Ce vrea Cabral de la noi?

Experimentul de ieri, când a publicat user şi pass de la blog, ne-a arătat încă o dată, dacă mai era nevoie, că şi pe net sunt destui idioţi.

Adica, la ce se aştepta lăsând uşa deschisă? La oameni care să intre să facă curăţenie? La două blonde care să îi gătească mâncarea lui preferata? La 3 bloggeri care să îi zugrăveasca?

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

23 comentarii

  1. A fost un experiment „controlat”. Ca si cum o gagica iese goala pe strada sa vada ce se intampla.Totusi vreau sa vaz si concluziile lui.

    00
  2. Cabral cred ca prin miscarea cu userul si parola a vrut sa prefigureze schimbarea la fata de ieri. O strategie interesanta pentru ca a atras atentia asupra sa.

    00
  3. Steve Ballmer spune intr-un interviu ca utilizatorii de internet sunt constructivi si nu abuzivi. Probabil cei din Statele Unite. Un neam de hoti.

    00
  4. Probabil vrea sa dea sansa unui user, sau de ce nu , a unui blogger, sa scrie pe blogul lui, o rubrica ceva.

    00
  5. Cabral vrea un gang-bang cu iz de bloggeri. :)

    00
  6. Dacă-ar fi să-mi dau și eu cu părerea aș zice că avea de gând să schimbe tema și să se joace cu tema nouă undeva în liniște și-atunci a tras un backup, a lăsat o „clonă” mergând cu credențialele anunțate iar în timpul ăsta s-a pregătit „montarea” noii teme.
    De ce ? Păi Cabral are oricum o relație destul de specială cu publicul lui. O fi fost curios. O fi avut impresia că lumea intră și scrie lucruri mișto.
    Cre’ că tre să așteptăm concluzia lui vis-a-vis de treaba asta.

    00
  7. Cabral e băiat deştept. Să ne demonstreze că netul e plin de uidioţi ar fi prea banal. Ştim deja. De acea sunt curios ce a pus la cale…

    00
  8. Stiti voi..mare e gradina Domnului :D

    00
  9. Cabral a vrut sa faca marketing :), a vrut sa-si fidelizeze utilizatorii printr-o idee ce nu a mai fost vazuta in blogosfera .ro. Ideea a fost geniala prin unicitatea sa si prin faptul ca a avut acel factor WOW: „Cabrale….sa mori tu ca-mi dai acces deplin pe blogul tau?! Adica eu, care sunt un nimeni pe langa tine si nu ma ridic la valoarea ta, pot sa umblu si sa fac ce vreau?!”…si, bineinteles ca toate astea au dus la o intrare spectaculoasa a noii teme…iar zoso stie foarte bine toate astea, dar stie si mai bine sa nasca discutii ;)

    …..zic si eu

    00
  10. Părerea mea este că trage să scoată ăuernes din orice. Un fel de udrea care croșetează la tv.

    Mai curios este dacă a fost pe bune și chiar a intrat careva și ce a făcut.

    Ca și cum ar fi dat de pomană la amărâți. „Hai mă, vedeți și voi cum e să ai blog poplar.”

    00
  11. La un moment dat a fost o postare pe blogul lui Cabral cu doi copii mici,unul negru si altul alb,n-am reusit sa dau print screen ca a si disparut!Titlul pozei era ceva de genul „eu si Zoso pe vremea cand ne jucam …in tarana” !Sunt singurul care a vazut-o?Sau ati reusit sa dati print screen?Oricum a fost foarte interesanta ideea.

    00
  12. indiferent al cui user si parola as avea tot nu as intra in blog, oricum partea interesanta, ideile si textele sunt publice, ce as putea sa vad asa util „dupa cortina? „

    00
  13. Da, omu’ ala de i-a făcut noua temă este absolut genial. *grin*
    Şi ca fapt divers, tot dădeam refresh-uri după ce am făcut datele publice… Doamne, ce aberaţii am putut să văd :)

    00
  14. Din pacate am ratat ieri ideea „geniala a lui” Cabral, am uitat! Oricum nu cred ca s-a intamplat ceva frumos tinand cont de vizitatorii cu low iq care, probabil au intrat si au facut prapad, au injurat, am postat numai idiotenii, si probabil si-au scris numele peste tot.

    Eu ma joc online, Travian. La fiecare final de server, tipul care castiga isi pune la dispozitie parola ca sa vada si ceilalti cu arata un cont care castiga un server. Ce iese, este de banuit. Multi tarani care intra si baga tot ce n-au in morti, raniti, mame… etc. Probabil asa a fost si la Cabral, bine ca a fost controlat. Pe internetul e mai rau decat intr-o jungla, pe sistemul „sa moara mama”!

    Sa ai o zi frumoasa.

    00
  15. Grădină zoologică :)

    00
  16. @ zoso: un negru mare si fioros sunt :))

    00
  17. Defapt, oamenii s-au comportat foarte rational. In lupta pt suprematie pt un URL traficat, cea bai buna short term solution e sa faci redirect. Irational e sa nu te astepti la asta :D. Dar cred ca Cabral se astepta, cu pachetul de backup si tot, si per total a fost un bun publicity stunt.

    00
  18. „Vlad a scris :
    Cabral a vrut sa faca marketing :), a vrut sa-si fidelizeze utilizatorii printr-o idee ce nu a mai fost vazuta in blogosfera .ro. Ideea a fost geniala prin unicitatea sa si prin faptul ca a avut acel factor WOW: ”
    Serios, tu chiar crezi ce spui?

    00
  19. @kingquizz
    Absolut de acord cu tine … a vrut sa genereze cat mai mult trafic pe siteul sau si sa-si creeze si o scuza ptr intarzierea „schimbarii la fata” a blogului.Doar a si recunoscut ca a fost un experiment „controlat”

    00
  20. Cabral, din punctul meu de vedere este unic, special, inteligent, prin modul in care prezinta frantura lui de realitatea, fara a vrea sa epateze.
    Iar cu aceasta idee a dovedit inca odata acest lucru.
    PS:Nu sunt gay :))

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube