Ce să faci şi să nu faci la o conferinţă

  1. nu agresa organizatorul. de cele mai multe ori, acesta are 10 milioane de chestii de facut si de cele mai multe ori nu are timp sa socializeze cu toata lumea.
  2. nu uita cartile de vizita acasa. ok, toata lumea de pe net stie cine sunt eu, dar niciodata nu stii cand ai nevoie sa ii lasi cuiva un numar de telefon sau o adresa.
  3. nu bloga live daca tu te pozitionezi ca un blogger premium. n-am inteles niciodata de ce Scarlatescu sau Taloi fac live blogging, pentru ca ei sunt mai degraba oameni de la care am nevoie de o concluzie, nu de randuri fara noima. daca vreau asta, merg pe bloggurile spammerilor.
  4. nu publica poze dupa ce subiectul ti-a cerut sa nu o faci.
  5. nu veni la mine sa imi spui ca ai trafic mai mare si ca ai scris ceva despre mine sau cine stie ce mizerii. sansele sunt sa nu imi pese. din aceeasi categorie, nu imi arunca vorbe peste umar, in incercarea de a fi interesant. faptul ca citesti pe cineva nu iti da dreptul de a incerca sa fii viteaz.
  6. daca tot faci poze, nu sta doua saptamani sa le pui online. Vezi aici. Acelasi lucru si cu concluziile sau parerile de la eveniment. Sansele sunt mari ca peste cateva zile lumea sa uite. Online, now!
  7. si, desigur, sa ascultam ce zice taticul videobloggingului

Gata, o tai la Netcamp.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

8 comentarii

  1. cartile de vizita sunt un must, dar ideea e sa ai cap deajuns cat sa te gandesti cu cateva zile ianinte sa-ti comanzi unele. ca si postatul fotografiilor imediat ce ajungi acasa/net.

    00
  2. Bine zis cu cartile de vizita. Sunt pe to-do list-ul meu de vreun an, inca nebifate.

    00
  3. sa respir am voie?

    00
  4. Se poate scrie pe cartea de vizita blogger, daca asta fac? (nu, nu la mine…)

    00
  5. Suna bine Web Antrepreneur (am scris bine?)

    Oricum asteptam stiri dupa terminarea netcamp…

    00
  6. @vlad gidea: poti sa scrii ce iti trece prin cap. inclusiv blogger sau internet enthusiast

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.

Pun clipuri pe Youtube