Andrei Pintică – LG a rupt blogosfera cu Renoir

Eu sunt gelos că nu am primit unul în teste şi nici macar nu mi-au dat mail să mă roage cu unul. De aceea, o să ne distrăm un pic cu un review de la cineva care a primit telefonul, un blogger considerat relevant şi important de echipa LG.

Am avut acest telefon LG Renoir în teste 1 săptămână, cei de la LG au fost prezenţi la Webstock şi am primit acest telefon în teste.Telefonul vrea să fii lansat la anul cam în jurul lunii octombrie şi este pe technologia de touch.Soft-ul nu este încă finalizat are câteva bug-uri care le-am descoperit şi mi s-au adus la cunoştinţă din timp, practic acest telefon poartă denumirea de KC910 Renoir.Se spune că este urmaşul lui Viewty.

Eh? Este că aţi înţeles tot? Proştilor, omul e adânc, lipsa coerenţei e licenţă poetică, pla mea de intelectuali de paie ce sunteţi!

Are un design plăcut, mai slim şi gândit bine

Mai slim decât…cine?

2.Calitatea convorbirilor foarte slabă ( trebuie schimbat mic-ul ) deoarece este foarte slab şi calitatea convorbirilor lasă de dorit.
7.Camera de 8mega pixeli care scoate nişte poze foarte clare dar cam lasă de dorit blitz-ul şi imaginea pixelata la 16x
8.GPS-ul care încă nu este dezvoltat în totalitate ci momentan aparţine de providerului de telefonie mobilă şi este printr-un sistem contra-cost.
9.Soft-ul se blochează în anumite momente,rămâne blocat gândeşte foarte greu.
11.Volumul  playerul audio este de 20, un volum  dar care nu  simte  comparaţie cu un telefon Nokia N73.
12.Nu este greu, este plăcut  atingere  un design de linii pe margine foarte frumos.
13. nu ştii un număr de telefon pe  după primele 4-5 cifre   numărul de telefon din   persoanei respective  combinaţiile apropiate când vrei  faci apelul audio.
14.Are  o   pentru convorbirile 3G
15.Încărcătorul are o  de mini usb.
16.Timpul de standby  telefonului este mult  bun  cel  unui iphone (3 zile)

Nu vă grăbiţi, mestecaţi fiecare fraza pe îndelete. Ştiu că ultimele vor fi mai greu de digerat, dar faceţi efortul asta.

Mi-a plăcut acest telefon dar nu mă gandesc să imi cumpăr unul deoarece consider  este  mic copil pe langă iPhone  nu prea cred   vor   de multe aplicaţii  vor  update-  firmware de pe internet iar acel touch este enervant chiar  are funcţie de calibrare.Telefonul  fii disponibil  anul 2009 spre  noiembrie  preţul de 180 de euro  România.Pentru cei care nu îşi permit un iPhone este un telefon destul de bun, noi practic am fost beta testeri la acest telefon inafară de oamenii din compania LG am fost primii 5 bloggeri care au avut acest telefon.

Are dreptate cu fiecare cuvânt.

E criză. Advertiserii nu mai sunt cei care erau. Nokia nu o să mai vrea să facem treabă împreuna, după ce le-am făcut praf N96le. Marketonline dă faliment, deci adio alte produse în teste. Sony nu au vrut să îmi lase camera video de tot. Manafu nu mă mai invită la conferinţe. Sunt trist. Nu mai am trafic. Sunt trist. Am fost învins de un mic bloguleţ. Sunt trist. Am picat pe locul 2 in Zelist. Sunt trist. Mi-a căzut o insignă. O pun la loc. Prietenii îmi spun că sunt tru. Sunt trist.

––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Bloggerul care a scris cele de mai sus face parte dintr-o flotă de bloggeri care au ajuns la un trafic măricel şi se întreabă de ce nu cresc. De ce nu fac bani. De ce nu sunt băgaţi în seama şi ei, la fel ca Vali Petcu şi ca alţii. Nu am o explicaţie. Cu siguranta nu e vorba de cele de mai sus. Nu, ele sunt păreri perfect valabile şi pertinente. Problema e că există bloggeri mai vechi şi mai proşti care nu îi lasă pe ăştia noi să avanseze şi să cunoască şi ei celebritatea. Pentru că merită!

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

85 comentarii

  1. doamne ce agramat… ma refer la autorul review-ului. daca LG s-a lasat in baza cuvintelor lui…

    00
  2. Man sa fim ingaduitori, o fi scris la betie…( am renuntat sa ma chinui dupa faza „nu simte comparatie” ) Btw: sigur e roman ?

    00
  3. De ce sm eu impresia ca review-ul respectiv e tradus cu Google Translate dintr-un review in egleza;?

    00
  4. Esti doar invidios ma!!!

    00
  5. baiatul ala a facut din cretinism o trademark sau ce? fuck it, cand vad dobitoci din astia imi vine sa ma las de blogging si sa ma apuc de haituit bloagheri cu toporul

    00
  6. de unde naiba are ditai traficul ca la ce tampenii scrie si la cat de agramat e… pur si simplu nu inteleg. ma poate lamuri cineva?

    00
  7. Foarte buna recenzia. Apropo, asta care a scris a trecut de clasa a 5-a?

    00
  8. @zoso: dar trafic ai daca prezinti ceva interesant pe blog. ce naiba vad zecile de mii de useri acolo?

    00
  9. Textul de mai sus imi suna ca unul tradus cu Google Translate din engleza…

    00
  10. Tradus-netradus, n-avea timp sa mai citeasca o data textul si apoi sa corecteze? (…avand in vedere cat timp a economisit sa nu si-a stros neuronu’ sa scrie cu manuta lui articolul).
    Iar cand te mai gandesti ca e un review pt o campanie, e si mai penibil.

    P.S. Are trafic pt. ca sunt altii ca el, care vb. si scriu la fel, si nu vad nimic gresit in cele scrise.

    00
  11. invidiosule :P facand haz de necaz, tare ma tem ca intr-un an-doi nu mai face nimeni trafic daca nu e putin (sau mai mult :D) anagramat… cred ca nici job nu o sa mai gasim daca nu facem doua dezacorduri in cv :))

    00
  12. Eu ma intreb totusi cum a ajuns idividul asta sa aiba atat de mult trafic pe blog. Pentru el „coerenta” este probabil o injuratura.

    00
  13. un review pe intelesul manelistilor/cocalarilor… e si asta o nisa (una maricica in romania)

    00
  14. E halucinant omul, cred ca a baut ceva inainte sa scrie sau era high. Altfel nu se explica. Baiatul de la LG care l-a ales pe asta o sa fie cu siguranta promovat la somaj tehnic cu prima ocazie.
    Eu stau cu ideile pentru un review de telefon de 3 saptamani si mi-e lene sa-l scriu, dar totusi e telefonul meu pe care l-am cumparat cu lovele, nu unul dat in test de vreo companie. Uite ca acum ma simt mai motivat sa-l termin.

    00
  15. acum face fiecare ce poate si ce stie, nu-i asa.

    00
  16. cea mai tare chestie la el pe blog … motivul pentru care a bagat moderare: „Din motive de securitate Comentariul tau asteapta moderare” :))

    00
  17. e o prostiuata masculina.

    si pe zelist esti tot pe 1 :)

    00
  18. ala o sa se faca politician, e ceva sa scrii un text de jumate de pagina care sa nu aiba nici un sens. sau poate are dislexie.

    00
  19. Ma intreb daca l-au dat afara pe individul de la LG care a hotarat sa-l bage pe asta in campanie.

    00
  20. la inceput si eu am crezut ca-i tradus… pentru ca textul contine dezacorduri specifice traducerii „automate”

    Acuma serios Zoso, nu trebuie sa te simti „gelos”… cand o sa vada LG-ul ce limbaj de lemn folosesc beta-testerii…. va fi foarte probabil ca in viitor bloggeri care vor sa faca review-uri la produse , sa trebuiasca sa dea un test de limba romana.

    00
  21. e scris cu google translate din sudaneza…

    00
  22. aia cu zelistu’ e foarte faină! :))
    nu trebuia s’o scoți în evidență, să’i lași s’o descopere singuri!
    și să vezi atunci comentarii retarde, îngrijorări, scenarii, presupuneri…

    00
  23. Săracul de tine cum picaşi pe locul 2 în Zelist. CAbral îi băiat fain şiu nu sae supără, ba chiar cred că se va distra niţel. Eu unul m-am distrat şi-s curios să văd cine o să o sugă intens la faza asta. Cert este că te plictiseşti şi pui ceva la cale…

    Părerea mea este că omul luat un review de pe net şi l-a tradus cu Google Translate. Jenant.

    00
  24. @brosky: articolul ala e din septembrie.

    @petru: oricine poate avea trafic.

  25. Când am citit primele rânduri fix la el m-am gândit. Şi i-am citit blogul de maxim trei ori :|

    00
  26. a sters ultimele 2 articole: LG si articolul pentru cultura :)

    00
  27. ba nu… a sters doar art care milita pt cultura.

    00
  28. Lol Zoso :)) asta a fost tare , baga-i si tagu` FUN :)) serios

    @The Fan – +1

    00
  29. trist sau amuzant, el a fost prima optine cand ma gandeam cine ar putea fi in spatele postului. E adevarat ca foarte aproape era si Blogatu, dar stilu-i este inconfundabil.

    00
  30. Cele mai tari :
    13. nu ştii un număr de telefon pe după primele 4-5 cifre numărul de telefon din persoanei respective combinaţiile apropiate când vrei faci apelul audio.
    14.Are o (ce????afinitate?) pentru convorbirile 3G
    Doamne, e de groaza pustiu…cum plm sa dai in teste un tel asa fain unuia care habar n-are de telefoane ? va dati seama ca nu a citit nici macar o data textul inainte sa il publice si ca nu la citit nici dupa aia sa il editeze…pentru ca in text sa regasesc si parerile lui la fel de aberant scrise…GOD!

    00
  31. Cred ca s-a suparat tanarul blogger ca a fost luat la misto…asa ca a tras azi un post cu titlul „Incultura din Romania”. Tare, nu?
    Si avem si un citat (cu multe virgule, subiecte si predicate):
    „Din punctul meu de vedere incultura, provoaca daune atat persoanei in cauza, cat si institutiilor publice, acolo unde omul traieste, un bun exemplu este Gigi Becali care a abandonat cursurile Facultatii de Drept a Universitatii Ecologice in anul 2006, dupa ce terminase anul II, om controversat dar expresia de “Taran cu 4 clase” parca se imbina perfect, nu ?”

    00
  32. Cred totusi ca suntem prea rai cu omuletul… Ce, ei n-are voie sa aiba telefoane shiny de pus pe masa cand beau un cico in mall? Ce mai conteaza coerenta, ati prins oricum ideea. Iar cei de la LG au dovedit ca au telefoane idiot-proof si cei mai tari testeri pe domeniu. :D

    00
  33. După o analiză sumară constat că recenzia asta e doar varful icebergului. Putem chiar sa facem un WIKI pe seama tipului…

    00
  34. ‘Ie multi anagramati pe bloagele astea , ie multe cuvinte pentru multi , copiiiiiii ie afara bateee mingea dar merge . Ar trebui sa va verificati comentariile de mai sus :) „Ce naspa e sa suferi de cultura pe o blogosfera de inculti”.

    00
  35. Mah, si voi aveti o mare parte din vina aici, nu stiu cum sa va zic. Si cand spun ,,voi” ma uit la bloggerii mai mari care chiar stiu cu ce se mananca industria asta.

    Cand l-ati luat la Blogaria si ati stat la chico cu el nu a mai sarit nimeni de cur in sus ca e analfabet, desi poate era mai rau decat e acum. Tu esti printre primii care au avut initiativa de a pune punctul pe i in situatia asta. Alti bloggeri FOARTE mari (stii tu care) s-au multumit sa-i puna linkul la blogroll, probabil pentru ca e in primii nustiucati in trafic.ro

    Despre felul in care advertiserii isi aleg oamenii nici nu mai spun. Au luat topul trafic.ro la bloggeri acum 2 ani si numai pe aia ii freaca la fiecare eveniment sau pomana…

    00
  36. @Mihai: nu, ideea e alta. tu ai cumpara un telefon bazat pe ce zice el acolo?

  37. NOU
    #37

    Poate omu’ a scris asa intentionat :))
    Si-o fi zis:” Daca telefonul e cu bug-uri scriu si eu cu bug-uri” :)
    In acest mod poate se vede mai bine calitatea produsului.

    00
  38. @gabriel : telefonul are bug-uri, nu e virusat :)
    Zoso : normal ca toti care citesc articolul vor renunta sa cumpere produsul sau vor pune un mare MINUS produsului cat si companiei LG si de aici mi-a venit intrebarea : aia nu au vazut articolul cand la publicaT? de ce nu la editat? de ce nu la sters? probabil alora de la LG le-a placut…

    00
  39. @maniak: la la la, tra la la!
    Suntem la ora de muzica? :D

    00
  40. din pacate, swamp nu are nicio legatura cu gramatica, lexicul si contrusctia frazelor. cu foarte putina rabdare, se pot gasi niste cratime aiurea si niste formulari aproape grotesti la el „pă” blog. ce e si mai trist insa, e ca traficul sau este realmente indecent, raportat la valoarea scrierilor. din punctul meu de vedere, swamp e o versiune cu domeniu platit si tema catusi de originala a sutelor de bloggeri care viseaza bani gramada din asta.

    iar vis-a-vis de articol, chiar nu ma pasioneaza sa-mi dau cu parerea. apropo si offtopic, s-a prins cineva ca bannerul asta cu zelistu lu’ zoso e vrajeala? ca vad ca pe twitter se speculeaza magistral…

    00
  41. Heh, sa-i vezi preturile la bannerele 125 x 125. :)

    00
  42. Un fel de „thank you for smoking”, varianta „Ciobani cu laptoc”. Ehhh… ce-nseamna sa ai talentu’n sange.

    00
  43. @envi – pai din moment ce nu poti da click pe el :) si mai scrie si in articol despre asta … la furat de la cabral :)
    mai da si el satisfactie la dusmani , e mai frumos sa ii vezi cum se agita dupa care le dai peste nas :)

    00
  44. Maniakule, in locul tau m-as ascunde undeva. Tu razi de altul ca nu stie sa scrie ( lucru adevarat ), dar pe tine nu te vezi? Ce dracu’, „la furat de la Cabral”, la publicat, la editat, la sters. L-A bre, l-a! Rade ciob…

    00
  45. a fost un review aproape…hmmm… poetic. Asta e generatia urmatoare de blog-eri ,cunoscuta si ca generatia hi5 sau generatia mess, care „nu stie sa scrie” corect. Cine stie ce relatii are la LG de a primit telefonul in teste…

    00
  46. @eugen : cel putin ai inteles ce vroiam sa zic :) am scris in graba, am gresit.
    nu radeam de el ca nu stie sa scrie radeam de faptul ca nu este coerent , ca a avut optiunea edit pe monitor si nu s-a folosit de ea, ca a lezat oarecum imaginea LG .

    00
  47. @Dorinho: eu nu stiam de el si nu l-am luat eu. nici prima, nici a doua oara.

  48. Uite eu iti propun o chestie daca chiar vrei sa faci ceva in privinta zecilor de mii de bloguri de proasta calitate. Tot umbla vorba prin targ ca tu si arhi si visurat si piticu si alti sunteti ca o mafie a blogurilor si promovati pe cine vreti. Asa ca de ce nu o chiar faceti, adica sa formati un „cartel al blogurilor”. Ceva de genul unui director in care intra numai blogurile care voi decideti ca ar fi de calitate, iar omul are in momentul ala dreptul sa isi puna pe blog o chestie de genul „membru in cartelul blogurior” cum sunt la magazinele online „protejat de X”. Ok, ai facut reteau blog20, dar aia se refera numai la publicitate si depinde de trafic, de chestii comericale etc. Asta ar putea fi pur si simplu ca un simbol de calitate si sa certifice faptul ca blogul respectiv respecta standardele cartelului.

    00
  49. NOU
    #49

    A scris el review-ul ăsta incoerent sau l-a tradus?

    De ce rândurile de mai sus îmi creează impresia că blogerașul respectiv chiar crede că dacă a găsit un bug (sau mai multe), cei de la LG o să țină cont de părerea lui și vor scoate un Renoir cu alt microfon și alt firmware?

    00
  50. imi pare rau ca n-am o contributie originala, dar ma intreb ca si Mos Califar: sigur e roman? sau hai, pentru originalitate: sigur nu-i Vanghelie?

    00
  51. Sincer, eu nu am văzut aşa ceva nici măcar lunea, când postam căutările tuturor analfabeţilor.
    E greu de spus ceva…
    Mi-e silă. Şi nu-mi vine să cred.

    00
  52. Review cu limbaj de cocalar agramat si incoerent, de acord. Dar tu, Zoso, esti mult prea plin de tine. Si sa fii invidios pe un ceea ce pare a fi un loser total te coboara la un nivel la care nu ma asteptam sa te gasesc.

    00
  53. Quote Blog:

    » Imi plac:

    » Femeile frumoase
    » Psihologia
    » Logica
    » Comediile
    » Arta Gaming-ului
    » Steaven Seagal
    » Acqua di Gio

    » Nu imi plac:

    » Femeile urate care se considera frumoase
    » Prostia
    » Imbecilismu
    » Oamenii stresanti
    » Manelele

    00
  54. Trist si pentru tine dar mai trist e ca unii sunt platiti pentru porcariile alea. Sigur e vorba de o traducere ca sunt prea multe greseli si lacune. Nici nu am citit tot ca necesita efort suplimentar si e cam pierdere de timp.

    00
  55. 1.Review praf
    2. Deci tu vrei ca LG sa dea banu la tine nu?Sau e o tehnica de promovare a telefonului prin 2 bloguri cu artificii de astea?

    00
  56. ” Am fost învins de un mic bloguleţ”. Ala cu micu’ blogulet a fost invins de Bendeac prin decembrie, cred. De cand era filmul la cinema. Da’ zoso scrie doar cand apare dvd-ul :D

    00
  57. „# Napster
    Sigur nu lucrezi pentru Google ca translator EN-RO?”

    Genial

    00
  58. ce va tot foiti p-aici… respectivul a scris unei categorii bine definite de oameni: cei pentru care coerenta e mai putin importanta decat un card de credit si aifonul… :D

    00
  59. Haha, te pui cu un Leader?

    00
  60. Da’ n-aveti voi chef sa iesiti p-afara? Hai ca e soare si frumos.

    00
  61. Parca ar fi scrisoarea unui copil din clasa I catre doamna invatoare.

    00
  62. doamne…zici ca e culegere din perlele de la capacitate :)))

    00
  63. Am văzut pe aici (şi nu numai) câteva persoane care îi condamnă pe „anagramaţi”. Dacă nu au folosit cuvântul ca sarcasm, o mică revizuire a vocabularului probabil că ar fi necesară. Îmi cer scuze faţă de cei care s-ar putea simţi jigniţi de acest comentariu. :)

    00
  64. NOU
    #64

    Sigur omul nu lucreaza la mobile-review.com? :D

    00
  65. Plin de profesionisti dupa cum vad. Au cheltuit banii cu cap, n-am ce zice.

    00
  66. Articolul in cauza este clar neingrijit. Chiar daca in mod normal mai troznesti cate o prostie, ca nu suntem perfecti, la o recenzie de produs e bine sa recitesti si sa bibilesti pana arata si suna bine. Pozele nu sunt din pacate la un anumit nivel cerut de un asemenea task. Si din citatul din celalalt articol (postat de un ante-comentator), faza cu predicatul si subiectul cu virgula intre ele spune cam tot.

    00
  67. Nu domnul manelist, stomatolog si doctor pe deasupra, anume Costi Ionita, se plangea de „toti anagramatii” ? :D

    00
  68. @Sergiu: e o gluma a carei sursa s-a pierdut in timp.

  69. @chriscross: am dubii ca LG voia asta.

  70. @Zoso> Mulţumesc pentru explicaţie! :)

    00
  71. @blink: iti sterg mesajul pentru ca nu e in limba romana. cu placere.

  72. @Programare Sociala: si cu volumul pana la 40 :)

  73. @Codrin: nu sunt invidios. eram ironic. ai picat testul inteligentei.

  74. nu eşti pe locul 2, aia e o poză.
    Review-ul pare făcut de unul de clasa a 5-a obsedat de manele şi hi5.

    00
  75. Baieti, mi-am dat seama de unde-i vine traficul … citez din profilul de linkedin :

    Leader of the channel #cs.gather.ro from http://www.gather-network.eu
    I’m coordonating the channel.
    Channel Managemet
    Administration of the system and channel

    „managemet”

    00
  76. @zoso : nu inteleg… ce-am scris ? (chiar am uitat)

    00
  77. @zoso: nu cred ca cineva ar cumpara / nu ar cumpara un produs bazandu-se pe un „review” (folosesc abuziv cuvantul dar, na…) facut de un asemenea agarici. oricum, cred ca era ori beat ori high cand a scris chestia aia. :D oricum, cel mai mult trage LG-ul la faza asta, ca iar si-au dat cu firma-n cap. noi sa fim sanatosi!

    00
  78. ah, nu imi fac iluzii ca o sa cumpere cineva. ma distreaza doar ca LG s-au facut de rahat maxim.

  79. @Iancu: stiu, e ripoff dupa pagina mea de about.

  80. asta chiar mi-a placut bro

    00
  81. NOU
    #82

    sa citezi din astfel de incoerenti pe un blog recunoscut , este ca si cum ai aduce la tv persoane ale caror nume sau pseudonime nu mi place sa le mentionez sub nicio forma , dar fac totusi un efort : sexy braileanca , magda c. , ogica si restu din haita asta care a pus stapanire pe televiziuni.
    iar daca advertiserii apeleaza la oameni cu astfel de lacune in exprimare … e clar ca pentru moment se merge pe cantitate.
    sau e o alta strategie de marketing pe care o parte dintre noi nu o intelegem … ” cu cat mai prosti , cu atat mai multi”.

    00
  82. Nu-mi vine sa cred ca cei de la LG l-au lasat pe acest blogaras sa le faca un review la un produs. Omu, probabil in mintea lui le gandeste bine, dar cand vine vorba sa le puna pe hartie este haotic rau de tot. Acum nu ma mai mir de faptul ca in Romania marile companii nu se prea inghesuie sa-si faca reclama pe bloguri prin articole scrise de diversi, pentru ca mare e gradina Domnului si cine stie ce bazaconii le coace mintea.

    00
  83. Cat de tare e asta!

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.