James Bond a ucis Liberty Center

Am fost la premiera in Romania a noului James Bond Quantum of Solace.

O ora si jumatate s-au intins organizatorii cu o mascarada de prost gust, cu cuvantari din partea sponsorului Coke Light, din partea nu stiu cui. Chestii interactive, cu publicul, care nu avea 12 ani si nici nu avea chef de premii. S-a inceput cu intariere si supriza…

La ora 23.00 si la jumatatea filmului, streamingul digital care venea de la Hollywood s-a oprit si imaginea s-a blocat. Asadar, cele doua sali pline de oameni au fost trimisi acasa. Motivul a fost ca streamingul se face de la Hollywood si la ora 23 filmul trebuia sa se termine.

Asta a fost lansarea Quantum of Solace in Romania.

Mulțumesc că ai citit acest articol.
Dacă vrei să susții acest blog, cumpără un abonament de 5$

43 comentarii

  1. Mai bine spus ti-ai luat frumos popcornu, recipientu’ cu lichide.. ce mai aveai pe la tine si.. acasa :)

    Intrebare :) Care a fost reactia publicului ?

    00
  2. pai cred ca d-aia v-a taiat la jumate. ca nu ati platit. si sa reveniti, sa luati bilet si sa vedeti finalu’. tehnici moderne de marketing.

    00
  3. Well, asta e cu Romania: forme fara fond.
    Incercam sa imitam vestul dar nu ne iese niciodata.

    00
  4. REFUND ??! sau nu se pune problema de asa ceva

    00
  5. @ingodwetrust: la premiera de presa nu se plateste :)

  6. Asta a fost o lansare memorabilă! :)) Zici că ţi-a plăcut, nu? :)) Cred că şi americanii tot un fel de români sunt… :)):)):)) Nu sunt fan al seriei, din contră. M-am intoxicat de atât Bond, Chan, Lee, etc…

    00
  7. Si voi ati pus botu’ la faza cu streamingu?

    00
  8. OWNED! lol
    las’ ca doamne ajuta si apare un R5 :D

    00
  9. N-am inteles prea bine faza cu streaming-ul si cum trebuie el sa se termine la 23. Incepea Badea sau cum?
    Anyway, la premiera cu presa nu se plateste dar se inghit bullshit-uri de marketing. Totul se plateste, cumva, in viata.:P

    00
  10. A fost lame de tot intr-adevar, cu atat mai mult cu cat inainte de film s-a tot chinuit una sa ne povesteasca de minunea numita cinema digital. Referitor la film, tare a fost ca intai a inghetat imaginea la ora 11 dar subtitrarea a mai mers aproape 10 minute.Dupa inca 10 in care am stat ca fraierii (aia mai destepti plecasera deja) unul din promotorii/patronii (?) cinematografului a balbait niste scuze in engleza. Nimic de genul – ne cerem scuze, veniti in weekend cu aceleasi invitatii sa vedeti filmul pana la capat.

    Oricum cred ca cel putin jumate din cei prezenti nu vor mai pune niciodata piciorul in cinematograful ala. Astept cu mare interes ‘reclama’ ce o sa i se faca zilele urmatoare :)

    00
  11. gogule, cu ce aparat ai facut pozele alea ?

    00
  12. Eu n-am inteles ce legatura avea evenimentul cu opera. Din care oricum nu se intelegea nimic.

    00
  13. … ca in filmele cu prosti :)) nasol.

    00
  14. @alexander: nu cu g1

  15. din tonul articolului imi pare ca n-am pierdut mare branza. inca un james bond pe care o sa-l ignor cu succes :)

    00
  16. te rog, spune-mi, cum e strawberry fields?:D

    00
  17. am fost si eu… din toate evenimentele de marketing/pr, asta e de departe cel mai mare esec

    dincolo de faptul ca incearca sa vada digitalul drept o chestie mai tare ca pelicula (desi era noise/ul cat casa), sa chemi niste oameni la 8, ca tu sa-ti incepi nu.s ce prostie pe la 9 (iar singura faza la care toti au apaudat a fost cand a cazut curentul pt o secunda si n-a mai putut vorbi prezentatoarea) mi se pare penibil.

    plus ca, a inghetat imaginea si, dupa vreo 5-10 min a aparut in final cineva si a zis ceva de genul „E o mica pauza. Merge-ti la buda”

    Clar… e de la loc. Cum dracu sa faci mall in Rahova si sa te astepti sa mearga?

    00
  18. apoi e clar ca trebuie sa fie ceva defect la chestiile moka. misto filmu oricum ;)

    00
  19. Titlul mai exact ar fi: „Liberty Center l-a ucis pe James Bond”

    00
  20. ce explicatii idioate :)

    pai daca se facea streaming de acolo care se termina la 23 … voi vedeati deja ultima parte din film ;)

    unde naiba s-a intamplat asta? liberty bla? ok, sa stiu sa nu calc p`acolo

    00
  21. Faza a fost de rahat, probabil că invitaţii nu vor mai pune piciorul în acel cinema, dar halatul, halatul…adică filmul, filmul? A fost OK din cât ai văzut? Jumătatea aceea de film te îndeamnă să vrei să îi vezi sfârşitul?

    00
  22. NOU
    #22

    Pai, like, LOL? Premiera *romaneasca* in toata regula. N-at trebui ca organizatorii sa fie trasi la raspundere, pana la urma au prejudiciat „imaginea „, statutul filmului?

    00
  23. După ce că e gratis mai vreţi să fie şi bun? Nu v-au invitat diseară să vedeţi şi continuarea?

    00
  24. cica au rezolvat problema 2 ore mai tarziu .. cand s-a facut 7 nov .. ziua premierei :)))

    a select few of 30 saw teh muvi

    00
  25. e pentru copii. 10 adulţi n-au loc acolo, în plus, în weekend e foarte aglomerat, pe margine sunt toate fast foodurile din Univers.

    00
  26. Foarte, foarte frustrant, mai ales daca esti fan al seriei james bond. Acum nu ma mai duc la cinema cu siguranta, sa vad trei sferturi din film ca sa ajung la partea unde au taiat dobitocii pelicula… pardon au intrerupt streamingul la PRIMUL cinema 100% digital din tara. Totodat, norul pe care scrie fiasco, si care a plutit mult timp deasupra evenimentului a mai turnat cu porcarii:

    1. am primit invitatii PENTRU O SINGURA PERSOANA, acestea fiind trimise in numar de 800. Ei se asteptea sa confirme 400 de persoane insa au confirmat 750, astfel ca firma de pr care s-a ocupat de promovarea evenimentului a inceput sa retraga invitatiile (zvon confirmat de un amic de la mccan). Cei care au primit invitatiile stiu la ce firma ma refer, iar eu nu am de gand sa-i fac publicitate gratuita aici.

    2. blonda de la zoo care ne-a tinut in priza ( :P ) inainte de film a avut si ea parte de o pana de curent, in timpul furibundului monolog, numit de ea prezentare.

    3. in timpul acelor momente muzicale oferite de trupa britanica, tipei nu-i functiona niciodata microfonul. te-ai gandi ca din moment ce esti la premiera unui film mare si toti sunt cu ochii pe tine ai decenta sa-l schimbi dupa prima ratare.

    Cat despre film, partea pe care am vazut-o mi-a placut mult de tot. Raman la opinia formata cand a aparut Casino Royala, ca Daniel Craig este cel mai bun James Bond, iar Quantum of Solace nu a facut decat sa confirme asta. Pelicula este caracterizata de efecte speciale din plin, cascadorii spectaculoase, femei bune si masini trai distruse. Bond, nu?

    00
  27. Mda…intr-adevar un eveniment esuat desi teoretic sansele erau minime (audienta era asigurata de avanpremiera filmului deci toti erau obligati sa asculte si partea de intro). Ce ma surprinde cel mai mult insa este cum este posibil ca nimeni de la light sau de la agentia care a organizat evenimentul nu a prevazut asta.conditiile difuzarii erau cunoscute de ei si atunci INDIFERENT de orice intarziere in speech-uri nu incepi filmul mai tarziu de ora x ca sa se termine pana in ora 23.

    00
  28. @ ktx sau un aXXo…e mai sigur

    00
  29. Ajungi să stai 5 ore la un film ca să îl vezi cap-coadă. Asta da lansare.

    00
  30. Oarecum offtopic: cum e patinoarul ala din Liberty Mall?

    00
  31. au si un patinoar? :))

    00
  32. Zoso, ninja edit „S-a inceput cu intarZiere si suRpriza…”
    In rest.. ce sa zic:
    1) traim in romania.. etc etc
    2) e un Bond. James Bond. La ce sa te astepti decat la niste impuscaturi si niste efecte speciale.

    00
  33. Zoso, dar tu nu erai in Germania? Sau te-ai dedublat si corpul tau astral era la premiera Bond? :)
    Si-asa se auzeau zvonuri c-ai avea un colaborator in Romania.. :)

    00
  34. nebunule, ai pozat-o pe „aia mica”? :D

    00
  35. GLumesti? cum *** ? adica daca tot stiau ca fac live nu i-a dus capul sa se sincronizeze? V-a trimis acasa? Du-te frate inapoi la Berlin :)

    00
  36. @megalomaniac … oh please … premiera pentru jurnalisti a fost abia azi dimineata … aseara a fost vip shit.

    00
  37. Decat sa vezi filmul pe jumatate la cinema, mai bine il iei de pe DC complet.
    Stiu ca nu e corect dar atat timp cat patronii de cinemoatografe nu stiu altceva in afara de bataie de joc….n-au decat sa se vaite de lipsa clientilor :P

    00
  38. Sa stiti ca nu e musai s-o frecati pe la premiere, ba jurnalistilor! :) Sau voi ati stat 3 ore ca inca mai erau pixuri si pliante de dat…

    00
  39. Nu am fost eu pasionat de mall-uri prea mult. Deci liberty center poate sa mai astepte.

    00
  40. pentru a rula filmul organizatorii au avut nevoie de parole speciale anti-piraterie, parole care functionau doar intre orele 21-23 (cand era progrmat filmul sa ruleze). Cand s-a facut ora 23 parolele au expirat iar filmul a fost oprit. Nu mai aveau alta alternativa decat sa trimita publicul acasa. Rusinos.

    00
  41. @megalomaniac: sa-mi sara ochiul daca am pus geana pe ceva! nici macar din fantana de ciocolata n-am bagat degetu!

  42. @Alex: la camuri sa te uiti tu!

  43. @adi: aia mica a tuturor nu m-a bagat in seama, e suparata pe mine ca i-am zis sa ii zica tardului de faraonu ca nu am tras-o si eu. ca faraonu asa are impresia.

Susținere

Susține acest blog cumpărând de la eMAG sau de la Finestore.