ataşamente drag and drop

Yes! Probabil una dintre cele mai utile facilităţi apare acum şi în GMAIL. Începând de azi se poate să drag and drop ataşamente în fereastra de compose mail şi acestea vor fi incluse automat.

Detalii aici.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

21 comentarii

  1. Foarte tare frate

    00
  2. cineva de la gmail inca mai foloseste XP? lui piggie o sa-i sara mustarul… :)))))))

    00
  3. Iti mai trebuie un gboard si gata:

    https://razvanbb.ro/tastatura-gmail-gboard/

    Numai tu si gmail :).

    00
  4. Îmi place mai mult gmail.

    00
  5. Când vor rezolva şi cu problemele de îngheţare a ferestrei de mail în vizualizare standard pe desktop (pe HTML simplu merge brici), cu lipsa de răspuns la back-ul din browser, cu erorile la ataşarea fişierelor şi cu mesajele de eroare a citirii mailurilor din aplicaţia de telefon (testat pe 3 Nokii, utilizat zilnic), poate vor intra şi ei în rândul lumii. :|

    00
  6. @Ionuţ – ce spui tu acolo sint probleme de 2005 iar noi sintem in 2010. folosesc intens gmailul si schimb undeva la 30-50 mailuri in fiecare zi si nici macar odata nu am avut o problema cu el. pina si addonul pentru gmail al mozillei merge ca uns chiar si pe google apps.

    zoso, pina sa citesc articolul tocmai atasasem 16 poze intr-un mail, pe calea normala. pot sa spun un big multam, cine stie cind aflam :)

    00
  7. O sa razi. Pe IE8 nu functioneaza.

    00
  8. Dupa parerea mea google are cel mai tare serviciu de mail gratuit. Unde mai pui ca dau gratuit pop si smtp.
    Sunt buni. Asta e.

    00
  9. Super tare! Gmail ruleaza fin! Imi amintesc ca pe vremea cand a aparut il foloseam sa ma inregistrez pe diferite siteuri, dar astazi e „main mailbox”.

    00
  10. @Razvan: „We’ll enable this for other browsers as soon as they support this feature. For now, you can drag and drop attachments in Chrome and Firefox only.” Deci mai ai de asteptat pentru IE8.

    In rest foarte frumoasa treaba.

    00
  11. @Razvan, o sa razi, in articol chiar scrie: „Starting today, if I’m using Google Chrome or Mozilla Firefox 3.6, I can just drag and drop the files…”

    Ceea ce chiar e cool.

    00
  12. Google a adosu tot timpul ceva nou in serviciile sale si se pare ca asa a reusit sa se mentina in topul fiecarui domeniu in care se afla!

    00
  13. @Kodeina: Ca să nu existe discuţii te invit să testăm împreună conturile de Gmail personale şi de firmă, pe diverse calculatoare şi telefoane. Problema e de 2009-2010, în 2005 Gmail neavând decât interfaţa HTML simplu. Tocmai de aceea am spus că problemele se manifestă în interfaţa standard (aia cu flashul) şi în aplicaţia de telefon.

    00
  14. Google the best!

    00
  15. pentru cei pasionati de noile tehnologii care au facut chestia asta posibila: https://www.thecssninja.com/javascript/drag-and-drop-upload

    00
  16. Folosesc un addon FF pentru facilitatea asta de multisor, se numeste DragDropUpload. Acum chiar ca nu mai are rost :D

    00
  17. am si gboard si e super tare!

    00
  18. Chiar, mai exista cineva care foloseste adresa de gmail? :D

    00
  19. Fantastic :)

    Dan-Marius: everyday all day :)

    00
  20. Eu folosesc adresa aia cel mult ocazional… :D

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube