Duş în mijlocul Bucureştiului?

tabu duş

O tinara se va spala in mijlocul Bucurestiului intr-o cabina de dus suspendata la 4 metri inaltime

Demonstratia o va face o tinara participanta la concursul “cite priviri ai vrea sa simta pielea ta?” initiat de Tabu si Dove. Tinara se va spala in public intr-o cabina de dus suspendata la 4 metri inaltime, in Piata Universitatii, pe 30 aprilie.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

48 comentarii

  1. GG! Am un video mai tare decat atat :D))

    00
  2. O sa apara bineinteles cu costum de baie, nu va faceti iluzii. :D

    00
  3. Mi-ar fi placut mai mult sa faca dus pe unul din ceasurile alea noi. Cu spume!

    00
  4. @zoso: atunci e cam durdulie? :))

    00
  5. Alta modalitate de a strange o serie de disperati in Piata n-au mai gasit? Chiar intr-atat de bine o duce poporul ca s-au demodat revolutiile, mineriadele, grevele?

    00
  6. piata universitatii? lume multa?!! o sa fie si Basescu?

    00
  7. @decoder: Basescu o sa fie la Iasi, cred ca Boc… :))

    00
  8. Si asa se naste o noua „vedeta”… Dupa dus un pictorial in Playboy (daca nu da faliment intre timp) apoi niste invitatii pe la TV, niste barfe prin tabloide si cu putin noroc intra in „viata mondena”…

    00
  9. o zi superba pentru aurolacii din centru.
    ne vedem acolo :P
    :D

    00
  10. @Gino – nu se poate. ca oxideaza partea aurita. ;-)

    00
  11. Dupa ora 12 noaptea va fi si goala, in plua goala.

    00
  12. Nu stii si ora la care se spala sau o face toata ziua, de iese de acolo cu 5 kg de piele mai putin si ridata ca un shar-pei?

    00
  13. Portocale, banane, ceva moca, dau ? Sa stie frate si pensionarii ce planuri isi fac !

    00
  14. Sper macar sa arate bine.. :))

    00
  15. Asa … si? Campanii de rahat ! Probabil toti labarii bucurestiului vor fi acolo!

    00
  16. Tanar nu se scrie cu i si cu a. Mi se pare mie sau tot postul e la caterinca? La cum e scris nu pot sa-l iau in serios.

    00
  17. nu e ilegal cumva?

    00
  18. Interesant, inseamna ca de 1 mai bucurestenii vor avea cu ce sa isi delecteze privirile. :))

    00
  19. Cred ca asta e raspunsul la intrebarea lui Piticu de acu cateva zile :))
    https://www.piticu.ro/mai-putem-face-asa-ceva.html

    00
  20. Cine a dat autorizatie pentru circu asta?
    De ce m-as uita la o parasuta cum face dus in oras? Sa faca o zona speciala , un cartier rosu ! Pentru ce ma deranjeaza si ma tulbura aceste fiinte curve?

    De ce sunt obligat sa ma lovesc de aceste scene de circ ambulant intr-o zona in care poate ies la plimbare cu familia.
    Ma gandesc ca e normal ca o mare parte din barbatii din romania sa fie onanisti spontani. Unii barbati prefera sa nu amestece lucrurile si sa NU se minuneze in fata tuturor parasutelor care le apar in cale.

    00
  21. this is gonna be funny :))

    00
  22. „Pentru ce ma deranjeaza si ma tulbura aceste fiinte curve?”

    Pt ca ejti ghei si incerci sa te minti iesind cu familia in oras si citind din biblie.

    00
  23. băi ce filtre pudice au ăștia de la TinyPic, imaginea mea nu e nici măcar topless! :x

    @mike: având în vedere că tipa va fi în costum de baie și că te duci cu familia la plajă unde se mai văd chiar și femei topless, ce e așa de diferit în cazul ăsta?

    00
  24. Vin şi eu :)

    00
  25. @ezertor: GIF ? I am disappoint !

    00
  26. @c3: Atitudinea si mentalitatea de barbati care nu stiu decat sa se ploconeasca si sa spere ca le pica si lor ceva de la inaltimea aia de 4 metri nu face decat rau barbatilor HETEROSEXUALI.
    Tocmai din cauza asta aproape toate femeile din Bucuresti se cred niste zane, niste dive, intzopite ,supraaranjate, supramachiate, niste fotomodele cool, reci, sunt extrem de ocupate (normal ca de cei care nu le cauta pe strada in costum de baie) si tu (dupa cum gandesti) esti printre ultimii pe lista lor.

    ps. nu sunt ghei, si daca vreau femei frumoase nu le caut atarnate deasupra trotuarului.

    @ezertor: Poate am exagerat un pic. Nu ma deranjeaza un costum de baie, ma deranjeaza situatia sociala actuala barbat – femeie, ma deranjeaza atitudinea de multe ori gresita a barbatilor fata de femei.

    00
  27. Oricum, cele două rămase în concurs nu sunt pe atât de bune pe cât ar fi putut fi. Dar pt unii pot fi foarte bune, depinde de gusturi. Eu prefer fetele cu pielea mai ciocolatie, așa :) PS: nu sunt mai mult de 6 persoane în România care să știe cum o cheamă pe tipa din imaginea pusă de mine fără să facă parte din cunoscuții ei. Don’t ask me why I have mentioned this :)

    Dar oricum, la ce bun să fie bună dacă nu poți s-o iei acasă? :)

    @Napster: uită-te la link-ul de la sfârșit și o să vezi că la caterincă e postul. Ai blog și nu știi să dai click pe-un link?

    @Coramen blog: nu e goală, ar fi ilegal.

    00
  28. mda, cum sa nu, incurajati curvele, de parca nu-s destul de curve si asa…

    00
  29. @ktx: am și PNG, și BMP, dar pt ce? mărimea compensează în cazul ăsta suficient de bine calitatea (gif-u e la calitatea maximă) …

    @mike: Ba te contrazic, tocmai pt partea aia cu „din cauza asta aproape toate femeile din Bucuresti se cred niste zane” soluția e atârnarea în locuri publice a unor fete care arată ca aia din imaginea mea. Așa le ies fițele din cap, văzând cât de bine poate să arate o femeie fără chirurgie plastică (de fapt, nu prea există chirurg care să poată face așa o operă de artă :) ), nearanjate și nemachiate. Așa ar înțelege că n-are rost să se mascheze dacă n-au fost dotate de la mama-natură, pt că luciul unui diamant veritabil nu poate fi egalat de o imitație, iar noi bărbații avem ochi, iar diferența ne sare în ochi. Asta dacă nu suntem din a doua categorie de care spun mai jos, care nu sesizează diferența.

    Pt partea cu atitudinea bărbaților, dacă ar fi să gândim mai obiectiv, ar trebui să ne bucure. Pt că în aceeași măsură în care numărul așa-zișilor obsedați/”țărani”/labagii e cât mai mare, cei mai normali vor fi apreciați mai mult datorită rarității :) De către fetele care nu sunt pițipoance veritabile, desigur, ălea se uită doar la bani.

    Și uite-așa, natura închide un cerc. Pt fiecare necesitate o soluție. Sunt cei care apreciază valoarea reală, și înțeleg că ea se găsește greu, și superficialii care sunt mulțumiți de pițipoance (nu neapărat, și multe fete/femei normale exagerează cu machiatul/prostul gust câteodată). Deci precum vezi Mike, echilibrul e perfect, nu știu de ce ești tu nemulțumit, de ce ai nevoie ca TOATE femeile să fie OK? Ce, te crezi într-o lume perfectă, *ahem* pe Pandora? Sau ești doar un visător, sau ești trecut de o vârstă (peste 35 ani aș risca eu un număr) și ai nostalgia trecutului ceva mai frumos (doar din punctul ăsta de vedere!).

    Și chiar și peste cele normale, nesuperficiale, balta are pește, dar sirene puține. Foarte puține. Eu aș spune 1000 la nivel național per fiecare an de naștere. Asta ca o aproximare din ochi, că n-am luat toate județele la pas sau la mașină să fac statistici. Cam așa arată o femeie frumoasă & sexy după gusturile mele. Și e doar un fotomodel necunoscut, nu vreo celebritate. De altfel, sunt foarte puține celebrități care să arate așa bine (după gusturile mele), indiferent cât de bine machiate, ca asta. Una ar fi Adriana Lima.

    Dar hai că prea am divagat-o în preferințe :)

    00
  30. Cica Ileana s-a retras din competitie. :)

    00
  31. NOU
    #34

    mda, cam o prostioara chestiunea asta

    00
  32. „Tinara se va spala in public intr-o cabina de dus suspendata la 4 metri inaltime, in Piata Universitatii, pe 30 aprilie.”

    sper ca nu`i etansa cabina aia, this sounds like david blaine shit.

    00
  33. NOU
    #36

    Obiectiv 18-135 FTW :D
    Stiu ca sunt altii care au lentila mai mare, mai neagra, mai groasa… aveti ocazia sa va laudati cu ea ;)

    00
  34. @Darth Glacious: „Stiu ca sunt altii care o au [.] mai mare, mai neagra, mai groasa… aveti ocazia sa va laudati cu ea”
    Ăia sunt milimetri, nu? 1.8 cm FL și 13.5 cm EL, cu siguranță mulți o au mai mare, mai neagră însă depinde…
    Totul e să nu te lase la datorie :)

    00
  35. jenant…cumintenia unei fete care se preteaza la astfel de spectacol iese din discutie. Iar pentru mine femeile lipsite de cumpatare nu se pot numi femei adevarate, oricata frumusete sau inteligenta ar poseda. Asta este, am ramas la conceptia invechita „a te despuia numai in intimitate cu iubitul/sotul”.

    @mike: ai dreptate, acesta e halul in care a ajuns societatea. esti printre putinii barbati care isi mai subordoneaza trupul ratiunii si nu urla ca un animal in calduri cand vad femei dezbracate.

    @ezertor: tu poti face o teza de doctorat despre frumusetea feminina.

    00
  36. Si unii se mai intrebau de ce mi-e scarba de femei… Ei, UITE MOTIVU !!!

    00
  37. @mike: vezi ce spuneam de potrivirea naturii și de aprecierea datorată rarității, uite ai și găsit pe cineva care să te admire pt treaba asta :D

    @Lady Deea: vrei să spui desigur că a face duș în centrul unui oraș e ceva excentric, nepotrivit; altfel, aceeași despuiere o practici și tu la plajă…

    Ce să mai spui de festivalurile din Brazilia, preferatele lui Mazăre, nu? Orgie publică!

    Oricum, cei care par că „isi mai subordoneaza trupul ratiunii si nu urla ca un animal in calduri cand vad femei dezbracate” sunt fie normali, fie genul tocilarului cu ochelari, fie genul lui Snoop Dogg, care sunt atât de obișnuiți cu femeile că n-au de ce să urle. Deci, înșelătoare aparențe :)

    Dar apropo de animal în călduri: majoritatea bărbaților urlă pt plăcere, nu pt reproducere, nu e vorba de călduri aici. De fapt, termenul „în călduri” e impropriu pt oameni, pt că el desemnează o schimbare hormonală care apare la unele animale în sezonul împerecherii, dar nu și la oameni.

    Singurele animale care fac sex ȘI din pură plăcere, nu numai pt reproducere, asemănându-se cu oamenii, sunt delfinii Deci atitudinea asta de poftă nesăturată a bărbaților de femei e ceva strict uman (cu singura excepție la delfini), și nu animalic.

    Asta că tot spuneai că pot face o teză de doctorat despre frumusețea femeii, am scris despre ceva asemănător, sexologia oamenilor versus cea animală. Lol.

    00
  38. @ezertor: apreciez mentalitatea sa, nicidecum raritatea. Rari sunt si barbatii cu o fire f violenta sau cei care ucid. Asta ce inseamna? Ca le apreciez raritatea?

    Ma surprinzi cam neplacut. Este excentric si nepotrivit sa dau haine jos la plaja? Doar plaja e plaja…Asa cum si mijlocul orasului e mijlocul orasului si nicidecum un loc unde sa te dezbraci.

    Legat de frumusetea feminina se pare ca ti-am dat o sugestie buna.
    Succes

    00
  39. Multi vorbiti in necunostinta de cauza ! Dar va inteleg asta e mentalitatea romanului … nu ma mir deloc de ce e tara asta asa .Normal trebuie sa nu moara de foame acesti bieti oameni care isi castiga existenta scriind mizerii de genul pe blog-ui,in ziare ,etc In loc sa aberati si sa catalogati drept „curve” niste fete care n-au facut nimik decat sa se inscrie intr-un concurs care a luat un sens ciudat.Mai bine v-ati analiza viata si comportamentul,poate asa ati observa ca nu ganditi corect ,dar mai usor e sa-l judeci pe altul.Iar pt cei ce cred ca vor putea avea fantezii dupa ce vor viziona „dusul in public” sa stea linistiti ca nu apare nimeni GOL pe strada!

    00
  40. @Lady Deea: dacă ar fi fost mai toți bărbații cu mentalitatea lui, nu ai mai fi apreciat-o, ai fi trecut-o cu vederea. Ai crede că nu… he-he, uite un mic exercițiu de imaginație (cam bolnavă, dar sugestivă): să spunem că din cine știe ce motiv 80-90% din bărbați devin zoofili, și nu mai vor să aibă de-a face cu femei. Atunci 80-90% din femei ar deveni lesbi. Și atunci femeile ca tine (firi mai conservatoare, care nu ar vrea să devină lesbi) n-ar mai sesiza diferența dintre cei care se uită cu disperare la femei și cei ca mike. Singurul lucru pe care l-ați mai căuta și vedea vor fi puținii bărbați care mai sunt interesați de femei. Nu ar mai conta dacă sunt armăsari în călduri sau persoane mai calme, precum mike.

    Eu spuneam doar că diferența dintre centrul orașului și malul mării e cu atât mai insignifiantă cu cât în ambele locuri ajung aceiași oameni. Și atunci ce-i cu pudoarea asta, centrul orașului e cumva incinta vreunei biserici? Singurul motiv pt care oamenii nu umbla vara în slipi prin centrul Constanței, sau știu eu, prin orașele turistice de pe coasta Mării Egee (pt că ar fi mai comod să nu stai să te schimbi când pleci sau te duci la plajă) e obișnuința pudică a generațiilor trecute. Nu există un motiv real, aici nu e vorba de bun-simț, pt că bunul-simț e legat de comportament, nu de locație, asta atâta timp cât nu vorbim de o biserică. Și cu ce diferă centrul Bucureștiului de centrul Constanței? Eu aș bate pariu că peste vreo 300 de ani lumea va umbla vara în slipi prin orașe, uitând moștenirea de pudism apărută în civilizații odată cu penetrarea religiilor. Băștinașii triburilor din Africa și America nu sunt primitivi din acest punct de vedere, ci reprezintă doar starea normală a oamenilor, neîmbâcsită de concepții religioase, Acum să nu se ințeleagă că eu de fapt vroiam să ma iau de religie. Pur și simplu religia e cea care a „îmbrăcat” oamenii vara la 35 de grade.

    Ultima replică a ta e desigur ironică, având în vedere că am luat-o pe arătură. Oricum, era bine de știut. Unii (ca mine) vor spune că din aia reiese că suntem superiori animalelor, alții mai conservatori vor spune fie că e doar o scuză penibilă, fie mai degrabă că animalele ne sunt superioare :)

    00
  41. cu referire la al doilea paragraf din comentariul de mai sus, poate nu se vede legătura cu situația de acum din București. Un astfel de gest n-ar mai fi considerat jenant sau rușinos, ci doar nepotrivit pt perioada anului. Ca și cum ai vedea pe cineva în luna februarie mergând în tricou pe stradă. Ar fi trecut cu vederea ca banal, cum și este de fapt.

    00
  42. ehh ce strasnic ar fi sa gandeasca toti ca el! Atunci nu ca nu as aprecia, dar as deveni chiar foarte fericita,. „Printesele” nu ar mai avea de lucru

    00
  43. @Lady Deea: nu mă așteptam la răspunsul ăsta, chiar am fost surprins și mi-a adus un zâmbet involuntar pe față :) Ca să vezi, fetele cuminți ascund surprize plăcute…

    00
  44. Nici eu nu ma asteptam sa intelegi altceva decat ce-am vrut sa spun, insa fie de la mine.

    00
  45. @mike – nu ma pasioneaza pitipoance si alte panarame. nu ma obosesc sa alerg dupa ele, cu atit mai putin sa le consider „zeite”. sunt convins ca nu-s pe lista lor asa sus ca foLbalistii, dar nu mi-am facut un scop in viata din a concura cu niste agramati pt niste toape.

    @maddy – ori nu stii ce e aia „etansa” si vrei sa zici „opaca”, ori vrei sa-ti cada in cap apa jegoasa. ca nu-i nici o garantie ca fata aia o sa faca un dus inainte, si ala sa fie doar de show.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube