Marketonline se pregăteşte de faliment?

Asa apare azi pe ROTLD pe domeniul marketonline.ro.

Domain Name: marketonline.ro
Domain Holder:
Mihailescu Catalin
SC Azerty Distribution Computer SRL
Str. Alexandru Borneanu nr. 2

Adică s-a vândut. Sau, au schimbat firma prin care rulează banii, si pentru ca exista posibilitatea ca Marketonline sa piarda niste procese si sa declare falimentul, au mutat şandramaua pe Azerty, in care sunt implicati actionarii MO.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

26 comentarii

  1. Aualeu s-a vadut shopul de 7 stele :)))

    00
  2. Sper ca cei care vor intra pe piata, in locul astora, sa-si dea seama ca fara servicii bune si clienti satisfacuti, vor avea acelasi sfarsit.

    00
  3. whistleblower :P

    00
  4. NOU
    #4

    De aia or fi renuntat la campania de reclame pe multe din bloguri…

    00
  5. Servicii bune si clienti satisfacuti… toate astea in 4-8% ?…. Ori sula ori prefectura… sa ma ierte prefectii. Problema majora este imho faptul ca se va creea o teama fata de magazinele online in momentul in care vor incepe sa pice. Eh, las ca-i bine. Se mai resusciteaza retailul. Poate intra ktech-urile si flamingo-urile pe plus :-)

    00
  6. Mugurel a uitata sa transfere si mediadot.ro :) Oare chiar va putea scapa nepedepsit cu magariile astea? Sigur vor urma zeci de posturi pe bloguri si forumuri despre oameni care nu mai primesc garantie pe produsele vandute de Grifon.

    Toate companiile alea de distributie care acum 2 saptamini au spus ca vai, ce bine ne intelegem noi cu Mugurel, oare ce vor spune acum? Cati dintre ei se vor afla pe lista teparilor?

    00
  7. Marketonline a cumparat Azerty( doar siteul, domeniul) la circa 2 luni dupa ce a cumparat si Mediadot( doar siteul, la fel).

    Deci Marketonline a cumparat 2 online care apartineau unor firme care au dat faliment.

    Acum se pregatesc de faliment si ei, nu si-au respectat furnizorii, aka Asesoft, Skin, Tornado, au miliarde de plata la ei, si astia au bagat procedura de faliment.

    Inca un lucru interesant, daca te duci la Mediadot cu o garantie de pe vremea cand Marketonline nu aveau nici o legatura cu Mediadot, Marketonline iti spun ca nu pot sa-ti rezolve problema cu garantia, ei sunt ” NOUL MEDIADOT” .

    Deci cine o sa aiba garantii la MEDIADOT o iau in mana….

    00
  8. Hehehehe….manevre

    00
  9. Toata chestia asta care va macina voua timpul si nervii are un nume: „Planning Product Demand”.
    Ghinion, a fost supraestimata cererea, unii mai trebuie sa si pice, nu?
    Se intampla pe mai toate pietele de cand cu criza asta… everything is sinking!

    00
  10. daca istoria se repeta eu as emite urmatoarea ipoteza: un magazin online vinde clientilor produse cu plata la termen. acestia au probleme si in loc sa faca scandal la centrul de service fac la magazinul online de unde l-au cumparat.acestia, desi in postura de clienti maricei, nu gasesc intelegere nici ei la furnizor (lipsa personal, oricum se vinde, monopol etc). atunci se hotaresc sa le arate cine sunt intarziind termenele de plata. cand piata merge nu se simte. cand nu mai merge apar probleme de cash flow.
    si algoritmul merge si pentru produse livrate cu intarziere, produse livrate cu defecte, alte produse livrate in locul celor cerute, specificatii neconforme etc… adica 90% din problemele pe care le reclama clientii la magazinele online.

    00
  11. erata: vinde clientilor produse, cu plata la termen la furnizor.

    pls: pune un plugin sa-ti poti edita postarea in 3 minute si notificare la comentarii prin e-mail.

    00
  12. Nope. Se pare ca au fuzionat cu cei de la Azerty Distribution [intreg procesul se va definitiva la sfarsitul lunii februarie].

    00
  13. NOU
    #13

    @Zoso

    Buna seara,
    Au aparut informatii mai corecte aici : http://www.dailybusiness.ro/stiri-new-media/detinatorul-marketonline-ro-ar-putea-fuziona-cu-azerty-distribution-21993/ . Activitatea magazinelor http://www.azerty.ro, precum si http://www.marketonline.ro se desfasoara in acest moment in continuare pe Grifon Group. Iar in acest moment Azerty nu are actionariat MO.
    O sa te tin la curent cu derularea negocierilor pentru informarea corecta a cititorilor tai.

    00
  14. acelasi lucru se petrece si la depozitul de calculatoare, se falimenteaza o firma si se trec tranzactiile pe alta…

    00
  15. NOU
    #15

    @zoso
    Buna seara,
    Ai informatii mai apropiate de ceea ce se intampla aici : http://www.dailybusiness.ro/stiri-new-media/detinatorul-marketonline-ro-ar-putea-fuziona-cu-azerty-distribution-21993/ . Deasemeni o sa te tin la curent cu evolutia lucrurilor pentru informarea corecta a cititorilor tai.

    00
  16. @adiz , ba baiatule… mai sunt si altii pe piatza.. si lucreaza cu aceeasi furnizorii si nu au murit….asa ca daca spui la lume ca MO s-a trezit sa dea lectii la furnizori bati campii , nu cred ca poate falimenta servicul o firma doar poate daca nu ai deloc depatament de service…si schimbi toate produsele, si nici asa….

    sunt niste hoti ordinari, atata tot…chiar nu inteleg cum de se mai risca restul sa le dea marfa in conditiile in care au miliarde bune de dat …..in mod normal cand nu a platit la un furnizor , toti din piata ar trebui sa il blocheze… asa nu s-ar mai risca nici unul sa faca manevre…

    00
  17. Se inchid firme pe capete, azi treceam prin fata pe la UltraPro-ul din Baiamare si spatiul era gol, au plecat.

    00
  18. Grifon a fost dat in judecata de catre MediCover, care a cerut insolventa

    Procesul cu Asesoft pare sa sufere un nou termen de amanare :

    Iar povestea cu Azerty este o alta facatura Mugureliana :

    in 2007 un SC AZERTY DISTRIBUTION ROM SRL este dizolvat de Registrul Comertului. Firma care detine acum marketonline.ro este SC Azerty Distribution Computer SRL .

    Schema e simpla, facem o firma, capital social 200 RON, dam tepe, trecem site-ul pe alta firma, inchidem firma initiala, o luam de la capat. Romania este o tara mare, tantalai sunt multi, o sa ne fie bine. Bravos frunzetti

    Si acum despre ALKO (mediadot.ro)

    Aline a cerut insolventa :

    Elsaco a cerut insolventa :

    Asesoft a cerut insolventa :

    ITS a cerut insolventa :

    Pastorul tuturor acestor magarii ? Mugur Frunzetti. Cum de mai e el liber, si cum mai exista idioti care ii dau marfa fara plata in avans ? Orice e posibil in Romania.

    00
  19. Azerty-ul desfiintat de Registrul Comertului in 2007 a avut acelasi actionar, si anume : fondator: Mihailescu Gheorghe Alexandru, cetatean roman, nascut la data de 8.02.1944 in Bucuresti, domiciliat in Bucuresti, aleea Dealu Macinului nr. 3, bl. A44, sc. C, et. 4, ap. 43, sectorul 6;

    Azerty-ul actual, care a preluat azerty.ro de la firma inchisa in 2007, are urmatoarea stare la ora actuala :

    – functiune
    – sediu expirat
    – certificat de inmatriculare preschimbat
    – Bilantul anual nedepus la registrul comertului pe anul 2007

    Un profit de 17841 RON la o cifra de afaceri de 3022527, pe anul 2007.
    Datorii la stat :

    Restante Bugetul de stat

    Data la care avea restante: Sep 2008
    Obligatii catre bugetul de stat constituite din anii fiscali precedenti: 13711
    TOTAL : 13711
    Impozit pe profit : 0
    T.V.A : 13139
    Impozit pe venit din salarii : 0
    Accize : 0
    Impozit pe titei si gaze : 572
    Alte impozite si taxe : 0
    Dobanzi si penalitati de orice fel : 0
    Ref: 399/2008-09-30

    Azerty este detinuta la ora actuala de : Societatea comerciala Kellion Holdings Ltd Co (persoana juridica inmatriculata in Statele Unite ale Americii, statul Arkansas, avand sediul social in Little Rock, The Tower Building, Center Street 323, Camera 1202, inmatriculata la Registrul Companiilor sub nr. 800066408/31 august 2005), reprezentata de Mihailescu Gheorghe Alexandru, cetatean roman, fara antecedente penale, casatorit domiciliat in Bucuresti, Aleea Dealul Macinului nr 3, in calitate de asociat unic . Deci asociatul Mihailescu George are 65 de ani….

    00
  20. Alte informatii despre Azerty-ul care detine marketonline.ro , din Monitorul Oficial din 2005 :

    Societatea Comerciala AZERTY DISTRIBUTION COMPUTER – S.R.L., Bucuresti HOTARAREA NR. 2 din 8.11.2005 a adunarii generale a asociatilor Societatii Comerciale AZERTY DISTRIBUTION COMPUTER – S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Alexandru Borneanu nr. 2, parter, camera 1, sectorul 6, inmatriculata cu nr. J 40/3905/2005, cod unic de inregistrare
    17295453
    Subsemnatii Mihailescu Gheorghe Alexandru, cetatean roman, domiciliat in Bucuresti, aleea Dealul Macinului nr. 3, si Mihailescu Constantin Catalin, cetatean roman, domiciliat in Bucuresti, aleea Dealul Macinului nr. 3, in calitate de asociati, in temeiul Legii nr. 31/1990, republicata, si al actului constitutiv, am hotarat, legal si statutar, modificarea actului constitutiv dupa cum urmeaza: 1. Se cesioneaza toate cele 20 parti sociale catre Societatea Comerciala KELLION HOLDINGS Ltd. Co. (persoana juridica inmatriculata in Statele Unite ale Americii, statul Arkansas, cu sediul social in Little Rock, The Tower Building, Center Street 323, camera 1202, inmatriculata la Oficiul registrului comertului cu nr. 800066408 din data de 31 august 2005), reprezentata de Mihailescu Gheorghe Alexandru, care preia activul si pasivul societatii, devenind astfel asociat unic. 2. Se revoca administratorul Mihailescu Gheorghe Alexandru, noul administrator fiind asociatul unic, Societatea Comerciala KELLION HOLDINGS Ltd. Co., reprezentata de Mihailescu Gheorghe Alexandru, cu mandat nelimitat si puteri depline.

    Azerty-ul initial, detinator al azerty.ro, care a fost desfiintat in 2007, iata ce face in 2005, acoperirea urmelor :

    Nr. 943/22.III.2005
    AZERTY DISTRIBUTION ROM – S.R.L., in temeiul Legii nr. 31/1990, republicata, si al actului constitutiv, am hotarat modificarea actului constitutiv astfel: Art. 1. Se cesioneaza cele 40 parti sociale, in valoare de 4.000.000 lei, catre Stamati Alexandru, cetatean moldovean, fara antecedente penale, fiul lui Vitalic si Ileana, nascut la data de 20 aprilie 1983 in Orhei, Republica Moldova, domiciliat in Chisinau, sector Centru, Strada Armeana nr. 48, Republica Moldova, identificat cu pasaportul seria MDA nr. A1553629 eliberat de autoritatile din Chisinau la data de 2.11.2004, numar de identificare 2001027036236, care devine astfel asociat unic. Art. 2. Se revoca vechiul administrator si se numeste administrator cu mandat de 4 ani si puteri depline Stamati Alexandru. In calitatea sa de administrator, Stamati Alexandru preia activul si pasivul, gestiunea societatii, predandu-i-se si intreaga arhiva contabila si juridica, precum si stampila societatii. Art. 3. Se schimba sediul social din Bucuresti, aleea Dealul Macinului nr. 3, bl. A44, sc. C, et. 4, ap. 43, sectorul 6, in Bucuresti, Aleea Secuilor C nr. 2A, bl. N20, sc. 4, parter, ap. 41, sectorul 4. Prezentul act aditional face parte integranta din actul constitutiv al Societatii Comerciale AZERTY DISTRIBUTION ROM – S.R.L. si completeaza dispozitiile acestuia. (18/269.902)

    00
  21. Cererea lui Asesoft a fost respinsa :

    HOTARASTE Respinge, ca neintemeiata, actiunea creditoarei SC ASESOFT DISTRIBUTION SRL cu sediul ales in Bucuresti, bd Preciziei nr 1 et 4 sector 6 impotriva debitorului SC GRIFON GROUP SRL cu sediul in Bucuresti, sector 2, str Calea Mosilor nr 125, ap.3. Cu recurs, în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 30 ianuarie 2009 PRESEDINTE

    00
  22. Firma din State care detine Azerty a fost inchisa in 2006 :

    https://www.sos.arkansas.gov/corps/search_corps.php?DETAIL=168116&corp_type_id=7&corp_name=&agent_search=&agent_city=&agent_state=&filing_number=&cmd=

    Deci practic, firma care detine marketonline.ro la ora asta NU MAI EXISTA.

    Domnilor furnizori care ii mai dati marfa lui Frunzetti, sunteti niste dobitoci.

    00
  23. Din pacate in Romania functioneaza sistemul: nu ma intereseaza pentru ca nu ma deranjeaza, si cand ma deranjeaza e prea tarziu ca nu i-a interesat pe prea multi. Asta este.. ori ajungem sa ne impuscam reciproc ori o sa traim in pesteri. :))

    00
  24. NOU
    #24

    Buna dimineata,
    Incep prin a preciza ca Azerty Distribution Computer nu are in acest moment nici o datorie la Bugetul de stat, asa cum incearca sa sugereze costel. Asa cum stiu toti cei care la un moment dat au condus o afacere, este posibil ca de la o luna la alta sa apara intr-un decont depus si sume de plata .Deoarece platile si regularizarile se fac la trei luni.De ce nu a fost aratata si situatia la sfarsitul anului? Se pare ca anumite persoane care posteaza sub diverse nume – binenteles nu numele lor reale – de ce oare? – incearca sa para bine informate, dar prin trunchierea informatiilor sa distorsioneze realitatea. Azerty Distribution Rom a fost o firma care avea mai multe domenii de activitate. La un moment dat, am impartit activitatile pe firme separate. Ce e de neinteles? Si fiindca mai detin functii si in alte firme – cred ca si costel si pocpoc stiu ca nu poti fi unic asociat in mai multe firme (asta daca nu vor sa fie rau intentionati)- nu aveam cum sa fiu unic asociat in firmele prezentate. Stie cineva de vreun incident financiar cu vreo firma administrata de mine? Daca da astept un post aici.

    @zoso
    Curajoase afirmatii. Le poti mentine si argumenta?

    00
  25. @Mihailescu Catalin: spalati banii? :)

  26. e o intrebare, nu o afirmatie. pentru ca, din miscari, cam asta pare. timpul ne va spune.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.