Ne plac ieftinăciunile “made in china”?

Da, ne cam plac. Că nu ştim cum sunt făcute.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

25 comentarii

  1. amu’ tre’ sa manance si ei o pita calda, nu ?

    00
  2. Nasoală situaţie pentru ei. Dacă fac ceva pentru mediu, se scumpesc produsele, nu le mai cumpără nimeni şi mor de foame.

    00
  3. Sunt interesante pozele. Imagini care te pun pe ganduri.

    00
  4. Imaginile de la sursa,sunt socante

    00
  5. tin minte ca pe vremea lui ceausescu, eu fiind eleva iminenta la sc generala :D, am primit de la mos gerila un pian made in china..era rosu…de un rosu nemaivazut…era cel mai frumos cadou de pana atunci, drept pt care am cantat la el pana i-au cazut clapele :D..cam un an de zile. pe atunci nu cred ca se intreba nimeni din ce sunt facute chestiile chinezesti, erau minunate atata vreme cat nu aveau concurenta. acum, deh, fugim de ele pt ca noi, ca niste oameni de calitate ce suntem, ne dorim lucruri de calitate, atata vreme cat asta inseamna pret mai mare, reclama mai frumoasa si facatura de occident.

    00
  6. tin minte ca pe vremea lui ceausescu, eu fiind eleva eminenta la sc generala :D, am primit de la mos gerila un pian made in china..era rosu…de un rosu nemaivazut…era cel mai frumos cadou de pana atunci, drept pt care am cantat la el pana i-au cazut clapele :D..cam un an de zile. pe atunci nu cred ca se intreba nimeni din ce sunt facute chestiile chinezesti, erau minunate atata vreme cat nu aveau concurenta. acum, deh, fugim de ele pt ca noi, ca niste oameni de calitate ce suntem, ne dorim lucruri de calitate, atata vreme cat asta inseamna pret mai mare, reclama mai frumoasa si facatura de occident.

    00
  7. Si chiar de-ar sti oamenii, crezi ca nu ar mai cumpara? E ieftin, se cumpara.

    00
  8. de fapt, da…iminent de *eminenta :D

    00
  9. da’ sa se otraveasca si ei si copiii copiilor lor da-i in pensula mea. comunism v-a trebuit comunism aveti. aaa nu mai vreti??! v-a ajuns??!! .. pai din moment ce nu iesiti in strada cu furci si topoare inseamna ca nu v-a ajuns.

    ne plac iefinaciunile pentru ca sunt ieftine si costa putin dar si daca ar stii romanul cat afecteaza ele mediul si cum sufera mama natura s-ar feri de ele ca de foc. NOT.

    00
  10. Peisaje asemanatoare se pot vedea si pe langa Galati,nu trebuie sa ne ducem tocmai pana in China.

    00
  11. NOU
    #11

    oribil,subscriu,doamne fereste.Am mai vazut imagini din Rusia aproximativ al fel.Cine stie ce ne asteapta sa sacrificam pentru progresul tehnologiei…

    00
  12. stiam ca exista astfel de oameni, dar niciodata nu i-am vazut. strigator la cer, zoso. si ne mai plingem c-o ducem rau. sincer, dupa pozele astea, ma simt un om plin de noroc. am facut si asta, ca prea m-a miscat.

    00
  13. Nu ati observat ca toti acumulatorii de la toate electronicele sunt made in china? De ce? Ca in componenta lor intra o sumedenie de compusi extrem de toxici si nicio tra nu vrea sa aiba de-aface cu ei :))

    00
  14. @quest: poluarea ne afecteaza pe toti…

    00
  15. eh, este o alternativa… made in germany! dai un ban, dar stii ca face! :D

    00
  16. Da. Generatia parintiilor mei (sau majoritatea generatiei lor) si nu numai , nu ar da 2 bani in plus pe un produs si faptul ca stiu cum sunt facute nu iar prea deranja.
    Sincer la criza ce se arata ,daca as avea cutitul la 5 cm de os, nici mie nu mi-ar mai pasa prea mult.
    Imaginile sunt tulburatoare.

    00
  17. as adauga la ce afirma Andrei ca situatia lor e de-a dreptul dramatica…muncesc f mult, de timpuriu, iar copiii sunt cei care ii intretin dupa ce, pe la 40-50 de ani, se retrag din campul muncii, legume, epuizati…

    00
  18. Lasa ca oricum sunt destui in China. Daca mor 2 – 3 mil. din poporul lor tot nu se simte :)

    00
  19. Acum nu poti sa fii si cu pla in cur si cu sufletul in rai… vrei productie ieftina si multa, sacrifici pe alte planuri…

    Oricum, la noi e asa fara sa se produca nimic.

    00
  20. @Quest: ce atitudine de homo sapiens sapiens, cata superioritate,… inainte sa mai debitezi asemenea dejectii mintale gandestete ca in aceasi maniera segandesc politicienii romani/ popoarele „superioare”/ popoarele cuceritoare (rusii si americanii) cu privire la romani, deci si la tine.
    De curiozitate cam cu cati chinezi ai stat matale de vorba sa deduci ca iti sunt inferiori??
    Explica-mi matale, cu ce au gresit acei oameni ca s-au nascut intr-o tara unde valoarea persoanei este infima ??

    00
  21. Imaginile sunt cutremuratoare , dar asa ceva vezi la tot pasul oriunde in lume . Tehnologia cere sacrificii umane . Nu cred ca e de vina numai sistemul comunist de acolo , cred ca mai mare vina o are globalizarea lumii ..si altele !Economia chineza este peste to, t in lume , lucrul ieftin se cumpara mai bine decat un produs de calitate , iar in momentul de fata trecem prin criza economica , iar cumparatorul ia ce este mai bine pentru buzunarul lui netinad seama de calitate , ci de cantitate !

    00
  22. Daaa…pai e foarte trendy sa lauzi China. Wow ce super e totul, ce explozie, cati bani au, wow… Da, in zonele hiper-industrializate. Si atat. De ce vin chinezii sa ridice mall-uri pe-aici pt. 200 de euro/luna? De prea bine ce le merge acasa, nu? :-|

    00
  23. http://www.epochtimes-romania.com/news/noua-comentarii-despre-partidul-comunist–10

    Atat am vrut sa spun. sper sa ai rabdarea necesara sa dai click pe toate.

    00
  24. Frumoase fotografii, chiar reusite :D

    Al.

    00
  25. V-ati gandit ca poluarea aia nu se evapora, nu dispare? Chinezii polueaza nu doar coltul lor de pamant, ci tot oceanul planetar si e doar o chestie de timp pana cand toti vom simti direct efectele acelei poluari. Procesul e accelerat si de la un moment nu se mai poate face nimic, indiferent ce masuri se mai pot lua. Specii de animale vor dispare si procesul e in avalansa.

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.