traianbasescu.ro, dovada că nepăsarea ajunge uneori să cadă greu la stomac

Dacă cineva de la Cancelaria Prezidenţială ar fi făcut în 2007, atunci când am scris prima oară despre asta, un simplu efort de a sesiza chestia la ROTLD, domeniul traianbasescu.ro ar fi aparţinut astăzi preşedintelui în funcţiune. Dar probabil cei câţiva cititori din PD şi A.P. au trecut cu vederea. Desigur, se poate remedia în maxim două ore, dacă se vrea.

Asta poate fi o lecţie pentru toţi politicienii care nu fac un minim efort de a-şi asigura numele de domeniu.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

34 comentarii

  1. he he. l-au sters deja? bine ca am un print screen macar :D

    00
  2. LE: nu e sters bre, e up and running. Arhi, ne induci in „oroare”

    00
  3. A intrat in posesia lui Basescu sau a PD-Lului … acum e acelasi cu basescu.ro :( … pacat. Se vede clar ca basescu incearca sa astupe orice gura care incearca sa zic ceva rau de el, doar el e dictatorul suprem.

    00
  4. chiar acum imi fac domeniu cu numele meu, cine stie poate ajung vedeta si uimi ia altul domeniul

    00
  5. nope … nu l-au sters (inca)

    00
  6. Nu au sters nimic, este inca acolo. Si cred ca va sta ceva timp :))

    00
  7. NOU
    #8

    Au modificat DNS-urile. Bine ca cache-ul e setat la 60min :) Am reusit sa salvez o copie statica. Pentru cine e curios

    00
  8. E sters, dar a observat cineva ce poze are retardu in galeria foto ? Facute cu telefonu’.

    00
  9. @cristi VADUVA ti se pare normal sa puna cineva un site identic ca design pe un domeniu format din numele si prenumele tau, ce sa cenzureze, un pamflet?
    e ca si cum as lua acum domeniul http://www.cristivaduva.ro si as face misto de tine si as scrie numai de rau.
    crezi ca daca puneau site-ul pe un domeniu care sa nu contina numele lui ex: politichie.ro il schimbau ?
    a fost pur si simplu neatentia si prostia stafului de campanie

    00
  10. No, acu l-au modificat, pe traianbasescu.ro e acelaşi lucru ca pe basescu.ro

  11. domeniul inca apartine probabil de altcineva. au schimbat in dns/sau direct fisierele pe server. si asta direct la ines (dnsurile par sa fie la ei).

    un domeniu nu se „reia” asa usor inapoi. e o disputa, se blocheaza, se da in judecata etc. acum e pur si simplu deturnat, cineva a platit pe el, il detine, dar e folosit de basescu :)

    ps: nu zic ca apar faptul ca cineva a facut un domeniu cu numele lui si a pus acolo ceva sa faca „misto” de basescu. zic ca, nu cred ca este legal cum se intampla „preluarea” lui de catre basescu si stufful lui.

    00
  12. are cineva un screenshot? ce am pierdut?

    00
  13. @ un gog, eftimie, adi: bag seama ca astazi nu percutati cum trebuie :)
    cu sau fara www, traianbasescu.ro e treaba funny, basescu.ro e site-ul de campanie a lu’ el lider maximo care el centreaza el da cu capul ;)

    00
  14. inca este in picioare :)

    00
  15. Mi imi apare ca traianbasescu.ro (fara www) e inca in picioare si e cel facut la caterinca.
    Din ce vad a picat doar http://www.traianbasescu.org pe care erau cateva poze ce apareau pe site-ul traianbasescu.ro (fara www).
    Pe de alta parte, http://www.traianbasescu.ro si basescu.ro sunt cele bune

    00
  16. basescutraian.ro nu e luat :)

    00
  17. Am senzatia ca aparatele de partid isi fac astea…reclama dupa cum stim e buna chiar de e pozitiva sau negativa….cum s-a intamplat si cu ultimele articole despre suedeji de pe bloguri.

    Cel mai bine te victimizezi daca arati ca altii isi bat joc de imaginea ta.

    00
  18. Toata chestia e facatura PSD-ului. Cititi pe Gardianul.

    00
  19. Tare. Oricum nu au ce sa faca. Nu prea pot sa cenzureze nimic pe internet. Si nu-i nimic. Chiar daca reusesc sa dezfiinteze siteul o sa apara altul ca mai exista si alte terminatii pentru domenii :D

    00
  20. Tu cand ziceai picat la ce te refereai ?
    Sau tu cumva credeai ca a fost cineva atat de capabil incat a reusit sa hackuiasca siteul oficial ? Prea frumos ca sa fie adevarat. Scuze de double comment.

    00
  21. functuioneaza (ma rog, la ora actuala, adica marti, ora 00.21 ora Romaniei) si e identic cu fostul traianbasescu.ro! In afara de „De ce ti-e frica, pasarica?” si „Hai la revedere!” , mai sunt rubrici precum:
    -Viziunea mea pentru o dictatură sănătoasă!
    -Viziunea mea despre Romania in 15 ani. (cu un link catre un ecran negru )
    -Forum (evident cu comentarii negative)
    -Prieteni, oameni care mă susţin (cu poza lui Hayssam)
    -Galerie foto (cu diverse poze cu replici haioase)
    -Blog (cu autocritica pentru care Vanghelie si Hrebenciuc ar fi invidiosi…)
    -Sondaje, clipuri video, diverse replici in acelasi stil.

    00
  22. Parca exista o lege prin care aceste nume nu se puteau cumpara de la ROTLD. De cand sunt libere site-urile cu numele politicienilor?:)

    00
  23. A inceput campania murdara: am primit un SMS de la numarul +40730666666:”Sondajele spun ca sapte din zece romani vor sa scape de Basescu. Tu esti al optulea. Da mesajul mai departe ca sa scapam de Basescu!” WTF??

    00
  24. NOU
    #27

    @pixel: Teoretic e democratie, daca esti persoana publica esti expus acestui „pericol” de a fi criticat si luat peste picior. Ca i-a clonat cineva site-ul pe un domeniu cu numele lui, sau ca il fac cu ou si cu otet este acelasi lucru. Daca eu am un site, si vi tu ca sef de stat si zici „bai, asta e al meu” si in juma de ora hop s-au si schimbat ns-urile ceva e suspect … pe pariu ca eu pot sa fac pe dracu in patru, ca n-am nici o sansa sa am http://www.cristi.ro in juma de ora? De ce unii sunt mai egali decat altii iar apoi pozeaza in victime ale adversarilor politici?

    00
  25. @sorin:nu prea ai cum sa interzici la nivel mondial cumpararea anumitor domenii(respectiv domenii cu nume de politicieni). .org se poate cumpara si prin intermediul siteurile straine deci problema se rezolva imediat. Poti cumpara usor domenii precum .com, .biz, .info, .eu, .numaistiueu, etc in schimbul unei sume simbolice aproape (10$). Pentru un an asta e.

    00
  26. Este inca in cache-ul lui google:

    00
  27. Este opera baronilor locali PSD-isti gen Voiculescu condusi de Prostanacul de Mircea Geoana.

    00
  28. Sunt de vina nesimtitii care au facut site-ul cu pricina, cine stie de cand era inregistrat domeniul ala…

    00
  29. Faptul ca prin intermediul mass media s-a facut publicitate la constituire unui site pirat, nu a facut decat sa incurajeze nerespectarea legislatiei in vigoare.
    Dupaparerea mea subiectul trebuia tratat asa : „A fost depistat un site pirat care facea referire la un site oficial, site-ul pirat a fost dezactivat.”

    00
  30. Cristian ai dreptate. Si dupa parerea mea ar fi trebuit dezactivat site-ul pirat.Practic asa se incurajeaza pirateria.Ha,ha,ha! Ce-mi plac glumele mele!

    00
  31. mihaela_adi2005: Nevoie urgentă de sânge B3 NEGATIV – fetită nou născută – mama a decedat săptămâna trecută – vă rog să trimiteti mai departe mesajul până se găseste o persoană ce poate si doreste să salveze acest bebelus. Numărul de telefon îl aveti aici : – 0741 864 495 – 0765 262 424 AI SUFLET SI TRIMITE MACAR MAI DEPARTE [ scz de mass]

    faceti ce considerati cei care sunteti in masura . domnul sa aiba mila de micuta daca este cu adevara si sa nu uitam caci
    (EU CEL CE SANT DUMNEZEU AL UNIVERSULUI ) vede si stie tot.

    faca se voia Dumnezeului unic.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.