TVR Info face treabă bună cu banii poporului

   

Imaginile de mai sus, trimise de un cititor, sunt de pe noul post pentru care noi plătim, TVR Info. Un post absolut necesar şi util. Deci, TVR şi Sassu cheltuie banii poporului pe transmisii din elicopter. Cu ce? Cu nimic. Elicopterul a zburat de la Băneasa până la Străuleşti şi s-a întors înapoi, fără a surprinde decât un trafic subţire. Cine plăteşte pentru asta? Noi! De ce? Pentru că suntem proşti şi pentru că nimeni nu trage la răspundere (penală) şefii TVR.

tvr-info1 tvr-info2 tvr-info3

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

26 comentarii

  1. Domnu’ Sassu rezolva impasu’? Cum care impas? Impasu’ crizei, dom’le. Aparent făceau niște teste de calibrare și verificare a echipamentului. Le tot fac de cănd s-a lansat postul cu pricina.

    00
  2. Poate cred ca se ridica la nivelul lui S. Vantu si elicopterul de la realitatea. Eu nu inteleg o socoteala matematica simpla. Sunt convins ca aproape nimeni nu se uita la TVR1, sunt absolut sigur ca TVR3 e degeaba si totusi nu inteleg de ce au mai deschis se celelalte posturi TVR.

    00
  3. comisionul a ajuns acolo unde trebuie asa ca nu vor fi deranjati cu prea multe intrebari

    00
  4. pai da. si nu, vezi doamne, abonamentu’. restu’ banilor care vin de la buget, adica tot ai nostri. ala-i grosu. si CAS-ul cresteee…

    00
  5. Sunt multi care vor sa traga la rapundere televiziunile. De unde sa inceapa? Zi tu. Ca si tu arati cu degetul si spui acelasi lucru care il stim cu totii. Da si o solutie.

    00
  6. E criza, filmam traficul si lasam toate panaramele pe posturile tv. macar audienta sa fie daca poporul saraceste. Dimineata mancam pe paine nikita si R2 ca nu stiu cum o cheama. E postu national draga zoso ei nu au nevoie sa raspunda pe ce cheltuiesc bani.

    00
  7. te citesc de ceva vreme si m-am gandit sa facem publica intr-un fel aceasta scrisoare : http://sebastian-corn.tapirul.net

    00
  8. Aia de la ProTV au filmat Bucurestiul noaptea, sa-l arate cat e de frumos, macar n-a fost pe banii nostri.

    00
  9. am citit acum cateva luni ca TVR in afara ca e televizune de stat si se lafaie cu milioanele de euro mai e datoare si vreo 47mil euro la BRD,interesant, sa intelegem ca nu le ajung banii catatenilor mai fac si imprumuturi…

    00
  10. Ce e asa ciudat? Doar stie toata lumea carui public i se adreseaza TVR-ul iar pentru acel public o imagine din elicopter este ceva, senzational. Tvr info se vrea post de stiri nu? (eu nici nu am auzit de el pana acum) au vazut si ei pe la altii ca transmit din elicopter si poftim!

    00
  11. mda, vad ca e o moda acum cu elicopterele.

    00
  12. La groapa cu TVR..

    00
  13. ce rai santeti, cei de la TVR pe bani poporului cautau sa vada daca criza nu s-a extins si in atmosfera, ar mai putea face niste cheltuieli sa daca daca criza nu polueaza.

    00
  14. aici sunt banii dumneavoastra!

    00
  15. Zoso, realmente important e ca nu s-a intors inainte!

    Hai cu romana!

    00
  16. un fleac fata de cat s-a furat si cat se (va) mai fura ;)

    00
  17. Elicopter? Sunt imagini de pe camere fixe care se pot vedea si pe net de altfel. Ai vazut tu care s-a scumpit abonamentul dupa ce s-a infiintat TVR Info ca sa afirmi ca e pe banii tai?
    Daca nu-ti convine, emigreaza in UK sa platesti abonament 140 de lire/an la jaful de BBC. Valabil si pt aplaudaci.

    00
  18. @unique2: BBC e jaf? vai de pla noastra. ce urmeaza sa zici? ca CNNul e un cacat pe langa TVR, nu?

  19. Toti comenteaza si nimeni nu face nimic. Eu incerc sa fac ceva, nu ma uit pe TVR si le recomand si celorlalti sa nu se uite.
    Daca ai timp si chef sa te certi cu statul incepi sa faci cereri sa scoata taxa radio-tv declarand ca nu ai nici radio nici tv in casa.
    Daca am face toti asta poate s-ar schimba ceva, dar … nu prea suntem uniti.

    Asta e!

    00
  20. @Florin: Ce? Exista TVR 3 ? Acum am aflat si eu. Nu stiam decat de TVR 1, 2, si international.

    00
  21. Da! BBC este un jaf, pt ca in afara de stiri si din cand in cand rugby si tenis, nu are nimic! Filmele sunt dupa 12 noaptea, fotbalul e pe ITV si SKY, seriale canci, productii de divertisment canci. In prime time sunt numai documentare si stiri.
    TVR ofera o gama larga de programe (inclusiv TVR Info) pentru 4 lei/luna. Daca imi spui tu o singura televiziune de stat din UE cu abonament sub 1 euro/luna, eu iti dau dreptate.

    00
  22. „Prietene” bati campii cu gratie…
    Pai sa vedem:
    1. UK – ~54mil locuitori si cate canale platite din banul contribuabilului? Pt ca la TVR avem :TVR1, TVR2, TVR International, TVR Cultural, TVR INFO. Se pare ca suntem campioni…mai multe canale TV platite din buzunarul nostru CU JAPCA la o poplatie de 22 mil
    2. Cati angajati are TVR si cati au televiziunile cu audienta dubla?
    3. Surse de finantare TVR: abonament, RECLAME, Buget de la STAT. Audienta? :))
    4. BBC da filme dupa 12 noaptea, ora romaniei…:)) la ei e ora 22:00 :))

    00
  23. Si calitatea mai e si de tot rahatu.
    Chiar daca ai vrea sa te uiti la asa ceva timp de jumatate de ora nu poti sa distingi nimic. Ma intreb daca filmeaza cu telefonul din elicopter.

    00
  24. Poate ca este util elicopterul, dar sa-l foloseasca cand trebuie

    00
  25. Pana si titlu e varza, cica ” Live din elicopter”. Televiziune de cacat!

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube