci un Desire Z? Se misca decent, are ecran suficient de mare, are qwerty si are si o autonomie buna.

    00
  9. Am avut un vis frumos precum ca se poate scrie in WP cu un Nokia C5-03. Visul meu s-a destramat dupa ce l-am cumparat si incercat. Imi apare writer screenul cand ating campul respectiv pt scris posturi in WP dar nu-mi apar literele. Iar in legatura cu Symbian..fuck it!

    00
  10. NOU
    #12

    Rectific, se poate scrie din meniul de postare rapida. Raman la aceeasi parere proasta despre Symbiene oricum.

    00
  11. @Ciprian: mi-ai citit gandurile

    00
  12. Omul a intrebat ceva. Daca citeati mai de mult , a zis ca in cateva zile va avea un E6 . Deci si.a cumparat omul E6 si vrea sa stie daca se poate ceea ce vrea el . Zoso , iti recomand nokia 3310 are full touch si qwerty si sistem de operare windows 8 :)))

    00
  13. Because at Nokia we always bet on the dead horse…

    00
  14. de ce sa te chinui cu telefonul asta?
    serios, nokia nu mai e ce-a fost. traiesti cu el, din inertie. piata s-a miscat, nokia dormea.

    00
  15. ehh… nokia nu mai este ce a fost…. corect… din cate stiu pregateste unele lucruri noi pe piata (N9). Eu unul am N900 si sunt super multumit de el (aplicatii cat cuprinde, pot „imprumuta” aplicatii si de pe alte sisteme de operare decat cel nativ, pot instala si alte sisteme de operare fiind dualboot).

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube