Şi tare in gură, şi analfabetă

Fata aia care urla ca din gură de şarpe la TV se explică într-o scrisoare adresată redacţiei Realitatea TV

Buna, eu sunt Adela Lupşe. prezentatoare de televizune,concursuri interactive, la posturile de televiziune ANTENA1.

Va contactez pt ca in urma stiri plus video.ul de 2 minute, secventa din emisiunea mea, aparute peste tot in presa romaneasca, la canalul National TV in care CN A ul a amendat televiziunea cu 5000 de ron si in urma comentariilor, si parerilor, sugestiilor, mai putin bune despre mine si despre fetele care prezinta astfel de emisiuni, vreau sa fac liniste, pace, vreau sa fac lumina, vreau sa explic cum stau lucrurile si de fapt care este motivul si strategia pt care noi reactionam in felul asta….

Vreau sa am dreptul la replica sa lamuresc chestiile astea, vreau sa vorbesc, sa explic ce si cum sta treaba, asa mi se pare corect din partea mea ADELA LUPŞE, pt publicul meu, mic dar pe acela pe care l respect. Vreau sa se stie , ca Nu fac nimik iesit din comun, nu fur, nu sparg, nu injur, nu omor pe nimeni si nici nu am culc cu nu stiu acti barbati, nu sunt ultima fata de pe strada si nici o curva…..sau mai stiu eu ce……..

Toate astea nu se vad… eu si colegele mele nu suntem bine vazute , bine ca sunt bine vazute, toate panaramele care afirma ca se culcaa cu 1000 de barbatiiiii .. si care se tarasc pe coate pe la alte leleviziuni si fac scandal.. care apar peste noapte, care nu au nimik de zis….. alea sunt bine vazute vad..

Vreau sa pun punct. de 7 ani de cant se dau aceste emisiuni, niciuna din fete nu a reusit sa faca nimic s au multumit cu catalogarea de joasa speta din partea oamenilor…. M am saturat .. GATAA…..STOPPPP.. PANA AICI….

Suntem si noi fete normale, nu suntem nebune, adica eu una nu sunt, am faculatea de jrunalism, am 4 ani de tv in spate.. deciii STOP…. nu se mai poate… cu toate chestiile astea…. Cred ca toate au o limita, si cred ca si noi avem dreptul la o replica nu i asa.:)…..

De aceea vreau sa am dreptul al replica, vreau ca prin un interviu sau un telefon sau orice altceva…. sa lamuresc treaba,,,…. sunt deschisa la orice discutie.. in orice emisiune dar vreau sa VORBESCCCCC. Numai bine si astept un raspuns…. cat de repede posibil.

ADELA LUPŞE

Va multumesc…

Ii prevăd un viitor luminos in Bamboo sau la Hotnews.

Si clipul, in caz ca mai era nevoie…

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

207 comentarii

  1. nici cand scrie nu se poate abtine sa nu zbiere.

    00
  2. Waaa, asa mostra de tampenie mai rar gasesti. Dupa ce ca e proasta, mai si semnalizeaza. Tind sa cred ca a facut Jurnalismul la ID, la o facultate de umplutura si ca a facut ceva sacrificii sa ajunga acolo.

    00
  3. Pe bune, nu stiu de ce tot dam atentie unei asemenea retardate… Nu stie sa scrie, nu stie sa vorbeasca, iar despre „show”-urile ei de mizerie…
    O ia Felix, poate, sa i-o „dea” lu’ Stan, ca „sora” de…cruce (!?), daca tot nu mai e Cristoiu la masa…
    Cat de idiot sa fii sa stai sa suni la panarama asta, chiar si intr-o emisiune de speta aia?!

    00
  4. Se pare ca respectiva are si cont de HI5.

    Daca nu e fake contul (ar putea fi, la o adica…) atunci e grav!

    00
  5. :-D … Va rog, va rog, ajutati-o! N-o mai lasati sa sufere!

    00
  6. Iti sincer multumesc pentru ca trebuie sa-mi schimb tastatura, era si timpul :D :D :D

    Daca e adevarata scrisoarea, e epocala. Geniala prin abisul de prostie asternut in scris. Tu iti dai seama ca a trebuit sa foloseasca un computer ca sa scrie aberatiile astea? :)

    00
  7. mmm…dar i s-a facut ceva publicitate (eu am auzit de dim la Guerilla inregistrarea…dar nu am fost ataaaat de marcata – another stupid show)
    Maine poimaine o vom vedea ca face emisiuni de early fringe la PRO TV (ca hai, nu se poate prime time asa dintr- data), cine stie, poate co-prezentatoare la emisiunea lui Maruta. Ma gandeam ca, la cat de tare urla, se poate „cupla” cu Dan Negru la vreo emisiune, dar totusi cred ca ar fi prea mult tipat.
    Asa ca nu stiu ce i se pare atat de dramatic faptul ca a aparut in toata presa…e promovata. A, sau poate nu stie ca e in avantajul ei, daca stie sa se PR-easca bine de acum inainte. Of, si zice ca a facut ce facultate?…jurnalism :)

    00
  8. Are jurnalismul….SA VINA NOEEEEE

    00
  9. proasta asta se tot lauda ca are facultate de jurnalism .. nu are ! ii o curva de studenta si nici aia sigur, din cate stiu dupa show-ul de la nora pt mama sau cum masa ii zice nu a mai dat pe la faculta , ca doar e vedeta…

    00
  10. Stiam ca esti proasta, nu mai aveam nevoie de nici o convingere.

    00
  11. Ha! Chiar acum voiam sa iti dau un mail, sa iti zic de scrisoare. :)) Puii mei, daca are 4 ani de jurnalism in spate si nici nu se „culca cu barbatiiiiiiiii”, eu zic ca merita putin respect. Toata lumea, o plecaciune pentru Adela! Thank you! GG Adela, mhankatz-ash curu` tau dha fathaaaa, tu `telectualo tu!

    P.S.: daca vreti sa va luati ceva la „ultimele promotii din decembrie”, intrati pe dol. dar repede ca am impresia ca scot caseta pana-n martie!

    00
  12. toate retardatele la tv

    00
  13. La fraza cu „Va contactez pt ca in urma stiri plus video.ul” – m-a pierdut.
    Ma straduiesc sa citesc totusi in continuare si revin.

    00
  14. Daca are 4 ani de jurnalism in spate, si ea are 20 de ani, asta inseamna ca a inceput facultatea la 16 ani, nu? :)

    00
  15. Cand sa zica despre faptul ca „am culc cu nu stiu acti barbati” s-a emotionat teribil :)
    Oare mi se pare mie, sau ea cand scrie ţipăăăă ?

    00
  16. nu am vazut sa spuna cineva ceva de solutia din emisiune… ea tot spune ca solutia e MAMA… eus unt de parere ca e VACA. am castigat?
    cat despre dreptul la replica… ” nici nu am culc cu nu stiu acti barbati”, a cam avut emotii cand a scris treaba asta, se vede dupa numarul de greseli condensat, fata de restul textului >:)). nu te judeca nimeni draga noastra ca te culci cu multi barbati… ideea e ca tu ramasesi blocata pe o replica reptata isteric de multe ori la rand… puteai sa fi mai creativa, si e acelasi ton sa spui mai multe. chiar ai fost penibila in emisiune :)

    00
  17. vreeeau sa i se dea o cravasa. sau macar un diazepam si un pahar cu apa rece. am spus.

    00
  18. Telefonuu!!!
    Ma asteptam sa-si dea si cu el in cap… apoi sa-l sparga cum facea duduia de acu cateva zile, aia cu pepenii…

    00
  19. Nu inteleg ceva. Zice ca e prezentatoare la Antena1 insa clipul e de la National TV. Au angajat-o la Antena1 in urma ultimelor prestatii?

    00
  20. „Sa vina telefonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Sa vina drak odata telefonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Vreau telefonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! ”

    Asta ori are retard undeva pe la IQ 52 – stie sa vorbeste cat de cat, in sensul ca ii ies ceva sunete din gura-, ori are surub pus si cand intra in emisiune este strans si declanseaza lobotomia. Ma uitam la secvente si nu imi venea sa cred – in viata reala primea o palma pentru a se potili din istericale.

    00
  21. Fata asta nu e (doar) curvă, e proastă în primul rând. Cum poți să trimiți o scrisoare de dezmințire sau un drept la replică în care scrii cu limbaj de messenger, după care să pretinzi să fii luată în serios, ca reprezentantă a tutoror prezentatoarelor de genul ăsta?
    Mai mult, chestia cu facultatea de jurnalism mai bine nu o spunea. Că scrie și incorect (alambicat și cu ”i”-uri lipsă).
    La coada vacii ar fi trebuit să meargă în loc de a merge la facultate, că tot vită a rămas.

    00
  22. Se pare ca sunt 3 conturi de Hi5 cu numele ei.. le gasiti la Top Friends..

    00
  23. nu o cunosc si nu vreau sa o judec, dar daca are pretentia sa fie respectata, trebuie sa arate ca merita respect. mie insa mi-a arata altceva: 1. arata si se imbraca ca o curva, o fi ceva trend de bucuresti, altfel nu-mi explic. 2. scrie ca o proasta de 14 ani pe „mess” haha :). dar dansa are facultatea de jurnalism…

    o fi prin second life, ceva!

    00
  24. Eu ii prevad un sfarsit in p… hai sa nu fiu magar.

    00
  25. Oh Doamne. Oh Doamne.

    00
  26. @zvoner: pe criza asta tu faci cheltuieli?

  27. Am avut curiozitatea sa intru pe link-ul de hi5. Oricum devenea celebra, daca nu cu emisiunea, atunci pe site-ul Pitzipoanca. Sau pt cartile citite cu care se mandreste, pe acelasi hi5: „SCHITE OROTICE”.

    00
  28. cica ” vreau sa VORBESCCCCC” /… eu credeam ca vrea sa sune TELFOOONUL

    00
  29. „curva ramane curva si la a-10-a reincarnare”

    00
  30. AAAAAhahahahahha, m-am amuzat copios la pozele de pe hi5 =))))))))

    multam` i feel suddenly happy :lol:

    00
  31. De cand a ajuns Catavencu in buda de face spam?:

    E al 3lea rezultat in Google

    00
  32. inca una care si-a gresit cariera. la cat e de isterica eu cred ca lua cel putin un oscar… la premiile industriei porno.

    00
  33. Specimen ce a citit prea multe reviste pentru femei :-)

    00
  34. Fata asta e isterică şi când scrie mesaje. Nu s-o fi săturat să urle 4 ani la televizor, asta înseamnă pentru ea televiziune? Eu aş vrea să văd un K1 între ea şi prietenul lui Carmen Brumă.

    00
  35. La faze de-astea, nu ar trebui sa se sesizeze din oficiu Spitalele de Psihiatrie ? WTF? // ame scared!

    00
  36. Io-s mai ţărănoi de felul meu aşa. Şi când se trezeşte o proastă de genul ăsta să-mi ordone mie să o sun îmi vine să iau pe careva la bătaie…

    Femeie, un pic de respect. Ce te comporţi în halul ăla?

    00
  37. btw, you remind me of a girl …. „Plecata de la tara de la casa natala ajunge in capitala ca sa fie fatala mama,
    Si-a luat ruj de cinci sute de mii, cu fusta rosie mini de se vad bikinii”

    connecta zice bine el nebunu` :)

    00
  38. lol,e foarte tare fata asta ! cred ca ii da clasa pana si magdei ciumac

    00
  39. pe langa ca e proasta, e si analfabeta. 4 ani de jurnalism?????vai de capul meu daca asta a facut 4 ani de jurnalism. Doar o alta fufa la tv.

    00
  40. Unde esti tu Tepes, Doamne?

    00
  41. Ma eu inteleg ca ce a facut ea a fost regizat, dar totusi cu „4” ani de jurnalism a ajuns sa faca asta? Atat de buna e? Oare cati bani a luat ca sa devina penibila si sa tipe in halul ala?

    00
  42. NOU
    #42

    Are viitorul asigurat in televiziune. Si eu care vreau sa dau la jurnalism…geez, need a new home!

    00
  43. Fata chiar crede ca este ok. Este greu pentru unele persoane sa sesizeze penibilul la care se supun prin ceea ce fac.

    00
  44. Mai bine angaja pe cineva sa scrie in locul ei……..mama ce inculta……..mi-e scarba…..

    00
  45. Imposibil! La 20 de ani sa termini o facultate. Normal ar putea fi in anul 1 sau 2, dar de terminat nici vorba.

    00
  46. O fie ea agramata da` n-as baga mana in foc ca-i proasta. Are o inteligenta de aia „de-a lui Ion a lu` Moromete”: cred ca a realizat ca in Romania „it pays to be stupid”.
    Deci, baieti, faceti loc noii Magda Ciutac, Sexy Braileanca, Nikita and so on.
    Uneori stai si te intrebi daca merita sa nu fii penibil in tara asta.

    00
  47. la ce descriere are la pozele de pe hi5 mai are si pretentii

    00
  48. eu cred k de fapt ei ii este ciuda k nu o f..e si pe ea cineva, nu 1000 de barbati dar macar 2 cu ceafa mai groasa…altfel nu inteleg de ne tot da in cap cu asta k ea nu se fute domle….bamboo fetita bamboo

    00
  49. „Ne pare rău, acest utilizator nu acceptă comentarii de fotografii acum.”
    hahahaha :( :”>

    ah, are 3 conturi de hi5 catzaua

    00
  50. inteleg ca e virgina sau lesbi de nu se culca cu „barbatiiii”.prima categ. e la mare cautare la arabi, suedeji etc.
    legat de tanara jurnalistaaaa eu cred ca s-ar descurca totusi. poate reinventa jurnalismul, prin articole de-o litera (incluzand si titlul). panacat ca-i femeie, iar creierul ei nu-i optimizat pentru a avea idei ci doar dorinte, cacum ar fi dorinta expresa de-a o _u_g_eee_e.

    00
  51. Cum pana mea sa termine facultatea la 20 de ani??? Ce proasta!

    00
  52. Asta se crede pe maidan. Nu e nevoie sa dublezi/triplezi vocalele de la sfarsitul cuvintelor ca sa te auzim! Prostie @Romania, nimic anormal. Chestii din astea se intampla mereu. Doar un motiv in plus sa alimentam presa.

    00
  53. Eu nu inteleg o treaba. Don’soara „vedeta” are 4 ani de televiziune in spate dar in acelasi timp are 20 de ani. Asta inseamna ca s-a apucat de televiziune de la 16 ani. Pai cum 16 ani? Ce fel de televiziune facea ea la 16 ani?

    00
  54. crazy bitch……

    00
  55. OMG…nu este adevarat!!! Tipa este o viitoare speranta a filmelor Horror…4 ani? jurnalism??? cum zice ea…dar problema ramane: De ce dreacu’ nu suna telefonu???? =))

    00
  56. ERRATA! Am avut cîteva mici scăpări!

    Tipa e bihoreancă, din oraşul Marghita ori Salonta, a frecventat, dar nu ştiu dacă a şi absolvit, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii de Stat din Oradea, o universitate numită pe drept cuvînt Sorbonica SRL, care a fost condusă pînă nu demult de clanul mafiot al familiei Maghiar, tatăl şi cei doi fii, şi unde numai cine nu vrea nu intră dacă binevoieşte, spre binele lui, să cotizeze/să şpăguiască baban. Aşa se şi explică modul jalnic în care se exprimă în scris şi oral, cu atît mai mult cu cît în această parte a ţării limba română,oricum, este în mare suferinţă chiar pe buzele sau sub pana multor profesori de limba română, care se exprimă predilect în graiul bihorean de care localnicii nu se pot dezbăra, motiv pentru care şi contestă vehement şi resping reglementările Academiei şi/sau ale Institutului de Lingvistică statuate în lucrările care sînt rodul şi poartă „antetul” acestor instituţii. Ardelenii/transilvănenii contestă cu nonşalanţă tot ce vine din Vechiul Regat, din Capitală, unde domnesc, vezi Doamne, exclusiv Miticii, uitînd că în marile centre universitare există filiale ale Academiei în care lucrează cercetători din oraşele cu pricina, şi deci nu Bucureştiul impune, de capul lui, o anumită normă sau reglementare în domeniul limbii fiindcă „aşa vrea muşchii lui”, ci pentru că aceasta este rodul muncii tuturor acelor cercetători lingvistici. Etc. etc. etc.

    00
  57. Facultatea de jurnalism? Dactilografia o cam tradeaza. Cum a absolvit facultatea de jurnalism daca scrie in halu’ asta?

    00
  58. Imi pare rau ca imi reprezinta orasul natal…

    00
  59. bunoaco, hai sa-ti zica tata ceva, daca matale bucatico ai jurnalismu
    mancati-as eu am studiat pesticultura la suedia!
    in orice caz, daca te da astia afara, treci prin baicului, ca stiu
    cativa baieti (chiar cumnatu meu) care ar vrea sa tipi asa la ei.

    00
  60. Am intrat pe profilul ei de hi5… Dumnezeule ce parasuta.

    00
  61. wow!…..e nedata la p….,(barbati),….acolo era cumva cuvantul TAT,A’??

    00
  62. 1. daca a terminat jurnalismul de ce scrie in halul asta?
    2. citez: „[…] Nu fac nimik iesit din comun, nu fur, nu sparg, nu injur […]” … fata zice k nu sparge, dar ce avea cu saracul telefon ? :(

    00
  63. facultatea de jurnalism la 20 de ani? La cum se exprima si scrie cred ca si terminatul liceului a fost o problema…

    Si stiti ce e trist? Faptul ca acum juma’ de rRomanie stie de Adela Lupse. La fel cum stie si de Simona Senzual, Sexy Braileanca… etc. Practic, Adela a centrat si Realitatea a marcat.

    00
  64. Sa fiti fericiti, eu am vazut oameni cu 2 facultati – Litere si Filozofie ! – care scriau mai prost decat gainusa asta. E drept, e vorba de facultati facute la faimoasa universitate din Pitesti in anii 2000.

    00
  65. deci stai sa itneleg bine,
    1. fata e absolventa a facultatii de jurnalism la 20 de ani.. (you have to suck a lot of c**k..) sau defapt a absolvit-o la 30 de ani.
    2. ea defapt chiar crede ca o sa schimba o mentalitate cu „nu sunt curva” ?
    3. tipa chiar e o parasuta
    4. modul sau perfect de a spune acelasi lucru prin nenumarate metode si repetarea evidentiaza inteligenta infima infinita

    00
  66. Bun. Am o singura intrebare. Cine este in spatele acestor „jocuri”?! „jocuri” ce sunt difuzate in timpul diminetii sau al noptii tarzii, atunci cand copiii sau batranii senili nu pot fi supravegheati. Nu ma intereseaza ce face vaca asta pentru salariul ei de maxim 15 milioane. Ma intereseaza de ce nu se ia nici o masura impotriva acestei TALHARII?! Un apel costa 1,19 EUR/apel. Din 20 milioane de romani sigur suna cel putin 10.000 pe zi macar o singura data. Sa calculam la minim: o sapt (5 zile) 50.000, o luna aprox 200.000, un an, aprox 2.000.000 (am pus mai putin special ca sa vedeti cat ar face in cel mai rau caz posibil). 2 milioane de euro pe an prin TALHARIE.
    PS: Abia astept sa iesim in strada precum grecii chiar daca violenta nu rezolva mare lucru, dar macar sa-i terorizam. Sa-i terorizam pe acesti securisti gushati care ne sfideaza zi de zi. Sa le terorizam familiile. Sa le dam molotoave in vile si sa le luam Q7-urile la tarnacoape. Nu vom trai mai bine, dar nici ei. Vreau sa vad spaima in ochii lor, futu-le mortii in gura de nenorociti care ne batjocoresc de 20 de ani. ACEIASI OAMENI! Maxim pana in primavara va sosi aceasta clipa.

    00
  67. Degeaba a facut facultate daca a ratat clasele primare.Vai de ele !

    00
  68. :)))) =))) nu imi vine sa cred ce specimene exista in tara asta …cu toate ca la cate am vazut ..nu ar trebui sa ma mai mire nimic:))))… asta ar trebui sa raspunda la 8989…”nu e de ea aici” :)))..si ce melodie i-au bagat astia:))))….cine dra…mai are curaj sa sune? de ce ? sa-i raspunda o isterica?:)))
    asta ar trebui eutanasiata…pa pa

    00
  69. Nu vreau sa te jignesc dar ai facut degeaba facultatea de jurnalism.
    Oare asta sa fie deontologia jurnalistului?Sa urli ca din gura de sarpe, sa arunci cu fel de fel de obiecte.
    Ce-am fost si ce-am ajuns:|

    00
  70. doamneeeeee ce tampita isterica,cine naiba o tine pe asta in televiziune…..cu tot cu facultatea ei de jurnalism…..mai bine s-ar ocupa de vdeochat ,vad ca se descurca mai bine…:))))

    00
  71. Pai ok, si-a cerut dreptul la replica, si vad ca l-a capatat, dar nu gasesc nicio justificare pentru criza aia de isterie in raspunsul ei. Gen: vreau drept la replica, vreau drept la replica, vreau sa vorbeeescccc!!! Pai vorbeste fato, zi-ne ceva. Am senzatia ca a insirat niste cuvinte acolo, asa ca sa se afle in treaba, zbiara ca vrea drept la replica, dar nu ne da nicio replica. WTF?

    00
  72. asa ceva chiar se da pe post? :| =))))))))))) nu ii da cna-ul amenda? unde e semnu ca minorii n-au voie? :)))) cik nu e curva :)) stiti vorba aia „cine se scuza se acuza ” :)) =))) si saracu telefgon ce vina avea ca nu se uita lumea la ea? :)))pun pariu ca rating-ul nu depaseste 0 :)))) sau poate are rating ca s uita lumea in loc sa citeasca bancuri =))

    00
  73. Silvia, sa nu ne mai luam de portiunile tarii noastre frumoase si de…! Ca fiecare portiune a tarii are avantajele si dezavantajele sale. Iar faptul ca este din Oradea nu justifica deloc frivolitatea acestei…sa-i zicem aratari, pe nume Alina Lupse. Cine vrea sa invete poate sa o faca si intr-o „coaja” de oras, putand progresa si deveni un mare intelectual.
    Eu sunt oradeanca, este adevarat ca pile sunt multe, de intrat in facultate se intra fara probleme, dar sunt cateva exemplare mereu care le vor da peste nas celor care se cred „nush cine” doar pentru ca au facut facultatea in Bucuresti. Nu ma doare ci ma infurie faptul ca sunt admise atatea lucruri penibile si ca ipocrizia atinge cote inimaginabile. Cum sa o faca pe marea talentata si experimentata in ale jurnalismului daca nici nu scrie corect, ceea ce este o conditie de baza in acest domeniu, facandu-le pe altele in toate felurile, cand ea e de rasul lumii. Am terminat liceul de arta si nu suport sa vad la fiecare pas kitch, kitch, kitch, totala lipsa de bun gust, colagen si acid hialuronic fara limite, aparitii in televiziune ce provoaca greturi. Sunt la facultatea de jurnalism in Timisoara, dar vad ca o facultate nu isi mai pune amprenta pe pipitzele ce doresc sa devina vedete. Spun „doresc sa devina” pentru ca nu o vor face niciodata.

    00
  74. frateee ce are asta de face asa?parca a iesit de la 9

    00
  75. Dar cine-i domnisoara asta distinsa caruia eu personal i-as zbura creierii cu un AK-47?

    00
  76. Nu stiu de ce va mira … E RomaniaaaAAAaaaAAAAa (ati auzit?am tipat destul de tare :D ) .. Nu acum serios , frate eu sunt la filologie …Si cred ca scriu de doua miliarde de ori mai corect decat aceasta ” domnisoara ” ( vai ce amabila sunt :”> ) … In iubita noatra tara , tot ce inseamna show si penibil , prinde la telespectator … Si cine se uita la astfel de PiTzIpOaNcE …. e vai steaua lui … V-am pupattTTTTtttttt:)))))))) :*

    00
  77. bah pe asta chiar au difuzat-o pe post?:O

    asta ar trebui inchisa la nebuni, intr-o camera mica si intunecata si cheia sa se piarda pt totdeauna…e crizata rau fata!:))=))

    00
  78. papuseee nu ti-ai luat medicatia?suferi de dubla personalitate si-o dezvolti pe-a treia,vorba ceea…da-i cu diazepam sau ceai de tei…a speriat cateii si copii mici duduia :|

    00
  79. i s.a imputat din salariu telefonul?

    00
  80. ce paparuda petarda penala…loooooollllllllllll….ma doare burta de ras..:)))))

    00
  81. NOU
    #81

    E bolnava, insa nu o putem trata… pentru ca inca nici nume nu s-a inventat pt aceasta boala rara. Sa speram ca nu e contagioasa.

    P.S. Toti suntem junalisti, dar putin sunt cei care stiu cu adevarat ce inseamna.

    00
  82. Fetita mosului, tu afirmi ca ai facultatea de jurnalism si 4 ani de TV in spate… 4 ani de carat TV-uri sau ce ? Deci tu tipi ca o descreierata de 20 sau poate chiar mai multe ori ca vrei sa sune telefonul:)))…il arunci prin studiou… ii dezgusti pe toti care se uita la TV.. pe unii poate chiar ii speri, si mai ai pretentii sa sune lumea ? Dupa o facultate de jurnalism si 4 ani de TV in spate, asa cum afirmi, nu sti sa scrii si preztezi in halul ala in direct ? Mie unul mi-ar fi rusine. Te-ai facut de ras in cel mai mare hal, si apoi ai mai avut „inspiratia” proasta sa mai scri si mesajul asta infect… pentru ca nu se poate numi articol, petitie sau orice alt act sau document.. ci un simplu mesaj in care ti-ai folosit limbajul de mahala. Nu scri cu cratima lasi spatiu… ti-e lene sa scrii cu cratima e mai usor sa apesi pe space ?… deh ce sa-i faci… macar ai decenta sa stai cuminte si sa-ti manci papara ca ai facut de oaie fata…

    00
  83. stiu….castiga multi bani pt asta….dar nu trebuie sa-si arate asa pe fatza toata nebbunia si prostia…god

    00
  84. nu stiu zau, ce-i cu fata asta, eu am vazut-o si cand a fost data in direct, dar e isterica rau. si in legatura cu post-ul ei, pana si bunica verifica de doua ori dupa ce scrie ceva! :)):))

    00
  85. doamne :| eu vreau sa consulti un psihiatru :|

    00
  86. cred ca astia cu pseudo-emisiunea lor au pus la cale o conspiratie impotriva acestei nebune. Linia telefonica de fapt, nu exista. ;) Asa ca au pus-o pe nebuna prezentatoare ca sa se faca singura de kkt in direct.

    Parerea mea.

    00
  87. Citez: „am faculatea de jrunalism, am 4 ani de tv in spate.. deciii STOP” Va roaga ea „sa stop”. E si normal daca e de 4 ani la Tv si nimeni nu a bagat-o in seama pana acuma… Fara suparare textul de mai sus poate fii distorsionat, dar ceea ce spunea ea la Tv, in direct, cam imposibil.
    Fiecare cu ce a fost dotat. Nu poti sa-i ceri omului mai mult decat poate da… Cat pentru unii dintre voi care ati lasat comentarii, nu generalizati, nu e etic nici moral, cu atat mai putin elegant, (sa spun asa).
    Zoso din cate am vazut pana acuma ai facut o treaba buna. Sa speram ca Romania nu e pe duca de tot si o sa mai gasim tipi ca tine.

    00
  88. Pt. Silvia!… Este adevărat ( exmplu scrisoarea de mai sus ) că domnișoara Adela Lupșe are probleme de personalitate probabil, mai stă prost și la capitolul cultură, gramatică, jurnalism, etc. dar nu pentru că este din jud. Bihor sau pentru că ar studia la Universitatea din Oradea! Nu iau apărarea nimănui din cadrul Universității ( mai ales că s-au schimbat rectorii și staff-ul din conducerea acesteia ), dar nici nu pot să accept ca Transilvania/Ardealul/Bihorul ca regiune/județ, să fie vina lipsei de intelect și educație a Domnișoarei Lupșe,doar pentru că aici se folosește un ”grai” diferit cu influențe maghiare. Nici profesorii de aici să nu fie învinuiți, deoarce din câte știm cu toții nu mai trăim într-o perioadă în care, accesul la cărți ( de gramatică, istorie, filosofie, literatură ) și internet ar fi interzis. Și totuși văd cu Dumneavostră ( Silvia ) aveți o reacție împotriva profesorilor/cercetătorilor lingvistici ai județului, dar nu știți (poate și în județul Dumneavostră au fost câțiva profesori mai cu „aşa vrea muşchii lui”) și nu vi s-a spus că verbul „ a fi ” pus la timpul prezent simplu, persoana I, singular ”sunt” se scrie ”sunt” nu ”sînt” cu ”î” din ”i” ) și că în Gramatica Limbii Române (limbă vorbită în toată țara indiferent de regiune/județ/oraș/sat ) sunt acceptate doar 3 ( sau 4 încă nu au ajuns la un acord din diferite motive, poate și regionale) cacofonii. Vă doresc lectură plăcută și altădată sa nu mai facem diferențe de acest gen între regiuni și dialecte deoarce toți trăim în România și cu toții vorbim Limba Română! (corectă sau greșită. după capacitațile și educația fiecăruia dintre noi) Aș vrea tare mult sa ajungem un popor cizelat, respectuos, organizat și educat dar numai dacă fiecare dintre noi se ocupă mai mult de autoeducație și autocontrol, nu să ne gandim cum să ne batem joc de alții doar pentru ca sunt diferiți de noi sau pentru că au ”graiul” diferit.
    P.S. Pentru prima oară las un comment pe site-uri publice și am ajuns întâmplător la acest blog, dar nu pot să accept ca în secolul XXI, când trăim în așa zisa democrație ( fiecare o înțelege diferit ) să existe conflicte sociale între oameni care fac parte din aceeași țară și asta după ce de-alungul istoriei strămoșii noștrii au luptat și au murit pentru ca noi să putem trăi astăzi împreună într-o națiune si să fim independenți de alte popoare (puteri) și să ne putem numi ”Români”.

    00
  89. pt sivia. de cand si pana cand ti se pare ca Bihorul e asa inapoiat?? draga mea…. poate ar trebuii sa cobori cu picioarele pe pamant…simt cumva in vorbele tale un iz de discriminare si un pic de inganfare?

    00
  90. saraca fata…invata sa vorbesti corect si sa ai un comportament de om normal!!!! nu trebuie sa fii o crizata cu facultatea de jurnalism (pe care oricum nu ai terminat-o) si „am 4 ani de tv in spate” ok?…si nu mai incorda boticul ca nu inspiri seriozitate si respect…inspiri cu totul altceva „zana care s-a nascut la cererea barbatilor”

    00
  91. Pt Silvia: Nu pot sa cred ca in secolul XXI mai apar astfel de idei. Accent are orice roman fie ca e ardelean, oltean sau moldovean fiindca in fiecare regiune limba romana s-a dezvoltat in conditii putin diferite, cu influente diferite. Probabil ca daca un oltean sau un molvovean are o discutie cu un ardelean(sau orice alta combinatie), ambi vor avea unele dificultati in a intelege anumite fraze, insa acest fapt nu inseamna ca sunt diferiti. Suntem un popor unit si cu totii ne numim ROMANI! In pofida faptului ca apar mereu idei si tentative de autonomie ale unor regiuni(idei pe care eu unul, tocmai fiind ardelean, le contest cu vehementa), toti suntem si vom fi o natiune unita. Probabil ai impresia ca noi ardelenii/transilvanenii suntem incapabili sau nu dorim sa vorbim limba romana literara, caz in care te inseli puternic. Asa cum noi ardelenii avem accent diferit de romana literara asa au si oltenii sau moldovenii fiindca nu uita, cea mai pura si literara romana este vorbita in zona Brasovului fiind situat in centrul tarii si astfel in zona de intersectie a influentelor. Cu toate acestea in fiecare regiune gravitatea accentului se simte diferit de la persoana la persoana, fiind cu atat mai puternic cu cat nivelul de educatie este mai scazut. Nu cataloga toata poplatia unei regiuni ca fiind inculta fiindca aceasta domnisoara are probleme in exprimare, mai ales ca in situatia ei apar anumite semne de intrebare legate de nivelul de educatie. Consider ca e cazul sa lasam la o parte anumite diferente care apar intre poplatiile diferitelor regiuni fiindca, precum am mai spus, suntem o natiune unita si vom alcatui mereu, in ciuda dorintelor unor extremisti fara scrupule, un STAT NATIONAL! O zi buna,

    00
  92. fatuca, telefonu ala n-o sa sune veci daca tii receptorul ridicat si dai cu el de toti peretii.
    in rest, tot ce pot sa spun e kids, guard your sanity

    00
  93. Ma sperie :|

    00
  94. mah fato…tu vrei sa sune telefonu ala…da neuronu tau nu stie k daca dai cu telu de pamant nu mai suna.sorry,dar mai bine iti tragi un glont in capsor

    00
  95. :) Se vede profesionalismul si munca din spatele celor 4 ani de jurnalism…sau cine stie, ce alt spate :)

    00
  96. NOU
    #96

    saraca fetita…sa o ajute cnva…moama ce isterica :))=)) are 4 ani de televiziune in spate……….adey are dreptate ….dak il tot trantesti si tii receptoru ridikat cum vrei sa sune?????of…8-|

    00
  97. fetita asta e cam dusa….cum sa faci circul asta in plina zi,,,,cred ca a gresit adresa,,,nu la televiziune trebuia sa ajunga, ci la spital,,,al ei trecut in televiziune cred ca il reprezinta perioada in care a stat la kanal d la nora pentru mama,,,,

    are cred probleme cu nervii,,,,,un om zdravan nu ar reactiona asa

    00
  98. NOU
    #98

    hei,

    cu toate ca adela era ametita cand a postat aici, sincer are dreptate! ai fost foarte tare in emisiune la morar si buzdugan. dupa video-ul cu telefonul credeam ca nu te prea duce capul, dar in emisiune la ZU ti-ai justificat bine actiunile si ai dat dovada de inteligenta si perspicacitate ;)
    bun gagico!

    00
  99. … doamne fereste…proasta gramada….ce te crizezi fata asa???;))ce poti zice???se vede ai o facultate….se vede….

    00
  100. doame fereste-ma si pazeste-ma ce-or spune parintii ei? ea oricum sanatoasa psihic, acum sincer vorbind, nu este. show show dar nici chiar asa

    00
  101. doamne fereste!!! nici dk as fi platita f bine nu cred k as urla asa..sa se uite lumea urat la mine p str si sa ma injure..wtf??? ar trebui interzise astfel de `emisiuni`

    00
  102. asa ceva chiar exista? wtf??

    00
  103. Da.., facultate de jurnalism…

    00
  104. frate inteleg c treb sa faca emisiunea cat mai interesanta si ar trebui sa-i motiveze cumva pe telespectatori sa sune..da’ puii mei asta mai mult te sperie, pai iti dai seama dak suna unu in momentu ala si gresea raspunsu’ !? :))fie..un control din cand in cand nu strica…

    00
  105. lol.nu a inchis-o nimeni pentru faza asta?doamne fata…crizata esti.pe bune..inteleg ca vreti sa va promovati concursurile,dar tu esti dementa!freak!

    00
  106. De dragul televiziunii , citeste-o carte .. Mai fata , am mai lasat un comment , si nu vreau sa te jignesc. Sincer nu stiu daca esti chiar proasta sau doar inca o pitzipoanca dornica de afirmare … Cum crezi ca te afirmi ? urland la Tv si in scrisori ? :)) Pai din ce vad si din ce inteleg , esti una din aia care a dat cu gura ( cine ma intelege, ma intelege..) sa ajunga unde a vrut . Daca erai fata desteapta macar nu faceai circ . Si nici nu vroiaiiiiiiiii sa te afiiiiiiiiirrrrrmiiiiiiiiiiii :)):))=))) … Esti jalnica si asta nu are legatura cu locul de provenienta .. Oameni prosti , hoti , tarfe si pitipoance( enumerare pleonastica ce-i drept..) sunt in toata lumea , nu numai in Romania , dar vezi tu … La noi s-au permis prea multe … In loc sa evoluam am involuat . Asta e … Si tu ai putea sa faci ceva , pentru binele tau si al natiunii … Infarctttttttttt! v-am pupaaaat:*:X

    00
  107. nu-mi vine sa cred :)) nu stiam despre filmulet, intai am citit ce ai scris shi ma intreb cum poti sa spui ca ai facut facultatea de jurnalism cand te exprimi in halul astaaaaa :D shi nu inteleg de ce e un mister pentru tine ca lumea te judeca shi te barfeste.tie ti se pare normal sa urli ca o catzea in calduri la televizor la o tampenie de emisiune?

    00
  108. „de cant…”

    00
  109. una dintre cele pe care le poti asocia cu 3 „trei” si Despot

    00
  110. mdaaa maaii :X e super perspicaca femeia :)) deci sa mor eu de nu. :)):)) tipa asta.. cu ditamai facultatea.. chiar m.a uimit :)) hmm.. urata nu.i :D dar mai putine kg nu ar strica :)) si .. doamne.. era sa uit.. romana masii :))
    dar.. tot nu imi vine sa cred.. altele au fost injurate de sute de ori in direct.. si nu au reactionat asa.. oare.. stau sa ma gandesc :)):)) de suna unul si o injura?? ce facea?? se apuca sa manance decorul ?? sau nush.. sa ii bata pe cameramani?? sau mai rau.. poate isi smulgea parul din cap =))
    in locul ei.. m.as fii facut pachet si m.as fi expediat la mama.. :)):)) oricum CONDOLEANTELE MELE !!

    00
  111. :))) Cea mai tare …mai fratilor ,trebuia sa-i dai la fata si un cutit ca poate vedeam si unpik de sange…nebna dreq…:))) hai la Aiud cu ea… se vede facultatea si prostia din ea… si pun pariu ca e si curva…cine sti cate puleee a supt pana a ajuns la TV :))) ZDREAMTAAAAAA !!! :)))

    00
  112. Vreau sa cred ca e bauta. :|

    00
  113. Chiar exista asa ceva? :| OMG! :)) Dar tipa suferarau de tot cu capul… :| un control la medic macar de doua ori pe luna nu strica niciodata :)) Da…facultate de jurnalism…:))

    00
  114. nu e normala asta e cu siguranta… este doar PUTIN DESCREIERATA!

    00
  115. mai vrem sa se amendeze prostia la tv , cred ca ar falimenta antena si posturile astea care au un public „limitat” si care se preteaza la acest gen de emisiuni adica , nu stiu cat sa te duca mintea sa suni cu ideea ca aia or sa iti dea tie ceva pe gratis ca spui un cuvant plus de asta publicul are o parere proasta despre voi pentru ca asta demonstati , nu e o idee preconceputa , ce aratati asta se intelege , asa ca daca ai facut o facultate cred ca te duce creierasul sa iti dai seama macar de atata lucru.

    00
  116. vaide… mama ta :)) si de barbatu’ care va fi nevoit sa te suporte

    00
  117. aoleu fata… esti un caz pierdut, cauta-ti repede un psiholog, poate mai ai vreo sansa sa intrii in categoria oamenilor normali!

    00
  118. Cand vad asa ceva mi se face rusine ca am terminat facultatea de jurnalism…. Persoana asta colerica si isterica nu are ce sa caute pe ecranele oamenilor normali…
    Si draga mea, daca intr-adevar voiai dreptul la replica, invata mai intai cum si mai ales CUI sa i-l ceri…

    00
  119. wtf ?????????????? e nebuna sigur . ma sperie

    00
  120. Facultatea de jurnalism? 4 ani de televiziune in spate? Ti-a trebuit o facultate si 4 ani ca sa poti face asta? Femeie: revino-ti…

    Diana…eu una nu as risca sa ii dau dreptul la replica..cine stie ce mai distruge fatuca asta! Si pana la urma pentru ce sa ii mai acorde cineva dreptul la replica? Cred ca ne-am convins cu totii deja.

    00
  121. super tare. vrei sa fii nevasta mea?

    00
  122. deci norocul meu ca nu m-am uitat in ziua respectiva p acest program tv :))…mai fata, nu cred ca te-ai uitat niciodata in oglinda…(ti-e teama ca se sparge si ai ghinion, dea, stim:)) )
    la zoo custile sunt goale, e loc si pt tn….pe placuta sa scrie „urlatoarea”
    eu nu stiu cum de nu te-au dat afara…praf si pulbere se va alege de tara noastra…amin =)))))))))

    00
  123. 100% o Nebuna face ROMANIA de ras cu ISTERIA EI…Deaceea in ROMANIA se intampla tot felul de nenorociri !
    CONTINUATI… Cei ce se uita la voi si va da atentie sant de vina.

    00
  124. Je veux des bonbons!!! Je veux des bonbons!!! Je veux des bonboooons!!! :))
    lasa-ne, lasa-ne!

    00
  125. Doamne Dumnezeule…are nevoie de un exorcist al naibii de bun!!!

    00
  126. wtf:|

    00
  127. Da’ unde o fi facut jurnalismu’? La Spiru? :-„

    00
  128. si fata asta se lauda ca a facut facultatea de jurnalism ?! :)) nu se vede nici de la o posta :))… e clar cu probleme; indiferent ce motiv ar gasi, este evident ca a avut o criza care a depasit-o… n-are nici o treaba gagica :-j

    00
  129. care ii da un bip ca e isterica:))

    00
  130. Esti creeeetiiiinaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!

    00
  131. Cred ca telefonul ala nu o sa mai sune prea curand….pacat de el…:))))

    00
  132. fato ce facultate,ce studii ai u in spate dak nici macar nu stii sa scrii???intai citeste o carte si dupa aceia exprimate….saracii tai domnii profesorii degeaba s-au chinuit cu tine.intr-un fel ai dreptate…

    00
  133. papusico, te cam sfideaza telefonul ala… nici de al dracu nu vrea sa se sparga sau sa sune macar…

    00
  134. Fata draga … esti mai proasta ca in clipu` asta …

    00
  135. a facut facultatea de jurnalism…o inteleg…si pe mine ma dace sa o iau razna uneori. a, si nu, nu vorbesc serios…

    00
  136. IISUSE! nu am vazut in viata mea asa ceva! excelent! (a mai avut cineva tupeul sa sune dupa crizele astea, ma intreb?!?)

    00
  137. dupa primele 5 minute creadeam ca vizionez un film de groaza…
    nu mi spuneti ca au transmis o asemenea scena intradevar.??!!!…am multu ani de cand nu mai urmares show-urile tv dar mi se pare foarte foarte exagerat. probabil a fost maltratata de mica

    00
  138. aolooooooo ce isterica si sunt fosrte sigura ca in timpul ala suna telefonu si receptionaerii aia u ii bagau pe telespectatori in direct ca se distrau cand o vedeau pe proasta asta cum face isterii :)):)):))):)) am si eu o intrebare pr ea: FATA MEA TE CREZI CUMVA DIFERITA DE CINEVA FACAND ASA CEVA ??
    eu ii dau un sfat sa se duca sa faca un control la psihiatru ca nu face asa ceva un om intreg la minte si pe post:)):)):))):))

    00
  139. Waaa……inteleg ca ai fost platita sa faci asta, dar daca erai sanatoasa psihic nu acceptai. Draga poti face show si altfel.

    00
  140. are 2 personalitatzi si acu o dezvolta pe a treia….neaparat are nevoie de o doza de p… sa o mai linisteasca…mi-e mila de fetele astea sincer…frumoase….si cu un mare creier in minus….

    00
  141. MEDICAMENTEEEEEEE!!!! :))) =))) degeaba vrei tu sa sune telefonul:)) ca dak el nu vrea tot nu suna:)) si dupa ce ca l-ai spart ce plm sa mai sune?:)) and again MEDICAMENTEEE!!!

    00
  142. =)) si zice ca nu e nebuna:)) doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    00
  143. =))))))) haha deci mor de ras :))))))))))) f tare =)))

    00
  144. isterica naibii:)))

    00
  145. iubito….cum sa sune telefonul dak tu ti receptorul ala ridicat si il trantesti pana te doare mana???….mai bine ia tu o cafelutza asteapta pana se termina emisiunea….ca oricum nu mai suna nimeni…si apoi mergi si cumperi alt telefon ca pe asta ti-l poti baga in c**.:)

    00
  146. Halatu’…cat e halatu???

    00
  147. ok.ce trebuie sa deducem noi,de aici?la facultatea de jurnalism,inveti sa zbieri si sa trantesti obiectele.

    00
  148. Deci…..cred ca o sa am cosmaruri pentru restul saptamanii…trist.

    00
  149. vai de capul de ei!!! asta a terminat jurnalismul si are 4 ani de tv???? Pai asta sa i-o spuna lu tac-su, nu mie! =)))))) pai la 4 ani de tv si o facultate de jurnalism se presupune ca ai trecut prin generala si liceu si ai invatat sa vorbesti si sa scrii. Iar ea nu da dovada de asa ceva. =)) Macar panaramele alea vorbesc mai bine decat ea!

    00
  150. cum a ajuns „doamna” la facultate cand nici liceul nu il are facut??
    :)) sau mai bine generala ca acolo inveti sa scrii:)) degeaba sustine ca nu e nebuna, faptele vorbesc si spun cu totul altceva:)) succesc in continuare … poate in cativa ani termini si facultatea de litere:))))

    00
  151. doamne,zici ca are un episod de tourettes,sau cine stie ce alta boala mintala,sa vedeti si voi standardele dupa care sunt angajati oamenii din televiziune .sa va traiasca

    00
  152. deci tipa asta e nebuna raw:)):))doamne ma mir ca nu la luat la bataie pe cameraman:)):))….cum poti sa faci in halul ala la o emisiune zici ca e turbata:)):))

    00
  153. femeia asta sustine ca nu e nebuna? si nici analfabeta? „Denial” is not just a river in Egipt :))

    00
  154. auzi…cn e adela lupse de tot scrie cu caps?ho fata ca am inteles,stai in doua si nu te enera ca cn…data viitoare poate te arunci pe geam

    00
  155. si mai zice ca nu este nebuna…OMG… eu cred ca are doua variante : ori este drogata … ori nebuna…

    00
  156. Nu cred, ca a putut face asa ceva pe post…. E tampita????????????? Asa scrie o jurnalista??????????? Si eu care credeam ca le-am vazut pe toate..

    00
  157. Analfabeta nu prea pare a fi, adica toata lumea mai tasteaza gresit, cu atat mai mult cand scrii repede, poate asta s-a si intamplat in cazul ei, asa ca nu mai fiti rai cu ea.
    Ceea ce s-a intamplat la TV, in emisiunea aceea, este totul si cu totul altceva, s-a lasat… „purtata de val”, a avut si ea o criza de isterie. Acum a incercat sa indrepte situatia, sa-si ceara scuze, dar nu a facut-o prea bine, daca tacea din gura despre: (quote) „toate panaramele care afirma ca se culcaa cu 1000 de barbatiiiii” …atunci poate ca ar fi crezut-o cineva, NU a fost etic din partea ei sa vorbeasca asa despre altii (altele). Draga mea fata, poate data viitoare cand mai apari la TV si vrei iar sa faci ca toti „dracii” gandeste-te ca poate s-or mai uita si oameni ce stau prost cu tensiunea sau copii mici ce iti imita comportamentul si faptele, ar fi frumos ca macar sa te gandesti si apoi iti vei da singura seama ca e mai bine sa NU faci cum ai facut acum.
    Iti urez bafta in continuare si spor in ceea ce faci.

    00
  158. Mna.. saraca, o fi depresiva.

    00
  159. Ok.. munca munca, dar totusi chiar trebuie sa tipe in halul asta?! Deja nu mai vorbeste pe un ton ridicat ci tipa ca o isterica :| si a poi se mai mira ca nu suna lumea.. Cine mai are rabdare sa vizioneze respectivul post de televiziune cand, vrand sa se relaxeze omul da peste o persoana care tipa cat o tin plamanii…

    00
  160. NOU
    #160

    Nu-i mai luati apararea ca degeaba……cum ** „mai greseste” cand scrie numai aiurea cu facultatea ei de jurnalism (care probabil e facuta la atotUniversitatea Spiru Haret)….e inacceptabil….si da hai mai greseste omul o data de doua ori de trei ori da de cate ori mai ales ca postezi pe internet ar trebui totusi putina atentie in ortografia aia saraca pe care am invatat-o in 1-4 ca vede atata lume….da sa ziceam ca nu stie sa foloseasca tastatura in mod corespunzator dar totusi? „limbaj de mess” folosit de o jurnalista?!? booon asa criza de isterie = lipsa de bagare in seama Atat de inculte sunt prezentatoarele astea de doi bani care sunt alese in functie de marimea sanilor a fundului….a gurii….si cel mai important criteriu….cat mai putini neuroni….asta e….ca doar fraierii se uita la sani si poate mai si suna sa-i auda vocea suava zbierand in receptor….
    P.S. „DND” pentru atotcunoscatori

    00
  161. Aloooooo chiar vroia sa sune telefonul acela care nu era nici macar conectat :)) + parerea mea cred ca este personaj principal in reclama cu Halatu` …. si daca este sa imi spuna si mie totusi cat costa :)))

    00
  162. asa ceva nu e posibil. Astfel de oameni n au ce cauta pe un post tv. E foarte clar ca aceasta fiinta nu se poate numi om.

    00
  163. asta e nebuna….poate moare dreq in direct de cat tipa =)) sa sune telefonul……poi nu-l aude ca tipa de nebuna….cik a facut jurnalismul si ne arata cum tipa ea dupa vaci pe camp =)))

    00
  164. Bai oameni :| ce porcarii de emisiuni si ce nebuna care are „facultate”.Nici nu stie ce e aia gramatica daca o intreaba cineva :|. Si se mai da si cu nasul pe sus.E na… vorba aia` „Prostul pana nu-i fudul nu e prost destul.”.Asa si cu ea:))

    00
  165. fiinta vrea! vrea sa sune telefonul!! ce e asa de greu de priceput?

    tanti!!!! daca il spargi, sigur nu suna! (ia-o ca pe o sugestie)

    00
  166. Intai de toate i-am vazut tipei hi5-ul…s-a nascut la cererea barbatilor,ce pretentii sa avem?A facut si ea o facultate…ea stie care sau cum a trecut…si nu inteleg fato ce te crezi asa desteapta pentru ca faci emisiunea asta de doi lei…si daca aveai experienta de 4 ani pentru un simplu salariu(nu-mi zice ca iei miliarde) te faceai de ras in halul asta?Isterica mica ;)) Apropo…in loc sa ne disperi pe noi cu emisiunea ta fara rating oricum…mai bine ai merge sa faci miscare…ai mare nevoie la cum arati.Vazandu-te in filmulet mi-am dat seama de ce pe hi5 ai doar poze facute la fata si sani =)))))))))

    00
  167. auzi draga mea, nu te supara k te intreb. acolo la facultatea aia cum ai ajuns? si bacu’? bacu’ la romana cu ce nota l-ai luat?
    k zau daca ma prind. vai de romana aia.
    plus k aia 4 ani de tv… ce naiba ai facut in tv? ai dat cu matura 4 ani si li s-a facut alora mila de tine si ti-au dat o emisiune?
    pfffff :(
    cred k am o perioada blonda, k nu inteleg nimik :(

    00
  168. deci pe langa faptul ca este analfabeta (sau poate are unghiile false prea lungi si nu poa’ sa tasteze).. sufera si de o „mica” criza de isterie „din cand in cand” .. schizofrenica.. am ramas masca la ce am citit si vazut.. Fata tu ejti tot ceea ce ai zis ca nu esti.. bravo tie.. ma bucur ca ai facultatea de jurnalism.. desi nu se vede.. presupun ca ai trecut’o ji p’aia cu mici prestatii .. materiale sau fizice.. a.. si stau si ma intreb cum de te.au mai angajat astia de la „leleviziune” … proasta alegere .. dar tine’o tot asa .. poate ajungi pe celalalt trotuar .. mai jtii .. :)

    00
  169. zicea cineva ca e turbata, si tare bine mai zicea

    00
  170. Fantastic! ce facultate ai tu draguta? de jurnalism? daca ai fi avut fac de jurnalism ai fi stiut sa vb fata lu’ mama si ce e mai important- sa scrii!!!! ai spus ca esti de 4 ani in televiziune, eu zic ca vor mai trece inca 4 -daca nu te arunci p geam de nervi ca nu te suna nimeni-vor trece insa degeaba pt ca tot acolo vei ramane…langa telefon. Pe tine te inteleg ca stai prost cu bagajul neuronal dar ceea ce nu inteleg e cum si de ce te-au angajat mai fetita? Ah, daca stau mai bine sa ma gandesc cred ca stiu- sani si gura prea mare. E perfect pt tine dar pt cei care privesc te asigur ca spectacolul pe care il faci e mai mult decat grotesc. Ti-ai privit vreodata emisiunile? sfatul meu: fa asta si lasa-te de meserie sau….consulta un psihiatru care sa iti ofere calmante.

    00
  171. E mare gradina Domnului.,,,,incape orice in ea. Nu va mai luati de saracuta fata,,,, are si ea o problema,,,ce mai, nu-i iese si pace.
    Jurnalism???? Apai, ce OZN pierdut prin spatiu o mai fi si acesta????
    IQ<70, natura e vinovata nu ea….

    00
  172. cred ca a lipsit de la prima lectie……telefonul nu suna daca nu il bagi si in priza :D

    00
  173. vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mareeeeeeeeee intelectualaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa=))))

    00
  174. Trebuia sa o sune unu` sa-i zica de sanatate, cum se tot intampla. Poate se linistea fata. Trist, ce a mai ramas din oameni…

    00
  175. se numeste diazepam. foloseste-l cu incredere. eu sigur am sa ma duc sa iau unul dupa astea doua minute…

    00
  176. Am ramas mut, si dupa 2 min cat tine filmuletul, am deja juma de ora de cand imi tot suna in creier „vreau sa`mi sune telefonul”. Doamne fereste, eu zic sa incerci sa te exorcizeze un preot..

    00
  177. Hey…nu va mai luati de ea…voi nu v-ati prins?:X..tipa e f geniala:X..
    are 21 de ani..si deja are gatata facultatea..plus patru ani de televiziune in spate.:-??..nu prea stiu eu cati ani faci la jurnalism..da banuiesc k nu doi:-??
    e proasta rauuuu!!!isterica naibii…

    00
  178. Ieshi dreq de distrusa…:|
    Doamne…spuneam de taraf care baga penale sa cante cu vocea lor de distruse …d`apai sh aici…fa carpo :)) du`te si mai fa ink d 8 ori facultatea de jurnalism ..de fapt ce zic eu…mai bine fa gradinita ..akolo te invata cum sa te comportzi:) vad ca ai apukturi de maimutza ..cum sa`ti mai zic?
    Mai vrei sa te scuzi?Dupa acest show nici acel „mic public” pe care`l aveai nu te va mai urmari…mai bn las`o balta :-j
    doar un sfat :)

    00
  179. :)) Daca nu punea „VORBESCâCâCâCâCâCâCâCâ” nu se simtea bine! :)) Uff… mie chiar mi-e mila de saracele fete… poate ca… nu… sunt… chiar toate… asa……. stiti voi! :)) Bine ca are un de spus! :))

    00
  180. 2 cuvinte: DOAMNE FERESTE!!

    00
  181. „Nu fac nimik iesit din comun, nu fur, nu sparg, nu injur, nu omor pe nimeni si nici nu am culc cu nu stiu acti barbati, nu sunt ultima fata de pe strada si nici o curva…..sau mai stiu eu ce……..

    Toate astea nu se vad…” -> Ca bine zici, fetito. Nu se vad deloc.

    Greu imi vine a crede ca cineva care e atat de PE LANGA gramatica si tot ce inseamna norme gramaticale, incat sa scrie (si sa vorbeasca, fireste – nici acolo nu te descurci asa bine, din cat te-ai remarcat la TV ; dar nu-i nimic, cu gestica si onomatopeele stai grozav) cum ai facut-o tu, are facultatea de JURNALISM. J U R N A L I S M? E imposibil, vreau sa cred ca-n Romania au ramas totusi persoane ce neaga cu desavarsire acceptarea unor asemenea exemplare de agramati. Nu vreau sa te-ntreb ce inseamna (macar in VIZIUNEA TA. sau…sa nu zici ca nici pe-aia n-o ai?) termenul de jurnalism, pentru ca as ramane dezamagita. De m-as fi aflat in situatia ta nu mai pomeneam asa ceva, de JURNALISM, chit ca as fi absolvit asa-zisa facultate. Mi-ar fi fost rusine, cu reactiile de isterie pe care orice om in deplinatatea FACULTATILOR MINTALE (asta e prima facultate de care ar fi trebuit sa minti c-ai intreprins-o) nu ar fi avut nerusinarea sa le expuna.

    „Suntem si noi fete normale, nu suntem nebune, adica eu una nu sunt” <- Ce inseamna asta? Sau nu. Nu, nu, nu, am uitat ca vorba nebunului e: „eu nu-s nebun”. Probabil ca si tu mergi pe acelasi principiu. „Nu, nu-s o superficiala care a ajuns in televiziune prin cele mai josnice moduri, la fel ca multe alte camarade de-ale mele, cu care-mi fac schimbul pe la emisiuni penibile”.

    00
  182. Duduie, et le gramatique?

    00
  183. I-as sugera acestei domnisoare, daca o pot numi asa sa repete cei 4 ani de jurnalism inclusiv liceul si scoala generala. Ea nici nu stie sa scrie corect gramatical, nu stie sa se exprime, face emisiuni care nu cred ca au rating si pe langa asta mai si zbiara la televizor ca o femeie nebuna.
    Pai ce parere sa ne facem noi despre ea?
    Ai spus mai sus ca vrei sa vorbesti, ca accepti orice fel de discutie. In cazul asta ar trebui sa inveti sa vorbesti, nu prea te descurci cu limba romana.

    00
  184. nu stiu daca ar fi normal sa mai bagati in seama asemenea ipocrizii .
    Sa fim seriosi .. emisiunile astea si`au avut farmecul lor la inceput … acum cativa ani buni ,, cand mai suna un prost , altu care n`avea pe ce da banii .. insa in prezent .. sincer , cand mai schimb posturile si vad emisiuni gen .. asta ..(habar n`am cum se cheama) .. trec foarte pasiva peste , ca si cum n`am vazut nimic…
    nu vad rostu audientei … adica unii dintre voi va uitati la emisiuni gen , pt divertisment , nu?
    pai si asta e o forma de majorare a audientei .. si atunci inseamna ca domnisoara care prezinta emisiunea e mai isteata decat voi … a reusit sa vad pacaleasca ..
    si uite e mai destept acum ..
    voi .. care urmariti emisiunea pt divertisment , sau domnisoara careuia i se plateste un salariu pe toate crizele , si ipocriziile facute intentionat pt a atrage audienta ?
    ;)

    00
  185. „eu”, nu cred c-ai procedat corect generalizand si punandu-ne pe toti ce-am scris pe site, laolalta cu „fanii” acestor genuri de emisiuni. Ca sa ma refer strict la mine, spun ca am ajuns aici intamplator, si nici n-am vazut macar acea „emisiune”, ci doar am auzit de caz de la alte persoane. Si poate in situatia mea se afla si altii.

    00
  186. Sunt curios…de ti-a sunat dracu’ telefonul ala pana la urma. Si era un psihiatru bun si rezistent la celalalt capat? Sau poate decanul fericit de plamadeala reusita. Ori poate Felix (ne)multumit ca i-ai acoperit fondul sonor al parturilor reusite live in studioul alaturat.

    00
  187. Fata draga, nu te enerva ca mai rau te superi :)))))))))))))))))))

    00
  188. Coaie, sa moara cichi cean daca nu m-am speriat…

    00
  189. muzica din matrix :)) dusa cu pluta femeia

    00
  190. mama mama cum ar fi asta inbracata in chestii delea sado de piele si cu biciul in mana …… iggggnnn :))

    00
  191. Doamneeeeeeeeeeeee….Unde a ajuns tara asta.Si probabil ca unii oameni vizioneaza periodic aceasta emisiune extrem de culturala.Ar trebui sa o scoata.Si pe asta si ”Nora pentru mama”(alta aberatie..vai de capu meu),”Inelul cu diamant”(INVENTATI ALTE EMISIUNI!!!) etc.Or mai fi si altele de care nu stiu la fel de ”interactive”.

    00
  192. Pisi, daca strici telefonul cum o sa mai sune disperatii aia?:>

    00
  193. nu va speriati,oricum nu a vazut-o prea multa lume au audienta 1% probabil:))isi permite tipa!

    00
  194. Dati-i ceva de mancare, probabil de aia face asa!

    00
  195. A spus ca vrea sa sune telefonu asta a spus ca dak nu e mama ce e.Si yo fara facultate de jurnalism stiu sa fak asa cv,aaa si tanti vezi ca nu e cuplat telu ala la nimik nu are cablu nu cred ca o sa sune :))

    00
  196. acum esti nebuna cu diploma :)

    00
  197. NOU
    #197

    Daca ar fi atat de desteapta pe cat spune.. nu ar reactiona asa, ar stii sa isi controleze reactiile si de asemeni sa scrie corect. S-o fi grabit ea cand a tastat, dar are cam multe greseli repetate. Iar aceste greseli repetate reprezinta PROSTIA insasi. Spunea ca are 4 ani de TV in spate :))) fratilor, daca tot spune ca are, de ce nu se comporta asemenea unui om care ar fi absolvit 4 ani de facultate la jurnalism? Totusi.. asa ceva se intampla doar in Romania.. doar noi putem avea asemenea isterici postand la TV. In Romania ORICE ESTE POSIBIL! Toate prezentatoarele, cantarete etc. (cele care apar la TV), sunt tarfe. Ajung pe ecran datorita faptului ca o ard cu toti directorii sa ajunga si ele cunoscute..oarecum… (ca tarfe normal). Cand faci o facultate si mai ales cand apari pe micul ecran, nu iti etalezi laptaria asa cum face si crizata asta, pentru ca e tipic curvelor. E ca si cum ar striga in gura mare: Fute`ma:)))). Oricum sistemu` asta ne vrea prosti si prostii se inmultesc, cat si TARFELE. Concluzie..Adela Lupse nu este altceva decat o alta tarfa la tv :)

    00
  198. intradevar a exagerat,o o femeie frumoasa!!! dar a exagerat…. oricum publicul exagereaza si mai mult ,dar pana una alta sa vazut scolile si diplomele!!! parerea mea e ca ,mai bine se culca cu totii barbati si,nu se mediatiza in halul asta!!!! e exagerat dar asta e!!!! trebuie sa ne amintim ca a avut si emisiuni de glorie… suces si mult noroc in tot anca c

    00
  199. „Suntem si noi fete normale, nu suntem nebune, adica eu una nu sunt”… :|
    crede ea k nu e nebuna..am vazut`o de multe ori in direct…e isterica rau…:|

    00
  200. omg, :)) jesus, fata e deranjata rau

    00
  201. Auzi, draga mea Adela. Poate n-ai fi tu curva, dar analfabeta sigur esti. Tocmai am facut un proiect la scoala despre lupta impotriva analfabetismului si vreau sa iti spun cu cea mai mare sinceritate ca vreau sa te ajut. Pe curand!

    00
  202. da? normala? da? facultate? vorbeste te rog..si spune-le ca tii toate lucrurile astea bine ascunse..si doar te prefaci a fi analfabeta, isterica, retardata si intr-o perioada de negare totala…

    00
  203. Deci nu pot sa pricep!!!:))…E isterica si striga:”VREAU SA SUNE TELEFONUL!!!!”…=))Daca cineva a citatit vreodata regulamentul concursului a aflat ca cei care se inscriu sunt alesi aleatoriu de calculator=))…Si atunci draga domnita care te crezi inteligenta si cu 4 ani de jurnalism in spate…de ce zbieri ca nebuna la o ora de maxima audienta cand orice copil te poate vedea si poate reactiona exact ca tine?;)..Oricum…vezi ca ai o gramada de greseli prin textul ala;)…Eu inteleg ca mai scapi pe ici pe colo de nici chiar asa:))…

    00
  204. doamne:)))..e nebunaaa:))..in ce hal face ..nu pot sa cred ca au lasat asa ceva pe post..e incredibil cum trece de la o stare la alta..fato…ai mare nevoie pe langa aia 4 ani de tv..de inca vreo 4 la vreun psihiatru:))

    00
  205. vreau sa sune telefonul…vreau.

    00
  206. saracu’ telefon…dupa ce i-a facut cunostinta cu pamantul depasind cu mult forta gravitationala cu bratele ei firave,mai si asteapta sa sune :)) sunt curios…aia de la national de ce nu ii dau voie sa faca asa si cu restul aparaturii din studiouri? /:) :))
    si…tanti care esti tu a lu’ mama matale…cat statea,in medie,un barbat langa tine inaine?ca acum sigur fug toti de tine.speram ca nu vei avea copii sa ii terorizezi ca pe noi,dar nu de alta,ei nu pot schimba…postul,asa cum faceam noi :D

    00
  207. e ea buna rau da la minte e cam ….

    00

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.